Artık nişanlımın yanına taşındım , ancak ilgisizliğini hissediyorum ? İlgi ve ilgisizlik nedir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana herkez dedi zorunlu yapma diye ama dinlemedin burnunun dikine dikine gittin sonuç ortada...sizin daha çok fazla sorununuz var ama sen süslendin gittin sana güzel olmuşsun demedi diye hayiflaniyorsun diğer büyük sorunları gormuyonmu bacım sana ne içiriyorlar bu neyin kafası

Aynen çok güzelmiş ev gerçekten.

Acaba işinde de böyle ciddi akletmekte sıkıntı yaşıyor mu ?
Çünkü muhakeme yeteneği resmen yok
Çok vazgeçilmez biri değildir o kadar diyeyim. :) Hatta olmasa daha iyi dediğim birkaç iş arkadaşım olmuştur benim mesela.

Dur tahmin edeyim, varoş bir mahallede bitişik nizamlı iki katlı evlerden. Sana müstahak yavrum.

Sen kendini dipsiz kuyulara atıyorsun

Perşembenin gelişi çarşambadan belli değil miydi,zira iki hafta önce şöyle bir şeye okeydin

Ailesi de bana ev baktı ve üst mahallerinden ev buldu, evin eksikleri var, kombisi mutfak dolabı petekleri kapları takılı değil

Düz memur işte ya. Sıkıntı yapmazlar o kadar. Nerde olsa kadro bulunur. O giderse çok sıkıntı yaşanmaz. O yüzden kolay işi.
Ne ara tayin işlerini halletti ne ara iğneli epilasyona gitti ne ara bütün bu yazdıklarını yaşadı bilmiyorum. Biz bu sıcakta panda gibi yerlerde yuvarlanırken o neler yapmış.

Ben artık memuriyeti normal aldığını düşünmüyorum ya engelli kadrosuyla girdi ya da çocuk esirgeme de kalıyordu oradan memur oldu. Yoksa bu kadar gözü görmeyen birinin o Türkçe paragraflarini anlayıp yorumlayıp cozebildigini düşünmüyorum.

ne desem bilemedim şimdi.beğenmedim atmak isterdim 10 tane ama 1 tane yapabiliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…