artık dayanamıyorum

Valla değişik bir koca bu! 20 bin lira dolandirildi diyorsunuz ya ona çok kafam takıldı..O para ne oldu ? Bide kim ödeme yapıyor dekontları gördünüz mü?
arkadaşına 20 binlirayı çekti verdi 36 ay taksitle 9 ay ödedi kaçtı gitti ulaşamıyoruz her ay biz ödüyoruz maaşımı aldıgım gibi veriyorum

Sadece ilk sayfayi okudum, tek cozumun var, esyani topla cocugunu al annenin evine git, annen cocuguna baksin sen de çalış mis gibi yasayin.
Kocani da tek celsede boşa, boylesinden ne baba olur ne koca, yetersiz, dirdirci, nankör herif.

öyle yaparım ama babamlar bi apartmanda görevli kapıcı yani o binayı ayaga kaldırır ben gidersem onlardan korkuyorum

kocanızın cebinden 1000 tl çıkacaktı,bakıcı tutarsanız. ama maaşım türkiye şartlarına göre iyi diyorsunu,z nasıl iş anlamadım? bir de bi kere 75o tl ödüyorumdemiştiniz.şimdi 2000 tl oldu,pofffff

ben artık tükenim.
Sakin olun lutfen..
Sizi uzmek icin soylemedim gercekten...
Sadece disardan okudugum kadariyla yorum yaptim..
Annenizi de anlayin lutfen onu kendi yerinize koyun. Her gun iyilik yaptiginiz ama sonunda laf isittiginiz yere gitmek ister miydiniz?
Size bosanin fln diyemem cocugunuz ve kendi geleceginix icin en dogru karari verecek olan sizsiniz...

devlet bakıcısı onaylanmıştı ama eşim başvuruya göndermedi annen bakıyor diye o zaman cebimden 1000 çıkıyodu ama şuanda 2 binden düşük bakıcı yokki

Seni doldurmak gibi olmasın da kocan annenide senide biguzell kullaniyor bide agziniza s.ciyo .
Erkek olarak eve bakmak onun işi .

aynen öyle şimdi mesaj attı ben işten erken çıkıyorum gidip konuşucam diye kadını aglatmasa bari beklemiyo beni

öyle yaparım ama babamlar bi apartmanda görevli kapıcı yani o binayı ayaga kaldırır ben gidersem onlardan korkuyorum

Peki bu sebeple hayatini bu adamla mi gecireceksin? Bir günlük stresi goze alamamak icin bir ömür harcanir mi bu adamla?
Ne yapacaksin simdi? 2000 tl maasin 1700 ünü bakiciya vereceksin, ayrica annene soylenen sozleri yutacaksin, deger mi bu adama?

Okudum okudukça bastım küfürü

Dua ettim inşallah annen bebeginize bakmayı bırakır.

Buarada tek suçlu kocan olacak adam değil kendini ve anneni hatta bebeğini bu kadar ezdiren sende bi o kadar suçlusun.
vet farkındayım ben kendim ettim kendim buldum sustukca iyi olacak sandım sustum ama artık ailem içimde ve olanları görüyor.

yoruldum artık o kadar yoruldum ki dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…