Kıslar selam,
Dün test yaptığımı söylemiştim. Bugünde yaptım düne göre biraz daha belirgin..Sizinle paylaşmak istedim...testin yanlış olma ihtimali var mı?? sevinemiyorum bile
Eki Görüntüle 260545 Eki Görüntüle 260546
slm kızlar aranıza yeni katıldım ama çoğu topiği neredeyse hergün okuyodum. bende 1 yıl 2 aylık evliyim 9 aydır korunmuyorum ama maalesef olmadı. 3 ay önce dra gittiğimde prolaktinim yüksek çıktı dostinex kullandım değer düştü.ama beklemek gerçekten zormuş..
Kıslar selam,
Dün test yaptığımı söylemiştim. Bugünde yaptım düne göre biraz daha belirgin..Sizinle paylaşmak istedim...testin yanlış olma ihtimali var mı?? sevinemiyorum bile
TEBRİKLERR papatyacım hamilesin canım sevinebilirsin..iki kez üst üste yanlış çıkmaz test..ki bence birinci de yanlış değil.. tebrik ederim papatyacım..hamilesin insan inanamıyor değil mi:26::26: allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım.. belki söylemişsindir ama kaçıncı denemenizdi..
Kıslar selam,
gonce cevap verirsen sevinirimmrblar
dostinexi ne kadar kullandın acaba
değerin kaçtı şimdi kaça düştü
ilacı bıraktın mı
ve bıraktıysan bırakalı kaç ay oldu acaba
çok oldu heralde ama kusura bakma
ben de aynı dertten muzdaribim
canım yarın başka bi yere git,adetim geçti de :) illa doğruyu söylemek zorunda değiliz ya,ayrıca yapmamalarınada çok şaşırdım özellikle özel hastanenin yapmamasına.
gonce cevap verirsen sevinirim
haziranda kullanmaya başladım bu ay ölçtürdm 3 e düşmş. bu ay bıraktım.ilk ölçtürdüğümde referans aralığı farklıydı 105-495 arasında olması gerekirken bnmki 655 di. bu ay da 3 çıktı işte.
papatya tebrik ederim canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin,ferdat85 kac kilosun canim bendede hipotiroit var malesef,adet olan arkadaslar lutfen hic uzulmeyin stress yapmayin akisina birakin,kasmayin kendinizi,sabredin olacaktir allahin izniyle,ben bu topicin ilk hamilelerindenim burasi bana ugur getirdi,umarim sizde ugur getirir diger aylar
bırakınca yine yükseliyormuş diye duydum
ben de sadece 1 hap kullandım
adetimin 3. günü 5 çıktı
ama ben yine yükselir diye kullanmaya devam ediyorum
yarım yarım kullanıcam devam edicem gebe kalana kadar
evet bırakınca yükseliyormuş ama dr bırak bakalım ne olacak dedi. çıkarsa tekrar başlarım orası sorun değil.senin kaç prl?
o kadar değişken ki
elimde 7 değer var
sırayla yazayım sana belki sen çözersin
96,35,45,126,20,26,5
doktorlar da bu işten bişey anlamadı
126dan sonra sadece bir kez dostinex içtim
o işe yaramış olamaz heralde tek bir hap çünkü
bir de ölçümünü ne zaman yaptırdın sen
benim yüksek çıkanlar hep yumurtlama dönemi
adete 3-4 gün kala falan düşüyor
ben hep adetin 3. günü yaptırdım.zaten değerlendirilmesi gerekn zamanda 2. veya 3. günü.evet senin ki bu yüzden değişkenlik göstermiş herhalde.
endokrincim adetli olmasına gerek yok dedi
bazı etkenler biraz yükseltebilir ama senin yükselmeler çok tuhaf dedi işte
ama adetin 3. günü 5 çıktı işte dün yaptırdım daha
bir de yumurtlamadan sonra göğüs ağrısı oluyor o zaman anlıyorum yükseldiğini
sende de göğüs ağrısı oluyor mu?
prolaktinden başka bi sorununuz yok heralde çocuk için
eşine falan da bakıldı mı?
bana da hep prolaktin ve tsh yüzünden olmadı dediler
bu ay ikisi de iyi görünüyor
bu ay da olmazsa neye kulp bulacaklar bilmiyorum
senin reglin düzenli mi?
benim regliler düzenli, göğüsten süt gelmiyor, yumurtlamam da oluyor
adetin 21. günü progesteron 12,5 çıktı, doktor iyi dedi
papatya tebrik ederim canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin,:
valla cnm bence sen 3. gün çıkan değerine bak çünkü kadın doğum dr ları ona göre değerlendirilar. çünkü bnm dr. diğer günler değişkenlik gösterir demişti. bende de süt gelme yok adtlerimde düzenli.ama göğüs ağrısı var.şuan için sorun prlktin galiba. ama rahim filmide çekilmedi.o yüzden emin değilim.eşiminki normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?