- 20 Ekim 2018
- 2.739
- 4.149
- 133
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Sana herkez dedi zorunlu yapma diye ama dinlemedin burnunun dikine dikine gittin sonuç ortada...sizin daha çok fazla sorununuz var ama sen süslendin gittin sana güzel olmuşsun demedi diye hayiflaniyorsun diğer büyük sorunları gormuyonmu bacım sana ne içiriyorlar bu neyin kafasıBen düğünüme üç ay kala yeni bi şehre nişanlım benim bulunduğum yerde iş bulamaz diye buraya taşındım , burası büyük bir şehir ve buldukları ev hemen karşı sokaklarındaki ev , ancak durum şu ki eskiden bana daha çok ilgisi olan nişanlım artık ilgisini kaybetmiş durumda bugün buraya gelişimin ikinci günü ve hazırlanıp yanına gittim beraber bir yere geçecektik , bana güzel olmuşsun bile diyemedi , bende ona bunu söyledim , babasıyla tartışmış , birde haftanın 7 günü çalışıyormuş diye o yüzden yorgunluktan unutmuş … eskisi gibi olmayacaksak ben neden bu şehre geldim , gerçekten çok üzgünüm şu an
Aynen çok güzelmiş ev gerçekten.Gerçekten çok üzgünüm buldukları evde çok eksik var evet ev çok güzel ama eksik çok fazla , duşakabini yok mesela ya da mutfak çok kötü çıkma dolap içi eski mesela , ev iki katlı güzel ama bulunduğu konum itibariyle de berbat bi yer bence ;( bilmiyorum ne yapacağım bi sene sonra taşınırız diyor ama zor
Koca var mesela içinde.Delirir insan haha.
Bir evi güzel yapan nedir acaba ulan kendimden şüphe ettim
Çok vazgeçilmez biri değildir o kadar diyeyim. :) Hatta olmasa daha iyi dediğim birkaç iş arkadaşım olmuştur benim mesela.Acaba işinde de böyle ciddi akletmekte sıkıntı yaşıyor mu ?
Çünkü muhakeme yeteneği resmen yok
Acaba işinde de böyle ciddi akletmekte sıkıntı yaşıyor mu ?
Çünkü muhakeme yeteneği resmen yok
Dur tahmin edeyim, varoş bir mahallede bitişik nizamlı iki katlı evlerden. Sana müstahak yavrum.Gerçekten çok üzgünüm buldukları evde çok eksik var evet ev çok güzel ama eksik çok fazla , duşakabini yok mesela ya da mutfak çok kötü çıkma dolap içi eski mesela , ev iki katlı güzel ama bulunduğu konum itibariyle de berbat bi yer bence ;( bilmiyorum ne yapacağım bi sene sonra taşınırız diyor ama zor
Hayır sanki tavsiye versek dinliycek deNeyse çarşamba günü yani yarın en sıcak gün olcakmış sokağa çıkmayın diyolar bilginiz olsun
Sen kendini dipsiz kuyulara atıyorsunBen düğünüme üç ay kala yeni bi şehre nişanlım benim bulunduğum yerde iş bulamaz diye buraya taşındım , burası büyük bir şehir ve buldukları ev hemen karşı sokaklarındaki ev , ancak durum şu ki eskiden bana daha çok ilgisi olan nişanlım artık ilgisini kaybetmiş durumda bugün buraya gelişimin ikinci günü ve hazırlanıp yanına gittim beraber bir yere geçecektik , bana güzel olmuşsun bile diyemedi , bende ona bunu söyledim , babasıyla tartışmış , birde haftanın 7 günü çalışıyormuş diye o yüzden yorgunluktan unutmuş … eskisi gibi olmayacaksak ben neden bu şehre geldim , gerçekten çok üzgünüm şu an
Perşembenin gelişi çarşambadan belli değil miydi,zira iki hafta önce şöyle bir şeye okeydinGerçekten çok üzgünüm buldukları evde çok eksik var evet ev çok güzel ama eksik çok fazla , duşakabini yok mesela ya da mutfak çok kötü çıkma dolap içi eski mesela , ev iki katlı güzel ama bulunduğu konum itibariyle de berbat bi yer bence ;( bilmiyorum ne yapacağım bi sene sonra taşınırız diyor ama zor
Ailesi de bana ev baktı ve üst mahallerinden ev buldu, evin eksikleri var, kombisi mutfak dolabı petekleri kapları takılı değil
Ne ara tayin işlerini halletti ne ara iğneli epilasyona gitti ne ara bütün bu yazdıklarını yaşadı bilmiyorum. Biz bu sıcakta panda gibi yerlerde yuvarlanırken o neler yapmış.Düz memur işte ya. Sıkıntı yapmazlar o kadar. Nerde olsa kadro bulunur. O giderse çok sıkıntı yaşanmaz. O yüzden kolay işi.
Gittiğin gün pişman olacaksın dedik belki ondan şaşırmıştırNişanlınızın yanına taşındığınızın ikinci günü pişman olmanız gerçekten çok enteresan ve beklenmedik bir durum. Önceki konularda tam aksini söylemiştik halbuki
ne desem bilemedim şimdi.beğenmedim atmak isterdim 10 tane ama 1 tane yapabiliyorumBen artık memuriyeti normal aldığını düşünmüyorum ya engelli kadrosuyla girdi ya da çocuk esirgeme de kalıyordu oradan memur oldu. Yoksa bu kadar gözü görmeyen birinin o Türkçe paragraflarini anlayıp yorumlayıp cozebildigini düşünmüyorum.
Yok tayin ile geldim , ya aslında mesajlaşmayı felan seven bi çocuktu ama şimdi haftanın 7 günü çalışıyor ;( ve düğünden sonra da böle olacak biz nasıl birbirimize aşılacağız bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?