artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

hayırlısı olsun artık ne diyelim arkadaşım inşallah bizde anne oluruz bebişimizi alırız kucağımıza

aklımıza getırmeden edemıuoruzkı acaba hamılemıyım baska seyler dusunmek ıstersın bı bakarsın aklın orda gene yanı engel olamıyoruz bazen allah herkesın yardımcısı olsun bakalım 4 gunde neler degısecek bende:)))) umutluyum acıkcası

bu ayda olmadı artık ekime inşallah hiç bir sağlık sorunu yok adetim düzenli dr da sorun olmadığını söyledi peki ben neden hamile kalamıyorumki ((

canım peki eşin kontrole gitti mi ? eğer ondada bir sorun yoksa olur. psikolojik nedenlerde etkiliyor insanı o nedenle rahat olman lazım neden hamıle kalmıyorum dıye takarsan daha da zorlasır hamile kalman .

bu ayda olmadı artık ekime inşallah hiç bir sağlık sorunu yok adetim düzenli dr da sorun olmadığını söyledi peki ben neden hamile kalamıyorumki ((

Canım üzülme lütfen hepimiz beklemedeyiz. Kısmeti ne zaman ise o zaman geliyor demekki..Sen kafana taktıkça olmaz..Stresten uzak dur..Allah herkesin gönlüne göre versin...

bilgemadam aradım taradım buldum seni nasılsın?
kızlar bua arada herkese merhabaaa. bende bu ay hamile kalmayı umut ediorum. o kadar ilaç kullandım boşa gitmese bari hayırlısıııı

kızlar bua arada herkese merhabaaa. bende bu ay hamile kalmayı umut ediorum. o kadar ilaç kullandım boşa gitmese bari hayırlısıııı

mrb bende bu ay umıtlıyım yanı okdr ılac bos gıdıcek deıl ya bır gelse su meleklerımız

ben once 25 mg kullaniyodum endokrin doktoru 35 gr a yukselt dedi bi 25 gr bide yarim iciyorum simdi,ben 65 kiloyum cok zor veriyorum tiroitten sonra malesef

günaydın canımm ben kamu da memurum denetçiyim bazen yoğun bazen rahat bir işim var çok şükür en kısa zamanda birde bebişimle evimiz olsun dah ne istenir :)))
aynen tatlım dediğin gibi kira zor hele istanbulda :)) eşiminde bana sözü var ama bebiş filan olunca diil yeni ehliyet aldım gerçi daha elime gelmedi ama olsun yakında gelir inşallah arabalarımız bizim bi tane var ama onu duvara toslarım die korkuyorum malum daha acemi şöforüm ben :)))
:)))bende her defasında başka eczaneden alıyorumm nerdeysem farketmez il ilçe alıp kenara atıyoomm :)))
bu sitenin adını mesaj atabilirmisin bana
valla en güzeli internetten almak
kargo da ücretsiz
20 ovulasyon+6 gebelik 22,7 tl
acayip de ekonomik
bitince yine internetten alıcam ben
bakarsanız eğer markası laboqiuck gayet de memnunum

yap yap çok zevkli oluyor ama çıkmayınca kafaya takmamak şartıyla :)
benim günüm bugüne kadar hiç geçmediği için test yapmadım haliyle...bu ay geç kalsın da ben de test yapayım yaaa

benim arkadaşım 4 yıl korundu hapla hemde ilk ayında hamile kaldı diğeri 8 ay korundu hapla değil ama o o da ilk ayda kaldı ben iki ay hap kullandım bidaha hiç korunmadık 5 ay sonra verdi rabbim haziranda ama 5 haftalıkken düştü bebişim şimdi bakalım başladık tekrardan rabbim yani ne zaman isterse o zaman veriyor o dilemeden yaprak bile kımıldamıyor biliyorsunuz :)))sadece dua edip isteyelim kızlarr:)
üzülmeee boşverr bak dua etki gününde geliyorr ekimi beklicez senle boşver napalım
Kızlar benim kırmızılar geldi.BUgündü batım.BU ay kesin diyordum.Ovulasyon testi kullandım,akıntı takibi yaptım.Yİne de olmadı.

hayırrrr bence yokkk hayırlı sonuçalrını bekliyoruz canım kan testinde belli olacakk ne kaldı bi saat daha bekleyelim :))
bütün dualrımız seninle tatlımmmmmmm güzel sonuçlar getir bize emi
Kıslar selam,

Az önce kan testi verdim. 1,5 saat içinde telefonla arayıp öğreneceğim.. Dua edin kıslar ...

bernardomm hoşgeldin bebem neden aradın o kadar yaw soraydın söylerdimm ben sana yerimi :))napıyosun herşey yolundamı

bizimde bi tane var ama bende dediğin gibi araca zarar vermekten korkuyorum eşim araba hastası konuşur falan arabasıyla hayatında benden sonra arabası geliyomuş
öyle der e durum böyle olunca bende onunkini kullanmaya korkuyorum

bu arada gece 4 te uyandım bidahada yatamadım reglime 2 gün kaldı gece boyunca hafif mide bulantısı bir müddet sonra bu geçti kasıklarımdan vajinama vuran sızı şeklinde zonklamayla gelen ağrı dizlerimden çekiliyodu bacaklarımın ağrısından duramadım bel ağrısından ne sağa dönüp rahat edebildim ne de sola her an adet olucam dedim tuvalet kalkıp baktım saat başı ama yok gelen giden sabah 8de uyudum işte yine kalktım ama şuan belimin haricinde bi ağrım yok arada sırada kasık ağrım oluyo o kadar acaba adet mi olucam?

walla adet olurken bunları yasamadım hıc forumdan okudugum kdr hamılelık belırtısı gıbı adetın kac gun gectı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…