artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

mileydi kan testı yap yaptırabılıyosaniçin rahat olur hem belki bugunku test yanlıs sonuc vermiştir umitsizliğe kapılma birden

ve birşey daha sormak istiyorum gebelik testi yapsam çıkar mı

yazdıgın belirtiler hamilelik belirtilerinde var ama regl ına daha zaman oldugundan regl belirtiside olabilir şekerim. kan testı yaparsan belli olur ama idrar testinde hamıleysende henuz cıkacagını sanmıyorum.

yazdıgın belirtiler hamilelik belirtilerinde var ama regl ına daha zaman oldugundan regl belirtiside olabilir şekerim. kan testı yaparsan belli olur ama idrar testinde hamıleysende henuz cıkacagını sanmıyorum.

anladım canım saol bilgi için. Allah hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah

mrb kızlar kısa bir süre ayrı kaldım sizlerden ama yine burdayımm
geçen 5 ay boyunca çok ümitlendim bu ay kesin hamileyim diye ama OLMADI
bu 6. deneme
yine de kendimi psikolojik olarak etkilemek istemiyorum ama son 2 haftadır aşırı yorgunluk uykuya düşkünlük 1 haftadır kasıklarımda ağrı ve sabah değilde gece 11 den sonra bulantı batım da 21 i yani yarınn :26::26::26::26: kendimi fazla ümitlendirmek istemiyorum ama 2 - 3 gün geçmeden de test yapmak istemiyorum
yine dayanamadım size danışmak istedim acaba hamile miyim ???:26::26:

hamileliğin en önemli belirtilerinden biri uyku hali ve aşırı yorgunluk hissidir hamıle olma sansın yuksek gibi güzelim umarım hamılesındır. ben ilk hamileliğimde inanılmaz uyuyodum hatta gozumu acamıyodum hatırlıyorumda o zaman belırtı olarak algılamamıstım cunku hamılelık beklemıyodum tembelliğimden diyodum :)

inşallah canım ama kendimi ümitlendirmek te istemiyorum çünkü sonuç negatif olunca çok üzülüyorumm

anlıyorum canım negatifi görmeye ben de gıcık oluyorum kı daha 3 ayıma gırdım denemelerde . birde ilk bebeğimi kaybettiğim için o kadar daha sabırsızım bir an once hamıle kalmak ıstıyorum. neyse herseyın bir zamanı var en kısa zamanda hamıle kalırsın umarım ve bıze guzel haberler verırısın.

canım regli günün geçti ve akıntın fazlaysa hamilesindir.ben öyle oldum regli günlerimde akıntım çok fazlaydı sürekli lavaboya gidiyordum acaba oldum mu filan diye ama sonra güzel haberimizi aldık.inşallah sende öylesindir.ne zamandı batın ne zaman test yapcaksın??

inşallah hamilesindir canımm...

inşallah hamilesindir bebeğin seninledir canım..:26:

COK TESEKKUR EDERIM CANIM INSALLAH OYLEDIR

canım moral bnozmak yokk umutlu dusun belkıde son yaptıgın hatalıdır olabılır yanı sen sabahtan yappp ınsallah bebısın ıcındedır

inşallah canım inşallah dediğin gibidir. batım dundu gectı bende boyle aktıgını hıssedıyorum kosuyorum gıdıyorum yok bısey akıntıymıs. bakalım yarıns abah test yapıcam varsa cıkar ınsallah

inşallah hamilesindir canım bebiş haberini yarın sabırsızlıkla bekliyoruz.

Annem niye kendine eziyet ediyorsun kii bebiş varsa zate çıkması gerekk yoksda zaten yok ona göre çalışmalara devam edersin ama niye kendine eziyet ediyosun anlamıom bizide çatlatıon meraktan çabuk bi test al da yapp bakim aaaaaaa kızıcam bak bende sana şimdi işi filn da bırak ağr filan kaldırma sakın emiii ya hamişsen düşünsene bii

yaaa canım alıcam bı test yapıcamda ben gec yumurtluyorum dolayısı ıle gec dollenme oluyor bende doktor demıstı gecen sefer sende odrarda ole 1-2 gun gecıkmeden bellı olmaz sen reglın gecıkınce 5-6 gun sora yap demıstı o yuzden korkuyorum yaa yoksa bende hemen yapıcam dur ben 2 tane alıyım da bırını sımdı bırını sabaha yapıyım o halde ne yapayım cıkmassada canımzı sagolsunnn sımdılık agır kaldırmıyorum hatta kolılemeyıde esıme yaptırıyorum oda bozuluyo sen nıye yardım etmıyosun dıye :)) zaten lımonıyız 2 gundur daha dogrusu ben ona lımonıyım baska mevzudan dolayı . ole yanı en ıyııs alıyım ben

umarım aranızdaaa hamıle olanlar vardır bu ay :)
ben umutlarımı kaybettim sanki
bu 9. ay vee bişey yokk
artık korkuyorum doktora falan gitmeyede bi sorun var dicek diye

Çocuk olayını ben bi süre rafa kaldıramaya karar verdim arkadaşlar ne yapsan ne denesem olmuyor
kafama takmıyorum , stres yapmıyorum desemde yapıyorum sanırım

bu ay 7. ayımızdı
geçen doktora gittim herhangi bi sorun olmadığını söledi

fakat ne denediysem olmuyor ve bu beni çok yıpratıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…