Artık nişanlımın yanına taşındım , ancak ilgisizliğini hissediyorum ? İlgi ve ilgisizlik nedir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Acaba kişilik bölünmesi falan mı yaşıyorsunuz? Bir insan bu kadar sorun dert anlatıp hemen arkasından tam tersi nasıl davranabilir? Benim kızlar "hayır, yanlış biliyorsun anne öyle değil" dese durup bir düşünüyorum. Acaba mı diyorum. Size bu forumdaki 100 kadının 100'ü de aynı şeyi söylüyor yazıyor. Hiç mi bir dur durağınız olmuyor? Bu kadar kadın, evli-bekar tecrübeli-tecrübesiz aynı şeyi yazıyor. En ufağından en büyüğüne yaptığınız hataları nasıl oluyor da sorgulamıyorsunuz?

Anaaa konu sahibi zorunlumuydu öyle okuyordum millet ne yazmış diye

Gıcık arkadaş gibisin. Aklı alıyorsun sonra kendi burnunun dikine gidiyorsun. En gıcık olduğum insan tipisin. Madem denilenleri yapmayacaksın insanları yorma konu açma

Burada kadınlar yırttı kendini, yapma etme gitme evlenme diye. Neye yaradı!!!!!

Size müstehak!!!

Gerçekten çok üzgünüm buldukları evde çok eksik var evet ev çok güzel ama eksik çok fazla , duşakabini yok mesela ya da mutfak çok kötü çıkma dolap içi eski mesela , ev iki katlı güzel ama bulunduğu konum itibariyle de berbat bi yer bence ;( bilmiyorum ne yapacağım bi sene sonra taşınırız diyor ama zor

Yok tayin ile geldim , ya aslında mesajlaşmayı felan seven bi çocuktu ama şimdi haftanın 7 günü çalışıyor ;( ve düğünden sonra da böle olacak biz nasıl birbirimize aşılacağız bilmiyorum

Konularını bilmiyorum, sorunlu bir ilişkinin içerisinde mi? Herkes biz demiştik şekilde yorumda bulunmuş o yüzden merak ettim

Tayin isteğinizle, tayininiz arasındaki süre ne kadar kısa oldu maşallah. Tayinler bu kadar hızlı mı sahi ?
Düz memur işte ya. Sıkıntı yapmazlar o kadar. Nerde olsa kadro bulunur. O giderse çok sıkıntı yaşanmaz. O yüzden kolay işi.

Düz memur işte ya. Sıkıntı yapmazlar o kadar. Nerde olsa kadro bulunur. O giderse çok sıkıntı yaşanmaz. O yüzden kolay işi.
Acaba işinde de böyle ciddi akletmekte sıkıntı yaşıyor mu ?
Çünkü muhakeme yeteneği resmen yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…