artık çok yoruldum.

sizi camdan atmaya kalktı öldürmeye kalktı hakim uzaklaştırma vermedi ..ya yalan söylüyorsunuz ya da bunları mahkemeye sunmamış olacak kadar saf

sizi camdan atmaya kalktı öldürmeye kalktı hakim uzaklaştırma vermedi ..ya yalan söylüyorsunuz ya da bunları mahkemeye sunmamış olacak kadar saf
Ben buraya olmayan şeyi yazıp ta yardım istemem dediğim gibi hepsini mahkemeye sundum buyrun gelip gidip dosyama bakalım isterseniz sonuçta bu konu yalan söylenecek bi konu değil inanıp inanmamak size kalmış

Geri adım atma. Kızı şiddet gördüğü halde elalem ne der diye aldırmayan, kızını ezdiren aileleri mahvedesim geliyor. Yazıklar olsun. ALLAH yardımcınız olsun.

Şimdiden mızmızlanmaya başlamış. Tehditlere boyun eğme

Bazen hangi vicdani kanaatle karar veriyorlar anlamıyorum. Darp raporları dosyada mevcut değil mi, sadece tek başına size uygulanan şiddet uzaklaştırma kararı için yeterli. Adamın gidecek yeri olup olmaması onun problemi, o zaman ne ala kadın dayak yesin camdan atılmaya kalksın, adamın gideceği yeri yok diye kadın birde ceza gibi aynı evde yaşamaya mahkum bırakılsın, bu zihniyet ne hakkı ne adaleti sağlar. Mahkemenin ara kararlarına itiraz edin, kararından dönmez red kararı verirse bu karara karşı başka başvura haklarınızda var. Taleplerinizde son derece haklısınız o yüzden ısrarcı olun.

Şimdiden mızmızlanmaya başlamış. Tehditlere boyun eğme
evet bide hiçbir sey olmamış gibi davranması da ayrı bir durum.eve gittiğimde yemek yapmış temizlik yapmış çok mutlu bir aileymişiz gibi bi tablo çizmesine de bi anlam veremedim ne yapmaya çalışıyor olabilir.

Hakimin kararına çok şaşırdımev işi olursa çıkın gidin oğlunuzu da yanınıza alın.geride bırakırsanız çocuğun beynini yıkarlar.ağlamasınada kanmayın yaptıkları hafife alınacak şeyler değil.canınıza kast etmiş resmen.

Öncelikle kolaylıklar dilerim.
Siz tüm içtenliğinizle gerekeni yaptıysanız adalete güvenin.İnşallah yavrunuzla olursunuz...
Kızkardeşiniz kısmı gerçekten çok acayip kardeşiniz çalıştığı tüm parasını ne diye size verdi onuda anlamadım yani?
Borç morç yani eşiniz ve sizi ilgilendirir di .Böyle birşeyi şahsım adıma sanırım kabul etmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…