inşallah allah bebeğinide verir canımm mutluluğun katlanır...
canım bende yeni ev aldım istanbulda bahçelievlerde yeni bina alt katım üst katım boş şuan 150.000tl istiyo alt katıma gel komşu olalımmm:)
canım yenı evlıyız 5 ay oldu ıstanbul anadolu yakası maltepede oturuyoruz . Yasım 22 esım 29 ama buyuk gosterdıgımı soylerler. Kartım yanı :)) amın canım allah herkeze nasıp etsın. Esımının eskı evıne gecıyoruz babası baska yerden ev aldı tasındı bızede kendı evını verdı cok sukur. Yıne maltepe ıcınde oturcaz. Akarken toplamak lazım cok dogru soyluyorsun. Bende akarken bebegım ıcın topluyporum su anda kayda deger bır mıktar bırıktırdım koseye atıyorum ne olursa olsun el surmuyoruz. Allahım bana bı ev hedıye ettı kısmet olursa bırde bebıs ıstıyorum
allah mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin
herkesin bir evi olmalı bence de
biz de karı koca çalışıyoruz ama arabamız var sadece evimiz yok hala
gerçi şu an almayı düşünmüyoruz
birkaç yıla hangi şehirde yaşıcağımız netleşecek eşimin işinden ötürü
şimdilik para biriktiriyoruz ev için, düzenimiz olunca alırız inşallah biz de evimizi
benim de bebişim olursa 1 yıla yakın kendim bakmayı düşünüyorum
en azından 8-9 aylık olana kadar izne ayrılmayı planlıyorum ama allah nasip etsin tabi önce
aynen canım bebegım olsun doya doya bakacagım 1 sene ucretsız ızne ayrılacagım kesın.
o gunlerı en kısa zamanda görelım
aglıcam sımdı ya off
inşallah bize de nasip eder allah bu duyguyu
şimdiden beli doğrultmak lazım
sen amasyadaymışsın sanırım
biraz daha küçük bi şehirde yaşamak güzel gerçekten
biz ankaradayız ve burda herşey çok pahalı
bizimmev benim okula yakın eşim arabayla gidiyor işe, her ay sadece 300-400tl benzin parası gidiyor
parayı çuvala doldurmam lazım anlıcan izne ayrılınca biraz zor olacak bizim için ama değer gerçekten
allah kısmetiyle gönderiyor zaten bebişi
allah mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin
herkesin bir evi olmalı bence de
biz de karı koca çalışıyoruz ama arabamız var sadece evimiz yok hala
gerçi şu an almayı düşünmüyoruz
birkaç yıla hangi şehirde yaşıcağımız netleşecek eşimin işinden ötürü
şimdilik para biriktiriyoruz ev için, düzenimiz olunca alırız inşallah biz de evimizi
benim de bebişim olursa 1 yıla yakın kendim bakmayı düşünüyorum
en azından 8-9 aylık olana kadar izne ayrılmayı planlıyorum ama allah nasip etsin tabi önce
ooo hadi bakalım yaa siz balla ikiniz yeni evlere yeni bebek yapıcaksınız inanıyorum buna sende güle güle huzurla otur evinde canımm valla yeni ev alanlara çok seviniyorum istanbulda kira zor gerçekten ama ben anadolu yakasında oturuyorum bebişim işyerime uzak kalır sana komşu gelirsem şayet ama 150 bin çok ii gerçekten bizim orada nerdeeeeeeee 150 ye ev altunizadede oturuyorum ben şuan 20 yıllık binaya 280 lira dio adam o bile ucuz bakalım rüzgar bizi nereye götürecek muhitimi de seviyorum kocişte orda doğup büyümüş bakalım hayırlısı nasipte ne varsa bende ev sahibi olayım inşallah sizler gibi hazır ikimizde çalışıyorken:)))
hımm bende altunizadedeyim canımm kart filan değilsindir bencee :))) ohhhh ne güzel Allah razı olsun kayınpederden benim yok eşim küçükken vefat etmiş çok isterdim yaşamasını ama rabbim daha çok sevmiş onu ...ne iş yapıyorsunn
ooo hadi bakalım yaa siz balla ikiniz yeni evlere yeni bebek yapıcaksınız inanıyorum buna sende güle güle huzurla otur evinde canımm valla yeni ev alanlara çok seviniyorum istanbulda kira zor gerçekten ama ben anadolu yakasında oturuyorum bebişim işyerime uzak kalır sana komşu gelirsem şayet ama 150 bin çok ii gerçekten bizim orada nerdeeeeeeee 150 ye ev altunizadede oturuyorum ben şuan 20 yıllık binaya 280 lira dio adam o bile ucuz bakalım rüzgar bizi nereye götürecek muhitimi de seviyorum kocişte orda doğup büyümüş bakalım hayırlısı nasipte ne varsa bende ev sahibi olayım inşallah sizler gibi hazır ikimizde çalışıyorken:)))
hımm bende altunizadedeyim canımm kart filan değilsindir bencee :))) ohhhh ne güzel Allah razı olsun kayınpederden benim yok eşim küçükken vefat etmiş çok isterdim yaşamasını ama rabbim daha çok sevmiş onu ...ne iş yapıyorsunn
evet amasyadayım ama buralı degılım
eşim asker oldugu ıcın buradayız 4 yıl daha
bende buyuk sehır pesındeyım cok özluyorum buyuk sehrı
burdada kıralar cok pahalı 550-600 normal bır ev amasya olsa bıle
keşke bende ankarada olsaydım
burda doktor sıkıntısı bıle var
gıttıgın doktoru yemek yedıgın lokantada görebılırsın işte bırazda ondan cekınıyordum gıtmekten
ben yıne test yaptım
negatıf cıktı
ama cok su ıcmıstım belkıde ondardır
avutuyorum ya kendımı
dhc83 az kalmış bata
tekrardan test falan yaptın mı?
okuldan gelırken dürttü bana yıne bıseyler yaptım negatıf
sınır oluyorum ya hamıle kalınca bırsuru yapacagım karsısına gecıp hepsının göbek atacagım
ama dayanabılırsem pazartesıye kadar adet olmazsam pazartesı dırek kana gıtcem tabı dayanabılırsem
evımınde yanında eczane
azcık uzakta olsaydı keske
anladım canım, heryerin sıkıntısı başka işte
ankarayı seviyorum aslında,öğrenciliğim de burda geçti
ama bazen şehir üstüme üstüme geliyor, çok büyük karışık sıkışık falan geliyor
başka şehirde yaşayacak olursam muhtemelen çok özleyeceğim ama şimdi bunalma dönemimdeyim
çok su içtiysen çıkmayabilir
yapma test dicem ama sen de ben gibisin
yapıcaksan eğer sabah ilk idrarla yap bence en azından emin olursun sonuçtan
ama kırmızıyı görene kadar ümit hep devam ediyor aslında
allah hayırlı zamanda hayırlı bebişler versin hepimize inşallahhh
branşını sormuş muydum daha önce?
ben matematik
ben de ilk zamanlar eczanenin önünden geçerken alıyordum
ama sonralarda utanır oldum artık
en son gittigidiyordan ovulasyon sipariş edince yanında 6 gebelik geldi
evde olması hem iyi hem kötü oluyor
geçen ay zaten bebek olamaycağı için hiç ziyan etmedim ne güzel
ama ondan önceki ay üçünü kullanmıştım meraktan
inşallah gelmezler ve hamilesindir
Avrupa yakası daha ucuz canım karşıya göre ama inşallah Allah tez zamanda sana da ev almayı nasip eder inşallah. kira gerçekten zor istanbulda birde
bebişlerimiz gelse tam olur boş bıraktığım odaya dolap bile yaptırdım Allah eksikliğini vermesin inşallahHee bide eşimin sözü var bebiş olursa bana doğum hediyesi
araba alacak gel bebeğim çabuk gelll
evet sormustun sınıfcıyım okulda evıme yuruyerek 10 dk cok rahatım bu sene tam hamıle kalıncak zaman
burda ovulasyon testını bıle bulamadık eşimi gönderdım ben utandım.
gırmedıgım eczane kalmadı bunu kımse bılmıyor doktorlar verıyormus bunu dedıler dıye bas bas bagırıyor
sonra samsundan getırtmıstık
böle seyler olunca özluyorum bende ıst u
bende bi ara çok alıyodum testleri utandığımdan aynı eczanedende almıyodum sürekli farklı eczeneler keşfediyordum evim ve iş yerimin çevresinde
valla en güzeli internetten almak
kargo da ücretsiz
20 ovulasyon+6 gebelik 22,7 tl
acayip de ekonomik
bitince yine internetten alıcam ben
bakarsanız eğer markası laboqiuck gayet de memnunum
evet bende ınternetten alacagım adet oldugum gun ıncır kurune baslıcam ve ınternetten sıparıs vercem testlere
sımdı bı yazı okudumda BAT yapılan testlerde 4 saat tutulmus ıdrar ve ıdrar ortasını alcakmıssın yanı önce tuvalete bıraz yaptıktan sonra kaba alcakmıssın ne alaka ıse
yok ben yarın alayım yıne test bıde böle yapayım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?