artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

hemen üstüme alınıyım HOŞBULDUM canım;:) senın ne zaman bat

azkalmıs senin tatlım yaa.ayy ben inanıyorum ne olursa olsun hepimizin karnı dolucak şişmanlar olcaz umudumuzu kaybetmeyelim hiçbirimiz neolur kızlar oldumu? birbirimize hep destek olalım.bu topiğin özelliği bu olsun

ya ben şu çin takvimi denen şeye baktım ama şöle baktım hamile kalacağımı düşündüğüm zamandan baktım örneğin ağustosta hamile kaldım mesela kızım olcakmış allah bilir ama kızım olcakmış gibi geliyor banada

6 gün var işte ama nasıl geçer bilmiorummm bugün sağ tarafım hep kıpır kıpır ağrıda değil gazda değil çok değişik bişey hayır olsun inşallah hamilelikle ilgilidir hayırlısıysaaa
benim bata çoookk var canım nasıl geçecek bilmem taaaaaa 30 eylül..bu ay gelmesin bıktım şu battan

olsun canım oda gelir ve bir bakarsın çift çizgi ve eeeee HAMİLESİİİİNNNN

hoşgeldin şekerim bende gezdim geldim şimdi eve kaynımın bilgisayarını kaptım hemen topiğime bakım dedim.ay süper sizleri hep böyle umutlu olmak beni çok mutlu ediyor.bi an oluyor mesela diyorum ki benim neden bebegim olmadı hala üzülüyorum o an telefonumdan hemen topiğimize giriyorum okuyorum yazdıklarınızı diyorum ki ozaman allah büyük eminim benimde bir gün bebeğim olacakk

kızlar hepinizi seviyorum ben yaaaa

olsun canım oda gelir ve bir bakarsın çift çizgi ve eeeee HAMİLESİİİİNNNN[/QUOTE]

ağzından bal damlıyor arkadaşım inşallahhhhhhh o günleri görebilecek miyim acaba

hoşbulduk canım üzülmek yok hamile olana kadar beraberiz burda inşallah hatta hamile olduktan sonra da beraber oluruz inşallah günlerimizi gelişmelerimizi anlatırız birbirimize ayy çok heyecan yaptım gene bende seviyorum sizleri hayata aynı pencereden bakıyor birbirimizi anlıyoruz dertleşiyoruz süpersiniz

yok canim yumurtlama zamanimi biliyoirdum ama ozellikle dikkat etmedim ates olcmekle falan hic ugrasmadim ,hissetmistim cabuk olacagi,nni zaten

kaçırdın valla biz yaptık kahvaltıyı yarın sabahada bütün topik tam kadro sana gelelim olur mu boyozlar gene benden olsun bayada çoğaldık maşallah

kızım olursa selin oğlum olursa adını ATA koyucam ayy ne güzelll

ikisi de çok güzel canım çok beğendim isim seçmek te çok zor ne güzel sen karar vermişsin..ben hiç düşünmedim benim için zor:) yapı olarak kararsız bir insanım valla sanırım 9 ayda zor bulurum

ikisi de çok güzel canım çok beğendim isim seçmek te çok zor ne güzel sen karar vermişsin..ben hiç düşünmedim benim için zor:) yapı olarak kararsız bir insanım valla sanırım 9 ayda zor bulurum

teşekkür ederim canım çok kararlı bi insanımdır daha nişanlıyken isimlerimiz hazırdı:) sen hamile kal ben sana yardımcı olurum canımm

kaçırdın valla biz yaptık kahvaltıyı yarın sabahada bütün topik tam kadro sana gelelim olur mu boyozlar gene benden olsun bayada çoğaldık maşallah

valla çok isterim canım gelin başımın üzerinde yeriniz var tanışır kaynaşırız hem yarında işe gitmem hem bende banada iyi olur :76: şöyle kalabalık şen şakrak kahvaltı yapmayı da özledim hem.

benimde şöylee şne şakrakk bol arkadaşlı bi kahvaltı yapmayalı çook oldu ve banada çook ii gelirrr

teşekkür ederim canım çok kararlı bi insanımdır daha nişanlıyken isimlerimiz hazırdı:) sen hamile kal ben sana yardımcı olurum canımm

gerçekten mi tamam çok sevinirim vallahi.. eşimde benim gibi kararsızdır işimiz zor çok zor ayyy aman bebiş gelsin de olmazsa kura çekeriz

yukarıda ki yazımdada kız öpücük atıyo sanmıştım dil çıkarıyormuş ayol çok ayıp oldu vallahi siz onu öpücük diye görün kızlar

marypoker senınle aynı gündeyiğz sendeki belirtiler nasılll

Canım benim belirtiler şunlar; göğüslerimde hassasiyet var, çok fazla akıntım oluyo ilk başlarda beyazdı şimdi şeffaf su gibi , belimde ara ara ağrı var, karnımda böle baloncuklar patlıomuş gibi oluyo bazen...Tabi bunlar tamameen psikolojik de olabilir bakalım bekliyoruz kırmızı kart işaretleri de olabilir Allah korusun:18:

He bide bütün gün yatsam uyurum

Sende var mı canım belirtiler..eğer hamileysek ki inşallah öyledir aynı zamanda doğurcaz demek oluyo=)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…