merhaba kızlar nasılsınız yeni girebildim nete bugünkü sayfaların hepsini okudum bugün baya şenmiş topiğimiz kahvaltılar yapılmış falan:):) kaçırdım..yeni arkadaşlar gelmiş aramıza hoşgelmişlerlistemiz kabarıyo gittikçe süper
kızlarr benide eklermisinizzz bat 13 eylül..soooonnnn 6 gün...sizdeki belirtiler nasıl..bu arada benim 2 kaybım var ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim 5 haftalık kendiliğinen düştü..2.hamileliğim 7 haftalık kese vardı bebek yoktu ve kürtaj oldum..korunmadan sonraki ilk denememiz inşallah bu sefer yüzümüz gülerr allahım bidaha yaşatmasın sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin ve isteyen herkese versin..
hemen üstüme alınıyım HOŞBULDUM canım;:) senın ne zaman bat
kızlarrr herşeyin hayırlsıı tabiki ama çin takvimine baktınız mıııııı..tabiki bebeğini düşürenler kaybedenlerden biri olarak benim cinsiyet seçme şansım lüksümmmmm hiç yok ama merak işte ..şimdi hamile kalınan ay dio ben çalışmalrı ağustosta yaptım ona mı bakmalıyım yoksa eylüle mi
6 gün var işte ama nasıl geçer bilmiorummm bugün sağ tarafım hep kıpır kıpır ağrıda değil gazda değil çok değişik bişey hayır olsun inşallah hamilelikle ilgilidir hayırlısıysaaaazkalmıs senin tatlım yaa.ayy ben inanıyorum ne olursa olsun hepimizin karnı dolucakşişmanlar olcaz umudumuzu kaybetmeyelim hiçbirimiz neolur kızlar oldumu? birbirimize hep destek olalım.bu topiğin özelliği bu olsun
benim bata çoookk var canım nasıl geçecek bilmemtaaaaaa 30 eylül..bu ay gelmesin bıktım şu battan
ya ben şu çin takvimi denen şeye baktım ama şöle baktım hamile kalacağımı düşündüğüm zamandan baktım örneğin ağustosta hamile kaldım mesela kızım olcakmışallah bilir ama kızım olcakmış gibi geliyor banada [/QUO:66
haha benimde cnm ağustosta mı kalmış oluorum bilmiorum ama ağustosta çalışma oldu eylülde olmadıı eğer ağustossa benimdee kızçeee:)
merhaba kızlar nasılsınız yeni girebildim nete bugünkü sayfaların hepsini okudum bugün baya şenmiş topiğimiz kahvaltılar yapılmış falan:):) kaçırdım..yeni arkadaşlar gelmiş aramıza hoşgelmişlerlistemiz kabarıyo gittikçe süper
ya ben şu çin takvimi denen şeye baktım ama şöle baktım hamile kalacağımı düşündüğüm zamandan baktım örneğin ağustosta hamile kaldım mesela kızım olcakmışallah bilir ama kızım olcakmış gibi geliyor banada [/QUO:66
haha benimde cnm ağustosta mı kalmış oluorum bilmiorum ama ağustosta çalışma oldu eylülde olmadıı eğer ağustossa benimdee kızçeee:)
valla ozaman hamileysen eger(inşallah) sen pembiş tulumlar almaya başla benimde bu ay tuttuysa kızım olcak ekimden sonra genelde erkek
hoşgeldin şekerimbende gezdim geldim şimdi eve kaynımın bilgisayarını kaptım hemen topiğime bakım dedim.ay süper sizleri hep böyle umutlu olmak beni çok mutlu ediyor.bi an oluyor mesela diyorum ki benim neden bebegim olmadı hala üzülüyorum o an telefonumdan hemen topiğimize giriyorum okuyorum yazdıklarınızı diyorum ki ozaman allah büyük eminim benimde bir gün bebeğim olacakk
kızlar hepinizi seviyorum ben yaaaa
kızım olursa selin oğlum olursa adını ATA koyucam ayy ne güzelll
ikisi de çok güzel canım çok beğendim isim seçmek te çok zor ne güzel sen karar vermişsin..ben hiç düşünmedim benim için zor:) yapı olarak kararsız bir insanım valla sanırım 9 ayda zor bulurum
kaçırdın valla biz yaptık kahvaltıyı yarın sabahada bütün topik tam kadro sana gelelim olur mu boyozlar gene benden olsunbayada çoğaldık maşallah
valla çok isterim canım gelin başımın üzerinde yeriniz var tanışır kaynaşırız hemyarında işe gitmem hem bende banada iyi olur :76: şöyle kalabalık şen şakrak kahvaltı yapmayı da özledim hem.
teşekkür ederim canım çok kararlı bi insanımdır daha nişanlıyken isimlerimiz hazırdı:) sen hamile kal ben sana yardımcı olurum canımm
marypoker senınle aynı gündeyiğz sendeki belirtiler nasılll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?