Kızlar ben kafayı yiycem vallahi dün sabahki testte 2. çizgi vardı bugün sabahki testte 2. çizgi yok ve bugün veya yarın regli olmam gerekiyor bu durumu anlayamıyorum madem negatif neden 2. çizgi çıkıyo... bakalım yarın sabaha kadar olmazsam gene yapacağım... testi ama umudum gitti bu ay için sanırım ekime kaldı benim umutlar...offff ki ne offfff ........................:44:
ve birşey daha sormak istiyorum gebelik testi yapsam çıkar mı
yazdıgın belirtiler hamilelik belirtilerinde var ama regl ına daha zaman oldugundan regl belirtiside olabilir şekerim. kan testı yaparsan belli olur ama idrar testinde hamıleysende henuz cıkacagını sanmıyorum.
anladım canım saol bilgi için. Allah hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah
mrb kızlar kısa bir süre ayrı kaldım sizlerden ama yine burdayımm
geçen 5 ay boyunca çok ümitlendim bu ay kesin hamileyimdiye ama OLMADI
bu 6. deneme
yine de kendimi psikolojik olarak etkilemek istemiyorum ama son 2 haftadır aşırı yorgunluk uykuya düşkünlük 1 haftadır kasıklarımda ağrı ve sabah değilde gece 11 den sonra bulantı batım da 21 i yani yarınn :26::26::26::26: kendimi fazla ümitlendirmek istemiyorum ama 2 - 3 gün geçmeden de test yapmak istemiyorum
yine dayanamadım size danışmak istedim acaba hamile miyim ???:26::26:
inşallah canım ama kendimi ümitlendirmek te istemiyorum çünkü sonuç negatif olunca çok üzülüyorumm
Ya kızlar sız ebırsey sormak ıstıyorum sımdı benım akıntım arttı boyle beyaz hafıf sarımtrak yapıskan kokusuz akıntım var regl olmadıgım ıcın mı bu akıntı sızce yoksa bebısle mı alakalı yanı reglısı gecıken kırmızı kart yıyenlerde yada reglı gunu boyle akıntısı olan varmı? Reglı olmadan akıntı yogunlugu olur mu? Cunku arada bır karnım reglı olucakmısım gıbı agrıyor ??
mrb kızlar kısa bir süre ayrı kaldım sizlerden ama yine burdayımm
geçen 5 ay boyunca çok ümitlendim bu ay kesin hamileyimdiye ama OLMADI
bu 6. deneme
yine de kendimi psikolojik olarak etkilemek istemiyorum ama son 2 haftadır aşırı yorgunluk uykuya düşkünlük 1 haftadır kasıklarımda ağrı ve sabah değilde gece 11 den sonra bulantı batım da 21 i yani yarınn :26::26::26::26: kendimi fazla ümitlendirmek istemiyorum ama 2 - 3 gün geçmeden de test yapmak istemiyorum
yine dayanamadım size danışmak istedim acaba hamile miyim ???:26::26:
inşallah hamilesindir bebeğin seninledir canım..:26:
canım moral bnozmak yokk umutlu dusun belkıde son yaptıgın hatalıdır olabılır yanı sen sabahtan yappp ınsallah bebısın ıcındedırKızlar ben kafayı yiycem vallahi dün sabahki testte 2. çizgi vardı bugün sabahki testte 2. çizgi yok ve bugün veya yarın regli olmam gerekiyor bu durumu anlayamıyorum madem negatif neden 2. çizgi çıkıyo... bakalım yarın sabaha kadar olmazsam gene yapacağım... testi ama umudum gitti bu ay için sanırım ekime kaldı benim umutlar...offff ki ne offfff ........................:44:
canım regli günün geçti ve akıntın fazlaysa hamilesindir.ben öyle oldum regli günlerimde akıntım çok fazlaydı sürekli lavaboya gidiyordum acaba oldum mu filan diye ama sonra güzel haberimizi aldık.inşallah sende öylesindir.ne zamandı batın ne zaman test yapcaksın??
inşallah canım inşallah dediğin gibidir. batım dundu gectı bende boyle aktıgını hıssedıyorum kosuyorum gıdıyorum yok bısey akıntıymıs. bakalım yarıns abah test yapıcam varsa cıkar ınsallah
Annem niye kendine eziyet ediyorsun kii bebiş varsa zate çıkması gerekk yoksda zaten yok ona göre çalışmalara devam edersin ama niye kendine eziyet ediyosun anlamıom bizide çatlatıon meraktançabuk bi test al da yapp bakim aaaaaaa kızıcam bak bende sana şimdi işi filn da bırak ağr filan kaldırma sakın emiii ya hamişsen düşünsene bii
inşallah hamilesindir canımm...
inşallah hamilesindir canım bebiş haberini yarın sabırsızlıkla bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?