31 yaşında.Kaç yaşında eşin? Tamam arada anneye bırakıp sinemaya gidilebilir. Bunalırskn sürekli evde zaman geçirmekten ama annene karşı olan tavrı yanlış. Annen çocuğa gece bakmak zorunda değil. Veya tatile gitmek için 5 gün annen baksın gibi bir tavır hoş değil. Madem öyle bakıcı tutsun,seninle gezsin. Ki ben ona da karşıyım bebekle de tatil yapılabilir.
bu akşam kalmayı düşünüyorum yarın izinliyim zaten.haftayada ailesi geliyormuş sen onların yanına git ben ece gececegim diyecegim annem kendi evimde bakar çocuguma gerekirse kreşe veririm ama bunaldım artıkYok yaaaaaaa diyeydin. O zaman kal bu aksam annenlerde böyle devam edersen artik hep burda kalicam dersin
31 yaşında.
suan asiri sinir oldum. agzi koy agziysa ne varmis kendi sarayda mi buyumus. emin ol annen koy agziyla daha iyi bakiyodur cocugunuza babasından hayir yok belliki. bence esinizi cokta onemsemeden cocugunuzu saglikli bi sekilde yetistirmeye bakin. birde herseyi alttan almayin. benim anneme koy agziyla konusuyo diyecek cesareti bulamamali. buldurmayin... yada begenmiyosa ya kendi baksin cocuguna ya da duzgun lisanlu bi bakici tutsun. parayi yetistiremeyince görür o zaman koyu sehiri.inanın 5 yıldır evliyim daha öncedende hep srounlar vardı çok sinirli biri beni yeri geldi ailemede yollamadı onlar çagırdı işimiz var dedi evde yatmamıza ragmen evime geldiler surat yaptı.bebek fikri ortad ayokken bile bana dedğigi birgün çocugum olursa annenin bakmasını istemiyorum (annem köyde yaşamış insan şivesi köy agzı) çocuk dogru düzgün konuşamaz bile benim annem bakacak dedi Allah bu ya işte anneside bakmadı.bunu anneme söyleyemedim tabii.şimdi bile çocuk he dese sen bunu nerden ögrendin diyor.
sadece benle değil bütün aile ile sorun yaşadı ve annem de eğerki 18 aydır bakmadıkları çocugu 1 gün dahi bakmaya götürüse asla bir daha bakmam çocuguna diyor ve inanın haklıda.hastanede saydıklarını anneme hala kulaklarımda.Demek ki herkes sorumluluk alamıyor. Yada fazla gelmiş ne diyim.
Kv konusunda istersen uzatma. Tamam yaşanılan şeyler zoruna gitmiş olabilir ama torunu bu neticede. Ve ne olursa olsun görmek onların da hakkı.
Sende ara sıra kv annene bırakıp eşinle hava almaya çık.
sadece beni düşünüyormuş ama hata etmiş düşünmeycekmiş tatile benle gelip denizede girecekmiş havuzada bende naparsam yapayımmış neden çünkü annemde kendine göre program yapıp 5 gun gece gunduz çocuga bakmıyor diyeymiş çünkü benimde tatil hakkımmış.suan asiri sinir oldum. agzi koy agziysa ne varmis kendi sarayda mi buyumus. emin ol annen koy agziyla daha iyi bakiyodur cocugunuza babasından hayir yok belliki. bence esinizi cokta onemsemeden cocugunuzu saglikli bi sekilde yetistirmeye bakin. birde herseyi alttan almayin. benim anneme koy agziyla konusuyo diyecek cesareti bulamamali. buldurmayin... yada begenmiyosa ya kendi baksin cocuguna ya da duzgun lisanlu bi bakici tutsun. parayi yetistiremeyince görür o zaman koyu sehiri.
eşiniz bakmak zorunda gibi davranıyor .acaba annesi ile görüşmediğiniz için mi böyle davranıyor .hayır parayla bakmıyor yeri geliyor bezinide o alıyor zaten yemeklik 1 kuruş vermiyorum pazar masrafınıda o görüyor ayda bir mutlaka üstüne başınada alıyor
hayır görüştügüm zamanda böyleydi hatta annem bebeğim daha 4 aylıkken ağlayarak gitti evimden salondaki koltugun başını takmış diye anneme laf etmiş.evi temziledi diye laf etmiş.sen yokken bu ev pismiydide temizledin demiş annem bıraktı gitti sonradan bana dayanamadı yine geldi.eşiniz bakmak zorunda gibi davranıyor .acaba annesi ile görüşmediğiniz için mi böyle davranıyor .
derdim çocugum var evim var dağılmasınAnnene nedenen bunu yaptiriyorsun? Adam da buldumcuk mu var anlamadim ki? Benim anneme bu laflarin yarisini diyecek bende susup otturacam öyle mi? O agzini koparir müsait bi yerine monta ederim
sizi dusunuyorsa cocugunuzu aglatmadan uyutsun. bir senede tatilinden feragat ediversin. tatile gitmeyince havuza denize girmeyince ölmüyor kimse. daha anlayışlı olsun mesela sizi düşünüyorsa. yada annenize iyi davransin. bu secenekleri sunun. emin olun tatile gitmekten daha iyi gelecektir. cunku bunlari halletmedigi surece tatilede gitse aynj adamsadece beni düşünüyormuş ama hata etmiş düşünmeycekmiş tatile benle gelip denizede girecekmiş havuzada bende naparsam yapayımmış neden çünkü annemde kendine göre program yapıp 5 gun gece gunduz çocuga bakmıyor diyeymiş çünkü benimde tatil hakkımmış.
tatile gitme fikri benim çünkü ücretsiz bir tatil kazandım kullansamda kullanmasamda para ödemeyecegim.sizi dusunuyorsa cocugunuzu aglatmadan uyutsun. bir senede tatilinden feragat ediversin. tatile gitmeyince havuza denize girmeyince ölmüyor kimse. daha anlayışlı olsun mesela sizi düşünüyorsa. yada annenize iyi davransin. bu secenekleri sunun. emin olun tatile gitmekten daha iyi gelecektir. cunku bunlari halletmedigi surece tatilede gitse aynj adam
buakşam ailemde kalmak dogru fikir miO adam senin anneni bu kadar aşağışılıyorsa kusura bakma sende de hata var.. sen kimsin ya başıma asilzade mi oldun, evlenmeseydin madem benimle annemi tanımıyor muydun evlenmeden önce, kaldı ki annemin neyi var, hadsiz, terbiyesiz, çocuğumu annem göremeyecekmişmiş.. alır giderim bana da çocuğa da hasret kalırsın, adam ol de.. şuna bi ders var ya, ne şımarık adam..
annem ben bakarım dedi eve bakıyorda ama eşimin yaptıkları normalmi ben bilemiyorum.Bakamayacaksanız neden çocuk yaptınız demeden edemiyorum . Anneniz yıllarca sizi büyütmüş artık yaşı ilerledi köşesine çekilip dinlenmek istemesi en doğal hakkı . Yazık günah anneannelere babaannelere acıyorum ne yazıkki
Yerinizde olsam inceldiği yerden kopsun der alır annemi çocuğumu giderim tatilime.tatile gitme fikri benim çünkü ücretsiz bir tatil kazandım kullansamda kullanmasamda para ödemeyecegim.
Kesinlikle değilannem ben bakarım dedi eve bakıyorda ama eşimin yaptıkları normalmi ben bilemiyorum.
Annen ne yapsın kadın mecbur kalıyor hayır eşinin durumu normal değil çocuğa bakamayacaksak neden yaptık diye sorun biannem ben bakarım dedi eve bakıyorda ama eşimin yaptıkları normalmi ben bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?