- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.346
- 198
- Konu Sahibi birgarip2200
-
Benim haberim yoktu şok oldum gerçekten.. bir memur için 300 bine ev düzmek nedir ya, yazık insanlara300binin tamamini dugun mekanina vermiyor ki konu sahibi.
Turkiyedeki fiyatlardan haberiniz mi yok bilmiyorum gerci benim de haberim yoktu guncel mobilya fiyatlarindan ama mobilya degistirecek bir arkadasimla luks olmayan normal bir magazaya girip koltuk baktik tekli koltuk bile 20bin, bir L koltuk bile 40-50-60bin civarlarinda vardi.
Eee bunun beyaz esya, kucuk ev aletleri, yatak odasi evin butun ivir zivirini icine katarsa 200-300 yakin tutabilir sanirim.
Ne yapacak insanlar 300binle bir kac ulke gezmeli tatile gidip sonra tatil bitip geri donunce de boş evde kartonlarin üstünde mi yatsinlar.
Borcla dugun yapmak bana da gore de gereksiz o ayri ama 300binin icinde ev esyalari da vardir.
Ya bu ne saçma bi yorumokumak öğretmen olmak da o köylülüğü almıyor işte. düğün detayını unutmuşum. ne gerek var düğüne?
Yapan yapıyor valla, gezenler milyonluk değil. Esyaya falan da laf edilmedi zaten, bu şartlarda düğünü gereksiz gördük,ve evet milleti eglendircegime ( ki yine de dedikodu yaparlar)Evimin eksikleri dururken yurtdışı gezemem valla.
Bazen degişik yazıyorsunuz kızlar ya.
Oturma grubu olmuş 60 bin.
Bi buzdolabı olmuş 20 bin.
300 bin gayet normal artık bu şartlarda.
Ay umarım çocuklarımın öğretmeni olmazsınız bir yerde denk gelipte.Sana mı sorucam düğün yaparken haddin olmayan şeylere yorum yapma beyinsiz başlıktaki sorduğum soru düğün yapıp yapmamak değil. Ülke geçmişsin ama boş gezmişsin ancak bununla hava atarsınız zaten başka bokunuz yok
Kesinlikle bu parayı eve vereceğine dünyayı dolaş diyorlar sürekliEvimin eksikleri dururken yurtdışı gezemem valla.
Bazen degişik yazıyorsunuz kızlar ya.
Oturma grubu olmuş 60 bin.
Bi buzdolabı olmuş 20 bin.
300 bin gayet normal artık bu şartlarda.
Kesinlikle bu parayı eve vereceğine dünyayı dolaş diyorlar sürekli
Ama evde koltuk yokken nereye dünyayı gezecekler?
Düğün artık evlilik hazırlığında en az harcama yaptıran şey
Elektronik eşyalara mobilyalar dokunulmuyor el yakıyor
Yapan yapıyor valla, gezenler milyonluk değil. Esyaya falan da laf edilmedi zaten, bu şartlarda düğünü gereksiz gördük,ve evet milleti eglendircegime ( ki yine de dedikodu yaparlar)
o paraya gezmek ya da baska birsey yaparim. Konustugumuz sadece PARA YOKKEN düğün yapılması:)
Dugun icin kredi odeyecegime tatil icin oderim.ama iste bu da aslinda coğrafi mesele, dusunce yapisi boyle.
Kulturel olarak kendimizi geliştirecegimize
Olmadan da olur seyler icin calis calis ode mantigi herkese uymuyor.
Fikrinize de saygi duyarim, bu sadece benim fikrim.
Yok anca burada carlarlar ailelerine gelince süt dökmüş kediye benzerler. Şu tavrı ailesine yapsaydı burda bu konuyu açmıyor olacaktı zaten bide çok üslubu bozuk biri aaa iğreti oldum gerçektenKiz burda bukadar carlıcağına ailene carlasaydın yaa deil para istemek nasılsın demeye korkarlardı
İlginc insanlar ilginc hayatlar istedigi cevabi bulamayinca coşanlar
Hayir konu acarken ne dusunerek açıyolar bu neyin kafasıcezan bitince gel banada cırla yigidim bekliyorum
bi koltuk takımı 30-40 binden başlıyor. tek bir kıytırık bardak 20-30 lira. siz nerde yaşıyorsunuzBir kac ulke gezerdiler o paraya ama 2 saat icin millete pasta yedirmeyi secmisler:)
Arkadasim diger mesajlarimi okumadin mi?bi koltuk takımı 30-40 binden başlıyor. tek bir kıytırık bardak 20-30 lira. siz nerde yaşıyorsunuz
yok yorumları okurken bu çarptı gözüme. diğer mesajlarda yanlışınızı mı düzelttinizArkadasim diger mesajlarimi okumadin mi?
Oku bence, esyalara vs laf eden olmadi, zaten olmayan parayla düğün yapılmasıni garipsedik.yok yorumları okurken bu çarptı gözüme. diğer mesajlarda yanlışınızı mı düzelttinizzira ülkede fiyatlar ya gün yeriysen yeni evlenecek ev dizecek insanları yurt dışı gezisi yapmadığı için garipsemenizi garipsedim ben de. evlenirken mecbur yapılacak harcama yani. neyin üstünde oturacaklar.ki bence şu an sıfırdan evi 300 e dizmişlerse zaten her şeyin orta hallisini almışlardır. lüks falan değildir hiçbiri.
düğünse kast ettiğiniz daha düğün yapıcaz borç artacak demiş yani daha düğüne para vermemişler.
tamam okudum okuduğunu anlamayan siz olduğunuz için açıkladım. 300 bin borç var daha düğün yapıcaz borç artacak demek 300 bine ihtiyaçlarımızı aldık demekOku bence, esyalara vs laf eden olmadi, zaten olmayan parayla düğün yapılmasıni garipsedik.
Iste akıllı bir insan o kadar borc varken daha da borc acmaz düğün için.tamam okudum okuduğunu anlamayan siz olduğunuz için açıkladım. 300 bin borç var daha düğün yapıcaz borç artacak demek 300 bine ihtiyaçlarımızı aldık demek
Ayrica yorum yaparak sizi fark etmemi ve gozardi etmemi sagladiginiz icin tisikirlir.tamam okudum okuduğunu anlamayan siz olduğunuz için açıkladım. 300 bin borç var daha düğün yapıcaz borç artacak demek 300 bine ihtiyaçlarımızı aldık demek
Ayrica yorum yaparak sizi fark etmemi ve gozardi etmemi sagladiginiz icin tisikirlir.
En sevmedigim insan tipi çünkü.
Okuyor, anladığını saniyor, yorum yapiyor.
Anlamamisin bak oyle değil diyoruz,
Okudum, anladim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?