• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık ne yapacağımı bilmiyorum

Abruzzie

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
435
157
303
Eşimle 8 senedir tanışıyoruz 2 senelik evliyiz çok severek evlendim memleketine geldim bir kızımız oldu 8 aylık. Memurum şu an çalışmıyorum bebeğim olduğu için

Evlendiğimiz günden beri kayınvalidegil sürekli çağırması sürekli gelmeleri derken eşimle iki gün aram iyiyse iki gün bozuldu haftasonu sabahın 7 sinde 8inde arar kayınbaba çağırırdı oğlum evde misin evdeysen şöyle böyle diye daha biz plan yapmadan yaparlardı çok tartıştık çok kavga ettik eşimle bu yüzden şimdi bizde kalıyorlar bir haftadır şu an evleri yok kalacak depremden bu zamana kadar ne ev tuttular ne başka bir iş yaptılar gelene git diyemezsin ama canıma tak etti artık biz gidince bize illa burada kalın derlerdi Birgün bile kalmadım on dakika mesafede oturuyor şimdi kendi geliyor geldiği zaman gitmek bilmiyor eşimle 10 gündür hiç konuşmuyorduk küstük bugün konuyu açtım anlattım
Annen geldiği zaman her şeye karışıyor kafasına göre bebeğimi alıyor banyo ettiriyor yeri süpürüyor siliyor gidiyor tuvaleti çamaşır suyu yapıyor buzdolabımın içini döküyor geri silip koyuyor anlattım canım çok sıkılıyor dedim canıma tak etti dedim şu an olan bir şey değil bu ben evlendiğim günden beri artık çok yoruldum eşiminse bana söylediği benim abarttıgım böyle şeyleri alttan almam gerektiği herkesin evliliğinin böyle olduğu vaziyetin çok doğal olduğunu söylüyor gerçekten gerginlikten artık başım ağrıyor çok üzgünüm ne hayallerle evlendim kayınvalideden kurtulamadım

Bir şey söylersem artık içimdeki her şeyi atacağım ve kötü olacağız bunu da yapmak istemiyorum ama çok yoruldum çok bunaldım her şeyi beraber yapmak zorunda mıyız meden ayrı değil hayatlarımız
Bazen kötü olmak gerekir. Ne o öyle zırt pırt kalmaya gelmeler. Hiç hazzetmem.

Bizi zor zamanımızda yalnız bıraktına çekecekler olayı evsizdik kapıya koydunuz diye
Önceki konularına baktım KV evinin her işini görmüş yine yaranamamış. Uzun bakmaları doğru değil ama kadın mahcup olmamak için temizliğine kadar yapmış. Niye bu kadar kin dolusunuz onlara?

E kayınvalideniz sizin evinizde bunlaro yaparken rahatsız oluyorsunuz madem niye eşinize şikayet etmek yerine siz bir şey söylemiyorsunuz? Başından beri aranız iki gün iyi iki gün kötüymüş niye hemen çocuk yapıyorsunuz?

Önceki konularına baktım KV evinin her işini görmüş yine yaranamamış. Uzun bakmaları doğru değil ama kadın mahcup olmamak için temizliğine kadar yapmış. Niye bu kadar kin dolusunuz onlara?
Çünkü ben bu kadar samimi olmak istemiyorum kimseden yemek temizlik istemiyorum kims ebenim erzak dolabımı karıştırmasın karıştırınca bir de üstüne üstlük şu dökülmüş bu dökülmüş diyor gidiyor kafasına göre siliyor temizliyor istemiyorum

E kayınvalideniz sizin evinizde bunlaro yaparken rahatsız oluyorsunuz madem niye eşinize şikayet etmek yerine siz bir şey söylemiyorsunuz? Başından beri aranız iki gün iyi iki gün kötüymüş niye hemen çocuk yapıyorsunuz?
Bebeğimi yaptığıma hiç pişman değilim Allah yokluğunu göstermesin ama laftan anlamıyorşarki çağırınca gelmeyeceğim diyordum telefonda zorla kapımın önüne kadar gelip götüyorlardı yanı laftan anlamıyorlar

Aylardır nerede kaldılar peki?
Mağduriyet ayrı bir şey,ordan oraya gidip kendi başının çaresine bakmamak ayrı bir şey.
Şimdiye kadar bir ev tutulurdu herhalde istense.
Eşiniz bu konuyu çözecek kişi değilmiş zaten.
Kayinvalide hiçbir şey yapmadan dursa yine sorun olurdu. Bu ev meselesine bir çözüm bulmaya çalışın.

Annen geldiği zaman her şeye karışıyor kafasına göre bebeğimi alıyor banyo ettiriyor yeri süpürüyor siliyor gidiyor tuvaleti çamaşır suyu yapıyor buzdolabımın içini döküyor geri silip koyuyor anlattım canım çok sıkılıyor dedim canıma tak etti
Gerçekten bebeğiniz var ve kaynananızın evinizde iş yapmasını sorun mu ediyorsunuz?

Belkide kadın Deprem yüzünden evinizde kaldığı için bir şekilde size destek olmak istiyor.. Valla her iki taraf için de zor..

ay okurken daraldım benim evimi benden izinsiz silen kv olursa bir kaşık suda boğarım. yapma diyin sinir krizi geçirin. terbiyesizlik bu
Ya anlatamıyorum arkadaşım güzellikle söylüyorum kötü olmak istemiyorum kimseyle anne ben yapıyorum zaten daha dün yaptım diyorum ben şunla siliyordum neyse olsun diyorum gel yorulma diyorum ne dersem deyim gidiyor çamaşır makinesi çalıştırıyor ya gerçekten yoruldum

Gerçekten bebeğiniz var ve kaynananızın evinizde iş yapmasını sorun mu ediyorsunuz?

Belkide kadın Deprem yüzünden evinizde kaldığı için bir şekilde size destek olmak istiyor.. Valla her iki taraf için de zor..
Evet istemiyorum burada ne çok evinin işini başkasının yapmasını isteyen kadın varmış bende buna hayret ediyorum doğrusu

Aylardır nerede kaldılar peki?
Mağduriyet ayrı bir şey,ordan oraya gidip kendi başının çaresine bakmamak ayrı bir şey.
Şimdiye kadar bir ev tutulurdu herhalde istense.
Eşiniz bu konuyu çözecek kişi değilmiş zaten.
Kayinvalide hiçbir şey yapmadan dursa yine sorun olurdu. Bu ev meselesine bir çözüm bulmaya çalışın.
Evet aylardır ordan oraya ordan oraya dolanıp duruyorlar yüz bin defa ev tutalım kira ödeyememekten korkmayın gerekirse destek oluruz diyorum gerekirse hepsini bile veriririz diyorum ama ortalıkta perişan olmayı çok seviyorlar

Eşimle 8 senedir tanışıyoruz 2 senelik evliyiz çok severek evlendim memleketine geldim bir kızımız oldu 8 aylık. Memurum şu an çalışmıyorum bebeğim olduğu için

Evlendiğimiz günden beri kayınvalidegil sürekli çağırması sürekli gelmeleri derken eşimle iki gün aram iyiyse iki gün bozuldu haftasonu sabahın 7 sinde 8inde arar kayınbaba çağırırdı oğlum evde misin evdeysen şöyle böyle diye daha biz plan yapmadan yaparlardı çok tartıştık çok kavga ettik eşimle bu yüzden şimdi bizde kalıyorlar bir haftadır şu an evleri yok kalacak depremden bu zamana kadar ne ev tuttular ne başka bir iş yaptılar gelene git diyemezsin ama canıma tak etti artık biz gidince bize illa burada kalın derlerdi Birgün bile kalmadım on dakika mesafede oturuyor şimdi kendi geliyor geldiği zaman gitmek bilmiyor eşimle 10 gündür hiç konuşmuyorduk küstük bugün konuyu açtım anlattım
Annen geldiği zaman her şeye karışıyor kafasına göre bebeğimi alıyor banyo ettiriyor yeri süpürüyor siliyor gidiyor tuvaleti çamaşır suyu yapıyor buzdolabımın içini döküyor geri silip koyuyor anlattım canım çok sıkılıyor dedim canıma tak etti dedim şu an olan bir şey değil bu ben evlendiğim günden beri artık çok yoruldum eşiminse bana söylediği benim abarttıgım böyle şeyleri alttan almam gerektiği herkesin evliliğinin böyle olduğu vaziyetin çok doğal olduğunu söylüyor gerçekten gerginlikten artık başım ağrıyor çok üzgünüm ne hayallerle evlendim kayınvalideden kurtulamadım
Herkesin evliliği boylemiymis? Bu zamanda pek böyle evlilik kalmadı. Kendi gözü kapalı ,sizinkinide kapamaya calisiyor

Kendi evine geçsin kendi evinin işini görsün, ev üstüne ev mi olur? Isterse dünyanın en iyi insanları olsunlar, herkes kendi düzeni vardır..

Herkesin evliliği boylemiymis? Bu zamanda pek böyle evlilik kalmadı. Kendi gözü kapalı ,sizinkinide kapamaya calisiyor
Evet aynen öyle memleketlerinde herkes böyleymiş hep samimilermiş yeter bıktım ben çok yoruldum evimde birgğm şöyle rahatça 12 ye kadar uyumak istiyorum zırt pırt durmadan arıyorlardı çarşıya gidecekler e kayınvalide sana bırakıcam der kayınbaba kadını getirirdi yok şurdan geçiyoruz hop gelirdi pat diye arkadaşıma giderdim arardı ne zaman geleceğimi sorardı bize gelecekmiş ya gerçekten başım ağrıyor artık ne yapacağımı bilmiyorum sadece şu son olanlar değil çok birikti bende artık bunlar

Burada sizi haksız bulanların yorumlarını hayretle okuyorum. Depremden dolayı tabiki evinizde misafir edeceksiniz ama onlarda bian önce başka bir eve geçmek için çabalayacaklar. Sizin evinize yerleşmeyecekler. Ev üstüne ev olmaz. Herkesin evliliği de böyle değil.

Back
X