artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

canım inşallah eksikliklerini görmeyiz doğum hediyeside süpermiş hani yaniii gelsin bir an önce bebiş gerçi araba bahane bebiş şahane

aynen öyle canım bebişim olsunda gerisi boş vallaa insanın en değerli varlığı çocukları diyolar daha tatmadığım için başkalarının ağzından duyuyorum ama yokluğunda
bile bu kadar değerliyse olunca düşünemiyorum gerçekten. ben 2 yıllık evliyim 2 yıldır da korunuyorum benim kadar uzun korunan var mı aranızda acaba ilk evlendiğim
yıllarda düşünsemiydim diyorum kendi kendime benden sonra evlenen herkesin bebişi var bazen ya olmazsa diye çok korkuyorum.

ben de 2 yıla yakın korundum
aslında ben korunmadım eşim korundu hiç hap falan içmedim
bence onunla alakası yok

cevızıde ıncırıde severım
denerım kürü baktım olmuyor bende yerım artık
allah hepımıze yardım etsın

nasılsınız kızlar..
bugunde bnm adet olmam lasımdı..gerçi bunu kestirmem çok zor oluyo bi kaç aydır düzensiz çok adetlerim
dün sabah test yaptım ama negatif çıktı sanırım bu ayda olmadı

madem bebişim olmuyor bari kilo vereyim
hipotiroid kilo aldırıyor lanet şey
acilinden 2-3 kilo vermem lazım
fikri olan yardım etsin nasıl veririm bu ay bu kiloyu
kotuma zor girdim şimdi

ben de 2 yıla yakın korundum
aslında ben korunmadım eşim korundu hiç hap falan içmedim
bence onunla alakası yok

dediğin doğru aslında benim bir arkadaşım 3 sene boyunca hapla korundu sadece 1 ay bıraktı tatile gitti geldi tatil zamanı tam da ovulasyonuna denk gelmişti
ay bittiğinde adeti gecikti kendi bile beklemiyodu sigara falan kullanıyodu 10 gün bekledi adet olmadı doktora gitti hamileymiş hiçte istememişti anlamıyorum ya
nasıl hamile kalabiliyolar

sırrı istememekte galiba
istenmeyen ot burnunun dibinde biter misali
misal ben artık bebek istemiyorum

bende 3 yıllık evliyim , 2,5 yıl korunduk bizde , nasipte olsaydı korunduğumuz zaman bile olurdu nasip değilmiş Allah bundan sonra aratmasın inş. tez zamanda bebişlerimini böbüşlerimize göndersin

benimde arkadaşım 2.5 yıllık evli onunda eşi korunuyordu 6 aydır korunmuyor ama o da bizim gibi tık yok bunun yanı sıra hapla korunan arkadaşlarım bıraktıktan kısa bir süre sonra hamile kaldılar

o da bişey mi benim arkadaşım hap kullandığı halde hamile kaldı...o da ayda yılda bir ilişkiye giriyor..eskimiş bir evlilik ve çocuklar varken...Allah verdi mi veriyor işte...sabır sabır sabır

Ben de üç yıllık evliyim canım.7aydır uğraşıyoruz.BEn de senin gibi keşke daha önce isteseydim diyorum.KEşke...

Ben de üç yıllık evliyim canım.7aydır uğraşıyoruz.BEn de senin gibi keşke daha önce isteseydim diyorum.KEşke...

Allah allah ne alakası var canım ya bende 5 aylık evliyim hiç korunmadım ve her ay yumurtalama günlerimde ilişkiye girdim düzenli olarak ve asla stres panik sıkıntı yapmadım..hep pozitif ve olumluydum...ama sanırım artık olamayacağım çünkü tuhaflaştım, paranoyak oldum

.

slm kızlar aranıza yeni katıldım ama çoğu topiği neredeyse hergün okuyodum. bende 1 yıl 2 aylık evliyim 9 aydır korunmuyorum ama maalesef olmadı. 3 ay önce dra gittiğimde prolaktinim yüksek çıktı dostinex kullandım değer düştü.ama beklemek gerçekten zormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…