Artık aileme para vermek istemiyorum

Bir kac ulke gezerdiler o paraya ama 2 saat icin millete pasta yedirmeyi secmisler:)
Senin köylülüğün de bu işte para olunca ülke gezme fikri sadece kusura bakma da ben evimi baştan uca düzdüm o paraya evimi düzdüm diye düğün yapmayacak değilim kes sesini

Senin köylülüğün de bu işte para olunca ülke gezme fikri sadece kusura bakma da ben evimi baştan uca düzdüm o paraya evimi düzdüm diye düğün yapmayacak değilim kes sesini
Yahu koylu lafini ben demedim ki ne bana carliyorsun? Köylüluk degil hatta dedim sadece ayaginizi yorganiniza göre uzatın.

Dogma büyüme avrupaliyim, gezmediğim ulke de kalmadi, sizin hayaliniz benim normalim olur sadece.

Çok çok az miktarlarda yardim edilir orayı geçiyorum ama düğün icin 300 bin masraf yapmak nedir ya hu.
Çok çok az miktarlarda yardim edilir orayı geçiyorum ama düğün icin 300 bin masraf yapmak nedir ya hu.
Düzgün okursanız düğünüm daha olmadı yani 300 bin düğüne masraf değil beyaz eşya yatak odası oturma odası halı perde küçük ev eşyaları vs. Günümüz ekonomisinde hesaplamak zor olmamalı

Yahu koylu lafini ben demedim ki ne bana carliyorsun? Köylüluk degil hatta dedim sadece ayaginizi yorganiniza göre uzatın.

Dogma büyüme avrupaliyim, gezmediğim ulke de kalmadi, sizin hayaliniz benim normalim olur sadece.
Umrumda değil ki senin gezdiğin yerler buraya nispet yapmaya geldiğin de çok belli

ben de baştan aşağıya tek başıma yaptım evimi. ama mantık çerçevesinde. öğrencilerine de böyle kes sesini diyor musun?

annene babana karşı birey olamamışsın sömürüyorlar seni, bakalım kocan izin verecek mi para yollamaya?

kocan aynısını yapsa burada ne tür başlık açardın çok merak ettim.

Ha illa düğün yapacağım, biyerlerim acilsin umrumda degil diyorsaniz da buna kimse karisamaz yani, bizene. Yorumu yapar geçeriz.
Sana mı sorucam düğün yaparken haddin olmayan şeylere yorum yapma beyinsiz başlıktaki sorduğum soru düğün yapıp yapmamak değil. Ülke geçmişsin ama boş gezmişsin ancak bununla hava atarsınız zaten başka bokunuz yok

Kime nasıl davranacağımın ölçüsünü ben belirlerim söylediklerinin gerçeklik payı ne derece doğru acaba? Boş yorum yapma defol git

ayrıca düğün yapmak tabi ki köylülük değil. sorun 300 bin tl borç yapıp, anne baba kardeşe para bayılıp düğün yapma kafasına girmek. bu kafa işte desinler kafasıdır. paran yokken borcun varken düğün yapmak birey olamamak köylülüktür, varoşluktur.

bu arada köylüleri asla yermiyorum. burada kast ettiğim kişi müge anlı köylüsüdür.

Diger sorunuza da cevap vermistim zaten, bu kadar sinirle cabuk yaslanirsiniz.
Konuya uslup dahilinde istedigim kadar yorum yaparım, ama istemiyorsanız beni konunuzdan engelleyebilirsiniz:)

Düğün yapmak ne zamandır köylülük oldu yahu ? Modern görünmek için bu kadar da abartmayın bazı şeyleri. 300 bin bugün bir evi kurmak için harcanılabilecek bir para maalesef öğretmen maaşları bunu karşılayacak kadar ideal değil. Ailenize durumu anlatıp artık farklı sorumluluklarınızın olduğunu anlatın. İllaki sitem edecekler ama eşiniz de siz de bir yere kadar tahammül edebilirsiniz sonrası kötü olacağınıza şimdiden başlayın

300 bin tl'lik ev eşyası almak, eşiniz ve sizin bütçenizin üzerinde değil mi ? Ev eşyalarınızı alıp; evinizi de kurduysanız, neden hala ailenizin yanında yaşıyorsunuz ?

burada kast ettiğim şey borç harç varken düğün yapma görgüsüzlüğü. bir zihniyetten bahsediyorum aslında. yoksa düğün yapmak tabi ki köylülük değil.

Kime nasıl davranacağımın ölçüsünü ben belirlerim söylediklerinin gerçeklik payı ne derece doğru acaba? Boş yorum yapma defol git
Bu terbiye ve üslupta bi öğretmen olmamalı. Gerçekten öğretmen olmadığınıza inanmak istiyorum..

İsteyen düğün yapar isteyen yapmaz, konu sahibinin sorduğu soruya cevap verin bence. Ailene borçlarından bahsederek vermeyeceksin bu kadar basit. Hayır insanların size nasıl bir öneride bulunmasını isteyeceksiniz anlayamadım para istediklerinde verme, hayır de yok de..Ki zaten masraflara zor yetiyorsunuzdur.Yarın öbür gün ailen düğün altınlarını da isterler benden söylemesi şimdiden yerini yap çok borçlu olduğunu anlat

Kardeşlerinize bakıp büyütmek sizin sorumlulugunuz değil. Atmayın para. Anne ben de 300k borç ödüyorum kendi evimi anca geçindiriyorum de. Gerçekten önemli ihtiyaç bir şey olursa gönderirsin para.

burada kast ettiğim şey borç harç varken düğün yapma görgüsüzlüğü. bir zihniyetten bahsediyorum aslında. yoksa düğün yapmak tabi ki köylülük değil.
Bu konuda haklısınız.
Onca borç harç arasında hele ki yiyici bir aileye mensupken yüklü borcun altına girip düğün yapmak iyi cesaret ama zaten üyenin üslubuna bakınca ailesiyle çok farklı olmadığını anladım. Bu nedenle sizin gibi düşünemez eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…