- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Ben düğünüme üç ay kala yeni bi şehre nişanlım benim bulunduğum yerde iş bulamaz diye buraya taşındım , burası büyük bir şehir ve buldukları ev hemen karşı sokaklarındaki ev , ancak durum şu ki eskiden bana daha çok ilgisi olan nişanlım artık ilgisini kaybetmiş durumda bugün buraya gelişimin ikinci günü ve hazırlanıp yanına gittim beraber bir yere geçecektik , bana güzel olmuşsun bile diyemedi , bende ona bunu söyledim , babasıyla tartışmış , birde haftanın 7 günü çalışıyormuş diye o yüzden yorgunluktan unutmuş … eskisi gibi olmayacaksak ben neden bu şehre geldim , gerçekten çok üzgünüm şu an
Ben zorunludan her şeyi beklerim, istifa bile etmiş olabilir.Tayin isteğinizle, tayininiz arasındaki süre ne kadar kısa oldu maşallah. Tayinler bu kadar hızlı mı sahi ?
Ben direnmeyi düşünüyorum.Ah zorunlu bu saatte mi açılır konu. Gözlerim kapanıyor gidemiyorum da. Sabah 354 adet mesaj 11 sayfa okumak istemiyorum.
"Babamla tartıştım yavrum, haftanın yedi günü çalışıyorum yorgunluktan unuttum, her şey güzel olacak yavrum sen bana bırak hayatım" dedi değil mi?Ben düğünüme üç ay kala yeni bi şehre nişanlım benim bulunduğum yerde iş bulamaz diye buraya taşındım , burası büyük bir şehir ve buldukları ev hemen karşı sokaklarındaki ev , ancak durum şu ki eskiden bana daha çok ilgisi olan nişanlım artık ilgisini kaybetmiş durumda bugün buraya gelişimin ikinci günü ve hazırlanıp yanına gittim beraber bir yere geçecektik , bana güzel olmuşsun bile diyemedi , bende ona bunu söyledim , babasıyla tartışmış , birde haftanın 7 günü çalışıyormuş diye o yüzden yorgunluktan unutmuş … eskisi gibi olmayacaksak ben neden bu şehre geldim , gerçekten çok üzgünüm şu an
Büyü tarifi veremeyiz yassah hemşerim yassahKimse büyü iksir birşey tarifi vermemiş herşeyin düzelmesi için..Anca akıl verin evlenme diyin ayıp ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?