artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

içeriğini okusana bakalım ne diyor o t1 ler ne işe yarıyormuşş hee bide geçen ay bişey gözükmeyipte bu ay gözüüyorsa ki aynı testmiş madem şimdiden hayırlı olsun diyebilirz bence ama yinede beklemek lazımm

Ya arkadaşlar inşallah öyledir. Umarım hepimiz görürüz ve artık anne adayları olarak yolumuza devam ederiz. Ben şimdi pozitif net bile olsa inanamıyorum. Sevinmeye de korkuyorum. İlk bebeğimi kaybetmiştim. Aslında ben tecrübeli biriyim bunun % 80 pozitif olduğunu görüyorum. Başka bir arkadaşımın testi olsa direk olarak gebesin derdim ama kendime gelince gerçekten inanamıyorum çok korkuyorum. Nasıl bir psikolojiye bürünmüşüz böyle

hayırlısı olsun ıns hamılesındır sabah uyanınca gene test yap bakalım allah herkese nasıp etsın bızımde gobıslerımız cıksın

hayırlısı olsun ıns hamılesındır sabah uyanınca gene test yap bakalım allah herkese nasıp etsın bızımde gobıslerımız cıksın

Amin inşallah Allah hepimize hayırlısını nasip etsin. Gelsin de bebişlerimiz her yerimiz şişsin varsın şişko olalım

canım çizgi görünüyor gözün aydın diyeyim allahım inşallah gerçekten hamilesindir canım bu arada batımız aynıymış canım belirtin var mıydı

canım nereye gittin ya seni bekliyorum belirtin var mı lütfen yemek yapıcam kociş gelicek niye yapmadın derse arkadaşım hamileymiş diycem belirtilerini bekliyorum

Kıslarrr yaa az önce aradım değerlim 196 çıkmışşşşş..Ne demek bana yorum yapmadı labaratuardaki kıssssss..Müdürm ş.dışında çıkamamdaa...Off hemen yorum yapın lütfen
tatlım çok sevindim gözün aydın allah tamamına erdirsin

kızlar ben dayanamadım adetime 2 gün var gittim gebelik teti yaptım 2. çizgi silik olarak çıktı hamile miyim?

cnm bende o şekilde öğrendim yarın sabah hemen kan testine git derim ben

elitizmir tatlım benimde böyle silikti hatta benim resimde çıkmamıştı bile sende bi kan testi yaptır yada gününe var daha bi test daha yap sabah idrarınla
hayırlısı olsun şimdiden

canım nereye gittin ya seni bekliyorum belirtin var mı lütfen yemek yapıcam kociş gelicek niye yapmadın derse arkadaşım hamileymiş diycem belirtilerini bekliyorum

Çok özür dilerim elimde olmayan sebepler internet gitti şaka gibi. Belirti mi bilmiyorum ama bir şeyler oluyor kaç gündür. Adet sancısı gibi sancı, kasılma, akıntı bir de göğüs uçlarımda çok hafif sızı ve dikleşme var. Normalde benim adet sancım olmaz, adet olacağım gün biraz sancır kanama başlayınca durur. Ama son üç gündür sanki hastalanacakmışım gibi ağrıyordu. Özellikle dün gece yatakta kıvrandım durdum. Kaç gündür test yapıyordum bembeyaz. Bugün bir de baktım hafif pembe. Umarım hamileyimdir. İnşallah hepimiz hamileyizdir.

elitizmir tatlım benimde böyle silikti hatta benim resimde çıkmamıştı bile sende bi kan testi yaptır yada gününe var daha bi test daha yap sabah idrarınla
hayırlısı olsun şimdiden

Teşekkür ederim canım sağık ocağına gittim dün adetin 10 gün geçsin sonra gel dediler. Rahatlarını bozmak istemediler. Özel bir hastaneye gittim orada da öyle dediler. Sinirlendim 4 tane test aldım eve geldim. Dün yaptım çok emin olamadım bugün yaptım resimdeki gibi çıktı. Gerçi testteki resimdekinden daha belirgin. Bkalım 2 gün daha yapacağım sonra olmadı kan testine gidip zorla yaptıracağım

selam kızlar bende sızın gıbı bekleyenlerdenım adetıme 5 gun kaldı. ama 1 haftadr her an adet olacak gıbı belım agrıyor.. kasıklarım agrıyorr.. sağ yumrtlagım sızlıyor bacagıma vuruyor agrısı.. ümtlenmek ıstemıyorm ama boyle agrılar yasayp hamıle oldgnu ogrenen var mı

benımde adet gunum geldı okadar cok tuvalete gıdıyorumkı oldu dıye anlatamam bugunu tuvalette gecırdım.
30.gun bugun
29-30-31 gunlerde olurum genelde
yarında olmam ınsallah
test falanda yapmamaya karar verdım yapınca bısey cıkmıyor

canım benimde geçen ay ilk kez tuhaf şeyler oldu..bel ve kasık ağrım çok oldu ki adet ağrısı pek yaşamam..adete 1 hafta kala ara ara bel ve kasık ağrısı yaşadım...adetime bir gün kala da pembe bir iki damla akıntım oldu.bende adetim gelmeyince çok ümitlenmiştim..ama lekenin arkasından 2 gün sonra adetim geldi ve normalde 4 günden fazla sürmez 6 gün sürdü..ne desem yalan olur belirtiler kişiden kişiye değişiyor...herkesin hamilelik belirtisi dediği şeyleri geçen ay yaşadım ve çok ümitlendim ama olmadı...artık şunum var bunum var hamilemiyim die düşünmek istemiyorum...AMA SENİN YAŞADIKLARIN İNŞALLAH HAMİLELİK BELİRTİSİDİR TATLIM..

mavusum benim de belim kopacak gibi ağırıyordu bugün..tuhaf tuhaf kasılmalarım sancılarım bulantılarım daha bir sürü gel gitlerim oldu..pazartesiye az kaldı sabır..inşallah ikimizde hamileyizdir hayırlısıyla...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…