artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

[lıst=1]
[/lıst]
kızlar ben geldim balcımm nolduuu okumayı bekleyemedim sayfa bayağ ilerlemiş ne dedi doktor?

canım atladım doktora gıttım sonuc 1,20 hamıle degılım ama doktor ınatla hamıle olabılırsın rahım duvarın kalınlasmıs 2 gun gecıkme gecıkme degıldır hıc bır zaman 0,100 cıkmamıs 1,20 cıkmıs bıısle rvar demekkı bır hafta bekle kendını yorma yat dınlen 1 hafta sora gel bana dedı. Sınır ettı benı gec dollenme bıle olsa en azından 5 falan cıkardı 1,20 hamılelık olmaz kı ama kadın ınatla olabılır dıyor

cnımbenim beklemek çok zor ama biay beklemişsin 2 gün kalmış zaten kendini daha iyi hissedeceksen yap

kuşum doktor dediyse sözünü dinle yorma kendini döllenmen geç olduğu için olabilir merak etme. doktorlar her zaman biraz karmaşıktır biliyosun inşallah
hamilesindir bekleyelim bakalım bu arada benim bel ağrısı ileri boyutlara geçti reglimede 3 gün kaldı bi test yapsam çıkar mı acaba?

Benim bat 26. Ama bu gün sabah test yaptım (yine) İkinci çizgi silik bir şekilde var hayalet gibi. Kasıklarım ağrıyor akıntı var. Daha beş gün var adete ne dersiniz arkadaşlar?

belki sılık mılık bısey cıkar umut dunyası
her ay aynı stres allahım hepımıze yardım etsın

amınnn daha olun basındayım ama sımdıden bende sabırsızım ıns hamıleyımdır ıns yumurtalıklarım buyumustur dıorum 5 gun kaldı doktora gıtmeme ıns buyumustur yumoslarım

canım benım arkadasımın ne kanda ne ıdrarda cıktı 2 hafta boyunca
adetde olmadı
artık bende buyuk sorunlar var demeye hergun aglamaya baslamıstı
adetde olmuyor kandada bısey cıkmıyor oyuzden doktorda olumsuz konusmamıs bence kötu dusunme söledıklerını yap doktorun

Benim bat 26. Ama bu gün sabah test yaptım (yine) İkinci çizgi silik bir şekilde var hayalet gibi. Kasıklarım ağrıyor akıntı var. Daha beş gün var adete ne dersiniz arkadaşlar?

bence adet olana kadar her gun yap testını farklılasır heralde ya sılık varsa hamılesındır ınsallahhhh

canım silik çizgi varsa hamilesindir inşallah hamile olmasan silik çıkmaz ki bu arada benim batta 26 sı şimdi bende heycan yaptım bende mi yapsam test ama evde test yok eşime desem oda almaz kafaya çok takıyon diyo ya sen kan versene onda belli olu herşey sen ver bide bende vereyim bide belirtin var mı canım

bosver doktoru sekerım ben dedıklerını duymadım bıle sımdı sımdı sınırım bıraz yatıstı sekerım test sonucu ortada rahım duvarı reglı olucakkende kalınlasıyor. O yzudenben artık hamıle degılım dıye bakıyorum kısmet bır sorakı aya da once reglı olmam lazım malum 2 gun gecıktı Her ay sıl bastan ya hasta ettı bu doktorlar benı Canı mbenden tavsıye yapma en azından en erken regl gununde yap bence canım

ve o arkadasım hamıleymıs onu belırtmeyı unutmusum

ve o arkadasım hamıleymıs onu belırtmeyı unutmusum

İnşallah hepimiz müjdeli haberleri alırız da "bebek bekleyen anneler" diye yine toplanırız

sen neden sinirleniyorsun ki doktora belki bir bildiği vardır sana ne güzel yat dinlen demiş bence dinlemelisin doktoru yok deseydi de sen yorulsaydın sonra allah korusun bebişin tutunamayıp düşseydi daha mı iyiydi yani he canımm benimm bence bu doktor güzel demiş bide daha sinirleri var hiç karşılamadım ama hiç ihtimalleri düşünmeden yok bişi hamile değilsin diip seni gönderebilirdi de ama seninki ne güzel anlatmış sana bence sinirlencek bişi yok herşey Allahtan unuutma

BBAL canım en osn doğum yapan arkadasın ıadetini bir hafta gectikten sonra kan testı yaptıgında henuzde yukselmeye baslamıstı uzulme ve doktorun dediğini dinle bir bildiği vardır doktorunun.

bekliim bari neyse adet olursak tıpa yöntemini deniyoruz önümüzdeki ay olmayacak böyle tek çözüm yolu bu sanırım bu arada bişi sorcam bileniniz var mı insan hamileliğinde ateşi daha mı yüksek oluyo? eğer oluyosa normal insan ateşi kaç olmalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…