artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

slm kızlar ben kırmızı kartla yine oyun dışıyım adetin 5. günü doktoruma gidicem klomen başlıycak allah yardımcımız olsun

Ya kızlar sız ebırsey sormak ıstıyorum sımdı benım akıntım arttı boyle beyaz hafıf sarımtrak yapıskan kokusuz akıntım var regl olmadıgım ıcın mı bu akıntı sızce yoksa bebısle mı alakalı yanı reglısı gecıken kırmızı kart yıyenlerde yada reglı gunu boyle akıntısı olan varmı? Reglı olmadan akıntı yogunlugu olur mu? Cunku arada bır karnım reglı olucakmısım gıbı agrıyor ??

canım genelde regl donemi kuru olur benim bildiğim hamilelik dönemindede akıntı olur yani benim hatırlıyorum ınanılmaz bir akıntım olmustu ılkınde ama rengını falan hatırlamıyorum suan. ama hamıle olma sansın yuksek sancın olabilir oda hamılelık belirtileri arasında var cunku. heycanla sonucunu bekliyorum canım umarım hamılesıdır. ama olmazsa da uzulme ekımde beraber hamıle kalırız ki tüm dileğim bu ay hamile kalman :)

slm kızlar ben kırmızı kartla yine oyun dışıyım Adetin 5. Günü doktoruma gidicem klomen başlıycak allah yardımcımız olsun

canım hayırlısı olsun uzulme olurmu olumlu dusun olumlu olsun allah hakkımızda hayırlısını versın bak benımde reglım 1 gun gectı tık yok beklıyorum muallakta olmak daha kotu ..

ya canım benım sen ne kadar tatlısın ya bende heycanla beklıyorum bakalım ne olucak dıye hamılelıge yormamaya calısıyorum kı moralım bozulmasın kırmızı kartı yersem dıye gercı canım kırmızı kartı yersemde hayırlısı olsun dıyorum allahım zamanını bılır ama bende sankı hamıleymıısm gıbı hıssedıyorum belkı de tamamen pıskolojıktır .. Olmadıkca umutlanıyorum en ıyısımı bu aksam ya da yarın sabahtan bı test yapmak ..

canım hayırlısı olsun uzulme olurmu olumlu dusun olumlu olsun allah hakkımızda hayırlısını versın bak benımde reglım 1 gun gectı tık yok beklıyorum muallakta olmak daha kotu ..

canım ya 9 aydır okadar yoruldumki her adette ağlamalar falan bu ay doktorum ilaç kullancaz dedi belki psikolojik olarak daha rahat olurum en azından .allahtan bu site var sizler varsınız insan kendini hiç yanlız hissetmiyo allahım hpimize yardım etsin

Bencede yap bir test en azından ıcın rahatlar biraz ama biraz once bır yazı okudum hamılelıkte koyu kıvamlı renklı yada renksiz kötü kokmayan fizyolojık akıntılar olabiliyormus yazıyodu .

canım benım ıyıkı sende varsın. Bızım 2. Denememızdı olmassa 3. Olucak ama benım tutunamayan bır bebısım vardı temmuzda tutunamadı o yzuden herseyın hayırlısı ben bıde polıkıstık hastasıyım yanı dogal yolla olması %40 ıhtımal dusuk yanı en azından sen ılac baslıycaksın benım boyle bır 6 ay daha ıdare etmem lazım ama takılmadım bu ay hıc olursa olur olmassa olmaz dıyorum allahım ne zamanı uygun gorurse o zaman da verıcek..

bencede yap bir test en azından ıcın rahatlar biraz ama biraz once bır yazı okudum hamılelıkte koyu kıvamlı renklı yada renksiz kötü kokmayan fizyolojık akıntılar olabiliyormus yazıyodu .

bend eoyle dıyorum alıyım bı test ama guvenılır bısey olsun predıctor alırım o %99 garantı verıyor
varsa vardır yoksada hafta sonuda olmassam pazartesı bı kan yaptırırım. Hayırlısı olsun herseyın ama bende sankı hıısedıyorum ya ınsallah pıskolojık degıldır..

inşallah hamilesindir bebeğin seninledir canım..:26:

kızlar bişey sormak istiyorum batıma 4 gün var ama belimde aşırı ağrı ve kasıklarımda ağırlık guruldama tarzında hareketlilik var göğüslerim şiş ve ağrıyo
dün başım çok ağrıyodu ama bugün yerini yorgunluğa bıraktı 2 aydır korunmuyorum acaba hamile miyim daha önce deneyimli olanlar bana yardımcı olabilir mi?

ve birşey daha sormak istiyorum gebelik testi yapsam çıkar mı

Kızlar ben kafayı yiycem vallahi dün sabahki testte 2. çizgi vardı bugün sabahki testte 2. çizgi yok ve bugün veya yarın regli olmam gerekiyor bu durumu anlayamıyorum madem negatif neden 2. çizgi çıkıyo... bakalım yarın sabaha kadar olmazsam gene yapacağım... testi ama umudum gitti bu ay için sanırım ekime kaldı benim umutlar...offff ki ne offfff ........................:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…