artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

Günaydın kızlar......Bugünde hamiş haberleri gelicekmiş gibi bir his var içimde haydi hayırlısı.......

:)))) bunlar çok güzel belirtiler bence adet değilde hamiş olabilirsin sen yada biz öyle isteyelim öyle olsun inşallahh :))ama bu kadarda kafana takıp düşünmemelisin yazık günah kendine herşey stresten oluyor biliyorsun ben haziranda hamile kaldığımda tek belirtim ota boka ağlamaktı bide göğüs çevremdeki 3 küçük kabarcık başka da bişi yok :)))ama senin belirtilerin hamişliğe çok benziyor ben hiç adet sancoso ve belirtsi yaşamadığım için hamil olsam anlamıyorum sadece ağlayınca eşim tamam kesin hamilesin diyor bizdeki tek belirti bu seninkiler iimiş biz bunu hamişliğe yoralım gel hadi :)dualrım senle:9

Kıslarrr yaa az önce aradım değerlim 196 çıkmışşşşş..Ne demek bana yorum yapmadı labaratuardaki kıssssss..Müdürm ş.dışında çıkamamdaa...Off hemen yorum yapın lütfen

demedınmı hamılemıyım dıye sorsaydın bılen varsa bu degerı sulesinn insallah hamılesındır mmezun ederız senı anne adaylarına

Son düzenleme:
tamam işte hamilesinnn tatalım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa heyoooooooooooooooooooooo beta hcg değeri 0-2 arasındaysa hamile değilsen 3 ten yukkaarı hamişsin hatta sana tablosunu gösterimm ben haziran ayında hamile halmıştım ilk değerim 146 çıkmıştı ve hamileydim 3 haftalık filan bunların değer aralığı var ayy çok heyecanlı yaa hadi hayırlı olsunnnn canım benimmm
Kıslarrr yaa az önce aradım değerlim 196 çıkmışşşşş..Ne demek bana yorum yapmadı labaratuardaki kıssssss..Müdürm ş.dışında çıkamamdaa...Off hemen yorum yapın lütfen

Son Adet Tarihi
HCG (mIU/ml)

3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

bernardomm hoşgeldin bebem neden aradın o kadar yaw soraydın söylerdimm ben sana yerimi :))napıyosun herşey yolundamı

çok fazla aramadım aslında eski topiğe baktım online gözüküosun. bi baktım burdasın. herşey yolunda gibi şimdilik. bu ay hummalı bir çalışma vardı bizde. bööö geldi bana. böyle olunca da insan bi tuaf oluor canm. mecbur hissetmek . neyse hayırlısı olsun demi. sen nasılsın

ay canımmm inşallaahhh yaaa benimde dualarım sizinle, bende geçen gün bayağ bi ağladım eşim geldi ne oldu dedi bugün elektrikler gitti makinada çamaşırlar kaldı dedim ama hüngür hüngür oturup ağladım adamda beni sakinleştirmeye çalışıyodu tamam bişey olmaz filan diye normalde hayatta yapmam böyle şeyler duygusal bir insan değilimdir ama bayağ bi duygusala bağladım. test alıp yapsam mı şimdi acaba çıkar mı?

tebrıkler tebrıkler bu ay anne olarak mezun ettık senıı darısı butun hamıle kalmak ıcın bekleyenlere( tabıkıde kendımede) bebıs gelıor bebıssss

tebrıkler tebrıkler bu ay anne olarak mezun ettık senıı darısı butun hamıle kalmak ıcın bekleyenlere( tabıkıde kendımede) bebıs gelıor bebıssss

tebrikler güzelim umarım rahat ve sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsin ve sağlıklı birşekilde bebeğini kucağına alırsın darısıda bizlerin başına :)

tabikide aylardır hayırlısı diyoruz hala daha geçerli yanii :))inşallah bu ay olur o zaman canımm hiçç böğğ gelmesin valla ..

bat ne zaman canım senin gün sayalımmı yani ...

bende iyiyim bi yaramazlık yok bebişte yok henüz teşrif etmedi ama herşey yolunda yiyoz içiyos gezios kocişle paso çocuk yokkene acısını çıkarıyoruz yane birgün elbet bbeişimizde olacak umutluyuz kısacasıı .senin okul açıldımı

yaa dur ağlama bak benide ağlattın burda yaaa ama bunlar sevinç gözyaşın olsun şuanki hislerini acaip bi şekilde tahmin ediyorum ve hissediyorum çok geçmedi üstünden bende haziran da yaşadım bu duyguyu kocişe sakın telefonda filan söyleme emi onun yüzündeki o şaşkın ifade ve sevinci canlı gör derim ben sana :))
Ayyy inanmıyorumm çok duygulamdımmmmmmmmmmmmm

papatya gözün aydın canım....... sağlıkla gelsin bebişiniz ve bereketiyle nasibiyle gelsin inşlh..

ay başı bekliyorum canım 1inde 2sinde falan. adet olursam hormon testi yapacak doktor. bu ayda bi ilaç vardiydi. 10 gün kullandım. yumurtlama ilacı oluo heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…