bbal cım şuan yapsan test eğer bebişin seninle ise silikte olsa çıkar ıcequen 2 gün önce yapmıştı bat ından sen günün 1 gün geçmiş hayırlısı inşlh.hamişsindir
doktorumun bana soyledıgı idrarda gec cıktığı. ama burdakı bazı arkadaslar regl gununde test yapıtıklarını ıkıncı cızgı silik çıkmıstı oşekilde hamile olduklarını öğrendiler. ama en iyisi kan testı yapmak bence garanti oluyor oyle
Kızlar gunaydınn nasılsınız bakımmmmm?? Benım dun bat gunumdu dun de bugunde kırmızı kartı yemedım gece sankı kasıklarıma ıgneler batırdılar yuz ustu yatamadım bıde belım cok agrıdı ınsallah bebıs ıcerıdedır bu belırtıler onun belırtılerıdır sankı var gıb hıssettım sabah baktım akıntım var reglımı oldum dedım ama yok seffaf hafıf beyazımtrak hafıf yapıskan akıntım gelıyor sımdı de sol kasıgım batıyor dun aksamkı gıbı sankı kasıklarım odluda patlıycam gıbı. Bugunde beklıyım dıyorum olmassam yarın sabahtan ıdrar testımı yapsam yada hafta sonun akadar beklesemde hafta sonumu yapsam dıyorum ama hafta sonuda tasınıyoruz.. Akıl verın nolur bana ??
günaydın güzelim ay cok heycanlandım yazdıklarını okuyunca güzel haberler verirsin umarım bize. Aslında yapsana bir tahlil belki bişiler cıkar hadi güzel haberler ver bize :)
2 ay öncede yaptırdım kan testi regl 8 gün geçmişti. Nagatif sonucunu öğrendiğimde çok üzülmüştüm. Yine aynı durumu yaşamak istemiyorum...
Önce bir idrar testi yaparım..Kısmetimde varsa elbet gelecektir bebişim...
canım gunaydın nasılsın ? Valla baharım korkuyorum yapmaya yav doktorum bana gec yumurtladıgımı soylemıstı ve ben yumurtladıgımı ayın 10-11 ı gıbı anladım o yuzden ıdrar yapmaya korkuyorum ya cıkmassa dıye acaba beklesem mı bı kac gund aha yoksa beklemesemmı??[/QUOT
yumurtlaman gec oluyosa cıkmamıstır idrada sekerim beklemek zor ama en iyisi birkaç gun bekle ayy heycanlandım bende senin için umarım güzel haberler verirsin bizlere :)
yumurtlaman gec oluyosa cıkmamıstır idrada sekerim beklemek zor ama en iyisi birkaç gun bekle ayy heycanlandım bende senin için umarım güzel haberler verirsin bizlere :)
AY CANIM BENIM YA INSALLAH INSALLAH HAYIRLISI OLUR GUZEL DILEKLERIN ICIN TESKUR EDERIM INSALLAH SENINDE BU AY GOBUSUNDE BEBISIN VARDIRRR
canım gunaydın nasılsın ? Valla baharım korkuyorum yapmaya yav doktorum bana gec yumurtladıgımı soylemıstı ve ben yumurtladıgımı ayın 10-11 ı gıbı anladım o yuzden ıdrar yapmaya korkuyorum ya cıkmassa dıye acaba beklesem mı bı kac gund aha yoksa beklemesemmı??
anlıyorum o zaman bir iki gun bekle ona gore yap idara testini daha iyi olur oyle dıye dusunuyorum beklemek zor biliyorum ama umarım güzel haberler verenler arasında seni de görürüz :)
CANIM SIMDI REGLI OLDUGUN ATES 36,00 AY ICERISINDE 36,6 YA KADAR CIKAR. MESELA DIYELIMKI SENIN HERGUNKUI ORTALAMA ATESIN 36,4 YA BU DERECEDE 2 DERECE DUSERSE YADA 36,4 ALTINA HIC DUSMEMIS OLUP BIR GUN OLCTUGUNDE 36,4 UN AlTINA INMIS OLURSA BILKI YUMURTLUYOSUN BENIM MESELA 35,9 36,00 ILE REGLI OLUYORUM AY ICERISINDE EN FAZLA 36,8 E CIKIYOR SORA 36,7 DE SABITLIYOR O AKINTIMIN GELDIGI GUN 36,5 E SABITLEDI ERTESI GUNDE OYLEYDI VE SORA 36,2 YE DUSTU REGLI OLMAMA 3 GUN KALADA 36,5 E SABITLEDI REGLI OLUCAGIM GUN ATESIN 36,2 DI YANI DUN BUGUN SABAH ISE 36,5 DI OEL YANII :) BIRAZ UZUN KARMASIK OLDU AMA IDARE ET BENI ARTIK
Sagol canim. benimkinde spiral olmasa devam edicekti gebelik biz istemiyorduk bastan ama aldirma sebebimiz kesinlikle bu degildi. olan oldu acisi kaldi iste. iyiki kizim var evet cok sukrediyorum. Allah kisa zamanda yuzumuzu guldurur insallah mesela bu ay:))seninle ayni duyguları paylasıyorum 1 sene once bende bebeğimi aldırdım benimki biraz zorunluluktan oldu ama yınede acısı cok kotuydu. sakladığım bir resmi vardı gecenlerde ona baktım keske doğurma sansım olsaydı diyerek ağladım uzun uzun ama işte kader şansızlık.. 2 aydır bebek için ugrsıyoruz malesef daha olmadı 3 ay olucak tekrar denemeye başlayalı . sen yine şanslısın sarılacagın kokusu hissedebileceğin bir kızın var bende o da yok( allah uzun sağlıklı ömür versin) umarım sende bende ve isteyen herkes bu güzel duyguyu yaşarız.
Yumurtlama gunu ates dusuyor yani ? dogrumu anladim? Ama hani ates cikiyordu?? :44: sonrasindami cikiyorCANIM SIMDI REGLI OLDUGUN ATES 36,00 AY ICERISINDE 36,6 YA KADAR CIKAR. MESELA DIYELIMKI SENIN HERGUNKUI ORTALAMA ATESIN 36,4 YA BU DERECEDE 2 DERECE DUSERSE YADA 36,4 ALTINA HIC DUSMEMIS OLUP BIR GUN OLCTUGUNDE 36,4 UN AlTINA INMIS OLURSA BILKI YUMURTLUYOSUN BENIM MESELA 35,9 36,00 ILE REGLI OLUYORUM AY ICERISINDE EN FAZLA 36,8 E CIKIYOR SORA 36,7 DE SABITLIYOR O AKINTIMIN GELDIGI GUN 36,5 E SABITLEDI ERTESI GUNDE OYLEYDI VE SORA 36,2 YE DUSTU REGLI OLMAMA 3 GUN KALADA 36,5 E SABITLEDI REGLI OLUCAGIM GUN ATESIN 36,2 DI YANI DUN BUGUN SABAH ISE 36,5 DI OEL YANII :) BIRAZ UZUN KARMASIK OLDU AMA IDARE ET BENI ARTIK
slm kızlar, yeni doktordan geldim 2. bi kan verdim değer ne durumda merak ettim. ultrasonda keseye baktı şuan oluşum sinyalleri verio 2-3 güne oluşur dedi cuma tekrar gitcem. bana şukadar haftalıksın diyende yok son adete göre 5in içindeyim cumaya görürümde içimde rahatlar inş. hamiş arkadaşlardan keseyi gören varmıya:44::44:
bugün kimse yok
amin allah isteyen herkese sağlıklı bebekler versın :)merhabalar baslığı görunce bende yazmak ıstedım bende ıstıorum eylul bıtmeden hamıle kalmayı....allah ısteyen herkese nasıp eder ınsallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?