- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
canım inşallah eksikliklerini görmeyiz doğum hediyeside süpermiş hani yaniii gelsin bir an önce bebişgerçi araba bahane bebiş şahane
aynen öyle canım bebişim olsunda gerisi boş vallaa insanın en değerli varlığı çocukları diyolar daha tatmadığım için başkalarının ağzından duyuyorum ama yokluğunda
bile bu kadar değerliyse olunca düşünemiyorum gerçekten. ben 2 yıllık evliyim 2 yıldır da korunuyorum benim kadar uzun korunan var mı aranızda acaba ilk evlendiğim
yıllarda düşünsemiydim diyorum kendi kendime benden sonra evlenen herkesin bebişi var bazen ya olmazsa diye çok korkuyorum.
ben de hiç ortasını falan almıyorum,ilk başta kaba alıyorum
çok da takılacak bişey değil bence ya her türlü çıkar çıkarsa dert etme
incir kürünü düşündüm ben de ama tadı bence çok kötü oluyor (allah günah yazmasın)
aşırı tatlı ve midemi bulandırıyor (ablam yapmıştı tadına bakmıştım)
ben inciri direk yiyorum bu ay günde 3 tane
kür kadar fayda etmese de bi faydası dokunur belki
bir de akşamdan suya 2 ceviz koyuyorum sabah cevizi yiyip suyunu içiyorum
bu da hormonsal dengesizlikler için iyiymiş, ceviz çok lezzetli oluyor öyle
bakalım işe yarayacak mı
eşim de keçiboynuzu pekmezi içiyo ama sorun bende onla alakası yok maalesef
ilk kez hormonlarım bu ay iyi görünüyor, bu ay boş geçmez inşallah
nasılsınız kızlar..
bugunde bnm adet olmam lasımdı..gerçi bunu kestirmem çok zor oluyo bi kaç aydır düzensiz çok adetlerim
dün sabah test yaptım ama negatif çıktı sanırım bu ayda olmadı
ben de 2 yıla yakın korundum
aslında ben korunmadım eşim korundu hiç hap falan içmedim
bence onunla alakası yok
idrarda hemen çıkmaya bilir kan testi yaptırsana
dediğin doğru aslında benim bir arkadaşım 3 sene boyunca hapla korundu sadece 1 ay bıraktı tatile gitti geldi tatil zamanı tam da ovulasyonuna denk gelmişti
ay bittiğinde adeti gecikti kendi bile beklemiyodu sigara falan kullanıyodu 10 gün bekledi adet olmadı doktora gitti hamileymiş hiçte istememişti anlamıyorum ya
nasıl hamile kalabiliyolar
aynen öyle canım bebişim olsunda gerisi boş vallaa insanın en değerli varlığı çocukları diyolar daha tatmadığım için başkalarının ağzından duyuyorum ama yokluğunda
bile bu kadar değerliyse olunca düşünemiyorum gerçekten. ben 2 yıllık evliyim 2 yıldır da korunuyorum benim kadar uzun korunan var mı aranızda acaba ilk evlendiğim
yıllarda düşünsemiydim diyorum kendi kendime benden sonra evlenen herkesin bebişi var bazen ya olmazsa diye çok korkuyorum.
bende 3 yıllık evliyim , 2,5 yıl korunduk bizde , nasipte olsaydı korunduğumuz zaman bile olurdu nasip değilmiş Allah bundan sonra aratmasın inş. tez zamanda bebişlerimini böbüşlerimize göndersin
dediğin doğru aslında benim bir arkadaşım 3 sene boyunca hapla korundu sadece 1 ay bıraktı tatile gitti geldi tatil zamanı tam da ovulasyonuna denk gelmişti
ay bittiğinde adeti gecikti kendi bile beklemiyodu sigara falan kullanıyodu 10 gün bekledi adet olmadı doktora gitti hamileymiş hiçte istememişti anlamıyorum ya
nasıl hamile kalabiliyolar
o da bişey mi benim arkadaşım hap kullandığı halde hamile kaldı...o da ayda yılda bir ilişkiye giriyor..eskimiş bir evlilik ve çocuklar varken...Allah verdi mi veriyor işte...sabır sabır sabır
Kızlar benim kırmızılar geldi.BUgündü batım.BU ay kesin diyordum.Ovulasyon testi kullandım,akıntı takibi yaptım.Yİne de olmadı.
Ben de üç yıllık evliyim canım.7aydır uğraşıyoruz.BEn de senin gibi keşke daha önce isteseydim diyorum.KEşke...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?