artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

oku oku bitiremedim dünden beri ne kadar bıdıbıdı yapmışsınız
yeni bebiş haberleri var ne güzel herkese hayırlı evlatlar nasip olur inşallah
çok heycanlı haftaya bende bu günlerde güzel telaş yaşarım inşallah

kızlar eşime diycem akşam gelirken test alsın 4 gün var ama sizce çıkar mı bildiğim kadarıyla 20 yada 50nin üzerinde ise idrarda silikte olsa çıkıyo ama sizce yarın sabah ilk idrarla mı yapayım yoksa bu akşam yapsam çıkar mı inşallah alır eşim çok düşünüyom diye kızıyo bana eczanede biraz uzak eşiminde haberi yok dışarı çıkamam fikirlerinizi bekliyorum canlarım

kızlar bende aranıza katıldım.bu ayın 19 unda çatlatma iğnesi oldum doktorum ilişki önerdi ve geri sayım başladı neredeyse 2 yıldır korunmuyoruz bende pko var beklmek çok acı bilirimçama herzaman rabbimden hayırlısını diliyorum.inş bu topik hepimize uğurlu gelir.

naçizane fikrim sabırla bekle, çıkmazsa daha çok üzülür stres yaparsın
belki var ama erken yaptım o yüzden çıkmadı belkide dersin
sabır...

mavusbebek bekle bekle bakıcan sonra tek cızgı cıkmıs dıgerı sılık sonra stres edıcen bekle 4 gun daha sen 4 gun sonra ogren bende ogun ıgenemı vurulcam bakalım ıkımızınkı gelsın aynı aylarda:))

naçizane fikrim sabırla bekle, çıkmazsa daha çok üzülür stres yaparsın
belki var ama erken yaptım o yüzden çıkmadı belkide dersin
sabır...

beklemek çok zor ya sabrede bilsem çok sabırsızım ben benimki kız olsun tez olsun misali ama ordada ne kız var ne erkek
haklısın ama dayanamıyorum işte erken öğrenenleri duyunca gaza geliyorum nedense sanki onlar hamile olunca bende hamile olucam

bende nisan ayında ilk bu foruma girmeye başladığım zamanlarda aynen senn gibiydim. şimdi ise hiç umrumda değil. Sakin sakin bekliyorum adet tarihimi. Hatta adet olacakmışım gibi doktor randevumu bile aldım.:) sonuçta adet olma ihtimalim daha yüksek % 75 kadar

inşallah canım çok saol..benim ovulasyon günüm 3 gün geçti daha ve iyi değerlendirdik belirti vs şu an için erken sanırım zaten hiç bişeyde yok bilmem ki inşallah hamileyimdir bu ayda üzülmek istemiyorum..adetim yaklaşana kadar fazla kafaya takmamaya çalışsam da bat yaklaştıkça stres oluyorum..inşallah topiğin bereketi bizede gelir kızlarrrrrrrr inşallah yarın iyi haberlerle gelirsin tatlım

ayyyyyyyyy bende onu çookkk çokk öperim... kızlar bebiş görünce dayanamıyorum artıkkkkkk...içim kaynınyor ağzım sulanıyor ısırasım geliyorrr.. bende bebeğim olsun istiyorummmm Allahım isteyen tüm arkadaşlarıma,,bizlere de bu duyguyu yaşatırsın inşallahhhh..

tamam kızlar sizi dinliycem ve aldırmıycam da yaptırmıycamda bakalım ne olucak ya belimin ağrısı beni çok şüphelendiriyo keşke kan tahlilini evde kendimizde yapabilseydik ooo ne güzel olurdu ilk kendimiz öğrenirdik ben canım sıkıldıkca yapardım valla

kızlar selam :) benim de bat dündü, hala adet olmadım fakat dün gün içinde ve gece gelip giden şiddetli adet sancım oldu. bugün yok gibi ama tuhafım ve mide bulantım başladı. dün sabah idrar testi yaptım ama negatifti, bugün tekrar yapmaya korkuyorum açıkcası. biraz daha bekleyeyim diyorum ama bilirsinizki beklemek çookk zor :) sizce ne olabilir? bu arada topicteki tüm anne adaylarını ben de tebrik ederim :) darısı biz bekleyenlerin başına..

büyük ihtimalle dün yaptığınız testte çıkardı bişey olsaydı
adet gününde genelde görüyorlar
ama tabiki belli de olmaz
bence yine de test yapmayıp bir gün bekleyin
eğer gelen giden olmazsa yarın direk kan tahlili yaparsınız

Arkadaşlar bu testi bugün yaptım 13:30' da. Bat26 eylül. Fotoğrafta çok belirgin değil. Ben hafif pembeyi gördüm. Siz de gördünüz mü?( nolur görün:)) Yorumlarınızı heyecanla bekliyorum.

evet bende gördüm ama çizgi çok yakınında gözüküyor benim bunca yaptığım testte hiç bu kadar yakınında olan görmedim belkide testtendir tatlım ama gözüküyor bide gününde yaparsın o zaman herşey net belli olur

Bu test bana da değişik geldi. Çünkü normalde C ve T vardır. Bunda C var bir de yanında T2 T1 var. Benim sonuç T2 de görünüyor o yüzden yakın. Geçen ay da bundan yaptım ama onda ne yakın ne uzak hiç çıkmadı.

papatya cnm eşine haber verdinmi? hamiş oldğ.tepkileri merak ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…