arkadaşına 20 binlirayı çekti verdi 36 ay taksitle 9 ay ödedi kaçtı gitti ulaşamıyoruz her ay biz ödüyoruz maaşımı aldıgım gibi veriyorumValla değişik bir koca bu! 20 bin lira dolandirildi diyorsunuz ya ona çok kafam takıldı..O para ne oldu ? Bide kim ödeme yapıyor dekontları gördünüz mü?
É bakıcı parası ile ayni para demedinizmi maaşınız için?elim ekmek tutuyor allaha şükür maaşımda türkiye şartlarına gre iyi üniveriste mezunuyum ama buna ragmen cesaret sıfır
koca çok bulunur ama anne yok dimiÖyle fedakâr anneniz var eşiniz bi de laf söylüyor. Ben anneme laf diyen eşi boşar annemle gül gibi otururdum.
yazın 2400 lirayı örüyorum kışında 2000 lira en düşük maaşım..É bakıcı parası ile ayni para demedinizmi maaşınız için?
Kime veriyorsunuz parayiarkadaşına 20 binlirayı çekti verdi 36 ay taksitle 9 ay ödedi kaçtı gitti ulaşamıyoruz her ay biz ödüyoruz maaşımı aldıgım gibi veriyorum
öyle yaparım ama babamlar bi apartmanda görevli kapıcı yani o binayı ayaga kaldırır ben gidersem onlardan korkuyorumSadece ilk sayfayi okudum, tek cozumun var, esyani topla cocugunu al annenin evine git, annen cocuguna baksin sen de çalış mis gibi yasayin.
Kocani da tek celsede boşa, boylesinden ne baba olur ne koca, yetersiz, dirdirci, nankör herif.
eşime veriyorum tüm maaşımı o da bşey istersem alır..Kime veriyorsunuz parayi
Sakin olun lutfen..ben artık tükenim.
devlet bakıcısı onaylanmıştı ama eşim başvuruya göndermedi annen bakıyor diye o zaman cebimden 1000 çıkıyodu ama şuanda 2 binden düşük bakıcı yokkikocanızın cebinden 1000 tl çıkacaktı,bakıcı tutarsanız. ama maaşım türkiye şartlarına göre iyi diyorsunu,z nasıl iş anlamadım? bir de bi kere 75 tl ödüyorumdemiştiniz.şimdi 2000 tl oldu,pofffff
Ah be güzelim.. neden veriyorsunuz? Sizin paramız o siz ödeyin borcunu kendiniz odeyin..ama hala dekonttan haber yok dimi?eşime veriyorum tüm maaşımı o da bşey istersem alır..
ödüyo dekonları görüyorum o kişi başka arkadaşımızıda 17 bin dolandırdıAh be güzelim.. neden veriyorsunuz? Sizin paramız o siz ödeyin borcunu kendiniz odeyin..ama hala dekonttan haber yok dimi?
öyle yaparım ama babamlar bi apartmanda görevli kapıcı yani o binayı ayaga kaldırır ben gidersem onlardan korkuyorum
vet farkındayım ben kendim ettim kendim buldum sustukca iyi olacak sandım sustum ama artık ailem içimde ve olanları görüyor.Okudum okudukça bastım küfürü
Dua ettim inşallah annen bebeginize bakmayı bırakır.
Buarada tek suçlu kocan olacak adam değil kendini ve anneni hatta bebeğini bu kadar ezdiren sende bi o kadar suçlusun.
yoruldum artık o kadar yoruldum ki dayanamıyorumPeki bu sebeple hayatini bu adamla mi gecireceksin? Bir günlük stresi goze alamamak icin bir ömür harcanir mi bu adamla?
Ne yapacaksin simdi? 2000 tl maasin 1700 ünü bakiciya vereceksin, ayrica annene soylenen sozleri yutacaksin, deger mi bu adama?
anenmin rahmi alıdnı komple en ufak bişeyde krizlere giriyor ama sırf benim yüzümden dayanıyor ben ona bu kötülügü yapıyorumyoruldum artık o kadar yoruldum ki dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?