artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

Merhabalar,
Uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyordum ama hiç yazma fırsatı bulamamıştım.
Benim batımda 23 eylül normalde ama az önce test yaptım ben de ve ikinci silik çizgiyi gördüm.
Beni de listeye eklerseniz pazartesiye kadar adet görmezsem kan testi yaptırıp kesin sonucu veririm size.
Eğer hamileysem listenizdeki hamile sayısını artırırım diye mesaj atayım dedim :)

:))benimde kayınvalidem bakıcak inşallahh onun zaten mesleği yıllardır çocuk bakmış hala bakıo beni beklio ben yapim bi tane emekli olcak :))
ayyyy çok heyecanlı yaa hadi bakalımm hayırlısı olsun inşallahhh
ayy inşallah canım yaa 2. çizgi 1.si kadar olmasada belli yani baktığında direk gözüme çarpıyoo ama yinede fazla umutlanmıyorum kan testi yapmam lazımm yarın yapıcam onuda bugün gidemem hastaneye...

vazgeçtim yarına kadar bekleyemiycem 1 saat sonra gidicem hastaneye akşama doğru sonucu yazarım kızlar

tatlım benim testte senin gibiydi regli günün fazla geçmediği için öyle görünüyomuş ama hamilesindir tatlım bende ertesi gün kan testi yaptırdım değerim baya yüksek çıkmıştı.şimdikden tebrik ediyorum tatlım seni Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.

kızlar eylül ayının maşallahı var herkes hamiş maşallah hergün bol bol hamiş haberleri ohhhh

inşallah canım hepimize Allah nasip etsin.

canım hayırlı ve güzel haberlerini bekliyorum bence sende hamilesin

teşekkür ederim canım , bilmiyorum bi gidiim test yaptırayım bakalım inşallah hamileyimdir Allah isteyen herkese versin.

Canım belim ve bacaklarım 15 gündür ağrıyor..Birde kasıklarıma ara ara sancı giriyor hepsi o kadar..Pek belirti olmadığı için hamile olabileceğimi hiç düşünmemiştim.

canım aynı şeyler bendede var belim yumurtlama günümden beri ağrıyor bacaklarımda varis var ondan ağrıyor sanırım kasıklarıma bazen ağrı giriyo ama kısa süreli rahatsız etmeyen cinsten ben çok merak ediyorum hamilemiyim diye onun için bütün hamilelere soruyorum belim hiç ağrımazdı ama bu ay ağrıdı allahım inşallah bende hamileyimdir ya canım sen bizlere dua et lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş

sizlere bısey dıımmı anne adayları belım agrıor kopacak sankı parmaklarımın ucları cekılıor bole acab kullandıgım hapdanmıkı

İSİM BAT SONUÇ TEDAVİ GÖRENLER
behiye_abg 6 Eylül TEBRİKLER
kelebeklerim0407 9 Eylül TEBRİKLER
mhtp_ 9 Eylül TEBRİKLER
ulten33 12 Eylül TEBRİKLER
selin7 13 Eylül TEBRİKLER
icequen 14 Eylül TEBRİKLER
oreiro 14 Eylül
gokay13 15 Eylül
uhlamur 15 Eylül
angelica25 16 Eylül TEBRİKLER
41zeynep 16 Eylül
zahide_30 17 Eylül
dila22 15-18 Eylül TEBRİKLER
BBAL 19 Eylül Doğal
TugbaFatih 19-20 Eylül
edirne 20 Eylül
mileydi 21 Eylül Klomen+Çatlatma İğnesi
orjinalmorjinal 21 Eylül
papatya2507 21 Eylül TEBRİKLER
_Sel 21 Eylül
sea_moon_love 21 Eylül
tugsad 21 Eylül
cucu1984 22 Eylül
ilk_ 22 Eylül
siderta 23 Eylül
dhc83 24 Eylül
PembeKelebek 24 Eylül
şeker-leblebi 25 Eylül Eş Tedavisi
elisizmit 26 Eylül
gulay_7980 26 Eylül
karacikolata 26 Eylül
mavusbebek 26 Eylül
nihal_25 26 Eylül
vizon 26 Eylül
gokceeennn 27 Eylül
meleğim ve aşkım 27 Eylül
semser_88 28 Eylül
aysunayy 30 Eylül
nazonaz 30 Eylül
rose_minel 30 Eylül
yazcicegi 30 Eylül
bernardo 2 Ekim
BALIMSIN 3 Ekim
jeanneCdarc 3 Ekim
medmus 4 Ekim ?
nehirefe 6 Ekim
oznur_u 6 Ekim Klomen
maryporker 6 Ekim
umaygulay 8 Ekim ?
bilgemadam 9 Ekim
rihana 12 Ekim Serophene
Yesim83 12 Ekim
hapsuu 13 Ekim
minikgelin 13 Ekim
ozlem3486 13 Ekim Klomen+Çatlatma İğnesi
edirne 17 Ekim Klomen
emosderin 18 Ekim
pnrali 18 Ekim
ozlemcr 21 Ekim ?

arkadaşlar listeye eklememi istediğiniz kendinizle ilgili değişiklikleri bana özel msj atarsanız sevinirim, gözden kaçırdıklarım olabiliyor...
tedavi kısmına yazmamı istediğiniz şeyleri yazın ekleyeyim
doğal,klomen,aşılama,tüp tedavisi,eş tedavisi vs...

* * * BAT 10 GÜN GEÇTİĞİ HALDE HABER VERMEYENLER LİSTEDEN SİLİNİR * * *

Son düzenleme:
teşekkürler tatlım. Inşallah mutlu haberleri veririz

Canım Tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza olsun batımız aynı gün hatta benim 20 si gece olması lazımken hala olmadım senden aldım bu güçle yarın kesin randevuma gidiyorum.... Ayyyy çok heyecan yaptım ama benim evde yaptım testlerin 1 tanesi pozitif 2 tanesi negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…