- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
hee evet şimdi gördüm maili madamım...
yok daha olmadım 16-17 sinde olmam lazımdı geçikdi ama az önce test yaptım çıkmadı madamım..
kist felan dicem ama bayram öncesi gitmiştim kistim vardı eridi gitti neden geçikti acaba yada varmı gerçekten:44:
slm kızlar,, bende hamileyimmmmmmmçok şükür rabbime. eve akşam geldim giremedim nete haberde edemedim. hafta sonu anneannemin yanındaydım hastanede yatıoduya ona ziyarete giderken bi acile gittik kan verdim değer 459.73 cumartesi öğrendim bende.
inşallah rabbim sizede nasip edecek bol dua edin. bende ayağımı sürüdüm bakalım arkadan kim gelcek ben 3 gündür giremiyorum kimler hamiş kaldı bi bakıımm.
ayyy berrem yaaa inşallah vardır da geç görürsün farketmezz ayy ne zaman test yaptın tatlışım yarın sabah gene yap emi yada hissediyosan kandan baktır minnoşum ama inşallah hamilesindir değilsende üzülme bak benimde kırmızılar geldi geçti bile yarından itibaren çalışmalara devam sakın üzme o güzel yüreğini sen bitanem rabbim elbet vereceeeeekk
inşallah madamım...
bişey hissedemiyorum çünkü hep yanılıyorum..
bakalım bekliyeyim bari madamım çarşambaya kadar.
negatif görünce yürek cağızım dayanmıyo
aslında hiç planlı birşey yok yani yumurtlama felan takip etmedim tatildeydim zaten strest yoktu bakalım bekliyelimde görelim..
RABBİM hepimizin gönlüne göre versin..amin..
aminn bebişimm aminn bekleyip görücez hep berbaerr hayırlı haberlerini bekliyorum inşallahh
kusura bakma ama hiçbir şey anlamadım
en son 31 temmuzda adet olduysan ağustosta hiç adet olmamışsın
31 ağustosta olmuş olması lazımsa bile 19 gün geçmiş adetin
hiç doktora gitmedin mi
canım öncelikle şunu diyim belirtiler herkesle tutumuo. ben acaba hamilemiyim diye 5 aydır burayı takip ediyorum benle aynı olan varmı die ama çok azı aynıydı. mesela yoğun akıntı hissediyorum ama çok az akıntım oluodu, ateşim hiç yükselmedi 35-35.5 arasıydı göğüs ağrısı var ama uçları koyulaşırmış dediler koyulaşma yok aşırı bi karın ağrımda olmadı ama şimdi gebeliği öğrendikten sonra ağrılar ara ara batma şeklinde oluo bazen şiddetlenebilio ama bunların hepsi sonraki aşamada oyüzden milletteki belirtiler bende yok die sakın üzülme işte ozamn kaybediıosun
ilk defa ben bu ay ilişki sırasında aklıma getirmedim ayaklarımı bile doğru düzgün kaldırmadım rahat olmak çok önemli sadece adet gecikince telaşa kapıldım ama şükür rabbime sonu güzel biiti tabi bize sonuna kadar bağışlarsa
tatlım kımse sana hamılesın yada değilsin diyemez suan en ıyısı tahlil yapıp öğrenmen umarım istediğin sonucu alırsın
sen daha olmadın zannediyordum madamım..
Aa bişey daha dicem sana nikitam üyeliğini silmiş galiba madamım.
Bu arada hamile olan bütün arkadaşları tebrik ederim darısı en kısa zamanda bizim başımıza inşallah...
ben zaten bana hamilesin yada değilsin diye bişey duymak için yazmadım, burda herkes birbirine belirtilerini durumlarını yazıp doktordan önce yorum alıyor yada umutsuzluk içinde belki güzel bişeyler duymak istiyor bişeyler paylaşmak istiyor, yarın doktora gidicem zaten. yine de teşekkürler cvbın için
Oldum berrem oldum hem bu ay çok garipti anlamadımm ilk iki gün gelmedi test yapıyorm silik çıkıyor ama ikinci günün gecesi geldi ama az sürdü mesela benim 5-6 gün sürer bu sefer 4 gün filan sürdü çokta yoğun değildi acaba diyorum kendi kendime üstüne görme filan oluyomuş ya öyle olabilir mi diye düşünmeden edemedim valla bide o kadar çok düşündüm ki herhalde geçen gece rüyama girdi sözde ölesine gidiyorum doktora doktor bi bakıo kese görüyor ve içinde bir erkek bebek sen hamilesin bak dio hemde bir erkek bi bakıorum bende görüyorum filmlerden o kadar belirginki ama sanki çocuğu profesyonel fotoğrafçı tutuup çektirmişiz o derece yakışıklı hayr olsun inşallah kendime hamileymişim gibi hissediom kafayı yedim ama bi o kadar da tınlamıom günümü gün ediyomm
aa madamım yap o zman bakalım bir test daha baktın yine çift var hemen gidiver kan testine olabilir yani hadi hayırlısı...
kusura bakılacak bişey yok canım düzensiz adet görüyorum pco var bende bakalım bu olumsuz şartlarda inş. dileğim gerçekleşir,, yine de cevabın ve ilgin için teşekkür ederim.
slm kızlar,, bende hamileyimmmmmmmçok şükür rabbime. eve akşam geldim giremedim nete haberde edemedim. hafta sonu anneannemin yanındaydım hastanede yatıoduya ona ziyarete giderken bi acile gittik kan verdim değer 459.73 cumartesi öğrendim bende.
inşallah rabbim sizede nasip edecek bol dua edin. bende ayağımı sürüdüm bakalım arkadan kim gelcek ben 3 gündür giremiyorum kimler hamiş kaldı bi bakıımm.
Kızlar cumartesi günü eve giderken bi normal test bide erken tanı testi alıp gittim tuvalete girip çıktıkdan sonra aklıma geldi testi yapıym die gidip su içtim erken tanı olanı yaptım Direk çok net tek çizgiydi ve üstünde durmadım sabah yapamam lzımdı falan die kendimi telkin ettim... ve bu sabah ilk idrarla normal testi yaptım çok silik 2. çizgi vardı eşimde baktı evet 2. çizgi var dedi zaman geçtikçe dahada belirgin oldu şimdi yarın sabahı bekliyorum yarın sabah bi test daha yapcam... bakalım 2. çizgi belirginleşecekmi???Nolur dua edin kızlar ....
hamile arkadaslar cevpppp akıntınız oldumuydu hıç sordum ama cevaplayan olmadı bırde yerlesme kanamanız oldumu..
buarada yenı hamıleler var rabbım kucaklarınıza almayı nasıp etsın ınsallah..
Hamile olan arkadaşlar allah sağlıklı bir gebelik ve hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahDarısı da bekleyenlerin başına.Benim de adetime 5-7 gün falan var.Kasıklarımda ağrı var kaç gündür.Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum.Yapsam erken mi olur önceki gebeliğimde adete iki gün kala yapmıştım pozitifti.Tecrübeli arkadaşlar ne dersiniz?
canim sagol desteginicin, en guzeli sanirim oyle yapmak. Hem kafamda mesgul olursa bebis cok bekletmez.bebek fikri hep aklımızda tabi ama öncelik olarak görmezsek belki
gelmesini hızlandırırız:)kariyer açısından kendinle ilgili düşüncelerine bayıldım canım
bencede elinin altında bir işinin olması çok büyük bir değişiklik olur,hem maddi hemde manevi
daha güçlü olursun,belki çocuk olunca ara verirsin işine,bence şuanda kariyerine ve derslerine odaklan,
belki arada bebişte gelmek ister
ya benimde ilginc sekilde bulantim var yani hamile olmam imkansiz bunu beynimede anlatamya calisiyorum :)güzelim birden gelecek aya kaldı deme daha ahsta olmamıssın baksana . benimde regl bitti ama
arara sağ tarafıma sızı gırıyo valla regl olmasam hamıleyım derdim uyku modundayım sürekli cunku :)
kistlerle ilgili bir fikrim yok ama doktor 6 ay once muayene oldugumda benimde nur topu gibi bir kistimin oldugunu soyledi zararsiz dedi ama bilemiyorum son durumu nedir. ben sogan kuru diye bir sey duydum her kiste iyi gelirmi bilmiyorum ama bir arastir istersen, faydasi olmasa bile zarari olmaz herhalde. ins kisa zamanda gider kistin.Cumartesi doktora gittiğimde , hiç bir sorun yok demesini beklersen çikolata kistimin olduğunu öğrendim ama 1,5 cm boyunda dedi bu engel olabilir dedi çok üstü kapalı konuştu açıkcası hormon testi falan istedi, yaklaşık bir 10 gün sonra sonuçlar çıkacak o zaman bakalım ne diyecek inş hiç bir şeye gerek kalmadan hamile kalırım. Benim kafamı karıştıran bir durum var yumurtam gözükmedi normalde yumurtlama dönemim önce yumurtlamış olabilirsin dedi, oysa benim adetim yeni bitti ve önce yumurtlalmış olabilirsn bundan sonra yumurtlama olmaz dedi. Bilmiyorum kafam çok karışık bu kistle ilgili bilginiz var mı sizin yani tedavi süreci nasıl oluyor. Bende öğrendiklerimi seve seve sizinle paylaşırım
Oldum berrem oldum hem bu ay çok garipti anlamadımm ilk iki gün gelmedi test yapıyorm silik çıkıyor ama ikinci günün gecesi geldi ama az sürdü mesela benim 5-6 gün sürer bu sefer 4 gün filan sürdü çokta yoğun değildi acaba diyorum kendi kendime üstüne görme filan oluyomuş ya öyle olabilir mi diye düşünmeden edemedim valla bide o kadar çok düşündüm ki herhalde geçen gece rüyama girdi sözde ölesine gidiyorum doktora doktor bi bakıo kese görüyor ve içinde bir erkek bebek sen hamilesin bak dio hemde bir erkek bi bakıorum bende görüyorum filmlerden o kadar belirginki ama sanki çocuğu profesyonel fotoğrafçı tutuup çektirmişiz o derece yakışıklı hayr olsun inşallah kendime hamileymişim gibi hissediom kafayı yedim ama bi o kadar da tınlamıom günümü gün ediyomm
canim sagol desteginicin, en guzeli sanirim oyle yapmak. Hem kafamda mesgul olursa bebis cok bekletmez.
Ama cok istiyorum ya. Hastanede yeni dogmus bir bebek gorsem kalbim hizla carpmaya basliyor. Allah herkese nasip etsin.
Ya benimde ilginc sekilde bulantim var yani hamile olmam imkansiz bunu beynimede anlatamya calisiyorum :)
adetimin son gunleri bugun yarin biter. Ama bulantim var az tutmasam kendimi istifra edicem birde sogan kokusu
beni mahvediyor yani psikolojikte bu kadar oluyormu yoksa benim baska bir saglik sorunum varda benmi bilmiyorum.
Insanin niye midesi bulanir ki?? Temizlik yaptim bugun camasir suyu kullandim omu etkiledi acaba.
Kistlerle ilgili bir fikrim yok ama doktor 6 ay once muayene oldugumda benimde nur topu gibi bir kistimin oldugunu soyledi zararsiz dedi ama bilemiyorum son durumu nedir. Ben sogan kuru diye bir sey duydum her kiste iyi gelirmi bilmiyorum ama bir arastir istersen, faydasi olmasa bile zarari olmaz herhalde. Ins kisa zamanda gider kistin.
Ya benim adette 26. Gunde geldi bu ay normali 28di. Gerci hapi birakali 1 ay oldu. Hap kullanirken de 24 du.
Ama bulanti var bendede birde koku hassasiyeti. Kist yaparmi acaba bu sekilde?? Bir muayene olmaya gitsemmi?
Gerci ne dicem doktora onuda bilmiyorum.
Kizlar bana bir akil verin. Bu bulantilar baska ne icin olur ??? Birde koku hassasiyeti?
Midedemi bir sorun var acab a?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?