Artık ne yapacağımı bilmiyorum

Konu sahibi aileye ev tutmak için yardım etmeyi hatta kirayı tamamen ödemeyi bile kabul etmiş. Aylardır yerleşik düzene geçmek yerine oradan oraya gezmek isteyen insanları idare etmek zorunda değil ki. Kayinvalide kendi evinin temizliğini, yemeğini yapsın çok hevesliyse. İş yapması yaşanılan durumun saçmalığını hafifletmiyor

Bir şey söylersem artık içimdeki her şeyi atacağım ve kötü olacağız bunu da yapmak istemiyorum ama çok yoruldum çok bunaldım her şeyi beraber yapmak zorunda mıyız meden ayrı değil hayatlarımız
Lütfen kv.ni al karşına konuş, içine atma
Sen dünyaya başkalarını memnun etmek için gelmedin. Kaldıki kimseyi memnun edemezsin
Ben bile burdan rahatsız oldum, seni düşünemiyorum bile
Darılan darılsın, kırılan kırılsın
Kimse kimseye yük olmasın
Bu insanların rahatlığını anlayamıyorum ya
İstenmediklerini bildikleri halde rahatsızda olmuyorlar
Sen sesini çıkarmadığın müddetçe onlar hayatta gitmez

Allah sizden razı olsun gerçekten yorumunuz için evet Allah bana sabır versin çünkü bu çok değişik bir olay karşımdaki kötü bir şey yapıyor ama kötü bir şey yapmıyormuş gibi lanse ettiği için düzeltmek uyarmak çok zor Allah sabır versin ne diyim iş eşte bitiyor
Gerçekten yaşamayan anlamaz sizi lincleyenlere kulak asmayin. En kötüsü de zaten melek gibi davranıp darlayanlarla muhattap olmak. Eşler de uzaktan bakınca evlatları için kendini paralayan annelerini görüyorlar bişey desek nankör oluruz.

bebeğimi alıyor banyo ettiriyor yeri süpürüyor siliyor gidiyor tuvaleti çamaşır suyu yapıyor buzdolabımın içini döküyor geri silip koyuyor
Uzun süredir sizinle kalmalarından rahatsız olabilirsiniz ancak kayınvalideniz size iyilik yaptığını düşünüyordur.
Düzeninize karışılmasını sevmiyorsunuzudur yine de art niyetli düşünmeyin bu yaptıklarını

İlk başta kayinvalidenizin evinizde temizlik yapması hoş görünüyor. Hatta ne güzel diye düşündüm. Sonra senin yerinde olduğumu düşününce ürperdim. Zor bir durum. Umarım bir an önce kurtulursun

Eşinize söyleyin herkesin evliliği böyle değil.Kimse kimseyi alttan almak zorunda değil eğer öyleyse siz de saçma sapan davranın bakalım sizi kim alttan alacak.Böyle durumlarda çalışmayan,çalışsa bile tek başına geçinecek parayı kazanamayacak kadınların neden ayrılmadığını anlayabiliyorum ama elinde mesleği olan,kendi parasını kazanan kadınların neden böyle saçmalıkları çektiğini anlamıyorum.Çocuk için diyenler olacak ama oda bahane edilen ayrı bir konu

Asıl sorun eşinizde, kv kp ye boşuna yüklenmeyin , eşiniz evlendiğinin farkında değil onlar gelene kadar neler çektirmiş size , doğru düzgün evlilik hayatı yaşatmamış bence eşinizi yola getirin asıl sorun bu, onlar gittikten sonra eşiniz evine bağlı olacak mı?

Lütfen kv.ni al karşına konuş, içine atma
Sen dünyaya başkalarını memnun etmek için gelmedin. Kaldıki kimseyi memnun edemezsin
Ben bile burdan rahatsız oldum, seni düşünemiyorum bile
Darılan darılsın, kırılan kırılsın
Kimse kimseye yük olmasın
Bu insanların rahatlığını anlayamıyorum ya
İstenmediklerini bildikleri halde rahatsızda olmuyorlar
Sen sesini çıkarmadığın müddetçe onlar hayatta gitmez
Evet memnun etmek zorunda değilim annemde öyle diyor kızım ağzını açtıpta bir şey demiyorsun diyor dün onlar yokken eşimle büyük tartıştık böyle devam ederse ayrılmak istediğini söyledim mutlu olmadığımı o da işin ciddi olduğunu gördü akşam konuştu ne yapacaksınız nerede kalacaksınız diye açık açık onlar da bir çaresine bakacaklarını söylediler

Asıl sorun eşinizde, kv kp ye boşuna yüklenmeyin , eşiniz evlendiğinin farkında değil onlar gelene kadar neler çektirmiş size , doğru düzgün evlilik hayatı yaşatmamış bence eşinizi yola getirin asıl sorun bu, onlar gittikten sonra eşiniz evine bağlı olacak mı?
Evet yani bende onu demek istiyorum şu an da gelmeleri değil sorun evlendiğinizden beri yani be bir haftasonumuz ne bir akşamımız sürekli ama sürekli ya biz gidiyoruz ya onlar geliyordu şimdi ki durumda tuzu biberi oldu diyebiliriz eşimde farkında ama ne yapabilirim diyor gidin diyemem ki diyor eşimde şikayetçi varlıklarından ne rahat kıyafet giyebiliyor ne oturabiliyorum diyor dün konuştu bakalım ne olacak

Eşinize söyleyin herkesin evliliği böyle değil.Kimse kimseyi alttan almak zorunda değil eğer öyleyse siz de saçma sapan davranın bakalım sizi kim alttan alacak.Böyle durumlarda çalışmayan,çalışsa bile tek başına geçinecek parayı kazanamayacak kadınların neden ayrılmadığını anlayabiliyorum ama elinde mesleği olan,kendi parasını kazanan kadınların neden böyle saçmalıkları çektiğini anlamıyorum.Çocuk için diyenler olacak ama oda bahane edilen ayrı bir konu
Çocuk için değil kesinlikle çekip gitmek isteği çok kuvvetli geliyor bazen ama eşimle biz çekirdek ailemiz çok mutluyuz ne zamanki kayınvalide gelsin karışsın o zaman dövüşüyoruz

İlk başta kayinvalidenizin evinizde temizlik yapması hoş görünüyor. Hatta ne güzel diye düşündüm. Sonra senin yerinde olduğumu düşününce ürperdim. Zor bir durum. Umarım bir an önce kurtulursun
Evet canım çok zor bir durum sadece temizlik değil tabii bende gittiğim evlerde kayınvalidem olsun görümcem olsun yemekte. Sonra ev kirlendiyse bir süpürge açarım hemen sonra otururum yerime kayınvalide gibi alıpta süpürgenin içini dışını temizlememkş banan arkadaş

Uzun süredir sizinle kalmalarından rahatsız olabilirsiniz ancak kayınvalideniz size iyilik yaptığını düşünüyordur.
Düzeninize karışılmasını sevmiyorsunuzudur yine de art niyetli düşünmeyin bu yaptıklarını
Evet sesimi çıkartmıyorum zaten ama gidip dondurucumun içini boşaltıyor düzenliyor yani bu kadarı da mı iyi niyetli soruyorum size sadece soruyorum

Konu sahibi aileye ev tutmak için yardım etmeyi hatta kirayı tamamen ödemeyi bile kabul etmiş. Aylardır yerleşik düzene geçmek yerine oradan oraya gezmek isteyen insanları idare etmek zorunda değil ki. Kayinvalide kendi evinin temizliğini, yemeğini yapsın çok hevesliyse. İş yapması yaşanılan durumun saçmalığını hafifletmiyor
Kiranızı ödeyim dedim ki öderim dediysem ödeyecegimizi çok iyi biliyorlar ben sahip çıkmaya çalışıyorum kimseyi ortada bırakmam bırakamam ama zaten bu olaylardan önce de bu konudan muzdariptim sık sık görüşmekten ama şimdi resmen ben evinde yabancı gibi misafir gibi takılıyorum

Evet sesimi çıkartmıyorum zaten ama gidip dondurucumun içini boşaltıyor düzenliyor yani bu kadarı da mı iyi niyetli soruyorum size sadece soruyorum
İnsan batsın öyle iyi niyet diyor bir yerden sonra. Ah yaşayan bilir anca😒

Çocuk için değil kesinlikle çekip gitmek isteği çok kuvvetli geliyor bazen ama eşimle biz çekirdek ailemiz çok mutluyuz ne zamanki kayınvalide gelsin karışsın o zaman dövüşüyoruz
Esiniz karistirmicak annesini acik acik konusun. Siz artik ayri bir ailesiniz bunun bilincine varsin.

Durumun biraz keyfini çıkarmaya çalışın. Çocuğu ona bırakın, ev işlerini ona bırakın.Sonra da tayin işinizle uğraşın.Tayin olana kadar da durumu kendi lehinize çevirmeye çalışın

Siz çete misiniz yahu her konu altında sizin gibi 'niye çocuk yaptın' diye sorgulayan bir grup var. Millet çocuk yapmak için size mi danışacak kardeşim.
E kayınvalideniz sizin evinizde bunlaro yaparken rahatsız oluyorsunuz madem niye eşinize şikayet etmek yerine siz bir şey söylemiyorsunuz? Başından beri aranız iki gün iyi iki gün kötüymüş niye hemen çocuk yapıyorsunuz

Back
X