Bu test bana da değişik geldi. Çünkü normalde C ve T vardır. Bunda C var bir de yanında T2 T1 var. Benim sonuç T2 de görünüyor o yüzden yakın. Geçen ay da bundan yaptım ama onda ne yakın ne uzak hiç çıkmadı.
Ya arkadaşlar inşallah öyledir. Umarım hepimiz görürüz ve artık anne adayları olarak yolumuza devam ederiz. Ben şimdi pozitif net bile olsa inanamıyorum. Sevinmeye de korkuyorum. İlk bebeğimi kaybetmiştim. Aslında ben tecrübeli biriyim bunun % 80 pozitif olduğunu görüyorum. Başka bir arkadaşımın testi olsa direk olarak gebesin derdim ama kendime gelince gerçekten inanamıyorum çok korkuyorum. Nasıl bir psikolojiye bürünmüşüz böyle
hayırlısı olsun ıns hamılesındır sabah uyanınca gene test yap bakalım allah herkese nasıp etsın bızımde gobıslerımız cıksın
Eki Görüntüle 261185 Eki Görüntüle 261186 Eki Görüntüle 261187
Arkadaşlar bu testi bugün yaptım 13:30' da. Bat26 eylül. Fotoğrafta çok belirgin değil. Ben hafif pembeyi gördüm. Siz de gördünüz mü?( nolur görün:)) Yorumlarınızı heyecanla bekliyorum.
Ya arkadaşlar inşallah öyledir. Umarım hepimiz görürüz ve artık anne adayları olarak yolumuza devam ederiz. Ben şimdi pozitif net bile olsa inanamıyorum. Sevinmeye de korkuyorum. İlk bebeğimi kaybetmiştim. Aslında ben tecrübeli biriyim bunun % 80 pozitif olduğunu görüyorum. Başka bir arkadaşımın testi olsa direk olarak gebesin derdim ama kendime gelince gerçekten inanamıyorum çok korkuyorum. Nasıl bir psikolojiye bürünmüşüz böyle
tatlım çok sevindim gözün aydın allah tamamına erdirsinKıslarrr yaa az önce aradım değerlim 196 çıkmışşşşş..Ne demek bana yorum yapmadı labaratuardaki kıssssss..Müdürm ş.dışında çıkamamdaa...Off hemen yorum yapın lütfen
kızlar ben dayanamadım adetime 2 gün var gittim gebelik teti yaptım 2. çizgi silik olarak çıktı hamile miyim?
canım nereye gittin ya seni bekliyorum belirtin var mı lütfen yemek yapıcam kociş gelicek niye yapmadın derse arkadaşım hamileymiş diycembelirtilerini bekliyorum
elitizmir tatlım benimde böyle silikti hatta benim resimde çıkmamıştı bile sende bi kan testi yaptır yada gününe var daha bi test daha yap sabah idrarınla
hayırlısı olsun şimdiden
iyi akşamlar kızlarr..kimse yok mu??
selam kızlar bende sızın gıbı bekleyenlerdenım adetıme 5 gun kaldı. ama 1 haftadr her an adet olacak gıbı belım agrıyor.. kasıklarım agrıyorr.. sağ yumrtlagım sızlıyor bacagıma vuruyor agrısı.. ümtlenmek ıstemıyorm ama boyle agrılar yasayp hamıle oldgnu ogrenen var mı
selam kızlar bende sızın gıbı bekleyenlerdenım adetıme 5 gun kaldı. ama 1 haftadr her an adet olacak gıbı belım agrıyor.. kasıklarım agrıyorr.. sağ yumrtlagım sızlıyor bacagıma vuruyor agrısı.. ümtlenmek ıstemıyorm ama boyle agrılar yasayp hamıle oldgnu ogrenen var mı
tamam kızlar sizi dinliycem ve aldırmıycam da yaptırmıycamda bakalım ne olucak ya belimin ağrısı beni çok şüphelendiriyo keşke kan tahlilini evde kendimizde yapabilseydik ooo ne güzel olurdu ilk kendimiz öğrenirdik ben canım sıkıldıkca yapardım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?