Kıslarrr yaa az önce aradım değerlim 196 çıkmışşşşş..Ne demek bana yorum yapmadı labaratuardaki kıssssss..Müdürm ş.dışında çıkamamdaa...Off hemen yorum yapın lütfen
Herşeyden önemlisi ALlah kucağımızda göstersin...25 yaşındayım. Bebeğe inş. kayınvalidem bakacak ben 8 yıldır aynı şirkette çalışıyorum çıkmayı düşünmüyorum açıkcası..Kısmet bakalım görelim.
ayy inşallah canım yaa 2. çizgi 1.si kadar olmasada belli yani baktığında direk gözüme çarpıyoo ama yinede fazla umutlanmıyorum kan testi yapmam lazımm yarın yapıcam onuda bugün gidemem hastaneye...
:))benimde kayınvalidem bakıcak inşallahh onun zaten mesleği yıllardır çocuk bakmış hala bakıo beni beklio ben yapim bi tane emekli olcak :))
ayyyy çok heyecanlı yaa hadi bakalımm hayırlısı olsun inşallahhh
vazgeçtim yarına kadar bekleyemiycem 1 saat sonra gidicem hastaneye akşama doğru sonucu yazarım kızlar
vazgeçtim yarına kadar bekleyemiycem 1 saat sonra gidicem hastaneye akşama doğru sonucu yazarım kızlar
papatya canım belirtin var mıydı yazarmısın canım
canım hayırlı ve güzel haberlerini bekliyorum bence sende hamilesin
tatlım benim testte senin gibiydi regli günün fazla geçmediği için öyle görünüyomuş ama hamilesindir tatlım bende ertesi gün kan testi yaptırdım değerim baya yüksek çıkmıştı.şimdikden tebrik ediyorum tatlım seni Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
kızlar eylül ayının maşallahı var herkes hamiş maşallah hergün bol bol hamiş haberleri ohhhh
Hadi hayırlısı bakalım..Güzel haberler alırız inş. Beklemek çok heyacanlı söyleyimm :)))
Canım belim ve bacaklarım 15 gündür ağrıyor..Birde kasıklarıma ara ara sancı giriyor hepsi o kadar..Pek belirti olmadığı için hamile olabileceğimi hiç düşünmemiştim.
bencede en doğru kararı vermiş bi an önce sonucuna baktır , bizide meraklandırma ama , hayırlı haberlerle döneceksin inş..
teşekkürler tatlım. Inşallah mutlu haberleri veririzisim bat sonuç tedavi görenler
behiye_abg 6 eylültebrikler
kelebeklerim0407 9 eylültebrikler
mhtp_ 9 eylültebrikler
ulten33 12 eylültebrikler
selin7 13 eylültebrikler
icequen 14 eylültebrikler
oreiro 14 eylül
Gokay13 15 eylül
Uhlamur 15 eylül
Angelica25 16 eylültebrikler
41zeynep 16 eylül
Zahide_30 17 eylül
Dila22 15-18 eylültebrikler
bbal 19 eylülDoğal
tugbafatih 19-20 eylül
Edirne 20 eylül
Mileydi 21 eylülKlomen+çatlatma iğnesi
orjinalmorjinal 21 eylül
Papatya2507 21 eylültebrikler
_sel 21 eylül
Sea_moon_love 21 eylül
Tugsad 21 eylül
Cucu1984 22 eylül
Ilk_ 22 eylül
Siderta 23 eylül
Dhc83 24 eylül
Pembekelebek 24 eylül
şeker-leblebi 25 eylülEş tedavisi
elisizmit 26 eylül
Gulay_7980 26 eylül
Karacikolata 26 eylül
Mavusbebek 26 eylül
Nihal_25 26 eylül
Vizon 26 eylül
Gokceeennn 27 eylül
Meleğim ve aşkım 27 eylül
Semser_88 28 eylül
Aysunayy 30 eylül
Nazonaz 30 eylül
Rose_minel 30 eylül
Yazcicegi 30 eylül
Bernardo 2 ekim
Balımsın 3 ekim
Jeannecdarc 3 ekim
Medmus 4 ekim ?
Nehirefe 6 ekim
Oznur_u 6 ekimKlomen
maryporker 6 ekim
Umaygulay 8 ekim ?
Bilgemadam 9 ekim
Rihana 12 ekimSerophene
yesim83 12 ekim
Hapsuu 13 ekim
Minikgelin 13 ekim
Ozlem3486 13 ekimKlomen+çatlatma iğnesi
edirne 17 ekimKlomen
emosderin 18 ekim
Pnrali 18 ekim
Ozlemcr 21 ekim ?
[sıze=3][ı]arkadaşlar listeye eklememi istediğiniz kendinizle ilgili değişiklikleri bana özel msj atarsanız sevinirim, gözden kaçırdıklarım olabiliyor...
Tedavi kısmına yazmamı istediğiniz şeyleri yazın ekleyeyim
doğal,klomen,aşılama,tüp tedavisi,eş tedavisi vs...
* * * bat 10 gün geçtiği halde haber vermeyenler listeden silinir * * * [/ı][/sıze]
Herşeyden önemlisi ALlah kucağımızda göstersin...25 yaşındayım. Bebeğe inş. kayınvalidem bakacak ben 8 yıldır aynı şirkette çalışıyorum çıkmayı düşünmüyorum açıkcası..Kısmet bakalım görelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?