Son Adet Tarihi
HCG (mIU/ml)
3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
ay başı bekliyorum canım 1inde 2sinde falan. adet olursam hormon testi yapacak doktor. bu ayda bi ilaç vardiydi. 10 gün kullandım. yumurtlama ilacı oluo heralde
Kıslarrr yaa az önce aradım değerlim 196 çıkmışşşşş..Ne demek bana yorum yapmadı labaratuardaki kıssssss..Müdürm ş.dışında çıkamamdaa...Off hemen yorum yapın lütfen
o ılacın ısmı ne bende 10 gunluk ılac kullanıorum suan ?
lutenly idi sanırım. benm bitti dün
ay başı bekliyorum canım 1inde 2sinde falan. adet olursam hormon testi yapacak doktor. bu ayda bi ilaç vardiydi. 10 gün kullandım. yumurtlama ilacı oluo heralde
şimdi ben bu değerleri hiç anlamıyorum mesela salı günü değerim 1956 idi. şimdi 5. haftadayım diyorum ama bu 6. haftada 1000 ile başlıo aralıkları karıştırıorum yaff:44::44::44:
tebrıkler tebrıkler bu ay anne olarak mezun ettık senıı darısı butun hamıle kalmak ıcın bekleyenlere( tabıkıde kendımede) bebıs gelıor bebıssss
Kıslar iyiki varsınız tşk ederimmmm....Bundan sonra beni neler bekliyor öok merak ediyorum. Tuhaf bir duygu hale inanamıyorumm..
kızlar ben dayanamadım adetime 2 gün var gittim gebelik teti yaptım 2. çizgi silik olarak çıktı hamile miyim?
Kıslar iyiki varsınız tşk ederimmmm....Bundan sonra beni neler bekliyor öok merak ediyorum. Tuhaf bir duygu hale inanamıyorumm..
kızlar ben dayanamadım adetime 2 gün var gittim gebelik teti yaptım 2. çizgi silik olarak çıktı hamile miyim?
bencee çook güzel günnler bekliyorrr tadını çıkar derim ben sana :))) kaç yaşındasın ne iş yapıyorsun nerede oturuyorsun bebişe kim bakacak bunlar mühim şeyler:)))
.....
bencee çook güzel günnler bekliyorrr tadını çıkar derim ben sana :))) kaç yaşındasın ne iş yapıyorsun nerede oturuyorsun bebişe kim bakacak bunlar mühim şeyler:)))
valla ben sen test yapmadan daha içime doğmuştu kendi kendime bu kızda hamiş dedim hadi hayırlısı ama sende test yaparak zaten öğrenmişsin %50 sini inşallah sende hamişsindir ama silikte olsa hamişsen çıkıo yane dikkat et çok dikkat et yorulma ağır bişiler taşıma vs.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?