artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

amin inşallah. herşeyin hayırlısı. allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin tüm isteyip de olmayanlara.her şeyin bir zamanı var demekki.

iki saatir sayfalarca bu listeyi aradım ama aradığıma değdi görüntü çok güzel yeni anne adaylarımıza benden de kocamaannn tebrikler...ekime, listeyi güzel kırmızılarla doldurmaya da az kaldı :)))

günaydın kızlarrrrr,umutlu bol bebek haberli bir gün olsun inş.lah

ıcequen yok 2 gündür kızlar... bebiş uyutuyor galiba annesini

cnm giriyorumda okadar çok kaynatmışsınız ki daha anca sonuna gelebildim:)))sorma tatlım ya ağarlaştırdı biraz bünyemde zayıf ilk günlerdeki gibi uyku yapmıyoda halsizlik var birazda dikkat ediyrum bol bol dinlenmeye çalışıyorum

cnm benimde aynı böle silikti hatta resimde görünmüyodu bile şimdiden tebrik ederim kan testini ne zaman yaptırıcaksın

günaydın herkese...
günaydın cnm nasılsın görüşmeyeli

iyiyim canım ne olsun işte gün sayıyoruz..günlerimizi iyi değerlendirmeye çalıştık :26: bakalım ne olacak..batı bekliyorum sen nasılsın değişiklikler neler sendeki uyku hali var,,mide bulantıların başladı mı?? inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin tatlım...

inş.lah bebiş yoldadır cnm güzel haberlerini bekliyoruz.uyku hali var ama ilk zamanlardaki gibi değil biraz halsizliğim var akıntı var göğüslerim çok acıyor birazda şişti başkada hiçbişey yok valla doktorada gitmedim daha açıkçası tedirgin oluyorum cnm ya yarın sabah 9:30 da randevum geçmiyor zaman bi gidipte görünseydim doktora

günaydın...:):)

günaydın iyilik canım ..sen nasılsın uyku hali var mı sende de bebiş nasıl

uyku halim halen devam ediyor canım 6.haftada hafif hafif bulantılarım başladı ve adet olcakmışım sancım oluyor bazen belim çok ağrımaya başladı.bebişimin slmı var sana günaydın öpücüğü gönderiyor

tatlım nasılsın nasıl gidiyor hamişlik yeni belirtilerin başladı mı??

yok tatlım ya hiç belirti yok desem yeridir akıntı devam uyku ilk zamanki gibi değil halsizlikde öyle bilmiyorum niye böyle yarın doktor randevum var inş.lah güzel şeyler duyarım bebeğimi görürüm tedirginim nedense sende var mı değişiklik cnm

2 bucuk yılllık evlıyım ama 1 senedır korunmuorz olmadı doktora gıttım ve yumurtan var dıe tarıh vermıstı ve dedıgı tarıhlerde beraber olduk ama kırmızılar geldı ve adetın 2.gunu gıttgımde hormon testı yaptı ve yumurtam zayıfmıs serophene dıye ılac verdı adet 5.gunu kullanmaya basla gunde 1 adet 5.gun sonra doktora gıdıcem randevum var dıyorum bu ılac ıle hamıle olabılırmıyım ? yada daha gıdınce tarıhmı verıcek beraber olun dıye yada catlama ıgnesı denılıyor ondamı ((

herşey yolundadır tatlım telaş yapma sen ilk defa mı doktora gitceksin yarın.keseyi görürsünüz yarın.benle aynı haftada olan arkadaşlar mide bulantısından ölüyolar bende okadar değil çok rahatsız etmiyor ama hafif başladı mide bulantılarım kokuya karşı çok hassasım ve bel ağrılarım olmaya başladı.yarına senden güzel haberler bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…