- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
cok tesekkur ederım canım ıyı dıleklerın ıcın bı 30 dk ya alıp yapıcam bugun cıkmassa sabah tekrarlarım artıkk ..
Çocuk olayını ben bi süre rafa kaldıramaya karar verdim arkadaşlar ne yapsan ne denesem olmuyor
kafama takmıyorum , stres yapmıyorum desemde yapıyorum sanırım
bu ay 7. ayımızdı
geçen doktora gittim herhangi bi sorun olmadığını söledi
fakat ne denediysem olmuyor ve bu beni çok yıpratıyorrr
hadi bakalım hemen bize yaz ama habersiz bırakma.
üzülme canım umudunu kaybetme bak biz de diğer anne adayları gibi burdan ilan edicezz bebişimiz geliyor diye rabbimden hayırlısını istemekten başka bişi yok
ferdat85 caspersy hapsuu magic16 goodjin BBAL saturnn dhc83 sea_moon_love denizinkizi behiye_abg şeker-leblebi ulten33 papatya2507 bilgemadam parpalm
maşallah başlığın bereketne bak
herkes eylülde gebe mi kalacak yoksa benim gibi meraktan mı bakıyor
hepimizin umudu oydu ama benim ve bazı arkadaşlarım ekime kaldı :) yani genelde isteyenler yazıyo :)
bende çok istiyorum aslında ama ekime kaldı benim de
ekimde de olma ihtimali düşük aslında ama ümit dünyası işte
sizin haberlerinizi takip ediyorum ben de sessiz sessiz
bende çok istiyorum aslında ama ekime kaldı benim de
ekimde de olma ihtimali düşük aslında ama ümit dünyası işte
sizin haberlerinizi takip ediyorum ben de sessiz sessiz
ferdat85 caspersy hapsuu magic16 goodjin bbal saturnn dhc83 sea_moon_love denizinkizi behiye_abg şeker-leblebi ulten33 papatya2507 bilgemadam parpalm
ben regl olmamak için direniyorum tıpa takmayı ve umut etmeyi istiyorum artııkk
calla ben beklıyorum sonucu kısmet olursa 15 dk ıcınde test yapıcam ınsallah hayırlı sonucları alırız olmadı ekıme kısmettt bereketlı topıc ama bereketlııı
calla ben beklıyorum sonucu kısmet olursa 15 dk ıcınde test yapıcam ınsallah hayırlı sonucları alırız olmadı ekıme kısmettt bereketlı topıc ama bereketlııı
ferdat85 caspersy hapsuu magic16 goodjin BBAL saturnn dhc83 sea_moon_love denizinkizi behiye_abg şeker-leblebi ulten33 papatya2507 bilgemadam parpalm
yaaa canım alıcam bı test yapıcamda ben gec yumurtluyorum dolayısı ıle gec dollenme oluyor bende doktor demıstı gecen sefer sende odrarda ole 1-2 gun gecıkmeden bellı olmaz sen reglın gecıkınce 5-6 gun sora yap demıstı o yuzden korkuyorum yaa yoksa bende hemen yapıcam dur ben 2 tane alıyım da bırını sımdı bırını sabaha yapıyım o halde ne yapayım cıkmassada canımzı sagolsunnn sımdılık agır kaldırmıyorum hatta kolılemeyıde esıme yaptırıyorum oda bozuluyo sen nıye yardım etmıyosun dıye :)) zaten lımonıyız 2 gundur daha dogrusu ben ona lımonıyım baska mevzudan dolayı . ole yanı en ıyııs alıyım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?