artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

inşallah gelmezler canım..güzel haberler verrirsin bizlere inşallah hamilesindir.....

Biliyormusun bende ayni ruyayi gormustum hatta burayada yazmistim Dr. gidiyorum hamileymisim
ama diyorum nasil olur ben adet gordum. sonra karnimdan bebegin elinin izini goruyorum guya bastirmis icerden.
bir yerlerim acikta kaldi diye dusundum :)
Bebek olucagna ihtimal vermiyorum da beni bu kist korkuttu . yarin adetin son gunu muayene olabilirmiyim acaba ??
belki leke seklinde gececek yarin. ne yapsam 1 gun daha beklesemmi acaba ??
ama bu sogan kokusu oldurdu beni dislerimi sikiyorum bazen cikarmamak icin. strestende olabilir diyorum ama
sinavda gecti neye stres yapacam kizim hasta biraz, ona uzuldum belki ondan. bende bilmiyorum kafam karisti

kızlar ovulasyon testimde bugün çift kırmızı çizgiyi gördüm..ilk kez bu kadar koyuydu çizgi.. bu çatlamanın gerçekleşeceği anlamına geliyor..değerlendirdik durumu inşallah bu ay tutar..bata 10-12 gün kaldı..inşallah..bu arada emosderin ne oldu geldimi kırmızıların inşallah gelmemiştir..

selam kizlar hamilelerimiz artmis masallah,yenileri tebrik ediyorum ,burasi bize ugurlu geldi insallah cogalmaya devam ederiz ,bizi yanliz birakmayin

merhaba kizlar internete girmem zor oluyo yazamiyorum cok fazla.ben bu topigi acarken nedense eylule dahi bi umut vardi icimde ama ne umut sanki kesin hamile kalacaktim hissediyordum... aslinda oyle sanmisim kendimi kandirmisim ben belkide sizlere umut oldum belkide umutlarimi kaybetmemek icin sizlerin yazdiklarina ihtiyacim vardi ama herneyse burada olmamin sebebi sizleri tanimak neguzel... Ben hic adet oldum diye aglamamistm ya kocama hastalandim diyince eminmisin belki yanlis gordun demesi yok kesin dedigmde tuh ya diye yuzunun dusmesi dun gece bu saatlerde adet oldum eylul umutlarimi kaybettim umarim hamile haberlerinizi alirim kizlar buarada bat 18 ekim kuytu bikenara yazin belki bu karamsarligm gecerse yeniden gun sayarim :) iyi geceler canlarim taze annelerım ve anne adaylarim

bugun dr gittim midem buladigi icin, hamile olmadigimi soylesemde adet gorerek hamile kalanlar oldugu icin idrar testi yaptilar sadece 5 dk bekledim. kocaman bir negatifle tekrar dr gittim. kistten mi acaba dedim. neyse muayene oldum
ve kistimin kayboldugunu soyledi en azindan buna sevindim. kurtajdan beri ayni dr gidiyorum.
suana kadar tum rahim resimlerin onun bilgisayarinda bana onceki kist halini ve simdiki halini gosterirken alttaki
resimlerden bebegin oldugu resmi farkettim. yuregim yine ciz etti. dagildim resmen
neticede bulantilarin mideden kaynaklandigi kanaatine varip ilac yazdi.
kurtajdan sonra cok uzuldum , dagildim resmen sanirim o uzuntuler midemi hasta etti.
icim yaniyor suan
anladimki ben kaybettigim bebegimi geri istiyorum ama bunu bana kimse veremez.
bugun cumlelerim hep keskelerle basladi yine. keske biraz daha bekleseydim keske kendi dusseydi.
ne kadar korkak oldugumu bugun yine hatirladim. her seye mantigimla karar verdim, ne gurur verici bir olay dimi?
simdide vicdan azabindan kavruluyorum. Allaha birakip beklemedim, pesin hukumlu davrandim.
tek avuntum ya 4-5 aylikken dusseydi daha aci olurdu bunu dusunup kendimi avutuyorum.
9 ay boyunca ay bugun ay yarin birsey olucak diye bekleyip durucaktim.
lanet olsun su spirale.

calismalarada bugun itibaren baslamaya karar verdim. 3 gunde 1 de yapayim diyorum yumurtlama gunune kadar.
gecen ay yumurtlama gunune denk getiricem diye belkide kacirdim bu ayda kacirmak istemiyorum.

Ya kizlar bu nasil bir duygu insan icinden atamiyor , amaaaan zamanla olur nasil olsa deyip hayata dalamiyor.
evlat ozlemini bu kadar derinden hissedecegim aklima gelmemisti ustelik bir kizim varken ( cok sukur)
cunku kizim cok zor bir bebekti ve ben 2. bebegi uzun yillar dusunmuyordum ama simdi ne kadar
farkli hersey. iyiki burasi var da icimi dokebiliyorum.

kızlar testi battan genelde kaç gün sonra yapıyorsunuz?test aldım ama erkenden yapmak istemiyorum.

ben ayni gun yaparim silik te olsa cikar diye dusunuyorum. tabi yumurtlama zamaninda onemli.
supheli iliskiden 15 gun sonra kesin sonuc cikar diye duymustum. rahme ulasmasi yerlesmesi filan 15 gunu buluyormus.

Kıslar günaydın..
Dün evlilik yıl dönümümüzdü...Sanırım hediyesini veremeyeceğimm tocama..Yarın regl günüm..
Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum

İSİM BAT SONUÇ TEDAVİ GÖRENLER
behiye_abg 6 Eylül TEBRİKLER
kelebeklerim0407 9 Eylül TEBRİKLER
mhtp_ 9 Eylül TEBRİKLER
deryaertas 11 Eylül Klomen
ulten33 12 Eylül TEBRİKLER
selin7 13 Eylül TEBRİKLER
icequen 14 Eylül TEBRİKLER
oreiro 14 Eylül
gokay13 15 Eylül
uhlamur 15 Eylül
angelica25 16 Eylül TEBRİKLER
41zeynep 16 Eylül
zahide_30 17 Eylül
dila22 15-18 Eylül
BBAL 19 Eylül Doğal
TugbaFatih 19-20 Eylül
edirne 20 Eylül
mileydi 21 Eylül Klomen+Çatlatma İğnesi
orjinalmorjinal 21 Eylül
ozlemcr 21 Eylül
papatya2507 21 Eylül
_Sel 21 Eylül
tugsad 21 Eylül
cucu1984 22 Eylül
dhc83 24 Eylül
PembeKelebek 24 Eylül
şeker-leblebi 25 Eylül Eş Tedavisi
elisizmit 26 Eylül
gulay_7980 26 Eylül
karacikolata 26 Eylül
nihal_25 26 Eylül
gokceeennn 27 Eylül
meleğim ve aşkım 27 Eylül
semser_88 28 Eylül
aysunayy 30 Eylül
nazonaz 30 Eylül
rose_minel 30 Eylül
yazcicegi 30 Eylül
BALIMSIN 3 Ekim
jeanneCdarc 3 Ekim
medmus 4 Ekim ?
nehirefe 6 Ekim
oznur_u 6 Ekim Klomen
maryporker 6 Ekim
umaygulay 8 Ekim ?
bilgemadam 9 Ekim
Yesim83 12 Ekim
hapsuu 13 Ekim
minikgelin 13 Ekim ?
emosderin 18 Ekim

arkadaşlar listeye eklememi istediğiniz kendinizle ilgili değişiklikleri bana özel msj atarsanız sevinirim, gözden kaçırdıklarım olabiliyor...
tedavi kısmına yazmamı istediğiniz şeyleri yazın ekleyeyim arkadaşlar
doğal,klomen,aşılama,tüp tedavisi,eş tedavisi vs...

Kıslar günaydın..
Dün evlilik yıl dönümümüzdü...Sanırım hediyesini veremeyeceğimm tocama..Yarın regl günüm..
Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum

günaydın birden umutsuzluga düşme daha regl gunune bır gun var ve hasta olmamısın hala şansın var. hem zaten hamileliğin ilk haftalarında belirti cok az oluyo hissedemeyebilirsin :) umarım güzel haberler verirsin bizlere :)

günaydın kızlar..karamsarlığa kapılmak yok...hayırlısınla bebişler allahın izniyle gelicek...en başta sağlık olsun hepsi olur.Tevekkel tevel ALLAH

İnşallah dediğin gibidir..Yarın test alsam sonucu öğrenebilir miyim acaba????

seninle ayni duyguları paylasıyorum 1 sene once bende bebeğimi aldırdım benimki biraz zorunluluktan oldu ama yınede acısı cok kotuydu. sakladığım bir resmi vardı gecenlerde ona baktım keske doğurma sansım olsaydı diyerek ağladım uzun uzun ama işte kader şansızlık.. 2 aydır bebek için ugrsıyoruz malesef daha olmadı 3 ay olucak tekrar denemeye başlayalı . sen yine şanslısın sarılacagın kokusu hissedebileceğin bir kızın var bende o da yok ( allah uzun sağlıklı ömür versin) umarım sende bende ve isteyen herkes bu güzel duyguyu yaşarız.

Kızlar gunaydınn nasılsınız bakımmmmm?? Benım dun bat gunumdu dun de bugunde kırmızı kartı yemedım gece sankı kasıklarıma ıgneler batırdılar yuz ustu yatamadım bıde belım cok agrıdı ınsallah bebıs ıcerıdedır bu belırtıler onun belırtılerıdır sankı var gıb hıssettım sabah baktım akıntım var reglımı oldum dedım ama yok seffaf hafıf beyazımtrak hafıf yapıskan akıntım gelıyor sımdı de sol kasıgım batıyor dun aksamkı gıbı sankı kasıklarım odluda patlıycam gıbı. Bugunde beklıyım dıyorum olmassam yarın sabahtan ıdrar testımı yapsam yada hafta sonun akadar beklesemde hafta sonumu yapsam dıyorum ama hafta sonuda tasınıyoruz.. Akıl verın nolur bana ??

BBAL cım şuan yapsan test eğer bebişin seninle ise silikte olsa çıkar ıcequen 2 gün önce yapmıştı bat ından sen günün 1 gün geçmiş hayırlısı inşlh.hamişsindir

İnşallah dediğin gibidir..Yarın test alsam sonucu öğrenebilir miyim acaba????

doktorumun bana soyledıgı idrarda gec cıktığı. ama burdakı bazı arkadaslar regl gununde test yapıtıklarını ıkıncı cızgı silik çıkmıstı oşekilde hamile olduklarını öğrendiler. ama en iyisi kan testı yapmak bence garanti oluyor oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…