Kıslar selam,
Dün test yaptığımı söylemiştim. Bugünde yaptım düne göre biraz daha belirgin..Sizinle paylaşmak istedim...testin yanlış olma ihtimali var mı?? sevinemiyorum bile
Eki Görüntüle 260545 Eki Görüntüle 260546
herşey yolundadır tatlım telaş yapma sen ilk defa mı doktora gitceksin yarın.keseyi görürsünüz yarın.benle aynı haftada olan arkadaşlar mide bulantısından ölüyolar bende okadar değil çok rahatsız etmiyor ama hafif başladı mide bulantılarım kokuya karşı çok hassasım ve bel ağrılarım olmaya başladı.yarına senden güzel haberler bekliyoruz..
evet cnm ilk defa gitcem daha erken bulamadım randevu inş.lah cnm keseyi görürüm güzel haberlerle dönerim şimdi yarın doktor ultrasonlamı bakcak sadece cnm muayne mi yapcak veya başka test falan yapcak mı .valla benim en korktuğum şey bulantı inş.lah allah nasip ederse annem gibi hiç belirtisiz geçiririm hamileliğimi annemde hiç bir belirti olmamış ne ağrı ne aşerme ne başka bişey ben bişey anlamadım hamileleiğimden diyor bendede öyle olur mu acaba
canım ultrasyonla bakar görünür kesen benimki 5+1 ken görünmüştü.tekrar randevu verir sana 3 hafta sonraya olabilr benim gibi o zaman da genel testlerini isteyebilir kan testleri,idrar testleri herhangi bi tehlike varmıdır diye bebek için ayrıca ilaç yazar elevit diye bir ilaç var ondan yazmasını iste yazmazsa sadece folik asit yazmasın bence bu elevitte tüm vitaminler,kalsiyum,demir,folik asit herşey var.bana doğuma kadar kullanacaksın dedi.bende haftaya tahlillerimi yaptırcam 5 ekimde muayeneye gitcem.sende anneye benzeyebilrsin herhangi bir belirti olmadan bebişi kucağına alırsın inşallah:)
Evet bat. 20 veya 21 olması gerekirken hala bi şey yok bugün üçüncü testide yaptım çok net şekilde negatif hiç regli belirtisi yok gibi farklı sancılarım var.. bide mantar oldum yine napcam bu halde bilmiyorum yarın kontrole gitmem lazım gidemiyorumda en iyisi yarını bekleyip cumartesiye randevu alayım ben cumartesi daha mantıklı gitmek...Ya bölesi daha kötüymüş ne hamileyim diyebiliyom ne değilim diyebiliyorum... Nasıl olcak böle ........
Kıslar selam,
Az önce kan testi verdim. 1,5 saat içinde telefonla arayıp öğreneceğim.. Dua edin kıslar...
günaydın kıslaaarrr... rihanacığım bana da doktor aynı işlevde bir ilaç verdi 2.ayım bu ilaçla yumurtan gelişecek inş. muayeneye gittiğinde yumurtana bakacak yeterli büyüklüğe gelmişse çatlatma iğnesi verecek ve ilişki önerecek benim bu şekilde bu olmuştu2 bucuk yılllık evlıyım ama 1 senedır korunmuorz olmadı doktora gıttım ve yumurtan var dıe tarıh vermıstı ve dedıgı tarıhlerde beraber olduk ama kırmızılar geldı ve adetın 2.gunu gıttgımde hormon testı yaptı ve yumurtam zayıfmısserophene dıye ılac verdı adet 5.gunu kullanmaya basla gunde 1 adet 5.gun sonra doktora gıdıcem randevum var dıyorum bu ılac ıle hamıle olabılırmıyım ? yada daha gıdınce tarıhmı verıcek beraber olun dıye yada catlama ıgnesı denılıyor ondamı ((
bence yok :)) tebrik ederim canım hayırlı olsun..
canım ya inşallah hamılesindir idrarda gec cıkıyor genelde bu nedenle panık olma. mantar sorunu bende de var ya donem donem azıyo doktorumla konusmustum hamıle kaldırsam ne olaca dıye. hormonlardakı değişikliklerden dolayı mantar olayın artar buyuk ıhtımala ama ona gore tedavilerimiz olur sorun edecek bır durum deil demişti yani sen şimdi birşeyi dert etme kendine. bide kan testı yapma sansın yokmu hemen ogrenırsın hamılelık var mı yok mu.
günaydın kıslaaarrr... rihanacığım bana da doktor aynı işlevde bir ilaç verdi 2.ayım bu ilaçla yumurtan gelişecek inş. muayeneye gittiğinde yumurtana bakacak yeterli büyüklüğe gelmişse çatlatma iğnesi verecek ve ilişki önerecek benim bu şekilde bu olmuştu
Kıslar selam,
Az önce kan testi verdim. 1,5 saat içinde telefonla arayıp öğreneceğim.. Dua edin kıslar...
hadi bakalım dualarımız seninle hayırlı haberlerle döneceksin emin ol
Kıslar selam,
bu ayda olmadı artık ekime inşallahhiç bir sağlık sorunu yok adetim düzenli dr da sorun olmadığını söyledi peki ben neden hamile kalamıyorumki ((
allahım ıns bebegımızı kucagımıza almak nasıp eder (herkesın ıns.)
bende korkuorum streslıyım ya olmassa dıye bıraz bakındım forumda ılk bu ılacla hamıle olan baya ınsan varmıs acaba demeden gecemıorum kendıme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?