artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

selam kızlar tatildeydim yeni geldim inşallah hamilemiz çoktur benim adetime 7 gün kaldı
bakalım bu ay ne olucak hamile olan arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum inşallah bi avazda kurtarırlar

ayyy berrem yaaa inşallah vardır da geç görürsün farketmezz ayy ne zaman test yaptın tatlışım yarın sabah gene yap emi yada hissediyosan kandan baktır minnoşum ama inşallah hamilesindir değilsende üzülme bak benimde kırmızılar geldi geçti bile yarından itibaren çalışmalara devam sakın üzme o güzel yüreğini sen bitanem rabbim elbet vereceeeeekk

cok tebrık edıyorum canım senın adına cok sevındım darısı basımıza

inşallah madamım...
bişey hissedemiyorum çünkü hep yanılıyorum..
bakalım bekliyeyim bari madamım çarşambaya kadar.
negatif görünce yürek cağızım dayanmıyo
aslında hiç planlı birşey yok yani yumurtlama felan takip etmedim tatildeydim zaten strest yoktu bakalım bekliyelimde görelim..
RABBİM hepimizin gönlüne göre versin..amin..

aminn bebişimm aminn bekleyip görücez hep berbaerr hayırlı haberlerini bekliyorum inşallahh

Hamile olan arkadaşlar allah sağlıklı bir gebelik ve hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Darısı da bekleyenlerin başına.Benim de adetime 5-7 gün falan var.Kasıklarımda ağrı var kaç gündür.Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum.Yapsam erken mi olur önceki gebeliğimde adete iki gün kala yapmıştım pozitifti.Tecrübeli arkadaşlar ne dersiniz?

aminn bebişimm aminn bekleyip görücez hep berbaerr hayırlı haberlerini bekliyorum inşallahh

sen daha olmadın zannediyordum madamım..
aa bişey daha dicem sana nikitam üyeliğini silmiş galiba madamım.

bu arada hamile olan bütün arkadaşları tebrik ederim darısı en kısa zamanda bizim başımıza inşallah...

kusura bakma ama hiçbir şey anlamadım
en son 31 temmuzda adet olduysan ağustosta hiç adet olmamışsın
31 ağustosta olmuş olması lazımsa bile 19 gün geçmiş adetin
hiç doktora gitmedin mi

kusura bakılacak bişey yok canım düzensiz adet görüyorum pco var bende bakalım bu olumsuz şartlarda inş. dileğim gerçekleşir,, yine de cevabın ve ilgin için teşekkür ederim.

evet ya belırtıler bazen tutmuyor gercekten benım ılk hamılelıgımde hatırladıgım kadarıyla hıc akıntım olmadı agrı sızı olmadı ama asırı karnım sısmıstı dr bıle gıtmıstım sonrasında goguste sısmeler olmustu ama adete hazırlandıgı zaman da vucut bunları yapıyor sut damarlarından baslıyor hayırlısı karnım gurluyor umıtım yok oyuzden 6 senedır ha bu ay ha obur ay derken gelmedı bı turlu meleğim rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın hele benım gıbı cok ısteyenlerın

tatlım kımse sana hamılesın yada değilsin diyemez suan en ıyısı tahlil yapıp öğrenmen umarım istediğin sonucu alırsın

ben zaten bana hamilesin yada değilsin diye bişey duymak için yazmadım, burda herkes birbirine belirtilerini durumlarını yazıp doktordan önce yorum alıyor yada umutsuzluk içinde belki güzel bişeyler duymak istiyor bişeyler paylaşmak istiyor, yarın doktora gidicem zaten. yine de teşekkürler cvbın için

Oldum berrem oldum hem bu ay çok garipti anlamadımm ilk iki gün gelmedi test yapıyorm silik çıkıyor ama ikinci günün gecesi geldi ama az sürdü mesela benim 5-6 gün sürer bu sefer 4 gün filan sürdü çokta yoğun değildi acaba diyorum kendi kendime üstüne görme filan oluyomuş ya öyle olabilir mi diye düşünmeden edemedim valla bide o kadar çok düşündüm ki herhalde geçen gece rüyama girdi sözde ölesine gidiyorum doktora doktor bi bakıo kese görüyor ve içinde bir erkek bebek sen hamilesin bak dio hemde bir erkek bi bakıorum bende görüyorum filmlerden o kadar belirginki ama sanki çocuğu profesyonel fotoğrafçı tutuup çektirmişiz o derece yakışıklı hayr olsun inşallah kendime hamileymişim gibi hissediom kafayı yedim ama bi o kadar da tınlamıom günümü gün ediyomm

canım umarım cevabıma uzulmedın üzdüysem seni gercekten özür diliyorum. umarım güzel haberler alırsın yarın ve burda bizimle paylaşırsın .

aa madamım yap o zman bakalım bir test daha baktın yine çift var hemen gidiver kan testine olabilir yani hadi hayırlısı...

yok berrem yaa bence vardı ama tutunamayıp gitti diyede düşünüyorum çok garip bir duygu bu seferkii artık bakarım karnım şişerse anlarım hamiş olduğumu
aa madamım yap o zman bakalım bir test daha baktın yine çift var hemen gidiver kan testine olabilir yani hadi hayırlısı...

kusura bakılacak bişey yok canım düzensiz adet görüyorum pco var bende bakalım bu olumsuz şartlarda inş. dileğim gerçekleşir,, yine de cevabın ve ilgin için teşekkür ederim.

anladım cnm
en iyisi zaman kaybetmeden bir doktora git
allah korusun kist falan olur
erken müdahale her zaman iyidir bilirsin
rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin

tatlım çok sevindim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.lah

cnm testle oyalanma hemen git bi kan testi yaptır bence şimdidende hayırlı olsun bence bebiş yolda

hamile arkadaslar cevpppp akıntınız oldumuydu hıç sordum ama cevaplayan olmadı bırde yerlesme kanamanız oldumu..
buarada yenı hamıleler var rabbım kucaklarınıza almayı nasıp etsın ınsallah..

cnm benim akıntım hala devam ediyor 5.haftam bittiçoğu arkadaştada akıntı var. amin cnm allah sanada nasip etsin

saol cnm darısı başına bence bir kaç gün daha bekle ben 2gün kala hafif çizgi gördüm varla yok arası genede karar senin cnm inş.lah hamilesindir

canim sagol desteginicin, en guzeli sanirim oyle yapmak. Hem kafamda mesgul olursa bebis cok bekletmez.
ama cok istiyorum ya. hastanede yeni dogmus bir bebek gorsem kalbim hizla carpmaya basliyor. Allah herkese nasip etsin.

güzelim birden gelecek aya kaldı deme daha ahsta olmamıssın baksana . benimde regl bitti ama
arara sağ tarafıma sızı gırıyo valla regl olmasam hamıleyım derdim uyku modundayım sürekli cunku :)
ya benimde ilginc sekilde bulantim var yani hamile olmam imkansiz bunu beynimede anlatamya calisiyorum :)
adetimin son gunleri bugun yarin biter. ama bulantim var az tutmasam kendimi istifra edicem birde sogan kokusu
beni mahvediyor yani psikolojikte bu kadar oluyormu yoksa benim baska bir saglik sorunum varda benmi bilmiyorum.
insanin niye midesi bulanir ki?? temizlik yaptim bugun camasir suyu kullandim omu etkiledi acaba.

kistlerle ilgili bir fikrim yok ama doktor 6 ay once muayene oldugumda benimde nur topu gibi bir kistimin oldugunu soyledi zararsiz dedi ama bilemiyorum son durumu nedir. ben sogan kuru diye bir sey duydum her kiste iyi gelirmi bilmiyorum ama bir arastir istersen, faydasi olmasa bile zarari olmaz herhalde. ins kisa zamanda gider kistin.

ya benim adette 26. gunde geldi bu ay normali 28di. gerci hapi birakali 1 ay oldu. hap kullanirken de 24 du.
ama bulanti var bendede birde koku hassasiyeti. kist yaparmi acaba bu sekilde?? bir muayene olmaya gitsemmi?
gerci ne dicem doktora onuda bilmiyorum.

kizlar bana bir akil verin. bu bulantilar baska ne icin olur ??? birde koku hassasiyeti?
midedemi bir sorun var acab a?

Yeşimim gel senle birer tet daha yapalım belkide hamişizdir ama haberimis yok bende o kadar gördüm silik çizgilieri ama kırmızılar geldi ama çokta gelmedi acaba diom bazen üstüne mi gördüm nedir şimdi bitsin doktoruma gidicem hemen inşallah rüyalarım gibi der doktorumda hamilesin

Tebrikler canım.ÇOk sevindimmmmm.Bİze de dua et de arkandan gelelim.

Ben geldım.. Aksam oldu hala gelen gıden yok bugun gunumdu 19 eylul bakalım yarına kadar bıs gelıp gıdıcekmıs gıbı durmuyor arada sol tarafıma ınceden agrı gırıyor onun harıcınde tık yok asırı akıntım var ınsallah hayırlısı olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…