artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

dogru dıyosun canım hayırlıs olsun tabıkı bakalım beklıycez artık baska yapıcak bısey yok :)

ve o arkadasım hamıleymıs onu belırtmeyı unutmusum

ay canım ınsallah umut dunyası valla bekleyıp gorucez pazartesıde reglı olmamıs olursam bı ıdrar testı yaparım artık herkese ıcın hayırlısını versın allah

ay canım ınsallah umut dunyası valla bekleyıp gorucez pazartesıde reglı olmamıs olursam bı ıdrar testı yaparım artık herkese ıcın hayırlısını versın allah

inşallah olmazsın canım bende olmazsan o gün iki bomba patlatırız topicte inşallaahhhhh

inşallah olmazsın canım bende olmazsan o gün iki bomba patlatırız topicte inşallaahhhhh

ınsallah canım ben olursamda ınsallah sen olmassın. Am aıkımızde olmassak vallahı topıgıyerınden oynatırım hamıleyız dıye Cumarteıs pazar gıremıycem ben ama pazartesı erkenden gelırım malum cumartesı pazar ev tasıycazz

aa nereye taşınıyosunn yorma kendiniii sakınn... Allah hepimize versin inşallaahhh hayırlı haberlerimizi verelim bu topiğide ekime doğru yollayalımmm artık ekim
umudumuz diyenlerden olmayalım

Benim de eşim almıyor ben gizliden yaptım. Adet gecikene kadar yapmayacağım diye söz verdim. Kan testi yaptırmaya cesaretim yok doğrusu daha 5 gün var erken olur sanki. Belirti ne bileyim kasıklar falan ağrıyor akıntı var bazen midem bulanıyor. Göğüsler bir kaç gün önce ağrıyordu şimdi durdu. Bunlar artık belirti mi psikolojik mi bir kaç gün sonra öğrenecem. Hayırlısı olur inşallah

inşallah yaaa topiğe bakıyorumda ne kadar çokuz kızlar gebeleri geçtik vallaaa

evet bayaa kader ortağı var burada inşallah hepsimiz yazıcazzz müjdeeeee diyeee BBal sonuç negatif olsada üzülmek yok ben adetime 4 gün kala yaptırdım testi 1 çıkmıştı ağlaya ağlaya döndüm eve hem kendimi yıprattım hem eşimi üzdüm oysaki üzüntü stres ve sıkıntıdan uzak olmamız lazım geniş takılmak lazım çalışmalara devaammm

aa nereye taşınıyosunn yorma kendiniii sakınn... Allah hepimize versin inşallaahhh hayırlı haberlerimizi verelim bu topiğide ekime doğru yollayalımmm artık ekim
umudumuz diyenlerden olmayalım

kiradan kurtuluyoruz ınsallah artık cumartesı pazarda tasınıyoruz vall ayormamaya calısıyorum kendımı ama soylemem le olmuyor ne kadar desemde kesın yorulcam emınım ama dıkkat edıcem soz. ınsallah canım ınsallah ekıme kalmayız ne dıyım aman kalırsakta hayırlısı olsun hersey allahtan

yaa balım tamam işteee yeni eve yeni bebekkk :)))))

bende aynısı diyecektim bebeğin kısmetiyle geliyo bakkk artık onada bi oda ayırın:)

ayırdım ayırdım. o degılde yıycem sımdı sıızı ne kadan guzel konusuyorsunuz vall abende bazen aynı seyı dusunuyorum kısmetıyle mı gelıcek ne gelırse kıradanda kurtulduk o paryı bebısımı harcarım artık bı olsun yeterkıı

ayyy canımm yaa valla çok güzel olmuş bu yeni ev nerede oturuyorsun sen yeni evlisiniz sanırım yaşın kaç evi kaça aldınız hayırlı olsun allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin bebişinizle birlikte inşallah biraz çok soru sordum ama bizde kiradayız ve ev alalım diyoruz akarken toplamak lazım diye düşünüyorumm:))

canım bende yeni ev aldım istanbulda bahçelievlerde yeni bina alt katım üst katım boş şuan 150.000tl istiyo alt katıma gel komşu olalımmm:)

canım yenı evlıyız 5 ay oldu ıstanbul anadolu yakası maltepede oturuyoruz . Yasım 22 esım 29 ama buyuk gosterdıgımı soylerler. Kartım yanı :)) amın canım allah herkeze nasıp etsın. Esımının eskı evıne gecıyoruz babası baska yerden ev aldı tasındı bızede kendı evını verdı cok sukur. Yıne maltepe ıcınde oturcaz. Akarken toplamak lazım cok dogru soyluyorsun. Bende akarken bebegım ıcın topluyporum su anda kayda deger bır mıktar bırıktırdım koseye atıyorum ne olursa olsun el surmuyoruz. Allahım bana bı ev hedıye ettı kısmet olursa bırde bebıs ıstıyorum

inşallah Allah bebeğinide verir canımm mutluluğun katlanır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…