• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artik dayanamiyorum

Bir seyi atlamisim kp resmen namusunuza dil uzatmis bence hemen simdi arayip azinin payini ver.Bahanende olur bir ömur gorusmessin.Mendebur adam:sinirli:
Aynen.
Baba sen ne demek istedin ne bicim laf bu cok kirildim hic yakistiramadim vs..derum ben olsam.
Ondan sonra da gitmem bir daha.

Gorsun anyayi konyayi

Ailemle aramda sadece 1sokak var ama hicbsyden haberleri yok
Cnm en azından ailen yanında destek olurlar sana.benim de tayinim eşimin memleketine çıktı ama gitmeyeceğim sırf bu sebepler den dolayı benim Kv ve kp de değişikler uzak olsun lar daha iyi . Sende evini biraz uzağa taşı cnm gelemesinler öyle çat kapı

Yeterince haklımıydın,vicdanın da rahatsa geri de kalanlar düşünsün.
Peki bu yolu denedin ve başarılı olamadığını söylüyorsun cidden merak ediyorum böyle bir durumda ne tavsiye edersin?şimdi olsa sineye çekermiydin yani?Tüm iyi niyetimle soruyorum.Olası başarısız bir cinnet önüne geçmek için:)
Yani sartlar farklı tabiki. Benim cocuğum yok konu sahibinin çocuğu var. Konusahibinin yerinde olsaydım eşim zaten beni savunuyosa hiiiççç muhatap olmazdım. Seviyeyi aşağıya çekmezdim. Çocuğumla kocamla huzurumu bozmazdım onlar yüzünden.

Cnm en azından ailen yanında destek olurlar sana.benim de tayinim eşimin memleketine çıktı ama gitmeyeceğim sırf bu sebepler den dolayı benim Kv ve kp de değişikler uzak olsun lar daha iyi . Sende evini biraz uzağa taşı cnm gelemesinler öyle çat kapı
Kafam okadar doluki hazmedemiyorum esim söylemese kizardim benim hakkimda böyle düsünen bi adamin evine gidip nsl oturcaktim iykide.söyledi.

Evet yakin oturuyoruz yani arabayla 5 dakika bile degil. Ben saygisiz biri dglim ama dayanamiyorum artik:KK61:
eşiniz tavır koyup gelip gitmeyi kesmediği sürece duzelmez ve sizden özür dilenmedikçe bence gorusmeyin. büyük de olsalar herkes seviyesini saygısını korumalı, hatalı durumda da özür dilemeli. eşinize cok yüklenmeyin ama kırıldığınızi ve bu sekilde görüşmek istemediginizi söyleyin bence anlayacaktır

Merhaba bayanlar
Ben esimi 8senedir taniyorum nisanlilik evlilik toplam hepsi ailesinide taniyorum. Derdim kayinpederim benden hic memnun degil sevmiyor beni. Neden bilmiyorum. Esim oglumu alip nezaman gitse kaynanamgile kayinpeder hemen benden sikayet ediyor. Dün oldugu gibi. Dün esime karin geliyor misafir gibi ne yemek pisiriyor ne cay koyuyor 50 yasindaki annen karina hizmet ediyor gecip oturuyor hicbir is yapmiyor bu Boyle gitmez ailesini babasini ariyacam artik demis. Cay doldurulmasi gerekilirse dolduruyorum sofrayi kaldiriyorum bulasiklari yikiyorum. Elinden Telefon düsmüyor sevgilimi ariyor kocami ariyor demis. Esim beni savunmus tabikide ama ben artik dayanamiyorum. Esime ayrilalim dedim babanin Buldugu bi kizla evlen dedim oda seni seviyorum kimse umrumda degil dedi.tipime laf etti guzelligime cirkinligim laf etti. Evlendim ilk dügün videomda gelinlige okadar para verdik hicde yakismamis dedi. Hep sustum. Bugun bunlari duyunca bagira bagira agladim. Gucum tukendi. Ne yapmaliyim. Iyi niyetli olsa esimi doldurmaz gelir yüzüme söylerdi sizce napmaliyim. Ltf akil verin bana.
sevgili mi arıyor koca mı arıyor lafından sonra evi başlarına yıkardım size ne dediklerinin farkında mısınız?

insanlar iyice dengesizlesmiss... demek kaynanani sevgilisi cok aramiski kayin pederin baya rahat konusabiliyor boyle seyleri ..
igrenccccc adammmm...!!!

benimde kayınbabam öyle gibi bir şey ama ben hiç takılmam umrumda bile değil eşin senin yanndaysa umrunda olmasın neden ağlıyosun boşver gitsin

Bana sevgilimi arıyor kocamı diye namusuma dil uzatan adamın alnını karışlarım ki bu adam bunu oğlunun eşine söyleyecek oğlu da karşısına geçip sen nasıl konuşuyorsun diyemeyecekse o adamdan da koca olmaz bence.

Merhaba bayanlar
Ben esimi 8senedir taniyorum nisanlilik evlilik toplam hepsi ailesinide taniyorum. Derdim kayinpederim benden hic memnun degil sevmiyor beni. Neden bilmiyorum. Esim oglumu alip nezaman gitse kaynanamgile kayinpeder hemen benden sikayet ediyor. Dün oldugu gibi. Dün esime karin geliyor misafir gibi ne yemek pisiriyor ne cay koyuyor 50 yasindaki annen karina hizmet ediyor gecip oturuyor hicbir is yapmiyor bu Boyle gitmez ailesini babasini ariyacam artik demis. Cay doldurulmasi gerekilirse dolduruyorum sofrayi kaldiriyorum bulasiklari yikiyorum. Elinden Telefon düsmüyor sevgilimi ariyor kocami ariyor demis. Esim beni savunmus tabikide ama ben artik dayanamiyorum. Esime ayrilalim dedim babanin Buldugu bi kizla evlen dedim oda seni seviyorum kimse umrumda degil dedi.tipime laf etti guzelligime cirkinligim laf etti. Evlendim ilk dügün videomda gelinlige okadar para verdik hicde yakismamis dedi. Hep sustum. Bugun bunlari duyunca bagira bagira agladim. Gucum tukendi. Ne yapmaliyim. Iyi niyetli olsa esimi doldurmaz gelir yüzüme söylerdi sizce napmaliyim. Ltf akil verin bana.
Görüşmezdim böyle kayınpederle.

Evi başına yikardim. Saygı ile eziklikgi karistirmayalim. Cocugunuzun olduğu ortamda sizin hakkinizda nasıl böyle konuşabilir. Ne evime gelebilir ne de çocuğumu görebilirDi. Kusura bakmayın ama yaptigi sey cok ağladım çok üzüldüm cok kırıldım diye oturulacak birşey değil.

Bencede sen bir mesafeni koy su aileyle bugun gelinine kulp takan adam yarin kendi yavsar ksbkma ama bu boyledir.. seviyesiz heriif

Belkide kv den dolduruyordur yada gorumcen veya gorumcelerin varsa onlarda dolduruyor olabilir.. bizimkide öyledir kaynanam ses etmez birseye ama kp ne konustugunu bilmez ama biliyorumki benim gorumceler islerler...birde mecburmuyuz herkes kendi isini gorsun gelin diye hizmetci gozuyle mi bakiyorlar neyse valla k.bkmasinlar canim istemezse kimseye bir cop bile getirmem vermem hele ki bu niyetle davraniyorsa

Ne ağlıyosun açıp telefon senin ağzından çıkanı kulağın duyuyomu desene
Karısı varken sen ne diye ona yemek yapacakmışsınki
Ailene de söyle benim için sevgilimi kocamı arıyor demiş de
Baban versin ağzının payını da görsün gününü
Ne itici herif yaa
Kpeder dediğin koca adam dede olmuş artık insanın bi ağırlığı olur

Back
X