9ay korunmadan devam ettık ve hamıle kalamadım 9.ayda doktora gıttım yumurtan var hersey ıyı adetımde duzenle 3 4 gun ıcınde catlar dedı ılıskı onerdı ve gene olmadı 10.ay gıttım ve hormon testı yaptı yumurtam zayıf cıktı ılac verdı suan kullanıyorum yumurtalıklar buyusun dıye 4 gun sonra doktora gıdıcem eger buyuduyse ıgne vurulcam benzersey basıma geldı dıyebılırım
bu ayda olmadı artık ekime inşallahhiç bir sağlık sorunu yok adetim düzenli dr da sorun olmadığını söyledi peki ben neden hamile kalamıyorumki ((
bu ayda olmadı artık ekime inşallahhiç bir sağlık sorunu yok adetim düzenli dr da sorun olmadığını söyledi peki ben neden hamile kalamıyorumki ((
Canım üzülme lütfen hepimiz beklemedeyiz. Kısmeti ne zaman ise o zaman geliyor demekki..Sen kafana taktıkça olmaz..Stresten uzak dur..Allah herkesin gönlüne göre versin...
Kıslar iyi dilekleriniz için tşk ederim. Beklemek ne zor öyleeee
bilgemadam aradım taradım buldum seni nasılsın?
kızlar bua arada herkese merhabaaa. bende bu ay hamile kalmayı umut ediorum. o kadar ilaç kullandım boşa gitmese bari hayırlısıııı
aslında kilolu değilim 54 kiloyum boy 167
ama ben şimdiye kadar maksimum 54 oldum ideal kilom 51-52, tüm kıyafetlerim bu kiloya göre
şimdi dar gelmeye başladı
asıl korkum daha fazla kilo almaya devam etmek ondan şimdi engellemek istiyorum
hipotiroid çok kötü bi hastalık maalesef
sen ilaç kullanıyo musun?
kaç çıktı tsh?
ben hergün 50 mg euthyrex kullanıyorum
başlangıçta 6,5 idi (üst sınır 5,5) 2 hafta ilaçtan sonra 3,5 gibi bişeye düşmüş
kullanmaya devam ediyorum şimdi
ben de hem prolaktin hem tsh yüksek
mrb bende bu ay umıtlıyım yanı okdr ılac bos gıdıcek deıl ya bır gelse su meleklerımız
elbet bir gün olacak o da allah hayırlısını versin. hepimize
EVET CANIM HAKLISIM EN GUZELI PARA BIRIKTIRMENIZ ALLAH EN KISA ZAMANDA EVINIZI NASIP EDER INSALLAH TABIKI BEBISINIZIDE. ARABADA BIR GEREKLILIK ASLINDA BEBKLE HERYERE CIKABILMEK KOLAY OLMUYOR ABLMADAN BILIYORUM HAYIRLISI OLSUN TABIKI.
valla canım allah nasıp eder ınsallah ınsallah en kısa zamanda bır evınız olur cok onemlı cunku dedııgm gıbı sende anadolu yakasındasın bılıyorsundur asagı yukarı kıraları. bız oturdugum evı almak ıstedık 18 senelık bına 2. kat ev sahıbı 200 bın cektı fıyatı yok artık dedım. esımın tarafıyla pek anlasamam tabıkı allah razı olsun hıc beklemedıgımız anda suprız yaptı kendısı olumcul hasta oldugundan sanırım bazı eyelrı dah arahat ıdrak edebılıyor en azından oglunu mutlu ettı buda bana yettı zaten. bılındık bır ecza deposunda telefonda satıs temsılcısıyım verılen portfoylerdekı eczanelere urun yazıyoruz faturalıyoruz. dah aoncede eczane kalfaydım. anlıycagın ılac sektorunde kaldım boyle. benımde esımın annesı kucukken vefat etmıs asıl ben onu tanımak ısterdım allah huzurla yatırsın hepsını . altunızadeyı bılırım orda a bır depomuz var orda da calısmıslıgım var o depoda. senne ıs yapıyorsun?
Avrupa yakası daha ucuz canım karşıya göre ama inşallah Allah tez zamanda sana da ev almayı nasip eder inşallah. kira gerçekten zor istanbulda birde
bebişlerimiz gelse tam olur boş bıraktığım odaya dolap bile yaptırdım Allah eksikliğini vermesin inşallahHee bide eşimin sözü var bebiş olursa bana doğum hediyesi
araba alacak gel bebeğim çabuk gelll
ben de ilk zamanlar eczanenin önünden geçerken alıyordum
ama sonralarda utanır oldum artık
en son gittigidiyordan ovulasyon sipariş edince yanında 6 gebelik geldi
evde olması hem iyi hem kötü oluyor
geçen ay zaten bebek olamaycağı için hiç ziyan etmedim ne güzel
ama ondan önceki ay üçünü kullanmıştım meraktan
inşallah gelmezler ve hamilesindir
valla en güzeli internetten almak
kargo da ücretsiz
20 ovulasyon+6 gebelik 22,7 tl
acayip de ekonomik
bitince yine internetten alıcam ben
bakarsanız eğer markası laboqiuck gayet de memnunum
benim günüm bugüne kadar hiç geçmediği için test yapmadım haliyle...bu ay geç kalsın da ben de test yapayım yaaa
aynen öyle canım bebişim olsunda gerisi boş vallaa insanın en değerli varlığı çocukları diyolar daha tatmadığım için başkalarının ağzından duyuyorum ama yokluğunda
bile bu kadar değerliyse olunca düşünemiyorum gerçekten. ben 2 yıllık evliyim 2 yıldır da korunuyorum benim kadar uzun korunan var mı aranızda acaba ilk evlendiğim
yıllarda düşünsemiydim diyorum kendi kendime benden sonra evlenen herkesin bebişi var bazen ya olmazsa diye çok korkuyorum.
Kızlar benim kırmızılar geldi.BUgündü batım.BU ay kesin diyordum.Ovulasyon testi kullandım,akıntı takibi yaptım.Yİne de olmadı.
Kıslar selam,
Dün test yaptığımı söylemiştim. Bugünde yaptım düne göre biraz daha belirgin..Sizinle paylaşmak istedim...testin yanlış olma ihtimali var mı?? sevinemiyorum bile
Eki Görüntüle 260545 Eki Görüntüle 260546
Kıslar selam,
Az önce kan testi verdim. 1,5 saat içinde telefonla arayıp öğreneceğim.. Dua edin kıslar...
bilgemadam aradım taradım buldum seni nasılsın?
kızlar bua arada herkese merhabaaa. bende bu ay hamile kalmayı umut ediorum. o kadar ilaç kullandım boşa gitmese bari hayırlısıııı
Bilgemadaaammmmmmmmmmm
aynen tatlım dediğin gibi kira zor hele istanbulda :)) eşiminde bana sözü var ama bebiş filan olunca diil yeni ehliyet aldım gerçi daha elime gelmedi ama olsun yakında gelir inşallah arabalarımız bizim bi tane var ama onu duvara toslarım die korkuyorum malum daha acemi şöforüm ben :)))
bizimde bi tane var ama bende dediğin gibi araca zarar vermekten korkuyorum eşim araba hastası konuşur falan arabasıyla hayatında benden sonra arabası geliyomuş
öyle der e durum böyle olunca bende onunkini kullanmaya korkuyorum
bu arada gece 4 te uyandım bidahada yatamadım reglime 2 gün kaldı gece boyunca hafif mide bulantısı bir müddet sonra bu geçti kasıklarımdan vajinama vuran sızı şeklinde zonklamayla gelen ağrı dizlerimden çekiliyodu bacaklarımın ağrısından duramadım bel ağrısından ne sağa dönüp rahat edebildim ne de sola her an adet olucam dedim tuvalet kalkıp baktım saat başı ama yok gelen giden sabah 8de uyudum işte yine kalktım ama şuan belimin haricinde bi ağrım yok arada sırada kasık ağrım oluyo o kadar acaba adet mi olucam?
gelecekse beklenen beklemek güzeldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?