- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Anaaa konu sahibi zorunlumuydu öyle okuyordum millet ne yazmış diyeBir kadın elleriyle kendi hayatını nasıl mahveder?
Bölüm,281
Başrol: zorunlu
Bu dizi hiç bitmez zorunlu kişiler değişecek, borç miktarın artacak giydiğin pentiler model değiştirecek ama kafan hiç değişmeyecek.. sahi o kafa memuriyeti nasıl başardı?
Bunlar en kötü günlerin başı Allah hidayete erdirsin inşallahhhh
Ben düğünüme üç ay kala yeni bi şehre nişanlım benim bulunduğum yerde iş bulamaz diye buraya taşındım , burası büyük bir şehir ve buldukları ev hemen karşı sokaklarındaki ev , ancak durum şu ki eskiden bana daha çok ilgisi olan nişanlım artık ilgisini kaybetmiş durumda bugün buraya gelişimin ikinci günü ve hazırlanıp yanına gittim beraber bir yere geçecektik , bana güzel olmuşsun bile diyemedi , bende ona bunu söyledim , babasıyla tartışmış , birde haftanın 7 günü çalışıyormuş diye o yüzden yorgunluktan unutmuş … eskisi gibi olmayacaksak ben neden bu şehre geldim , gerçekten çok üzgünüm şu an
Burada kadınlar yırttı kendini, yapma etme gitme evlenme diye. Neye yaradı!!!!!Ben düğünüme üç ay kala yeni bi şehre nişanlım benim bulunduğum yerde iş bulamaz diye buraya taşındım , burası büyük bir şehir ve buldukları ev hemen karşı sokaklarındaki ev , ancak durum şu ki eskiden bana daha çok ilgisi olan nişanlım artık ilgisini kaybetmiş durumda bugün buraya gelişimin ikinci günü ve hazırlanıp yanına gittim beraber bir yere geçecektik , bana güzel olmuşsun bile diyemedi , bende ona bunu söyledim , babasıyla tartışmış , birde haftanın 7 günü çalışıyormuş diye o yüzden yorgunluktan unutmuş … eskisi gibi olmayacaksak ben neden bu şehre geldim , gerçekten çok üzgünüm şu an
Gerçekten çok üzgünüm buldukları evde çok eksik var evet ev çok güzel ama eksik çok fazla , duşakabini yok mesela ya da mutfak çok kötü çıkma dolap içi eski mesela , ev iki katlı güzel ama bulunduğu konum itibariyle de berbat bi yer bence ;( bilmiyorum ne yapacağım bi sene sonra taşınırız diyor ama zorBir kadın elleriyle kendi hayatını nasıl mahveder?
Bölüm,281
Başrol: zorunlu
Bu dizi hiç bitmez zorunlu kişiler değişecek, borç miktarın artacak giydiğin pentiler model değiştirecek ama kafan hiç değişmeyecek.. sahi o kafa memuriyeti nasıl başardı?
Bunlar en kötü günlerin başı Allah hidayete erdirsin inşallahhhh
Yok tayin ile geldim , ya aslında mesajlaşmayı felan seven bi çocuktu ama şimdi haftanın 7 günü çalışıyor ;( ve düğünden sonra da böle olacak biz nasıl birbirimize aşılacağız bilmiyorumBana kalırsa nişanlınız eskiden de ilgili değildi de yanına taşınırsam belki ilgilenir umuduyla gittiniz ama elinizde patladı. Oraya gideceğim diye memuriyeti falan bıraktıysanız geçmişler ola. İnşallah gerçekten çabucak tayin çıkmıştır.
Konularını bilmiyorum, sorunlu bir ilişkinin içerisinde mi? Herkes biz demiştik şekilde yorumda bulunmuş o yüzden merak ettimAcaba kişilik bölünmesi falan mı yaşıyorsunuz? Bir insan bu kadar sorun dert anlatıp hemen arkasından tam tersi nasıl davranabilir? Benim kızlar "hayır, yanlış biliyorsun anne öyle değil" dese durup bir düşünüyorum. Acaba mı diyorum. Size bu forumdaki 100 kadının 100'ü de aynı şeyi söylüyor yazıyor. Hiç mi bir dur durağınız olmuyor? Bu kadar kadın, evli-bekar tecrübeli-tecrübesiz aynı şeyi yazıyor. En ufağından en büyüğüne yaptığınız hataları nasıl oluyor da sorgulamıyorsunuz?
buldukları evde çok eksik var
ev çok güzel ama eksik çok fazla
duşakabini yok
mutfak çok kötü
ev iki katlı güzel
Delirir insan haha.
Düz memur işte ya. Sıkıntı yapmazlar o kadar. Nerde olsa kadro bulunur. O giderse çok sıkıntı yaşanmaz. O yüzden kolay işi.Tayin isteğinizle, tayininiz arasındaki süre ne kadar kısa oldu maşallah. Tayinler bu kadar hızlı mı sahi ?
Acaba işinde de böyle ciddi akletmekte sıkıntı yaşıyor mu ?Düz memur işte ya. Sıkıntı yapmazlar o kadar. Nerde olsa kadro bulunur. O giderse çok sıkıntı yaşanmaz. O yüzden kolay işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?