kızlar eşime diycem akşam gelirken test alsın 4 gün var ama sizce çıkar mı bildiğim kadarıyla 20 yada 50nin üzerinde ise idrarda silikte olsa çıkıyo ama sizce yarın sabah ilk idrarla mı yapayım yoksa bu akşam yapsam çıkar mı inşallah alır eşim çok düşünüyom diye kızıyo bana eczanede biraz uzak eşiminde haberi yok dışarı çıkamam fikirlerinizi bekliyorum canlarım
naçizane fikrim sabırla bekle, çıkmazsa daha çok üzülür stres yaparsın
belki var ama erken yaptım o yüzden çıkmadı belkide dersin
sabır...
naçizane fikrim sabırla bekle, çıkmazsa daha çok üzülür stres yaparsın
belki var ama erken yaptım o yüzden çıkmadı belkide dersin
sabır...
beklemek çok zor ya sabrede bilsem çok sabırsızım ben benimki kız olsun tez olsun misali ama ordada ne kız var ne erkek
Haklısın ama dayanamıyorum işte erken öğrenenleri duyunca gaza geliyorum nedense sanki onlar hamile olunca bende hamile olucam
inşallah canım çok saol..benim ovulasyon günüm 3 gün geçti daha ve iyi değerlendirdikinş.lah bebiş yoldadır cnm güzel haberlerini bekliyoruz.uyku hali var ama ilk zamanlardaki gibi değil biraz halsizliğim var akıntı var göğüslerim çok acıyor birazda şişti başkada hiçbişey yok valla doktorada gitmedim daha açıkçası tedirgin oluyorum cnm ya yarın sabah 9:30 da randevum geçmiyor zaman bi gidipte görünseydim doktora
uyku halim halen devam ediyor canım 6.haftada hafif hafif bulantılarım başladı ve adet olcakmışım sancım oluyor bazen belim çok ağrımaya başladı.bebişimin slmı var sana günaydın öpücüğü gönderiyor
kızlar selam :) benim de bat dündü, hala adet olmadım fakat dün gün içinde ve gece gelip giden şiddetli adet sancım oldu. bugün yok gibi ama tuhafım ve mide bulantım başladı. dün sabah idrar testi yaptım ama negatifti, bugün tekrar yapmaya korkuyorum açıkcası. biraz daha bekleyeyim diyorum ama bilirsinizki beklemek çookk zor :) sizce ne olabilir? bu arada topicteki tüm anne adaylarını ben de tebrik ederim :) darısı biz bekleyenlerin başına..
Eki Görüntüle 261185 Eki Görüntüle 261186 Eki Görüntüle 261187
Arkadaşlar bu testi bugün yaptım 13:30' da. Bat26 eylül. Fotoğrafta çok belirgin değil. Ben hafif pembeyi gördüm. Siz de gördünüz mü?( nolur görün:)) Yorumlarınızı heyecanla bekliyorum.
evet bende gördüm ama çizgi çok yakınında gözüküyor benim bunca yaptığım testte hiç bu kadar yakınında olan görmedim belkide testtendir tatlım ama gözüküyor bide gününde yaparsın o zaman herşey net belli olur
Eki Görüntüle 261185 Eki Görüntüle 261186 Eki Görüntüle 261187
Arkadaşlar bu testi bugün yaptım 13:30' da. Bat26 eylül. Fotoğrafta çok belirgin değil. Ben hafif pembeyi gördüm. Siz de gördünüz mü?( nolur görün:)) Yorumlarınızı heyecanla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?