Merhabalar. Yaşım 40 a yaklaşıyor. Düzenimi kuramadım, evlilik yapamadım derken bugün bir arkadaşımla karşılaştım. Ve bana aslında evlilik istemediğimi, kendimi bu konuda kapattığımı ve enerjimi açmam gerektiğini söyledi. Bunu daha önceden söyleyen arkadaşlarım da olmuştu. Yani neyi nerde yanlış yaptığımı bilmiyorum ki. Daha önceleri bir kaç kez beni birileriyle tanıştırmak istemişlerdi ama daha en baştan reddetmiştim onları. Ama bu görücü usulü durumlarda çok geriliyorum. Olayı kapatınca sanki üzerimden bir ağırlık kalkıyor gibi oluyor. Bilemiyorum yani insan aslında evlenmek isteyip dışarı nasıl istemiyormuş gibi bir enerji verir ki?
Erkek olan benim is arkadasim suan 55 yasinda. Ozamanlar 49 yasindaydi 6 yil oldu evleneli. Onceki evliliginden 3 cocugu var.Evlendiği adam kaç yaşındaydı ?
Mutlu mu pekş arkadaşsınız
Bende kimseyi tanistirma cesareti edemem bana iyidir ama ikili iliskilerinde berbattir belki.sonra senden oldular cok duyuluyor halbuse adami tanistirdim ölç bic demi sonra sitemler tanistirana. Hic kimseyide tanistirmadim henüz .biraz daha sosyallessin konu sahibiBelki de size uygun bir tanidiklari yoktur. Kendi adima bir kere o islere kalkistim iki arkadasimi tanistirdim. Bir daha kimse ile isim olmaz. Bu sebeple dediginiz kismen dogru olabilir ama herkes ayni degildir tabi. Hic mi cevreniz ya da bir ortaminiz yok?
Yanlış anlamayın ama evet yaşınızdan muhtemelen. 36 m ben de hani akran sayılırz bunu arkadaşımla da deriz hep seçeneğimiz azaldı diye. Böyle geleneksel bir evlilik yapabilecek yapıdasınız madem keşke erken söyleseydiniz biraz.Kızlar ben evleneyim, çocuk sahibi olayım diyorum. Neyse ortamımda kimse yok. Ben de bir kaç arkadaşıma söyledim, birileriyle tanıştırın beni, aracı olun gibisinden. Tabi olurus filan dediler. Hatta dua ediyoruz senin için dediler. Sonra geriye dönen kimse olmadı. İnsanlar artık böyle şeylere karışmak istemiyor mu diye de düşündüm sanki. Bu ara yaşım ileri acaba ondan mı bilmiyorum. (40a geldim)
Allah gönlüne göre versinKızlar ben evleneyim, çocuk sahibi olayım diyorum. Neyse ortamımda kimse yok. Ben de bir kaç arkadaşıma söyledim, birileriyle tanıştırın beni, aracı olun gibisinden. Tabi olurus filan dediler. Hatta dua ediyoruz senin için dediler. Sonra geriye dönen kimse olmadı. İnsanlar artık böyle şeylere karışmak istemiyor mu diye de düşündüm sanki. Bu ara yaşım ileri acaba ondan mı bilmiyorum. (40a geldim)
Artık herkes çekiniyor tanıştırma işlerinden, bir de bekar uygun kişi sayısı baya azaldim ben şimdiye kadar 6 çift evlendirdim ve sayısız tanıştırma yaptım . Çok seviyordum ama artık çekiniyorum bu işlere girmeye
Allah gönlüne göre versin
Değil başkasına, kendi oğluma dahi aracı olmam
İyi olurlar Allah 'tan kötü olurlar benden bilirler
yaşla ilgisi var mı sahiden ya
geçenlerde benden küçük bir erkeğin tanışma istediğini reddettim ben
küçüksün dedim kesip attım
hırs yaptı herhalde, yoklamaya devam ediyor
bana küçüksün dedin konuşmadın bile benimle diye tribe girdi geçenlerde
yaşla mı ilgili sahiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?