artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

selam kızlar bende sizler gibi umudumu eylül ayına bağlayanlardandım ama 14 eylülde adet olunca bütün ümidim kırıldı inşallah sizler güzel sonuçlar alırsınız ocak ayında bebek yapmaya karar verdik doktora gittim pko oldugumu öğrendim ve aynı dönemde yengem 3.bebeğine hamile olduğunu söyledi sürekli çevremdekilerin yokmu bişey yokmu bişey demelerine katlanamıyorum yolda yürürken gördüğüm bebeklee hamilelere bakamıyorum gözyaşlarımı durduramıyorum benimle aynı ay içinde evlenip ilk geceden hamile kalanlar var:78: Rabbim bağrımıza taş bastırma isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eyle ....

doğru haklısın canım bazen senin gibi düşünüyorum ama bazen işte şeytan dürtüyo kanda erkenden belli oluyor ya bende kararsız kalıyorum erkenden kanda öğrensem diyorum var mı yok mu diye boş yere beklememiş olurum diyorum ama bakalım o zamanki aklım ne diycek

Kzılar testı sımdı yaptım ıkıncı zıgı cıktı ama sılık ustelık ıkı zıgıde sılık acaba ıdrar mı verımlı degıldı dıyorum ????cunku control cızgısıde sılık cıktı benım 2. Cızgıde en ıyısımı yarın sabahtan tekrarlıyımmmm

Seni cok iyi anlıyorum, ben de 7 yıllık evliyim ve 2 yıldır cocuk istiyoruz. Bende pko'luyum, bu kadar zor oldugunu bilseydim evlenir evlenmez baslardim calismalara. Isleri bahane edip erteledik iste yıllarca, artık hayırlısı..

amin canım üzme kendini benim pkolu arkadaşlarım var hepsi tedaviden sürecinde hamile kaldı Allah gönlüne göre versin inşallah. Ama bende insanların sizde yok mu bişey demelerinden bende nefret ediyorum sanki kendileri aynı yollardan geçmemiş gibi Allah onlarıda ıslah etsin hadi bi kere sorulurda her gördüğünde ne soruyosun anam bacım olsa senden mi saklıycaz sankiii....

en iyisi sabah ilk idrarınla yap sen canım

ballcımm hadi hayırlısı keşke 2 test aldırsaydın ama bence hamilesin canım ben şimdiden tebrik ediim seni hisleimde yanılmam...

canım bence sen hamilesin inşallahta hamilesindir çünki ben dış gebeliğimde adetim 1 gün geçince test yapmıştım o kadar belirsizdiki ben fark edemedim eşim daha sonra dikkatli bakınca fark etti ve daha sonra test yaptığımda hamile değilken sadece tek çizgi çıktı hamile olmasan o çizgi hiç çıkmazdı canım yerinde olsam acile gider kan veririm 2 saatte de öğrenirsin

ballllll içimde hamile olduğuna dair güçlü hisler varr..inşallah doğru çıkar...

aynen öyle olsa saklıycaz sanki gerine gerine söyliycem benimde mucizem var diye artık insanlara malzeme vermemek için düşünmüyoruz henüz diyorum bunun Allahtan gelen bişey olduğunu anlamıyolar ezik ezik bakıyolar gıcık oluyorum gerçekten keşke ilk geceden beri hiç korunmasaydım diyorum bazen.bazende herşey nasip kısmet diyorum dengesizleştim iyice tedavi sürecindeyim bakalım Rabbim hayırlısını versin ne diyim

kızlar beni :26:çok heyecanlandırdınız..bata 9-10 gün var ne olur başlamasınnnnnnnnnnn....bu ay gel bebeğim..

canım ben kan testine pek sıcak bakmıyorum çünkü kanda gebe gözükürken adet olabiliyosun doğa sen anlamadan hamileliğine son veriyomuş anlamıyomuşun bile karnındaki çocuğun mükemmel olmadığı gerekçesiyle buna son veriliyomuş ve vücudundan adetinle beraber atıyomuşun o yüzden bu
testleri çok kere yaptırıp hiçbişey yokken düşük yaptığını düşüneceksin ve daha çok psikolojin bozulacak oluruna bırak bana sorarsan doktorum bana stres yapma annelerimiz nasıl rahattı öyle ol dedi. sende bu taktiği uygula ilişkine çocuk odaklı grime (ne kadar bu mümkün olmasada)

silik çıoktıysa hamilesin benceeee

ayy ınsallah emın degılım kı kontrol cızgısı neden sılık cıktı onu anlayamadım testmı yanlıs dedım kendıme sımdı bu gece varya uyuyamam ben
ballcımm hadi hayırlısı keşke 2 test aldırsaydın ama bence hamilesin canım ben şimdiden tebrik ediim seni hisleimde yanılmam...
ay canım hıc aklıma gelmedı ben sabahtan yaparım en azından kesın olurt cok tesekkur ederım ınsallah hıslerınde yanılmıyosundurda hamıleyımdır cunku ben sevınemedım kesın emın degılım dıye
canım ısden cıkamıyorumkı burda eksık arkadas sayısı oldukca fazla ama sabah ıdrarıda yaparım kanıda verırım kesın olur hayırlısı ınsallah yaaaaaa

ballllll içimde hamile olduğuna dair güçlü hisler varr..inşallah doğru çıkar...
ınsallah canım ınsallah dogru cıkar ınsallah oyleyımdırrr
kızlar çıkmam lazım yarın görüşürüz baybay

gorusuruz canım baybayy

silikte olsa orda 2. çizgi var bencede hamilesin..hayırlı olsun

bbal inşallah hamilesindir

ınsallah canım ınsallah ben senıo cok ıyı anlıyorum cunku bende pko hastasıyım o yzuden sılık cızgıye bıle ınanmıyorum ınanamıyorum yarın sabahtan kan yaptırcam. Ben 4.5 yıldır bu hastalıkla mucadele edıyorum allah yardımcımız olsun ınsallah en yakın zamanda hamıle kalırsın ınsallah beden hamıleyımdır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…