onuda sen yaptın der:) çünkü ona sürpriz olmuştu yani bi nevi ben yapmışımAnnen ne yapsın kadın mecbur kalıyor hayır eşinin durumu normal değil çocuğa bakamayacaksak neden yaptık diye sorun bi
Birşey derim de ban yemek istemiyorum sustumonuda sen yaptın der:) çünkü ona sürpriz olmuştu yani bi nevi ben yapmışım
al bendende kadar yuzunu görmek istemiyorumAnnene bu kadar yuklenmeye hakkiniz yok.
Yorulacaksiniz uykusuz kalacaksiniz cocuk boyle buyuyor.
Annene guvenip de mi dogurdunuz?
Yazik kadina.
Esine boyle soyle.
Hepimiz buyuttuk sabaha kadar uyumadik sabah da ise gittik aglaya aglaya uykusuz.
Essinin buna hakki yok.
Anneni de dusun biraz yazik valla gece de bakmak zorunda degil.
Ayrica cocuk sizi ozler.tatilde asla birakma annene al cocugu yanina
Kocana sinir oldum
derdim çocugum var evim var dağılmasın
inanın artık öyle yogunumki bu tamamen pskilojik yorgunluk vucut yorgunlugu dinlenince geçer ama bu geçmiyor.Ailesi yine doldurmuş diye düiünmeye başlamıştımki yanılmadım sanırım dün yine telefon görüşmleri yapılmış onun üzerine bu olay patlak verdi.hayatınızı insanları memnun etmek için harcamayın eşiniz sizi çok düşünüyorsa ücretsiz izin alın çocuğunuza kendiniz bakın. Olmadı mı anneniz bakıyorsa da ona maddi manevi destek verin . Anneler hiç bir zaman evlatlerından bir beklenti beklemez ama evlatlarda anneleri her koşulda korumayı bilmeli. Kimsenin üzerine binerek para biriktirmeyin böyle huzurunuz kaçar . Eşinize anneniz hakkında konuşma fırsatı vermeniz sizin en büyük hatanız. Herkes haddini bilmeli. Kadıncağız birde gece gündüz sizin çocuğunuza bakıyor. Siz bunu da eşinize hatırlatın.
Sevgiyle kalın
Pardon? Hangi ev?
ortada abir yuva yokmu dersiniz
çocuga bagırmasa herşeyde ondan büyük gibi davranmasını beklemese ev arkadaşınada razıyım ama sürekli hayır sürekli yapma uyusana sen benim evladım olmazsın diye bagırıyor.Valla anasini lafiyla benim anama bu kadar laf edecek cocuguna babalik yapmakdan aciz bir adamla anca ev arkadasi olunur. Ama bu adam o bile degil. Cooook iyi bir derse ihtiyaci var
evet şu konuda haklısınız hep sustum ama ben kötü bir anne oldugumu düşünmüyorumKadın hem bebeğine gece gündüz demeden bakıyor koca denen varlık hâlâ kadına laf söyleyebiliyor kusura bakmayın da sizde çok pasifsiniz annen için mi doğurdun bebeğini koca denen şahsın ağzını lafını tıkayıp susturmuyorsun.
Kadın bebeğin ihtiyacını da karşılaşın ama yaranamasın inşallah bakmaz bebeginize de sizde olmayan sorumlulugunuzu alırsınız böylelikle anneme yapılmış gibi sinirlendim
nasıl yapmalıyım pekiBirincisi çocuğunuza anneniz bakmak zorunda değil kadını hizmetçi gibi görmeniz çok yanlış,ikincisi eşiniz annenizi küçümsüyor gece siz uyurken kaklıp çocuğuna bakabilir sonuçta vardiyalı çalışan sizsiniz ne demek gece de bakın kızınız uyusun,ay yazarken sinir oldum eşinize ne kadar bencil bir insanmış.Ayrıca siz de sürekli eşinize yorgunum şudur budur şeklinde konuşup evinizi ailenizi ihmal etmeyin ya bi baba çocuğunun tatile gelmesini neden istemez!Madem işinşz çok ağır başka iş bulun zavallı çocuğa bu eziyeti yapmayın.Adam kendi evladını baş belası gibi görüyor.
Sen napıyorsun bu durumda kocana?çocuga bagırmasa herşeyde ondan büyük gibi davranmasını beklemese ev arkadaşınada razıyım ama sürekli hayır sürekli yapma uyusana sen benim evladım olmazsın diye bagırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?