artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

canım benimde aynı böyle çıkmıştı.ertesi gün adetime 3 gün kala kan testi yaptırmıştım.ve hamileyim...bence sende hamilesin.kan testi yaptırma ihtimalin yok mu? tebrikler şimdiden

mrblar
dostinexi ne kadar kullandın acaba
değerin kaçtı şimdi kaça düştü
ilacı bıraktın mı
ve bıraktıysan bırakalı kaç ay oldu acaba
çok oldu heralde ama kusura bakma
ben de aynı dertten muzdaribim

TEBRİKLERR papatyacım hamilesin canım sevinebilirsin..iki kez üst üste yanlış çıkmaz test..ki bence birinci de yanlış değil..tebrik ederim papatyacım..hamilesin insan inanamıyor değil mi:26::26: allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım.. belki söylemişsindir ama kaçıncı denemenizdi..

Canım tşk ederimmm...İnş. dediğin gibidir...İlk ayımızdı

Benim bat 26 eylül. Test yaptım çok çok hafif çizgi vardı. Sağlık ocağına gittim kan testi yaptırmaya adetin 10 gün geçmeden çıkmaz dediler yapmadılar şaşırdım. Kadına şikayetlerimi söylüyorum kasıklarımda batma var, akıntı falan var diyorum üşütmüşsündür diyor Bu ikinci gebeliğim belirtileri benzer dedim yine de yapmadılar. Üşenmedim çarşıya gittim bir özel hastaneye orada da aynı şeyi söylediler adetim 10 gün geçecekmiş kan testi bile olsa şaka gibi. Bu insanların teknolojiden haberi yok mu ya! Artık piyasada adet gününe 5 gün kala sonuç veren idrar kitleri var. Ay ben nasıl o kadar bekleyeceğim

canım yarın başka bi yere git,adetim geçti de :) illa doğruyu söylemek zorunda değiliz ya,ayrıca yapmamalarınada çok şaşırdım özellikle özel hastanenin yapmamasına.

canım yarın başka bi yere git,adetim geçti de :) illa doğruyu söylemek zorunda değiliz ya,ayrıca yapmamalarınada çok şaşırdım özellikle özel hastanenin yapmamasına.

Ya artık aynı şeyleri yaşamaktan aynı şeyleri düşünür olduk:) Ben de 2 gün geçti dedim zaten buna rağmen yapmadılar.

papatya tebrik ederim canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin,ferdat85 kac kilosun canim bendede hipotiroit var malesef,adet olan arkadaslar lutfen hic uzulmeyin stress yapmayin akisina birakin,kasmayin kendinizi,sabredin olacaktir allahin izniyle,ben bu topicin ilk hamilelerindenim burasi bana ugur getirdi,umarim sizde ugur getirir diger aylar

bırakınca yine yükseliyormuş diye duydum
ben de sadece 1 hap kullandım
adetimin 3. günü 5 çıktı
ama ben yine yükselir diye kullanmaya devam ediyorum
yarım yarım kullanıcam devam edicem gebe kalana kadar

aslında kilolu değilim 54 kiloyum boy 167
ama ben şimdiye kadar maksimum 54 oldum ideal kilom 51-52, tüm kıyafetlerim bu kiloya göre
şimdi dar gelmeye başladı
asıl korkum daha fazla kilo almaya devam etmek ondan şimdi engellemek istiyorum
hipotiroid çok kötü bi hastalık maalesef
sen ilaç kullanıyo musun?
kaç çıktı tsh?
ben hergün 50 mg euthyrex kullanıyorum
başlangıçta 6,5 idi (üst sınır 5,5) 2 hafta ilaçtan sonra 3,5 gibi bişeye düşmüş
kullanmaya devam ediyorum şimdi
ben de hem prolaktin hem tsh yüksek

bırakınca yine yükseliyormuş diye duydum
ben de sadece 1 hap kullandım
adetimin 3. günü 5 çıktı
ama ben yine yükselir diye kullanmaya devam ediyorum
yarım yarım kullanıcam devam edicem gebe kalana kadar

evet bırakınca yükseliyormuş ama dr bırak bakalım ne olacak dedi. çıkarsa tekrar başlarım orası sorun değil.senin kaç prl?

evet bırakınca yükseliyormuş ama dr bırak bakalım ne olacak dedi. çıkarsa tekrar başlarım orası sorun değil.senin kaç prl?

o kadar değişken ki
elimde 7 değer var
sırayla yazayım sana belki sen çözersin
96,35,45,126,20,26,5
doktorlar da bu işten bişey anlamadı
126dan sonra sadece bir kez dostinex içtim
o işe yaramış olamaz heralde tek bir hap çünkü
bir de ölçümünü ne zaman yaptırdın sen
benim yüksek çıkanlar hep yumurtlama dönemi
adete 3-4 gün kala falan düşüyor

ben hep adetin 3. günü yaptırdım.zaten değerlendirilmesi gerekn zamanda 2. veya 3. günü.evet senin ki bu yüzden değişkenlik göstermiş herhalde.

ben hep adetin 3. günü yaptırdım.zaten değerlendirilmesi gerekn zamanda 2. veya 3. günü.evet senin ki bu yüzden değişkenlik göstermiş herhalde.

endokrincim adetli olmasına gerek yok dedi
bazı etkenler biraz yükseltebilir ama senin yükselmeler çok tuhaf dedi işte
ama adetin 3. günü 5 çıktı işte dün yaptırdım daha
bir de yumurtlamadan sonra göğüs ağrısı oluyor o zaman anlıyorum yükseldiğini
sende de göğüs ağrısı oluyor mu?
prolaktinden başka bi sorununuz yok heralde çocuk için
eşine falan da bakıldı mı?
bana da hep prolaktin ve tsh yüzünden olmadı dediler
bu ay ikisi de iyi görünüyor
bu ay da olmazsa neye kulp bulacaklar bilmiyorum
senin reglin düzenli mi?
benim regliler düzenli, göğüsten süt gelmiyor, yumurtlamam da oluyor
adetin 21. günü progesteron 12,5 çıktı, doktor iyi dedi

valla cnm bence sen 3. gün çıkan değerine bak çünkü kadın doğum dr ları ona göre değerlendirilar. çünkü bnm dr. diğer günler değişkenlik gösterir demişti. bende de süt gelme yok adtlerimde düzenli.ama göğüs ağrısı var.şuan için sorun prlktin galiba. ama rahim filmide çekilmedi.o yüzden emin değilim.eşiminki normal.

ben de çektirmedim rahim filmi
çok da korkuyorum zaten
alttan muayene oldum hormonlara baktırdım bir de progesteron baktırdım sadece
eşimin değerleri de iyi
hormon uzmanı endokrin olduğundan ben endokrine gittim onun dediğini yaptım
kadın doğuma da kontrol amaçlı gittim sadece yumurtalara baksın falan diye
inşallah en kısa zamanda isteyen herkes bebişine kavuşur
amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…