artık çok yoruldum.

gamzem23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2017
397
1.189
63
herkese merhaba konuya direk girmek istiyorum. 11 yılım bitmek üzere evlilikte 9 yaşında bi oğlum var 21 yasında evlendim biraz severek biraz abla baskısından kaçmak için (annem babam ne kadar karşı çıksa da ) derken evlendik 1 haftalık evliyken hiç yapmayacağım şeyi yaptım şeytan dürttü diyelim telefonuna baktım ve nikah kıydığımız gün sevgilisine attığı mesajı gördüm ve sordum bana cok saçma bi açıklama yaptı neymiş arkadaşının kız arkadaşıymış yanlışlıkla atmış inanmadım tabi ama annemı ve babamı dinlemeyip evlndiğim için yuttum.ben taşeron bi firmada özel güvenlik amiri olarak çalışmaya başladım aynı zamanda 2. üniversitemi de bitirdim.derken hamilelik ve cocuk oldu lohusayken netten bi kadınla yazışmalarını yakaladım sadece oyun oynuyorum dedi bu defa da cocuk küçük die yuttum. işe başaladığımda kız kardeşim cocuğuma bakmak için kızkardeşimi yanımıza aldık 3 yaşına kadar baktı Allah razı olsun hepde yanımda oldu ve oluyor.bu arada benim maaş kartım eşimde sonuçta borç çok evlendiğimizde herşeyi kendimiz aldık ailesinden bişey görmedik.tabı sorunlarımız oluyor ama ben hep alttan alıyorum aman olur böyle şeyler diyerek.kpss ile atandım maaş kartımı elinden aldım.ev ve arabamız var kredisini ödüyoruz kızkardeşimde çalıştığını bize veriyor borç var die.ben memur olup kartımı elinden alınca gerçek yüzü ortaya çıktı.psikolojik şiddet yalanlar iftiralar havada uçmaya başladı bende ayrılmak istediğimi artık çekmediğimi soyleyince daha da delirdi.içip eve gelmeler cocukla tehdit etmeler kendini öldürüp şuçlu benı göstereceğini söylemeler gb bende durumu ailesine bildirdim onlar beni suçladı sen memur oldun g... kalktı. benim kardeşim öyle davarnıyorsa sebebi sensin gb şeyler deyince ben ayrılmak istiyorum dedim.çok uzadı biliyorum çok şey var yaşanılan arada atlıyorum neyse ben davamı açtım beni arabadan atmaya calıştı oğlumun yanında siddet uyguladı şikayetçi olup darp raporumu da aldım.evin penceresinden atmaya çalıştı vs vs vs ilk duruşmamız yapıldı 11. ayda 2. duruşmamız olacak ama ben hala kurtulamadım. ailemde el alem ne der biz insan içine nasıl çıkarız gb şeylerle onu destekliyor.bütün tartışmaları oğlumun yanında yapıyor ve beni oğluma sürekli kötülüyor.hakim duruşmada onu evden göndermedi talep ettiğimiz halde ailemde tamamen boşanana kadar evinden ayrılma diyor ben artık dayanamıyorum ayrı eve geçersem oğlumu da vermeyecek ben çalıştığım kurumun lojmanına başvuruda bulundum olursa kişisel eşyamı alıp çıkacam.oğlumu vermezse ne yapmalıyım oğlum bana çok bağlı lütfen yardımcı olun

Hiç korkma. Seni oğlunla vurmaya onunla kendine bağlamaya çalışacak. Bağrına taş bas, oğlun baba da kalsa bile ayrıl. Kendi ayaklarının üzerinde dur, hayatını yeniden kur. Mutluluğu ve huzuru buluncaya kadar oğlun da biraz büyür. Ben anneme gidiyorum diyen çocuğu kimse tutamaz. Hem kolay mı o sorumsuz adam bir çocuğa baksın! Zor gelecek kendi vermek isteyecek. Ama şimdi canını acıtmak isteyecektir. Ne pahasına olursa olsun boşan bu adamdan

Aileniz de şam babası genetiğinden. Maaşımın yarısı ile eve destek çıkarım desen kucak açar bu tipler.

Ne güzel kız kardeşiniz de yanına alır, iki maaş ile güller gibi geçinirsiniz. Onun evlenme sırası gelene kadar çocuk da okula başlar zaten.

Hâkim nasil uzaklaştırma vermedi? Şiddet var, öldürmeye teşebbüs var cidden anlamadim bu kısmi. Bu insanla aynı evde nasil kalıyorsunuz ki? Kesinlikle ayrılın. Mümkünse avukatınızı değiştirin. Onda sorun var gibi duruyor.

Ses kaydı al bişey yap delil olarak göster allah korusun bunlar size bişey yapmasını mı bekliyorlar

oğluyla son zamanlarda bayağı ilgilenmeye başladı onu bile başıma kalkıyor coçuğun okulu ona yakın olduğundan okula o bırakıp o alıyor. o istda çalışıyor ben kocaelinde hergün gidip geliyorum.

hatta darptan dolayı açılan ceza davası da var hakime belirmemize rağmen uzaklaştırmadı. avukatı değiştirmek istiyorum ama anlaştığımız parayı talep ediyor çekilmek için

onu iyi soylediniz maaşın yarısını versem hayır demezler.aslında herkes kendını düşünüyor bıde babam bana ben sağken ayrılma ölünce ne yaprasan yap diyor.aynı şehirde yaşamıyoruz zaten ailemle

Allah yardımcınız olsun

isiniz var gücünüz var kimseye yuk olmassınız o onu der bu bunu der hic takmayın iskenceyi goren sizsiniz hayatı yasayacak olanda siz cocugunuz buyukmus pskolok yarmı ile hakim dinlemek isteyebilir size baglıysa sizi secer esiniz ne is yapıyor ozel degilse

Oldu babanız bir 30 yıl daha yaşarsa onun gönlü olsun diye bir pislik adama tüm gençliğinizi heba edersiniz .

Siz de kendinizi düşünün güzel arkadaşım. Mis gibi garanti işiniz de varmış. Kardeşinizin de belli ki gönlü zengin, güzel bir yoldaş. Siz hayatınızı oturtana kadar severek destekçi çıkacaktır.

Kanunlar çerçevesinde kimse evladınızı da alamaz sizden. En kısa sürede kendi düzeninizi kurmaya bakın. Rabbim yardımıcınız olsun inşallah.

Şiddet uygulayan erkeği nasıl uzaklaştırmadılar anlayamadım.

Oğlunuz baya büyük sizinle kalmak istediğini söyleyecektir.
Ne eşinize ne de ailenize boyun eğmeyin..

Şakın geri adım atma, bende ilk evliliğimi senin gibi erken yaşta yapmıştım, ne cahillikmiş...
29 yaşında 2. Kez evlendim ve sevmenin sevilmenin paylaşmanın kendi birikimine sahip biriyle paylaşmanın hayatı ne olduğunu gördüm, cennet bahçesi oldu hayat...
Oğlun eninde sonunda sana gelecek emin ol...
Henüz ergenlik aşamasında, sen hep şefkatli ol...
Yasalar senden yana...
Aileni de çok kafana takma, herkes kendi hayatını yaşıyor, bak sıkıntın varken kimse seni düşünmüyor, kendileri için elalem ne der diyor...
Hayat senin ve bir kez geliyoruz, isterim ki seni hakeden biriyle hakettiğin hayatı yaşa, benden çok mutlu ol, o zor günleri zor hayatı sil....
Dilerim her şey gönlüne göre olur...
Asla geri adım atma

Öncelikle mahkemeden size şiddet uyguladığı için eşinizin aile konutundan uzaklaşırılmasını talep edin ayrıca devam ederken müşterek çocuğun geçici velayetin size verilmesini talep edin. Mahkeme yüzde yüz çocuğun velayetini size verecektir. Velayet kararını aldıktan sonra elinizden çocuğunuzu asla alamaz. Mahkeme uzaklaştırma kararı vermezse çocuğunuzu ve kişisel eşyalarınızı alıp lojmana yerleşin. Ayrıca şiddet eğilimi ve çocuğunuzu size göstermemekle tehdit ettiğini için de çocukla kişisel ilişki kurmasının kaldırılmasını da talep edin. Tehditlerine boyun eğmeyin. Eğer bir avukatınız yoksa bulunduğunuz yerin adli yardım bürosuna başvurup avukat talep edebilirsiniz.

ya şö
Amin inşallah inanın çok yoruldum o kadar şey yaşadım ki yinede oğlum için ayakta dimdik durmayı hiç ihmal etmedim etmemde zaten benim güçlü duruşum ve geri adım atmayisimdan çok rahatsız çok pişmanım söz nasıl biri olamami istiyorsan öyle olacam deyip duruyor her defasında da ağlıyor ben bu kadar ağlayan erkek ilk defa görüyorum

Avukatım var bu dediklerinizin hepsini duruşma da dile getirip talep ettik ama hakim geçici velayetin psikolog raporundan sonra verecegini soyledi konutun kullanimi icin ise avukatıma babanın gideceği bir yer var mi ki evden uzaklastirayim dedi avukatında sonuçta çalışan biri dedi nerde kalacağını belirleye bilir demesine rağmen hakim uzaklaştırmadi çocuğumu alıp çıkamıyorum sen gideceksen git ama oğlumu alamazsın diyor ben gidince de annen seni terk etti die çocuğu dolduruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…