Ben geldım.. Aksam oldu hala gelen gıden yok bugun gunumdu 19 eylul bakalım yarına kadar bıs gelıp gıdıcekmıs gıbı durmuyor :
İNŞ. HAMİLSİNDİR CANIM BENİMDE BAT :20 EYLÜL AMA KIRMIZILARI GÖRÜCEM GALİBA ÇÜNKÜ SİVİLCELERİM ÇIKTI HERYERİM ŞİŞ VE BEL AĞRISI VAR
:84: KEŞKE HMİLE OLSAK YAA İNŞ. GÜZEL HABERLERİNİ BİZE VERİRSİN
Ben geldım.. Aksam oldu hala gelen gıden yok bugun gunumdu 19 eylul bakalım yarına kadar bıs gelıp gıdıcekmıs gıbı durmuyor arada sol tarafıma ınceden agrı gırıyor onun harıcınde tık yok asırı akıntım var ınsallah hayırlısı olur..
Yeşimim gel senle birer tet daha yapalım belkide hamişizdir ama haberimis yok bende o kadar gördüm silik çizgilieri ama kırmızılar geldi ama çokta gelmedi acaba diom bazen üstüne mi gördüm nedir şimdi bitsin doktoruma gidicem hemen inşallah rüyalarım gibi der doktorumda hamilesin
kızlar testi battan genelde kaç gün sonra yapıyorsunuz?test aldım ama erkenden yapmak istemiyorum.
Kıslar günaydın..
Dün evlilik yıl dönümümüzdü...Sanırım hediyesini veremeyeceğimm tocama..Yarın regl günüm..
Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum
günaydın birden umutsuzluga düşme daha regl gunune bır gun var ve hasta olmamısın hala şansın var. hem zaten hamileliğin ilk haftalarında belirti cok az oluyo hissedemeyebilirsin :) umarım güzel haberler verirsin bizlere :)
bugun dr gittim midem buladigi icin, hamile olmadigimi soylesemde adet gorerek hamile kalanlar oldugu icin idrar testi yaptilar sadece 5 dk bekledim. kocaman bir negatifle tekrar dr gittim. kistten mi acaba dedim. neyse muayene oldum
ve kistimin kayboldugunu soyledi en azindan buna sevindim. kurtajdan beri ayni dr gidiyorum.
suana kadar tum rahim resimlerin onun bilgisayarinda bana onceki kist halini ve simdiki halini gosterirken alttaki
resimlerden bebegin oldugu resmi farkettim. yuregim yine ciz etti. dagildim resmen
neticede bulantilarin mideden kaynaklandigi kanaatine varip ilac yazdi.
kurtajdan sonra cok uzuldum , dagildim resmen sanirim o uzuntuler midemi hasta etti.
icim yaniyor suan
anladimki ben kaybettigim bebegimi geri istiyorum ama bunu bana kimse veremez.
bugun cumlelerim hep keskelerle basladi yine. keske biraz daha bekleseydim keske kendi dusseydi.
ne kadar korkak oldugumu bugun yine hatirladim. her seye mantigimla karar verdim, ne gurur verici bir olay dimi?
simdide vicdan azabindan kavruluyorum. Allaha birakip beklemedim, pesin hukumlu davrandim.
tek avuntum ya 4-5 aylikken dusseydi daha aci olurdu bunu dusunup kendimi avutuyorum.
9 ay boyunca ay bugun ay yarin birsey olucak diye bekleyip durucaktim.
lanet olsun su spirale.
Kızlar gunaydınn nasılsınız bakımmmmm?? Benım dun bat gunumdu dun de bugunde kırmızı kartı yemedım gece sankı kasıklarıma ıgneler batırdılar yuz ustu yatamadım bıde belım cok agrıdı ınsallah bebıs ıcerıdedır bu belırtıler onun belırtılerıdır sankı var gıb hıssettım sabah baktım akıntım var reglımı oldum dedım ama yok seffaf hafıf beyazımtrak hafıf yapıskan akıntım gelıyor sımdı de sol kasıgım batıyor dun aksamkı gıbı sankı kasıklarım odluda patlıycam gıbı. Bugunde beklıyım dıyorum olmassam yarın sabahtan ıdrar testımı yapsam yada hafta sonun akadar beklesemde hafta sonumu yapsam dıyorum ama hafta sonuda tasınıyoruz.. Akıl verın nolur bana ??
İnşallah dediğin gibidir..Yarın test alsam sonucu öğrenebilir miyim acaba????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?