hepinize cok teşekkür ederim rabbim en kısa zamanda bu sevinçi sizlerede nasip etsin inş...
kızlar benide aranıza alırmısınız bende mayıs annesi olacağım inş demin test yaptım sonuç pozitif kızımın kardeşi geliyor hayırlısıyla inş...
canım ben ecza deposunda calısıyorum hemen yakındakı eczaneden rıca ettım malum bunca erkegın arasından depodan testı alamadım :)))) sımdı eczaneye urun kestım motorcu urunu teslım ederken testı alıcak tabıkı posete ve kagıda sarılı halde :)))
ne motormuş gelemedi 1 saatte yemek yaptım onu beklerken bee
ne yemek pişirdin bakalım akşama fikrimiz olsun gerçi aramızda hamişler var ama onlar gözlerini kapasın:)
zeytinyağlı barbunya canım ben bayılırım sofradan eksilmez tam zamanı
hamişler canınız çektiyse beklerim :)
1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması
kızlar bunlar hamilelik belirtileriymiş ben de 1 var ama baş dönmesi yok 2 var 8var16 ve 17 var sizce hamile olabilirmiyim adetime 6 gün var
olabilirsin canım ama bu söylediklerin regl belirtiside olabiilir inşallah hamilesindir ama.
canım belimin ağrıması beni çok şüphelendiriyor hiç böyle olmazdı bu kadar erken ağrımaya başlamzdı hatta son 3 4 aydırkide hiç ağrımıyodu bu ay ise yumurtlama günümden beri ağrıyo
aynısını bende yaşıyorum canım yumurtlama günümden beri beli ağrıyo benimde reglime 4 gün var bakalım inşallah hamileyizdir.
aynısını bende yaşıyorum canım yumurtlama günümden beri beli ağrıyo benimde reglime 4 gün var bakalım inşallah hamileyizdir.
inşallah hamileyizdir ona o kadar ihtiyacım varki benimle aynı zamanda evlenenler 2.ye hamile ben de daha tık yok artık hamile görmeye bebek görmeye dayanamıyorum çok üzülüyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum allahım ne olur isteyen herkeze tez zamanda hayırlısından ver
hım canım bu arad test yapmayı düşünüyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?