artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

aman hayırlısı olsun canım benım ınsallah en kısa zamanda bebısımız olur hepımızın ..

yok cnm son adet tarihim 31 temmuzda oldum 5 ağustosta bitti, ama düzensiz olduğu için henüz olmadımmm

kusura bakma ama hiçbir şey anlamadım
en son 31 temmuzda adet olduysan ağustosta hiç adet olmamışsın
31 ağustosta olmuş olması lazımsa bile 19 gün geçmiş adetin
hiç doktora gitmedin mi

bende aynı durumdayım canım seninle geçmiş olsun..tedavi görüp hamile kalan arkadaşlarım var benim bu şekilde..tedavi aşamalarını paylaşalım olur mu??

bende aynı durumdayım canım seninle geçmiş olsun..tedavi görüp hamile kalan arkadaşlarım var benim bu şekilde..tedavi aşamalarını paylaşalım olur mu??

Cumartesi doktora gittiğimde , hiç bir sorun yok demesini beklersen çikolata kistimin olduğunu öğrendim ama 1,5 cm boyunda dedi bu engel olabilir dedi çok üstü kapalı konuştu açıkcası hormon testi falan istedi, yaklaşık bir 10 gün sonra sonuçlar çıkacak o zaman bakalım ne diyecek inş hiç bir şeye gerek kalmadan hamile kalırım. Benim kafamı karıştıran bir durum var yumurtam gözükmedi normalde yumurtlama dönemim önce yumurtlamış olabilirsin dedi, oysa benim adetim yeni bitti ve önce yumurtlalmış olabilirsn bundan sonra yumurtlama olmaz dedi. Bilmiyorum kafam çok karışık bu kistle ilgili bilginiz var mı sizin yani tedavi süreci nasıl oluyor. Bende öğrendiklerimi seve seve sizinle paylaşırım

hamile arkadaslar cevpppp akıntınız oldumuydu hıç sordum ama cevaplayan olmadı bırde yerlesme kanamanız oldumu..
buarada yenı hamıleler var rabbım kucaklarınıza almayı nasıp etsın ınsallah..

hamile arkadaslar cevpppp akıntınız oldumuydu hıç sordum ama cevaplayan olmadı bırde yerlesme kanamanız oldumu..

suan hamile deilim ama evet akıntı coğalıyor hamilelikte bazı kişilerde yerleşme kanaması da olabiliyor benim ilk hamileliğimde olmamıştı .yardımcı olabilmişimdir umarım

slm arkadaşlar öncelikle hamile arkadaşları tebrik ederim darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma inş...bende sabah dr gittim yumurtlama akibi için 3 tane yumurtam oluşmuş çatlatma iğnesi yaptırmadım doğal olarak kendisi çatlasın dedim , 3 gün çok önemli dedi doktor durmak yok yola devam :)))

bende aynı şekilde öğrendim canım doktora öylesine gittim bebek istiyoruz diye..kistimin olduğunu öğrendim benim ki 4.5cm di.şuan 4 cm e gerilemiş..bi sürü doktora gittim bi çok şey söylediler,çikolata kisti tüplerde yapışıklığa falan sebep olabiliyor ve bunu öğrenmek için sanırım rahim filmi şart..
en son cuma günü gittim doktora adam çok moralimi bozdu şimdi başka doktor araştırmasındayım..
bana hemen doğum kontrol hapı yazdı benim adetlerim çok düzenlidir ve düzenim şimdilik bozulmasın die almadım ilacı ...
bi kaç doktora daha gidicem bakalım ne dicekler.
sen sakın takma kafana çok küçük çünkü kistin bide tek taraftaysa hamile kalma şansın yükselio diye biliyorum..benim bi arkadaşımın iki tarafında da en az 6 cm kistleri vardı be tüpleri de tıkalıydı küçük bi kapalı ameliyat sonucu hemen ilk ay hamile kaldı ve haziranda doğurdu bebişini sağ sağlim..elbet bizimde olucak bebişlerimiz ancak diğer arkadaşlardan daha fazla uğraşmamız gerekecek sanırım:92:

suan hamile deilim ama evet akıntı coğalıyor hamilelikte bazı kişilerde yerleşme kanaması da olabiliyor benim ilk hamileliğimde olmamıştı .yardımcı olabilmişimdir umarım

benım hıc olmamıstı ılk hamılelımde kanama olmustu ama suanda akıntı var hayırlısı artık ulten sende olmustu demı akıntı :26:

canım Allah yardımcımız olsun ,benim tek taraflıymış hayırlısı diyorum artık , korkuyorum ama elden ne gelir ki Rabbim ne takdir etmişse onu yaşarız, gönül ister ki hemen hamile kalalım ama herkes bir olmuyor işte iki yıl boyunca o kadar dikkat ettim ki hele ilk evlendiğimiz ay adet gecikmesi yaşamıştım oturup deli gibi ağlamıştım daha erken diye şimdide Allahım bana bebek nasip et diye çırpınıyorum. Sende güzelim eğer doktorundan memnun değilsen vakit kaybetmeden değiştir. Doktor çok önemli gerçekten hem işini iyi yapması hem sana yaklaşım tarzıda iyi olmalı yoksa sıkıntılı olur sana yeterince sıkıntılı bir süreçteyiz zaten birde doktora takılıp kalma Rabbim bize de tüm isteyenlerede en kısa zamanda bebek nasip eder inşallah

canım öncelikle şunu diyim belirtiler herkesle tutumuo. ben acaba hamilemiyim diye 5 aydır burayı takip ediyorum benle aynı olan varmı die ama çok azı aynıydı. mesela yoğun akıntı hissediyorum ama çok az akıntım oluodu, ateşim hiç yükselmedi 35-35.5 arasıydı göğüs ağrısı var ama uçları koyulaşırmış dediler koyulaşma yok aşırı bi karın ağrımda olmadı ama şimdi gebeliği öğrendikten sonra ağrılar ara ara batma şeklinde oluo bazen şiddetlenebilio ama bunların hepsi sonraki aşamada oyüzden milletteki belirtiler bende yok die sakın üzülme işte ozamn kaybediıosun

ilk defa ben bu ay ilişki sırasında aklıma getirmedim ayaklarımı bile doğru düzgün kaldırmadım rahat olmak çok önemli sadece adet gecikince telaşa kapıldım ama şükür rabbime sonu güzel biiti tabi bize sonuna kadar bağışlarsa

biraz geç oldu ama hamile arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorumm rabbim sağlıklı huzurlu günler geçirmenizi nasip etsin darısı da bizlerin başına olsun bol bol dualarınızı bekliyoruzzz

Zaten burda bi doktor edinemedim daha kendime yeniyiz burda araştırıp bulcam bakalım.. herşeyden önce doktorun içine sinmesi güven vermesi önemli olan.
Bizde ilk zamanlar korunuyoduk sora kistim olduğunu öğrendiğimde hemen bıraktık korunmayı ama 8 aydır yok bebiş bu kistte tedavi şart!tedavimizi olup yavrularımızı alalım hemen kucaklarımıza inşallah...

Amin canım inşallah Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder. Cumartesiden beri ağlak bir durumdayım her durumda gözyaşım hazır , korkuyorum hemde çok ya bebiğim olmazsa diye müthiş korkuyorum bazen evliliğim ilk dönemleri bebek var mı diyenlere çok şükür yok diyordum belki diyorum Rabbimin gücüne gitti offfff Allahım hayırlı evlat istiyorum Affet beni

biraz geç oldu ama hamile arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorumm rabbim sağlıklı huzurlu günler geçirmenizi nasip etsin darısı da bizlerin başına olsun bol bol dualarınızı bekliyoruzzz

gebeliği öğrendikten sonra aklıma geldiniz bol bol dua ediyorum size inş olcak arkadaşlarım benim

berrem seni, merak ettim annem yaa mail attımm geldimi kırmızılar yoksam

hee evet şimdi gördüm maili madamım...
yok daha olmadım 16-17 sinde olmam lazımdı geçikdi ama az önce test yaptım çıkmadı madamım..
kist felan dicem ama bayram öncesi gitmiştim kistim vardı eridi gitti neden geçikti acaba yada varmı gerçekten:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…