artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

inşallah canım ya bugün akşamdan beri rahmim adet oluyomuşum gibi ağrıdı ya yeni yeni azaldı bilmiyorum bakalım ne olucak

bende pazartesiyi bekleyenlerdenim bu ay için umutlanmalımıyım bilemiyorum.. benimde regl dönemlerim ağrılı olmaz.. şimdi 1 haftadır belimde ağrı oluyor.. bide zaman zaman kasıklarımda ağrı oluyor :44: akıntım var.. ama beni tedirgin eden ve umudumu yitirmeme sebep olan başka bişey var nerdeyse 1 hafta olucak sildiğimde peçeteye zaman zaman pembe zaman zaman kahverengi kan geliyor. ilk başta acaba yerleşme kanamasımı diye düşünmüştüm.. ama bukadar uzun sürünce umudumu kaybettim.. pazartesiyi bekleyip adet olmazsam doktora gidicem ve muayene olucam.. inşallah kötü bişey çıkmaz

Arkadaşlar benim kırmızı misafirlerim bugün geldi ekim ayına kaldı umutlar ( ama moralimizi bozmak yok önümüzdeki ay daha dikkatli olucam

günaydın kızlar
bugun adet gunum:18::18:
cok mutsuzum ya her an adet olmus gıbıyım tuvalete kosuyorum geceden berı hatta 2 gunden berı:18::18:

günaydın kızlar
bugun adet gunum:18::18:
cok mutsuzum ya her an adet olmus gıbıyım tuvalete kosuyorum geceden berı hatta 2 gunden berı:18::18:

Ay adet oldum ay olcam diye getirme canım aklına...öyle olunca belki küser de gelmez:) şaka bi yana gelse de üzülme sakın hayırlısını iste.

günaydın kızlarr
bugünde güzel haberler alırız inşallah

günaydıınn bernardo inşallah sıra sıra gelir hamiş haberleri

kızlar bişi sorucam hepinize bu yumurtlama günü dönemi ne zaman başlar ben dün netten baktım tekrar benim adetim biter bitmez hamile kalınası günlerim başlıyormuş..16sında bitti adetim 17-22 arası 21i de yumurtlama günü dio..çok erken geldi bana ama sizce normal mi??

günaydın canım yumutlama günü genelde şu hesap kitap işleri varya hani adet döngünden 14 çıkarıyosunda kalan rakam senin yumurtlama günün oluyo hani ama bu klasik olan durumlar her insan vucudu aynımı sence? bence diil o yüzden doktorlar genelde daha çok adet biter bitmez başlayın çalışmlaara diyor çünkü kimin ne zaman yumurtlayacağı belli değil belli olanın bile bazen şaşabiliyor o yüzden mi sen en güzeli şimdiden başla gün aşırı sev kocişi ohhh misler gibi hem şu işi de sırf bebek için görmeyin yahuu hayatınn tadını çıkarın biras

dolu dolu bir gün olsun inşallah herkesin içindeki umudu rabbim bugün sevince dönüştürsün inşallah,,,
hepinize hayırlı cumalar bebiş isteyenler verdiğim duaları oıkumayı unutmayın emi
unutanlar için bir daha yazayım

1000 kere "ya evvel" diyoruz
707 kere de "ya varis"

çok kolay yarın saatinizi almaz dualrınız şimdiden kabul olsunnn kızlarrrr

anlıyorum canım ama zaten adetin bitmesini sabırzılıkla bekliyoruz biz hep:) yumurtlama gününe dikkat etmedim şimdiye kadar nerdeyse hergün bazen daha fazla severiz birbirimizi:92:hayatın tadını fazla çıkarıyoruz ama acaba dedim yumurta gününü dikkate alıpta mı sevsek:)))biz hiç bebek için görmedik o işi ama dikkat etmek lazım sanırımyoksa sevip sevip kucağımız boş oturuyoruz

kızlar bişi sorucam hepinize bu yumurtlama günü dönemi ne zaman başlar ben dün netten baktım tekrar benim adetim biter bitmez hamile kalınası günlerim başlıyormuş..16sında bitti adetim 17-22 arası 21i de yumurtlama günü dio..çok erken geldi bana ama sizce normal mi??[/QUOTE]
nette ki hesaplamalar genelde tutmuyo canım.. bana uymuyo mesela:) ben ovulasyon testi kullanıyorum aynı zamanda netten de bi bakayım diyorum ama ikisi birbirini tutmuyor. interneti 1 hafta erken hesaplıyor..ovulasyon testi daha kesin sonuç veriyor..2 ay olcak bu ay ilk kez çift kırmızıyı gördüm ovulasyonda..umudum daha çok bu aydan o yüzden ama hiç bir belirtim yok..adete 7-8 gün kaldı...
:26::26:

Gunaydın sekerlerım dun gıremedım herkese guzel bır cuma dıyorum persembe gecesı acıle kaldırdı esım benı yogun kasık agrısı bas donmesı sebebıyle.. Sonuc mu ıltıhap cıktı ultrasonada gırdım sımdılık kese falan gozukmuyorum rahım duvarı kalın gec dollenme olmu solabılır 45. Gun kan testı ded acıldekı doktor. Bırde ılac yazdı bunların zararı dokunmaz varzsa dıye antıbıyotık ve fıtıl. benım artık bu ay bebeısten umudum yok ama hala reglı olamadım ve hala akıntım cok var ama o ıltıhaptan olabılır dedı doktor sadece gogus uclarım cok acıyor cok ufak kıstlerım varmıs am asorun degılmıs onlar hamıle kalmama engel degılmıs vede reglşımı aksatatn onlar degılmıs

az önce karışmış yazdıklarım nette ki hesaplamalar genelde tutmuyo canım.. bana uymuyo mesela:) ben ovulasyon testi kullanıyorum aynı zamanda netten de bi bakayım diyorum ama ikisi birbirini tutmuyor. interneti 1 hafta erken hesaplıyor..ovulasyon testi daha kesin sonuç veriyor..2 ay olcak bu ay ilk kez çift kırmızıyı gördüm ovulasyonda..umudum daha çok bu aydan o yüzden ama hiç bir belirtim yok..adete 7-8 gün kaldı...

bu arada herkese günaydınnn..bol hamile haberi almak dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…