- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
mavusum benim de belim kopacak gibi ağırıyordu bugün..tuhaf tuhaf kasılmalarım sancılarım bulantılarım daha bir sürü gel gitlerim oldu..pazartesiye az kaldı sabır..inşallah ikimizde hamileyizdir hayırlısıyla...:26:
Günaydın kıslarrrr
Kimsecikler yok mu?
Günaydın kıslarrrr
Kimsecikler yok mu?
günaydın kızlar
bugun adet gunum:18::18:
cok mutsuzum ya her an adet olmus gıbıyım tuvalete kosuyorum geceden berı hatta 2 gunden berı:18::18:
günaydın kızlarr
bugünde güzel haberler alırız inşallah
günaydıınn bernardo inşallah sıra sıra gelir hamiş haberleri
kızlar bişi sorucam hepinize bu yumurtlama günü dönemi ne zaman başlar ben dün netten baktım tekrar benim adetim biter bitmez hamile kalınası günlerim başlıyormuş..16sında bitti adetim 17-22 arası 21i de yumurtlama günü dio..çok erken geldi bana ama sizce normal mi??
günaydın canım yumutlama günü genelde şu hesap kitap işleri varya hani adet döngünden 14 çıkarıyosunda kalan rakam senin yumurtlama günün oluyo hani ama bu klasik olan durumlar her insan vucudu aynımı sence? bence diil o yüzden doktorlar genelde daha çok adet biter bitmez başlayın çalışmlaara diyor çünkü kimin ne zaman yumurtlayacağı belli değil belli olanın bile bazen şaşabiliyor o yüzden mi sen en güzeli şimdiden başla gün aşırı sev kocişi ohhh misler gibi hem şu işi de sırf bebek için görmeyin yahuu hayatınn tadını çıkarın biras
günaydıınn bernardo inşallah sıra sıra gelir hamiş haberleri
kızlar bişi sorucam hepinize bu yumurtlama günü dönemi ne zaman başlar ben dün netten baktım tekrar benim adetim biter bitmez hamile kalınası günlerim başlıyormuş..16sında bitti adetim 17-22 arası 21i de yumurtlama günü dio..çok erken geldi bana ama sizce normal mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?