artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

Son Adet Tarihi
HCG (mIU/ml)

3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

şimdi ben bu değerleri hiç anlamıyorum mesela salı günü değerim 1956 idi. şimdi 5. haftadayım diyorum ama bu 6. haftada 1000 ile başlıo aralıkları karıştırıorum yaff:44::44::44:

Tebrikler canım kolay bi hamileik geçirirsin inşallah bebişinin resimlerini koyduğun günleri de görelim inşallah hepbirliktee....

Kıslarrr yaa az önce aradım değerlim 196 çıkmışşşşş..Ne demek bana yorum yapmadı labaratuardaki kıssssss..Müdürm ş.dışında çıkamamdaa...Off hemen yorum yapın lütfen

ooooo ben diyim canım sana hamişsin tebrik ediyoruz canım.Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.değerin çok güzel çıkmış

kızım sen ne ilacı kullandığını bilmiyon mu insan merak ederdi bi :)) desene otomatiğe bağladım artık doktor ne verririse içiyorumm :)

canım inşallah bu ay olurda tedaviye gerek kalmaz gelsin arık bebişlerrr:)
ay başı bekliyorum canım 1inde 2sinde falan. adet olursam hormon testi yapacak doktor. bu ayda bi ilaç vardiydi. 10 gün kullandım. yumurtlama ilacı oluo heralde

amannnnnnnnnnn ne farkeder yaww boşverrr bu kadar ince ayrıntılarla uğraşmayın kızlar kendinizi strese sokmayınn bence doktora gittin mi gitmediysen eğer gidince o sana söylicek bebişin ölçümüne göre de zaman söylüyor onlar şu kadarlıksın vs diye onu baz alırsın olur biterr sen dua et bebişin gelmiş içinde büyüyo sen ona ii bak gerisini düşünme nasııl olsa büyücek doğacak inşallahh:)))
şimdi ben bu değerleri hiç anlamıyorum mesela salı günü değerim 1956 idi. şimdi 5. haftadayım diyorum ama bu 6. haftada 1000 ile başlıo aralıkları karıştırıorum yaff:44::44::44:

tebrıkler tebrıkler bu ay anne olarak mezun ettık senıı darısı butun hamıle kalmak ıcın bekleyenlere( tabıkıde kendımede) bebıs gelıor bebıssss

Kıslar iyiki varsınız tşk ederimmmm....Bundan sonra beni neler bekliyor öok merak ediyorum. Tuhaf bir duygu hale inanamıyorumm..

ay başı bekliyorum canım 1inde 2sinde falan. adet olursam hormon testi yapacak doktor. bu ayda bi ilaç vardiydi. 10 gün kullandım. yumurtlama ilacı oluo heralde

kızlar ben dayanamadım adetime 2 gün var gittim gebelik teti yaptım 2. çizgi silik olarak çıktı hamile miyim?

bencee çook güzel günnler bekliyorrr tadını çıkar derim ben sana :))) kaç yaşındasın ne iş yapıyorsun nerede oturuyorsun bebişe kim bakacak bunlar mühim şeyler:)))
Kıslar iyiki varsınız tşk ederimmmm....Bundan sonra beni neler bekliyor öok merak ediyorum. Tuhaf bir duygu hale inanamıyorumm..

valla ben sen test yapmadan daha içime doğmuştu kendi kendime bu kızda hamiş dedim hadi hayırlısı ama sende test yaparak zaten öğrenmişsin %50 sini inşallah sende hamişsindir ama silikte olsa hamişsen çıkıo yane dikkat et çok dikkat et yorulma ağır bişiler taşıma vs.....
kızlar ben dayanamadım adetime 2 gün var gittim gebelik teti yaptım 2. çizgi silik olarak çıktı hamile miyim?

papatya canım valla çok sevindim ya tebrik ediyorum canım allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin belirtin varmıydı bahseder misin biraz ya kızlar ben çok heycanlandım acaba kan vermeye gitsem mi bende daha adetime var ama

geçen ay adetim 6 gün gecikti ve tam 2 kere 1.ilk geciktiğim gün diğeri 4.gecikme günümde olmak
üzere 2 kez evde hamilelik testi yaptım. her ikisindede silik 2. çizgi vardı. hatta 2. yaptığımda ilkine,
göre daha da belirgindi.kimyasal gebelikten korktuğum için kan testi sonucunu ne kadar geç öğrenirsen okadar
iyidir diyerek sabrederek 10 günlük gecikmeyi beklemeye başladım. ama 7 yada 8.gündü sanırım hastalandım.
ama ki ne hastalık normalde 4 günde biterken bu sefer tam 1 hafta sürdü. kimyasal gebelik mi yoksa başka birşeyin etkisimi
neydi o 2.silik çizgileri bana gösterten bilmiyorum ama apko.lu biri olarak tutmayışına üzülmedim desem yalan olur. ama ilk denemeler
için moralimi bozmamaya çalışıyorum. acaba var mı acaba hamile miyim düşünceleri bence psikolojik olarak etkiliyor insanı ve sonunda
hayal kırıklığı yaşıyorsun. o yüzden akışına bırakmanı tavsiye ederim canım.allahın izniyle varsa hayırlısıyla alırsın inş. iyi haberi.benim
umudum bu ay bakalım bende kendim için hayırlısını diliyorum.

geçen ay adetim 6 gün gecikti ve tam 2 kere 1.ilk geciktiğim gün diğeri 4.gecikme günümde olmak
üzere 2 kez evde hamilelik testi yaptım. her ikisindede silik 2. çizgi vardı. hatta 2. yaptığımda ilkine,
göre daha da belirgindi.kimyasal gebelikten korktuğum için kan testi sonucunu ne kadar geç öğrenirsen okadar
iyidir diyerek sabrederek 10 günlük gecikmeyi beklemeye başladım. ama 7 yada 8.gündü sanırım hastalandım.
ama ki ne hastalık normalde 4 günde biterken bu sefer tam 1 hafta sürdü. kimyasal gebelik mi yoksa başka birşeyin etkisimi
neydi o 2.silik çizgileri bana gösterten bilmiyorum ama apko.lu biri olarak tutmayışına üzülmedim desem yalan olur. ama ilk denemeler
için moralimi bozmamaya çalışıyorum. acaba var mı acaba hamile miyim düşünceleri bence psikolojik olarak etkiliyor insanı ve sonunda
hayal kırıklığı yaşıyorsun. o yüzden akışına bırakmanı tavsiye ederim canım.allahın izniyle varsa hayırlısıyla alırsın inş. iyi haberi.benim
umudum bu ay bakalım bende kendim için hayırlısını diliyorum.

İSİM BAT SONUÇ TEDAVİ GÖRENLER
behiye_abg 6 Eylül TEBRİKLER
kelebeklerim0407 9 Eylül TEBRİKLER
mhtp_ 9 Eylül TEBRİKLER
ulten33 12 Eylül TEBRİKLER
selin7 13 Eylül TEBRİKLER
icequen 14 Eylül TEBRİKLER
oreiro 14 Eylül
gokay13 15 Eylül
uhlamur 15 Eylül
angelica25 16 Eylül TEBRİKLER
41zeynep 16 Eylül
zahide_30 17 Eylül
dila22 15-18 Eylül TEBRİKLER
BBAL 19 Eylül Doğal
TugbaFatih 19-20 Eylül
edirne 20 Eylül
mileydi 21 Eylül Klomen+Çatlatma İğnesi
orjinalmorjinal 21 Eylül
papatya2507 21 Eylül TEBRİKLER
_Sel 21 Eylül
sea_moon_love 21 Eylül
tugsad 21 Eylül
cucu1984 22 Eylül
siderta 23 Eylül
dhc83 24 Eylül
PembeKelebek 24 Eylül
şeker-leblebi 25 Eylül Eş Tedavisi
elisizmit 26 Eylül
gulay_7980 26 Eylül
karacikolata 26 Eylül
mavusbebek 26 Eylül
nihal_25 26 Eylül
vizon 26 Eylül
gokceeennn 27 Eylül
meleğim ve aşkım 27 Eylül
semser_88 28 Eylül
aysunayy 30 Eylül
nazonaz 30 Eylül
rose_minel 30 Eylül
yazcicegi 30 Eylül
bernardo 2 Ekim
BALIMSIN 3 Ekim
jeanneCdarc 3 Ekim
medmus 4 Ekim ?
nehirefe 6 Ekim
oznur_u 6 Ekim Klomen
maryporker 6 Ekim
umaygulay 8 Ekim ?
bilgemadam 9 Ekim
rihana 12 Ekim Serephone
Yesim83 12 Ekim
hapsuu 13 Ekim
minikgelin 13 Ekim ?
edirne 17 Ekim Klomen
emosderin 18 Ekim
pnrali 18 Ekim
ozlemcr 21 Ekim ?

arkadaşlar listeye eklememi istediğiniz kendinizle ilgili değişiklikleri bana özel msj atarsanız sevinirim, gözden kaçırdıklarım olabiliyor...
tedavi kısmına yazmamı istediğiniz şeyleri yazın ekleyeyim
doğal,klomen,aşılama,tüp tedavisi,eş tedavisi vs...

* * * BAT 10 GÜN GEÇTİĞİ HALDE HABER VERMEYENLER LİSTEDEN SİLİNİR * * *

Son düzenleme:
bencee çook güzel günnler bekliyorrr tadını çıkar derim ben sana :))) kaç yaşındasın ne iş yapıyorsun nerede oturuyorsun bebişe kim bakacak bunlar mühim şeyler:)))
.....

Herşeyden önemlisi ALlah kucağımızda göstersin...25 yaşındayım. Bebeğe inş. kayınvalidem bakacak ben 8 yıldır aynı şirkette çalışıyorum çıkmayı düşünmüyorum açıkcası..Kısmet bakalım görelim.

hakikaten ne bereketli topiğiz maşallahhhh devamı tez gelsin inşlh..........

ayy inşallah canım yaa 2. çizgi 1.si kadar olmasada belli yani baktığında direk gözüme çarpıyoo ama yinede fazla umutlanmıyorum kan testi yapmam lazımm yarın yapıcam onuda bugün gidemem hastaneye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…