bende dusundum acaba oyle mı dıye cunku hastayken bırıkkı kez anı hareket yaptım ve kasıklarıma ınanılmaz sancı geldı uzandım bıraz oyle gecti ama hanı sanmıyorum oyle bırsey olsun psikolojik olduguna inanıyorum. Zaten bu gunlerde doktora da gıdıcem bakalım ama oyle bırsey cıkarsa süper olurdu :) tabii yok biliyorum ama hayalı bile güzel benim için. Hayırlısı neyse o olsun hepimiz için umarım tez zamanda bebeğimiz olur :)
aman hayırlısı olsun canım benım ınsallah en kısa zamanda bebısımız olur hepımızın ..
yok cnm son adet tarihim 31 temmuzda oldum 5 ağustosta bitti, ama düzensiz olduğu için henüz olmadımmm
merhaba arkadaşlar, ben cumartesi doktora gittim ve çikolata kistimin olduğunu söyledi. sanırım tedaviye başlıyoruz tahlil sonuçlarından sonra karar verecek doktor . oysa ben korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalırım sanıyordum ne zormuş
bende aynı durumdayım canım seninle geçmiş olsun..tedavi görüp hamile kalan arkadaşlarım var benim bu şekilde..tedavi aşamalarını paylaşalım olur mu??
hamile arkadaslar cevpppp akıntınız oldumuydu hıç sordum ama cevaplayan olmadı bırde yerlesme kanamanız oldumu..
buarada yenı hamıleler var rabbım kucaklarınıza almayı nasıp etsın ınsallah..
Cumartesi doktora gittiğimde , hiç bir sorun yok demesini beklersen çikolata kistimin olduğunu öğrendim ama 1,5 cm boyunda dedi bu engel olabilir dedi çok üstü kapalı konuştu açıkcası hormon testi falan istedi, yaklaşık bir 10 gün sonra sonuçlar çıkacak o zaman bakalım ne diyecek inş hiç bir şeye gerek kalmadan hamile kalırım. Benim kafamı karıştıran bir durum var yumurtam gözükmedi normalde yumurtlama dönemim önce yumurtlamış olabilirsin dedi, oysa benim adetim yeni bitti ve önce yumurtlalmış olabilirsn bundan sonra yumurtlama olmaz dedi. Bilmiyorum kafam çok karışık bu kistle ilgili bilginiz var mı sizin yani tedavi süreci nasıl oluyor. Bende öğrendiklerimi seve seve sizinle paylaşırım
suan hamile deilim ama evet akıntı coğalıyor hamilelikte bazı kişilerde yerleşme kanaması da olabiliyor benim ilk hamileliğimde olmamıştı .yardımcı olabilmişimdir umarım
bende aynı şekilde öğrendim canım doktora öylesine gittim bebek istiyoruz diye..kistimin olduğunu öğrendim benim ki 4.5cm di.şuan 4 cm e gerilemiş..bi sürü doktora gittim bi çok şey söylediler,çikolata kisti tüplerde yapışıklığa falan sebep olabiliyor ve bunu öğrenmek için sanırım rahim filmi şart..
en son cuma günü gittim doktora adam çok moralimi bozdu şimdi başka doktor araştırmasındayım..
bana hemen doğum kontrol hapı yazdı benim adetlerim çok düzenlidir ve düzenim şimdilik bozulmasın die almadım ilacı ...
bi kaç doktora daha gidicem bakalım ne dicekler.
sen sakın takma kafana çok küçük çünkü kistin bide tek taraftaysa hamile kalma şansın yükselio diye biliyorum..benim bi arkadaşımın iki tarafında da en az 6 cm kistleri vardı be tüpleri de tıkalıydı küçük bi kapalı ameliyat sonucu hemen ilk ay hamile kaldı ve haziranda doğurdu bebişini sağ sağlim..elbet bizimde olucak bebişlerimiz ancak diğer arkadaşlardan daha fazla uğraşmamız gerekecek sanırım:92:
hamile arkadaslar cevpppp akıntınız oldumuydu hıç sordum ama cevaplayan olmadı bırde yerlesme kanamanız oldumu..
buarada yenı hamıleler var rabbım kucaklarınıza almayı nasıp etsın ınsallah..
canım Allah yardımcımız olsun ,benim tek taraflıymış hayırlısı diyorum artık , korkuyorum ama elden ne gelir ki Rabbim ne takdir etmişse onu yaşarız, gönül ister ki hemen hamile kalalım ama herkes bir olmuyor işte iki yıl boyunca o kadar dikkat ettim ki hele ilk evlendiğimiz ay adet gecikmesi yaşamıştım oturup deli gibi ağlamıştım daha erken diye şimdide Allahım bana bebek nasip et diye çırpınıyorum. Sende güzelim eğer doktorundan memnun değilsen vakit kaybetmeden değiştir. Doktor çok önemli gerçekten hem işini iyi yapması hem sana yaklaşım tarzıda iyi olmalı yoksa sıkıntılı olur sana yeterince sıkıntılı bir süreçteyiz zaten birde doktora takılıp kalma Rabbim bize de tüm isteyenlerede en kısa zamanda bebek nasip eder inşallah
biraz geç oldu ama hamile arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorumm rabbim sağlıklı huzurlu günler geçirmenizi nasip etsin darısı da bizlerin başına olsun bol bol dualarınızı bekliyoruzzz
gebeliği öğrendikten sonra aklıma geldiniz bol bol dua ediyorum size inş olcak arkadaşlarım benim
madamım napıyon..?
berrem seni, merak ettim annem yaa mail attımm geldimi kırmızılar yoksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?