artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

üzülme canım umudunu kaybetme bak biz de diğer anne adayları gibi burdan ilan edicezz bebişimiz geliyor diye rabbimden hayırlısını istemekten başka bişi yok

ferdat85 caspersy hapsuu magic16 goodjin BBAL saturnn dhc83 sea_moon_love denizinkizi behiye_abg şeker-leblebi ulten33 papatya2507 bilgemadam parpalm

maşallah başlığın bereketne bak
herkes eylülde gebe mi kalacak yoksa benim gibi meraktan mı bakıyor

hepimizin umudu oydu ama benim ve bazı arkadaşlarım ekime kaldı :) yani genelde isteyenler yazıyo :)

hepimizin umudu oydu ama benim ve bazı arkadaşlarım ekime kaldı :) yani genelde isteyenler yazıyo :)

bende çok istiyorum aslında ama ekime kaldı benim de
ekimde de olma ihtimali düşük aslında ama ümit dünyası işte
sizin haberlerinizi takip ediyorum ben de sessiz sessiz

ama moralini bozma lütfen bu ay olmadı ekimde olur inşallah. yani isteyen herkez olur. moralini yüksek tutmaya calıs lütfen .

birde merak ettim ekimde hamile kalma olasılıgın dusuk demişsin neden bir sorun mu var ?

kızlar bu arada biz bebiş için çalışıyoruz ama folik asit kullanmamız gerek bugün araştırdım yarın ilk işim folik asite başlıyorum

bu arada elimi kaldıracak halim yok uyumak en büyük arkadaşım bu aralar hayırdır inşallah

ben regl olmamak için direniyorum tıpa takmayı ve umut etmeyi istiyorum artııkk

calla ben beklıyorum sonucu kısmet olursa 15 dk ıcınde test yapıcam ınsallah hayırlı sonucları alırız olmadı ekıme kısmettt bereketlı topıc ama bereketlııı

kızlar bende sizlerin konuşmalarını sessiz sessiz takip ediyorum Bbal sabahtan beri senin yazılarını takip ediyorum yap artık şu testi patlıycam meraktan ve heycandan
inş. sonuç olumlu olur..

bu arada , sonuç olumlu olmasada üzülme bak benimde ekime kaldı hep birlikte çabalayarak sonuca ulaşıcaz Allahın izniyle..

calla ben beklıyorum sonucu kısmet olursa 15 dk ıcınde test yapıcam ınsallah hayırlı sonucları alırız olmadı ekıme kısmettt bereketlı topıc ama bereketlııı

çok heyecanlandım bende inşallah hamilesinsir ballllllllll...:26::26::26:

hadi 15 dk doldu güzel haber alalım bizde heveslenelim:)
benimde 7 günüm kaldı bata bu ay çok umutluyum Rabbim herkese nasip eder inşallah

Sizleri merak ediyorum mutlu haberlerinize ortak olmak istiyorum o bakımdan ayrılamıyorummmm bir gözüm işte diğer sizde vallaaaa

şşş çok ayıp kocişlere öle limonilik olmass onlar bizi çok seviyor sakın unutma bunu bi abla tavsiyesi sana herhalde büyüğümdür sendenneyse gelelim asıl meseleye gelmemişse DAHADA GELMEZ İNŞALLAH KOCİŞİN HABERİ YOKMU SENİN DURUMUNDAN :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…