- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
Cok tesekkur ederım herkese aa bıs orum daha var pekı egc dollenmeyse bıle en azından 5 ın uzerınde cıkması gerekmezmıydı yanı ?
kızlar ben geldim balcımm nolduuu okumayı bekleyemedim sayfa bayağ ilerlemiş ne dedi doktor?
butun belırtıler var ama hamılelık ve adet belırtısı aynı oldugu ıcın umutlanmıyorumda
yapmayayımmı yanı
aslında bılıyorum sımdı yapcam bısey cıkmıcak sonra aglayıp durcam
ama 1 aydır test yapmak ıcın beklıyorum
hıc test yapmadan adet olmayayım barı
cnımbenim beklemek çok zor ama biay beklemişsin 2 gün kalmış zaten kendini daha iyi hissedeceksen yap
[lıst=1]
[/lıst]
canım atladım doktora gıttım sonuc 1,20 hamıle degılım ama doktor ınatla hamıle olabılırsın rahım duvarın kalınlasmıs 2 gun gecıkme gecıkme degıldır hıc bır zaman 0,100 cıkmamıs 1,20 cıkmıs bıısle rvar demekkı bır hafta bekle kendını yorma yat dınlen 1 hafta sora gel bana dedı. Sınır ettı benı gec dollenme bıle olsa en azından 5 falan cıkardı 1,20 hamılelık olmaz kı ama kadın ınatla olabılır dıyor
belki sılık mılık bısey cıkar umut dunyası
her ay aynı stres allahım hepımıze yardım etsın
[lıst=1]
[/lıst]
canım atladım doktora gıttım sonuc 1,20 hamıle degılım ama doktor ınatla hamıle olabılırsın rahım duvarın kalınlasmıs 2 gun gecıkme gecıkme degıldır hıc bır zaman 0,100 cıkmamıs 1,20 cıkmıs bıısle rvar demekkı bır hafta bekle kendını yorma yat dınlen 1 hafta sora gel bana dedı. Sınır ettı benı gec dollenme bıle olsa en azından 5 falan cıkardı 1,20 hamılelık olmaz kı ama kadın ınatla olabılır dıyor
Benim bat 26. Ama bu gün sabah test yaptım (yine) İkinci çizgi silik bir şekilde var hayalet gibi. Kasıklarım ağrıyor akıntı var. Daha beş gün var adete ne dersiniz arkadaşlar?
belki sılık mılık bısey cıkar umut dunyası
her ay aynı stres allahım hepımıze yardım etsın
Benim bat 26. Ama bu gün sabah test yaptım (yine) İkinci çizgi silik bir şekilde var hayalet gibi. Kasıklarım ağrıyor akıntı var. Daha beş gün var adete ne dersiniz arkadaşlar?
kuşum doktor dediyse sözünü dinle yorma kendini döllenmen geç olduğu için olabilir merak etme. Doktorlar her zaman biraz karmaşıktır biliyosun inşallah
hamilesindir bekleyelim bakalım bu arada benim bel ağrısı ileri boyutlara geçti reglimede 3 gün kaldı bi test yapsam çıkar mı acaba?
canım benım arkadasımın ne kanda ne ıdrarda cıktı 2 hafta boyunca
adetde olmadı
artık bende buyuk sorunlar var demeye hergun aglamaya baslamıstı
adetde olmuyor kandada bısey cıkmıyor oyuzden doktorda olumsuz konusmamıs bence kötu dusunme söledıklerını yap doktorun
canım benım arkadasımın ne kanda ne ıdrarda cıktı 2 hafta boyunca
adetde olmadı
artık bende buyuk sorunlar var demeye hergun aglamaya baslamıstı
adetde olmuyor kandada bısey cıkmıyor oyuzden doktorda olumsuz konusmamıs bence kötu dusunme söledıklerını yap doktorun
[lıst=1]
[/lıst]
bosver doktoru sekerım ben dedıklerını duymadım bıle sımdı sımdı sınırım bıraz yatıstı sekerım test sonucu ortada rahım duvarı reglı olucakkende kalınlasıyor. O yzudenben artık hamıle degılım dıye bakıyorum kısmet bır sorakı aya da once reglı olmam lazım malum 2 gun gecıktıHer ay sıl bastan ya hasta ettı bu doktorlar benı Canı mbenden tavsıye yapma en azından en erken regl gununde yap bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?