artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

kızlar benide aranıza alırmısınız bende mayıs annesi olacağım inş demin test yaptım sonuç pozitif kızımın kardeşi geliyor hayırlısıyla inş...

Tebrik ederim Allah tamamına erdirir inş..Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin , bizlerede nasip etsin inşş.

ne motormuş gelemedi 1 saatte yemek yaptım onu beklerken bee

1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması
kızlar bunlar hamilelik belirtileriymiş ben de 1 var ama baş dönmesi yok 2 var 8var16 ve 17 var sizce hamile olabilirmiyim adetime 6 gün var

olabilirsin canım ama bu söylediklerin regl belirtiside olabiilir inşallah hamilesindir ama.

olabilirsin canım ama bu söylediklerin regl belirtiside olabiilir inşallah hamilesindir ama.

canım belimin ağrıması beni çok şüphelendiriyor hiç böyle olmazdı bu kadar erken ağrımaya başlamzdı hatta son 3 4 aydırkide hiç ağrımıyodu bu ay ise yumurtlama günümden beri ağrıyo

canım belimin ağrıması beni çok şüphelendiriyor hiç böyle olmazdı bu kadar erken ağrımaya başlamzdı hatta son 3 4 aydırkide hiç ağrımıyodu bu ay ise yumurtlama günümden beri ağrıyo

aynısını bende yaşıyorum canım yumurtlama günümden beri beli ağrıyo benimde reglime 4 gün var bakalım inşallah hamileyizdir.

kızlar bişey sorucam size benim bu ay ellerim agrıyordu aşırı bir ağrıydı doktora gittim bbüyük ihtimalle romatizma dedi
iki hapla bir jel kullandım geçmedi haftaya tekrar gidecem fizik tedaviye başlatıcak acaba bu bebişe zarar verirmi böyle tecrübesi olan varmı acaba ilaç kullanamıcam olursa bebiş eger

aynısını bende yaşıyorum canım yumurtlama günümden beri beli ağrıyo benimde reglime 4 gün var bakalım inşallah hamileyizdir.

inşallah hamileyizdir ona o kadar ihtiyacım varki benimle aynı zamanda evlenenler 2.ye hamile ben de daha tık yok artık hamile görmeye bebek görmeye dayanamıyorum çok üzülüyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum allahım ne olur isteyen herkeze tez zamanda hayırlısından ver

Bende aranıza yeni katıldım, aylardir forumlari takip ediyorum ama bir turlu yazmaya cesaret edemiyorum. Sosyal fobim var galiba :)

Bende sabirsizlikla cuma gununu bekliyorum. Bu ay ilk defa klomen ve pre-seed kullandım. Goguslerimde cok hafif bir agri ve gogus uclarimda sisme/kızarma dısında hic bir belirti de gostermiyorum malesef O da adet onceside olabilecek bir durum zaten....Beklemek cok zor gercekten.

hım canım bu arad test yapmayı düşünüyormusun

şimdi değilde canım reglim geçerse test yapmayı düşünüyorum şuanda belli olmaz sanırım. Canını sıkma bende 2 buçuk senelik evliyim ama çocuk yenid üşünmeye başladık Allah herşeyi vaktiyle yaratır canım hayırlı zaman ne zamansa o zaman olacak merak etme inşallah tez zamanda nasip eder bizede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…