hayırlısı tabi inşallahama moralini bozma lütfen bu ay olmadı ekimde olur inşallah. yani isteyen herkez olur. moralini yüksek tutmaya calıs lütfen .
birde merak ettim ekimde hamile kalma olasılıgın dusuk demişsin neden bir sorun mu var ?
folic plus kullanıyorum ben günde 3 tane çok memnunumkızlar bu arada biz bebiş için çalışıyoruz ama folik asit kullanmamız gerek bugün araştırdım yarın ilk işim folik asite başlıyorum
bu arada elimi kaldıracak halim yok uyumak en büyük arkadaşım bu aralar hayırdır inşallah
tıpa fikrini tuttumben regl olmamak için direniyorum tıpa takmayı ve umut etmeyi istiyorum artııkk
takip ediyorum zaten seni şimdicalla ben beklıyorum sonucu kısmet olursa 15 dk ıcınde test yapıcam ınsallah hayırlı sonucları alırız olmadı ekıme kısmettt bereketlı topıc ama bereketlııı
ınsallah canımmm ınsallah cok tesekkur edıyorum guzel dıleklerın ıcın bende merakla beklıyorum sonucu su test gelsın hemen yapıcam yoksa kalbım cıkıcak yerındennnnkızlar bende sizlerin konuşmalarını sessiz sessiz takip ediyorum bbal sabahtan beri senin yazılarını takip ediyorum yap artık şu testi patlıycam meraktan ve heycandan
Inş. Sonuç olumlu olur..
aynen oyle canım uzulmek yok koku bızde nasılsaaa ...bu arada , sonuç olumlu olmasada üzülme bak benimde ekime kaldı hep birlikte çabalayarak sonuca ulaşıcaz allahın izniyle..
çok heyecanlandım bende inşallah hamilesinsir ballllllllll...:26::26::26:
ınsallah canımmm ınsallah cok tesekkur edıyorum guzel dıleklerın ıcın bende merakla beklıyorum sonucu su test gelsın hemen yapıcam yoksa kalbım cıkıcak yerındennnn
aynen oyle canım uzulmek yok koku bızde nasılsaaa ...
canım coook tesekkur ederım bende cok heycanlıyımm ınsallah kucuk bal gelıyodurrr haydı bakalım su test gelsınde bende habe rverıyımmmm sızeee
ınsallah canımmm ınsallah cok tesekkur edıyorum guzel dıleklerın ıcın bende merakla beklıyorum sonucu su test gelsın hemen yapıcam yoksa kalbım cıkıcak yerındennnn
aynen oyle canım uzulmek yok koku bızde nasılsaaa ...
canım coook tesekkur ederım bende cok heycanlıyımm ınsallah kucuk bal gelıyodurrr haydı bakalım su test gelsınde bende habe rverıyımmmm sızeee
valla tıpa bana makul geldı yanı 2-3 dakkaya gelır elı kulagındadır testınde ısın kotusu heycandan ıdrar gelmıyor burdan astım sırrr sırrrr sesıııııııı gozumun onunede koydum suyu gelsın kı yapam testı dıye gelmıyooorrrrr.. Tıpadan konustuk koktu gerı kactııbalım yaaa gerilim aksiyon karışık bişii oldu buu heyecandan geberiyorumm hadiii gelsin artık şu tettee yapp...şu tıpayıda araştırmayı planlıyorum bilimde yeni
bir çığır açabillirim ovulasyondan bata kadar tıpalı gezmeyi planlıyorummm
valla tıpa bana makul geldı yanı 2-3 dakkaya gelır elı kulagındadır testınde ısın kotusu heycandan ıdrar gelmıyor burdan astım sırrr sırrrr sesıııııııı gozumun onunede koydum suyu gelsın kı yapam testı dıye gelmıyooorrrrr.. Tıpadan konustuk koktu gerı kactııAnaamm pıskopata bagladım ıyıce stresten karnımada arada reglı olcakmısım gıbı agrı gırıyorrrrr yapmadan hasta olmasam barııı
kızlar benide aranıza alırmısınız bende mayıs annesi olacağım inş demin test yaptım sonuç pozitif kızımın kardeşi geliyor hayırlısıyla inş...
kızlar benide aranıza alırmısınız bende mayıs annesi olacağım inş demin test yaptım sonuç pozitif kızımın kardeşi geliyor hayırlısıyla inş...
Sakın gelmesin reglin yoksa tam komedi olur yaa test gelemeden kırmızı kartları yiyimm demeyesin şaka bi yanada öyle bile olsa daha çok vaktimiz varr
amaaaaannn sabahlaarr olmaasıınnnBu arada kafama takıldı test nerden geliyo
canım ben ecza deposunda calısıyorum hemen yakındakı eczaneden rıca ettım malum bunca erkegın arasından depodan testı alamadım :)))) sımdı eczaneye urun kestım motorcu urunu teslım ederken testı alıcak tabıkı posete ve kagıda sarılı halde :)))
canım ben ecza deposunda calısıyorum hemen yakındakı eczaneden rıca ettım malum bunca erkegın arasından depodan testı alamadım :)))) sımdı eczaneye urun kestım motorcu urunu teslım ederken testı alıcak tabıkı posete ve kagıda sarılı halde :)))
anladımmmm...inşallah motorcu tez zamanda sağ salim gelirrr
bu arada eşlerinizde de aynı heyecan ve merak var mı kızlar benimki kendini sperm bankası gibi hissetmeye başladıda. bugün çocuk makinasına girecekmsin diye sormaya başladı her akşam. Adamı da sıyırttım en sonunda
tabiki ....tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin
cook sevındımmmm ya allah kucagına almayı nasıp eder ınsallah ınsallahhhh bızede dua et olurmu hayırlısıyla bebısımız olsun hos bız tıpa almaya taktık kafayı ama olsun
ya adam gelemdı kı canım gelse yapacam hemende motorcu gelmedı bır turlu gelse yapacam cok az ıdrar olsa bılebbal hadi ya çatladı topik şırrrrrrrrrrrrrrr şııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
valla cnaım benım esımın haberı yok bı kesınlık kazansın oyle soylıycem gun ıcerısındede fazl akonusmuyoruz cocuk konusunu onla adam sıyırmasın dıye :))anladımmmm...inşallah motorcu tez zamanda sağ salim gelirrr
Bu arada eşlerinizde de aynı heyecan ve merak var mı kızlar benimki kendini sperm bankası gibi hissetmeye başladıda. Bugün çocuk makinasına girecekmsin diye sormaya başladı her akşam. Adamı da sıyırttım en sonunda
haydı bakem motorcu hepımız yolunu gozluyoz gel artık yavvv gelde yapalım su testııııhade hayırlısı bkliyoz meraktasn çatladık burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?