BBAL sevinçden tuvaletten çıkamıyo sanırımm
nerde kaldın kız Bbal
şimdi değilde canım reglim geçerse test yapmayı düşünüyorum şuanda belli olmaz sanırım. Canını sıkma bende 2 buçuk senelik evliyim ama çocuk yenid üşünmeye başladık Allah herşeyi vaktiyle yaratır canım hayırlı zaman ne zamansa o zaman olacak merak etme inşallah tez zamanda nasip eder bizede.
selam kızlar bende sizler gibi umudumu eylül ayına bağlayanlardandım ama 14 eylülde adet olunca bütün ümidim kırıldı inşallah sizler güzel sonuçlar alırsınız ocak ayında bebek yapmaya karar verdik doktora gittim pko oldugumu öğrendim ve aynı dönemde yengem 3.bebeğine hamile olduğunu söyledi sürekli çevremdekilerin yokmu bişey yokmu bişey demelerine katlanamıyorumyolda yürürken gördüğüm bebeklee hamilelere bakamıyorum gözyaşlarımı durduramıyorum benimle aynı ay içinde evlenip ilk geceden hamile kalanlar var:78: Rabbim bağrımıza taş bastırma isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eyle ....
selam kızlar bende sizler gibi umudumu eylül ayına bağlayanlardandım ama 14 eylülde adet olunca bütün ümidim kırıldı inşallah sizler güzel sonuçlar alırsınız ocak ayında bebek yapmaya karar verdik doktora gittim pko oldugumu öğrendim ve aynı dönemde yengem 3.bebeğine hamile olduğunu söyledi sürekli çevremdekilerin yokmu bişey yokmu bişey demelerine katlanamıyorumyolda yürürken gördüğüm bebeklee hamilelere bakamıyorum gözyaşlarımı durduramıyorum benimle aynı ay içinde evlenip ilk geceden hamile kalanlar var:78: Rabbim bağrımıza taş bastırma isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eyle ....
Kzılar testı sımdı yaptım ıkıncı zıgı cıktı ama sılık ustelık ıkı zıgıde sılık acaba ıdrar mı verımlı degıldı dıyorum ????cunku control cızgısıde sılık cıktı benım 2. Cızgıde en ıyısımı yarın sabahtan tekrarlıyımmmm
Kzılar testı sımdı yaptım ıkıncı zıgı cıktı ama sılık ustelık ıkı zıgıde sılık acaba ıdrar mı verımlı degıldı dıyorum ????cunku control cızgısıde sılık cıktı benım 2. Cızgıde en ıyısımı yarın sabahtan tekrarlıyımmmm
en iyisi sabah ilk idrarınla yap sen canım
amin canım üzme kendini benim pkolu arkadaşlarım var hepsi tedaviden sürecinde hamile kaldı Allah gönlüne göre versin inşallah. Ama bende insanların sizde yok mu bişey demelerinden bende nefret ediyorum sanki kendileri aynı yollardan geçmemiş gibi Allah onlarıda ıslah etsin hadi bi kere sorulurda her gördüğünde ne soruyosun anam bacım olsa senden mi saklıycaz sankiii....
doğru haklısın canım bazen senin gibi düşünüyorum ama bazen işte şeytan dürtüyo kanda erkenden belli oluyor ya bende kararsız kalıyorum erkenden kanda öğrensem diyorum var mı yok mu diye boş yere beklememiş olurum diyorum ama bakalım o zamanki aklım ne diycek
silik çıoktıysa hamilesin benceeee
ay canım hıc aklıma gelmedı ben sabahtan yaparım en azından kesın olurt cok tesekkur ederım ınsallah hıslerınde yanılmıyosundurda hamıleyımdır cunku ben sevınemedım kesın emın degılım dıyeballcımm hadi hayırlısı keşke 2 test aldırsaydın ama bence hamilesin canım ben şimdiden tebrik ediim seni hisleimde yanılmam...
canım ısden cıkamıyorumkı burda eksık arkadas sayısı oldukca fazla ama sabah ıdrarıda yaparım kanıda verırım kesın olur hayırlısı ınsallah yaaaaaacanım bence sen hamilesin inşallahta hamilesindir çünki ben dış gebeliğimde adetim 1 gün geçince test yapmıştım o kadar belirsizdiki ben fark edemedim eşim daha sonra dikkatli bakınca fark etti ve daha sonra test yaptığımda hamile değilken sadece tek çizgi çıktı hamile olmasan o çizgi hiç çıkmazdı canım yerinde olsam acile gider kan veririm 2 saatte de öğrenirsin
ınsallah canım ınsallah dogru cıkar ınsallah oyleyımdırrrballllll içimde hamile olduğuna dair güçlü hisler varr..inşallah doğru çıkar...
kızlar çıkmam lazım yarın görüşürüz baybay
bbal inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?