Sakin bosanip ta meydani ona birakmayin .bosanacaksanizda ispatlayip aldattigini tazminat alin.oyle yagma yok.benimki de parayi bulup bi tarafi kalkanlardan.uc maymunu oynayin bi sure.sakin olun oluruna birakin bakalim ne yapacak.herseye o sebep olsun.siz sakince bekleyin.belli durum para ve kadin dir ne olcak.bu arada terapi alma sansiniz varsa bu surecte size yardimci olacak en iyi yer bir terapist.cunku yanlis kararlar almaniza engel olur en azindan.ve fevri davranmazsiniz.mutlu mesutmus gibi yapin parasini siz yiyin ve birakin kotu olan o olsun.bu arada kendinizi guclendirin.sirfintilarin kucagina atmayin.Durumumu şöyle anlatayım. Eşimle üniversite yıllarında tanıştık 6yılın sonunda evlendik on yıllık da evliyiz üç çocuğum var. Yaşım 34 hayatımın yarısı eşimle geçti. Çok sevdim ve çok da sevildim. Her çocuğu isteyerek yaptık. Ben onun ailesini severim o benimkini çok sever. Yani örnek çiftler olur ya gıbta ile bakılan işte o bizdik.
Evliliğimizin ilk yılında eşim aile şirketi vardı işler çok kötü ha battı ha batacak. Borçlar eve gelir hacizler daha maddi olarak ne sıkıntı varsa yaşadık ben çalıştığım için çok şükür muhtaç olmadık ama rahat da edemedik. O zamanlar bile inanılmaz sıkı bir aileydik.
Bundan üç yıl önce eşim bir gayret ayrıldı şirketten annesinin adına bi şirket açtı ilk yıl fena değildi ama inanılmaz kendine güveni geldi aman sonrası Allah yürü ya kulum desin. Olayımız burda başladı önce evden uzaklaştı sonra benden. Kendine Yen'i bi hayat kurdu Benin'de o hayatın dışına bir güzel itti. Başta mantıklı hareket edemedim birden bıçak gibi değişen bir kocayı hazmedemedi saçmaladıkça saçmalıdım. Şimdi de boşanmak isteyip istemediğine karar verecekmiş.
Benim çekincem beni boşandı falan değil çocuklar. ailem burda değil boşansak ben burda kalamam çocukları da bırakamam.
Çocukları alsam babaya inanılmaz düşkünler yıkılırlar çünkü onlarda bu babayı tanıyanıydılar akıl almak değil niyetim. Biri desin ki geçecek be güzelim oOkadar bunaldım ki ailem de durumu bilmiyor beni bi teselli etseniz. Bi dua etseniz yavrularıma
Aslında ben gidiyim diyorum ama kv gitme sakın falan dedi biz senin arkandayız bırak ne b.k varsa yesin dedi eve alma istersen bi kendine gelsin falan filan şimdi kadın benim arkamda bu kadar durunca bende yıkıp da gitmek istemiyorum. Ama gitmek en doğrusu aslında kv bi konuşuyum dur diyim ki ben senin terliksi hayvanı bi terkedeyim diyim. Bunun burnunu sürtüyüm desem ne der ki acaba.
Yok sonradan görme olsa evet diycem parayı kazandı bi görgüsüzlük içinde ama ben tanıştığımda kalbur üstüydü evlendikten sonra battılar. Ve bende biliyorum bu iş bitti. İnsanlar evlenmek için iki kişinin rızası ararken boşanmak için tek kişi yetiyor. M. Ceceli bile boşanmış sabah sabah ben bi şok....O iş bitmiş canım kusura bakma ama senin kocan sonradan görme
Yok kesinlikle boşanma işlemini üstüme almıycam eğer boşanmak isterse hem kendi hem benim aileme hem de çocuklara bu işi kendi anlatmalı. Davayı bile kendi açsın. Napalım bu da böyle bi adam çıktıBen bu kv yi tuttum kafası çalışıyor
Siz niye 3 çocukla evi terk edesiniz atın adamı evden
Koyun kapının önüne köpek gibi
Dava da açmayın bir süre sürünsün aklı başına gelsin
Siz kv yi dinleyin bu kadın bu işi biliyor
Hadi canim bee yuh diyorum ama bi kadın anlar bitti mi bitmedi mi aklın yetiyor herhalde o seni tekemelemeden sen tekmeyi bas. Bas ki geri dönüşü kolay olsun haaa senin sevgin bitmiş se ona bişey diyemem aklından geçeni yap sonra pisman olmaYok sonradan görme olsa evet diycem parayı kazandı bi görgüsüzlük içinde ama ben tanıştığımda kalbur üstüydü evlendikten sonra battılar. Ve bende biliyorum bu iş bitti. İnsanlar evlenmek için iki kişinin rızası ararken boşanmak için tek kişi yetiyor. M. Ceceli bile boşanmış sabah sabah ben bi şok....
Sevgim bitti mi bitmedi mi İnan bilmiyorum. Sanırım kırgınlığım sevgimden çok ya da bitti sevgim. Ben ona bir Öner'i sundum zaten iki gün önce dedim ki ben böyle bi hayat istemiyorum boşanmak da istemiyorum ama sen boşanırım dersen ona da kabulüm çünkü ben de seni affedemiyorum dedim şöyle bi mal mal baktı baktı. Sonra karar veremiyorum dedi evime de kıyamıyorum dedi. Ben de karar ver artık dedim. Bir daha konuşmadık ki en sakin konuşmamızdı. Şimdi de konuşmuyoruz.Hadi canim bee yuh diyorum ama bi kadın anlar bitti mi bitmedi mi aklın yetiyor herhalde o seni tekemelemeden sen tekmeyi bas. Bas ki geri dönüşü kolay olsun haaa senin sevgin bitmiş se ona bişey diyemem aklından geçeni yap sonra pisman olma
Yok kesinlikle boşanma işlemini üstüme almıycam eğer boşanmak isterse hem kendi hem benim aileme hem de çocuklara bu işi kendi anlatmalı. Davayı bile kendi açsın. Napalım bu da böyle bi adam çıktı
Hakkında hayırlısı... otur oturduğun yerde kime rahat batıyosa o gitsin hadsiz herifSevgim bitti mi bitmedi mi İnan bilmiyorum. Sanırım kırgınlığım sevgimden çok ya da bitti sevgim. Ben ona bir Öner'i sundum zaten iki gün önce dedim ki ben böyle bi hayat istemiyorum boşanmak da istemiyorum ama sen boşanırım dersen ona da kabulüm çünkü ben de seni affedemiyorum dedim şöyle bi mal mal baktı baktı. Sonra karar veremiyorum dedi evime de kıyamıyorum dedi. Ben de karar ver artık dedim. Bir daha konuşmadık ki en sakin konuşmamızdı. Şimdi de konuşmuyoruz.
Bunlar eninde sonunda bir donem bekar hayati yasamaya ozeniyolar.siz fazla fevri olmayin biraz gozlemci olarak devam edin olaya.bisey varsa zaten ayagina dolaniyor .erkeklerin masum olani zaten yok.ama islerine de kafayi takiyor olabilir.is kurmak basit degil.bizimki anlattiginizdan beter olmustu is kurdugu donemlerde.hemen ustune cullanmayin derim benYok sonradan görme olsa evet diycem parayı kazandı bi görgüsüzlük içinde ama ben tanıştığımda kalbur üstüydü evlendikten sonra battılar. Ve bende biliyorum bu iş bitti. İnsanlar evlenmek için iki kişinin rızası ararken boşanmak için tek kişi yetiyor. M. Ceceli bile boşanmış sabah sabah ben bi şok....
Tam da dediğiniz gibi bekar hayatına özendi galiba. Çünkü çalışan elemenlar hep bekar benimki de biraz sosyal bi kişilik üç çocukla da sosyalleşeceğiniz ortamlar belli. Bilmiyorum ki nasıl olacak çünkü bende kendimi tanıyamıyorum. Kendi mi kullanılmış ve işi bitince atılmış gibi hissediyorum. Anlatmadığım olaylar da var çok yalan söyledi bu 8 ay içinde ben hep o sıkıntılı dönemimizde ona sığındım sandımki bize bişey olmazda herşey geçer. Ama beni her defasında itti şimdi yatakları ayırdı. Vicdanen çok rahatım çünkü hep ben alttan aldım kurtarma taraftarı oldum. Undan sonrası için ben çocuklarımı düşünüyorum en az yara ile kurtulsunlar. Evimizde hır gür hiç yaşanmadı çocukların yanında o yüzden şu anda çok da olayların içinde değiller.Bunlar eninde sonunda bir donem bekar hayati yasamaya ozeniyolar.siz fazla fevri olmayin biraz gozlemci olarak devam edin olaya.bisey varsa zaten ayagina dolaniyor .erkeklerin masum olani zaten yok.ama islerine de kafayi takiyor olabilir.is kurmak basit degil.bizimki anlattiginizdan beter olmustu is kurdugu donemlerde.hemen ustune cullanmayin derim ben
Ders alıcam dedin ya bi tavsiye üstünde bi mal varlığı olsun şimdi eşim beni boşasa Alacami'm bi arabam var yarısı da onun oluyo hukuken. Şirket kv üstüne ev arabalar herşey şirket üstüne eşim kendi üstüne hiçbi mal yapamazdı çünkü eski şirketten dünya borç kaldı. Para filan umrum da değil Rabbim herşeye şahit değil mi o para yar olur mu ona. Oldu diyelim benim hakkımı nasıl verecek öteki dünya da. Benim babam bi maaşla bizi bugünlere getirdiyse bende bu çocuklarımı Rabbimin izni ile büyütürüm.Enteresan bir durum cidden, kendime ders aldım, bir insanı iki durumu da yaşamadan tanıyamıyormuşuz demek ki. Bir maddi zorluk iki parayı bulma durumu. Emin olun parasız dönemi atlattıysa da parayı bulduysa da sizin sayenizde, çocuk psikolojisini inanın bilemiyorum ama eğer boşanacak olursanız çatır çatır alın tazminatı şirketi vesaire, o parada çok hakkınız var eminim.
Biri desin ki geçecek be güzelim oOkadar bunaldım ki ailem de durumu bilmiyor beni bi teselli etseniz. Bi dua etseniz yavrularıma
Bu gün bi arkadaşımla dertleştik. Bana dediği hhani deriz ya bu gün çok kötü geçti ve ya iyi geçti diye yok öyle bişey iyi veya kötü yoktur herşey olması gerektiği gibidir. Benim bunları yaşamam ve büyümem gerekiyordu 34 yaşında büyüdüm benİnşallah rn kısa zamanda düzelir içinde bulunduğunuz durum
Yaa o iş nasıl oluyor denenmiş mi gerçekten ilgimi cekmedi değil yaniFevri cikislarda bulunmayin.pinokyo gibiler zaten ama bizimkinin hormonlar dibe vurunca fink atamiyo pek disarda.yada bana oyle diyo ama eminim bu saglik sorunundan.biraz sacma gelicek belki ve hic bilmedigim bir konu ama yeni aklima geldi bir yazi da okumustum .denemedigim icin bilemiyorum ama yemegine şap atin az kudursun madem.kuyrugunu kistirip donsun size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?