- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
İnşallah hepimiz müjdeli haberleri alırız da "bebek bekleyen anneler" diye yine toplanırız
sen neden sinirleniyorsun ki doktora belki bir bildiği vardır sana ne güzel yat dinlen demiş bence dinlemelisin doktoru yok deseydi de sen yorulsaydın sonra allah korusun bebişin tutunamayıp düşseydi daha mı iyiydi yani he canımm benimm bence bu doktor güzel demiş bide daha sinirleri var hiç karşılamadım ama hiç ihtimalleri düşünmeden yok bişi hamile değilsin diip seni gönderebilirdi de ama seninki ne güzel anlatmış sana bence sinirlencek bişi yok herşey allahtan unuutma
dogru dıyosun canım hayırlıs olsun tabıkı bakalım beklıycez artık baska yapıcak bısey yok :)
ve o arkadasım hamıleymıs onu belırtmeyı unutmusum
ay canım ınsallah umut dunyası valla bekleyıp gorucez pazartesıde reglı olmamıs olursam bı ıdrar testı yaparım artık herkese ıcın hayırlısını versın allah
he şöyle aferinn sana deminki siinirini şaşkınlığına veriyorum tamam mıı
inşallah olmazsın canım bende olmazsan o gün iki bomba patlatırız topicte inşallaahhhhh
ınsallah canım ben olursamda ınsallah sen olmassın. Am aıkımızde olmassak vallahı topıgıyerınden oynatırım hamıleyız dıyeCumarteıs pazar gıremıycem ben ama pazartesı erkenden gelırım malum cumartesı pazar ev tasıycazz
canım silik çizgi varsa hamilesindir inşallah hamile olmasan silik çıkmaz ki bu arada benim batta 26 sı şimdi bende heycan yaptım bende mi yapsam test ama evde test yok eşime desem oda almaz kafaya çok takıyon diyo ya sen kan versene onda belli olu herşey sen ver bide bende vereyim bide belirtin var mı canım
inşallah yaaa topiğe bakıyorumda ne kadar çokuz kızlargebeleri geçtik vallaaa
aa nereye taşınıyosunn yorma kendiniii sakınn... Allah hepimize versin inşallaahhh hayırlı haberlerimizi verelim bu topiğide ekime doğru yollayalımmm artık ekim
umudumuz diyenlerden olmayalım
kiradan kurtuluyoruz ınsallah artık cumartesı pazarda tasınıyoruz vall ayormamaya calısıyorum kendımı ama soylemem le olmuyor ne kadar desemde kesın yorulcam emınım ama dıkkat edıcem soz. ınsallah canım ınsallah ekıme kalmayız ne dıyım aman kalırsakta hayırlısı olsun hersey allahtan
yaa balım tamam işteee yeni eve yeni bebekkk :)))))
yaa balım tamam işteee yeni eve yeni bebekkk :)))))
bende aynısı diyecektim bebeğin kısmetiyle geliyo bakkk artık onada bi oda ayırın:)
ayırdım ayırdım. o degılde yıycem sımdı sıızı ne kadan guzel konusuyorsunuz vall abende bazen aynı seyı dusunuyorum kısmetıyle mı gelıcek ne gelırse kıradanda kurtulduk o paryı bebısımı harcarım artıkbı olsun yeterkıı
ayyy canımm yaa valla çok güzel olmuş bu yeni ev nerede oturuyorsun sen yeni evlisiniz sanırım yaşın kaç evi kaça aldınız hayırlı olsun allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin bebişinizle birlikte inşallah biraz çok soru sordum ama bizde kiradayız ve ev alalım diyoruz akarken toplamak lazım diye düşünüyorumm:))
ayyy canımm yaa valla çok güzel olmuş bu yeni ev nerede oturuyorsun sen yeni evlisiniz sanırım yaşın kaç evi kaça aldınız hayırlı olsun allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin bebişinizle birlikte inşallah biraz çok soru sordum ama bizde kiradayız ve ev alalım diyoruz akarken toplamak lazım diye düşünüyorumm:))
canım yenı evlıyız 5 ay oldu ıstanbul anadolu yakası maltepede oturuyoruz . Yasım 22 esım 29 ama buyuk gosterdıgımı soylerler. Kartım yanı :)) amın canım allah herkeze nasıp etsın. Esımının eskı evıne gecıyoruz babası baska yerden ev aldı tasındı bızede kendı evını verdı cok sukur. Yıne maltepe ıcınde oturcaz. Akarken toplamak lazım cok dogru soyluyorsun. Bende akarken bebegım ıcın topluyporum su anda kayda deger bır mıktar bırıktırdım koseye atıyorum ne olursa olsun el surmuyoruz. Allahım bana bı ev hedıye ettı kısmet olursa bırde bebıs ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?