• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artik dayanamiyorum

Evi başına yikardim. Saygı ile eziklikgi karistirmayalim. Cocugunuzun olduğu ortamda sizin hakkinizda nasıl böyle konuşabilir. Ne evime gelebilir ne de çocuğumu görebilirDi. Kusura bakmayın ama yaptigi sey cok ağladım çok üzüldüm cok kırıldım diye oturulacak birşey değil.
peki napmaliyim sizce.

Ne ağlıyosun açıp telefon senin ağzından çıkanı kulağın duyuyomu desene
Karısı varken sen ne diye ona yemek yapacakmışsınki
Ailene de söyle benim için sevgilimi kocamı arıyor demiş de
Baban versin ağzının payını da görsün gününü
Ne itici herif yaa
Kpeder dediğin koca adam dede olmuş artık insanın bi ağırlığı olur
Sürekli benimle ugrasir bu daha bisey degil

Belkide kv den dolduruyordur yada gorumcen veya gorumcelerin varsa onlarda dolduruyor olabilir.. bizimkide öyledir kaynanam ses etmez birseye ama kp ne konustugunu bilmez ama biliyorumki benim gorumceler islerler...birde mecburmuyuz herkes kendi isini gorsun gelin diye hizmetci gozuyle mi bakiyorlar neyse valla k.bkmasinlar canim istemezse kimseye bir cop bile getirmem vermem hele ki bu niyetle davraniyorsa
Ben yapiyorum ayagimi uzatip hizmet ettirmiyorumki kendime Allah bilsin ne diyim napmami bekliyor yeni gelin gibi ayaktami beklicem

Merhaba bayanlar
Ben esimi 8senedir taniyorum nisanlilik evlilik toplam hepsi ailesinide taniyorum. Derdim kayinpederim benden hic memnun degil sevmiyor beni. Neden bilmiyorum. Esim oglumu alip nezaman gitse kaynanamgile kayinpeder hemen benden sikayet ediyor. Dün oldugu gibi. Dün esime karin geliyor misafir gibi ne yemek pisiriyor ne cay koyuyor 50 yasindaki annen karina hizmet ediyor gecip oturuyor hicbir is yapmiyor bu Boyle gitmez ailesini babasini ariyacam artik demis. Cay doldurulmasi gerekilirse dolduruyorum sofrayi kaldiriyorum bulasiklari yikiyorum. Elinden Telefon düsmüyor sevgilimi ariyor kocami ariyor demis. Esim beni savunmus tabikide ama ben artik dayanamiyorum. Esime ayrilalim dedim babanin Buldugu bi kizla evlen dedim oda seni seviyorum kimse umrumda degil dedi.tipime laf etti guzelligime cirkinligim laf etti. Evlendim ilk dügün videomda gelinlige okadar para verdik hicde yakismamis dedi. Hep sustum. Bugun bunlari duyunca bagira bagira agladim. Gucum tukendi. Ne yapmaliyim. Iyi niyetli olsa esimi doldurmaz gelir yüzüme söylerdi sizce napmaliyim. Ltf akil verin bana.
Ne olur sizde oradayken telefonu elinize almasaniz biraz tutsaniz kendinizi. Benim oz babam bile bana kiziyor telefon elinde surekli diye.

Esinizi ailesine karsı doldurmayın (yapıyorsunuznm demiyorum sadece uyarı)
Zaten durumun farkında.
Ileride şartlar değisebilir ve bu günleri hatırlatabilir size."Babamı istemedin yada aileme karsı beni doldurdun"gibi suclamalarla gelebilir size...
Sizi destekliyor oldugu icin şanslısınız.
Cok fazla deşelemeyin derim.

Esinizi ailesine karsı doldurmayın (yapıyorsunuznm demiyorum sadece uyarı)
Zaten durumun farkında.
Ileride şartlar değisebilir ve bu günleri hatırlatabilir size."Babamı istemedin yada aileme karsı beni doldurdun"gibi suclamalarla gelebilir size...
Sizi destekliyor oldugu icin şanslısınız.
Cok fazla deşelemeyin derim.
evet biliyorum hayatta hersey olabiliyor zaten sen git istiyorsan ben gitmem diyorum ama kendisi istemiyor.

Telefonla fazla ugrasmiyorum mesaj geldikce bakiyorum baksamda hemen koca ariyor olmuyorum hanimefendi. Sorun telde oynuyor demesi degil sevgilimi ariyor kocami ariyor demesi
Dun degil evvelsi gun yegenim babami aradi. Teyzem napiyor dedi. Babamda elinde telefona bakiyor dedi. Gulerekten Kocami bulacak telefondan demis. Bunu soyleyen oz ve oz kiz yegenim hemde. Guldum gectim. Dusunun artik.

Dun degil evvelsi gun yegenim babami aradi. Teyzem napiyor dedi. Babamda elinde telefona bakiyor dedi. Gulerekten Kocami bulacak telefondan demis. Bunu soyleyen oz ve oz kiz yegenim hemde. Guldum gectim. Dusunun artik.
Saka ayri ciddi söylemek ayri babam yigenim dese bende güler gecerim ama kp ciddi söylemis buna gülemem ben k.bakmayin siz buyrun gülün.

Saka ayri ciddi söylemek ayri babam yigenim dese bende güler gecerim ama kp ciddi söylemis buna gülemem ben k.bakmayin siz buyrun gülün.
Sizi anliyorum. Soyleyen sizin tarafinizdan olsa neyse dersiniz. Erkek iste ufacik bir seyden sizi takmistir kafaya herseyinizden rahatsiz olur.

Tavir koyun gitmeyin bir sure. Sebebini sorarsada kirildiginizi soylersiniz. Ne bekliyorsunuz benden dersiniz.

Back
X