artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

bana da çok erken geldi zaten o günler...yarın gidicem doktora bakalım inşallah yumurta takibi falan yapar da anlarım durum ne die olmadı ovulasyon testlerinden bende kullanıcam..
inşallah seninde bebeğin gelmiştir bu ay seninledir güzel haberlerini bekliyoruz:)

çok geçmiş olsun Balllll..şimdi nasılsın iyi misin..:26:

Günaydın canım cok gecmiş olsun. en kısa zamanda düzelirisn umarım. bebek varsada umarım kenısını bır an once belli eder sende rahat bir nefes alırsın. üzme kendini fazla ve kendine iyi bak lütfen.

kullanabilirsin gerçektende yakalıyo ovulasyonu.o yakalıyo da biz tutturamadık

inşallah canım çok saol..ama ne biliyim sanki değilmişim gibi..:26:

kızlar batı gelenlerrr inşallah bebişleriniz gelmiştir..şeker leblebi az kaldı ne alemdesin belirtilerin var mı??

günaydınnn papatya...Naptın eşine söyledin mi güzel haberi nasıl karşıladı??=)

Evet söyledim. İkimizde şaşkınız sadece :) Dün ilk defa başımı yastığa koyar koymaz uyudum tv karşısında. Psikolojik mi acaba? Yoksa hep uyuklayacak mıyım?? Bu arada dün ailelerde öğrendi. Ben bu kadar erkenden bilmelerini istemezdim ama bizimki tutamadı çenesini (eh birazda ben Yarın Dr. gideceğim. Ultrasonda görünür inş. bebeğim dua edin olur mu?...
canım senıde cok cok tebrık ederım
rahat bır hamılelıkle bebısıne kavusursun ınsallah
senın adına cok sevındım

Teşekkür ederim canım...Darısı isteyenlere inş.

heeyy süpersin işte böyle olmalı sende bendensinn yani :))) unutma birgün kucağımız boş kalmayacak ne zamandır istiyorsunuz bebiş

canım çok geçmiş olsun sen bu taşınma olayında iice yoruldun bence dikkat et kendine bide adette şaştı bu hale geldin bebiş inşallah seninledir ve büyük bi süprüss olur sizleree

yeni yeni başlıyodur uyku kendini göstermeye:)inşallah hiç bu problem yoktur canım herşey güzel olsun sende bize dua et olur mu bende yarın gidicem doktora:)

heeyy süpersin işte böyle olmalı sende bendensinn yani :))) unutma birgün kucağımız boş kalmayacak ne zamandır istiyorsunuz bebiş

inşallah kalmaz..8 aydır istiyoruz biz yarın başlıyorum bi fiil tedaviye umarım iyi bi doktordur da hemen kalırım hamile..kistim var da benim o zorlaştırıo hamile kalmamı

çok geçmiş olsun balllll..şimdi nasılsın iyi misin..:26:
canım cok tesekkur ederım ıyıyım ıyıyım de kasıklarım ozellıklede sol kasıgım cok agrıyor
zaten sureklı corapla gezerdım sımdı ıyıce astım kendımı kalın kalın gıyındım gece ayaklarıma sıcak su koyuyorum ve ılacları hemen kullanmaya basladım kı hemen fayda etsın dıye. Sende ne var ne yok??

günaydın canım cok gecmiş olsun. En kısa zamanda düzelirisn umarım. Bebek varsada umarım kenısını bır an once belli eder sende rahat bir nefes alırsın. üzme kendini fazla ve kendine iyi bak lütfen.

valla canım yokjsada sorun yok sorakı aylarda olur ama su bı gecsın cunku yoksa olucagı varsada olmaz ıdrar yolları enfeksıyonu mantar bu tarz da seyler spermlerın tuplere ulasmasını engellıyor bılıyorsun..sen nasılsın canım?

canım çok geçmiş olsun sen bu taşınma olayında iice yoruldun bence dikkat et kendine bide adette şaştı bu hale geldin bebiş inşallah seninledir ve büyük bi süprüss olur sizleree

canım benım sagolasın valla ya yoruldum hakıkaten ama bebısı sanmıyorum benımle olsun artık onumze bakıcızz onumuzdekı ay ııcn ovulasyon testı bılem aldım denemekte fayda var dımı ??

canım bende iyiyim. ya bende de mantar sorunu var tedavi oluyorum geciyor bır sure sonra tekrarlıyor doktoruma göre vücudum yapıyormus :) evet ekimde beraber hamile kalırız inşallah tabii canım.

canım bende iyiyim. Ya bende de mantar sorunu var tedavi oluyorum geciyor bır sure sonra tekrarlıyor doktoruma göre vücudum yapıyormus :) evet ekimde beraber hamile kalırız inşallah tabii canım.

canım mantar bende de cıkmıs bu sefer ıste hem onun ıcın hem ıltıhap ıcın verdı banada ılacları . Ama benım mantar normal mantar degıl kasıntım yok agrılı ıdrarda yok kokulu akıntıda yok ama ıdrar testınde var cımıs bakalım kullanıcam ılacları gecer daha cok hafıf dedı doktor ama tabıı tedavı olmak lazım boyle durumalr gebelıge engel teskıl edıyor maalesef

günaydın kızlar nasılsınız bakalım hayırlı cumalarımız olsun inşallah bbal geçmiş olsun canım inşallah bebeğin seninledir canım dikkkat et kendine lütfen kızlar inşallah bugünde güzel haberler alırız benim şafakta azldı beni bi heycan basıyo sormayın sanki ilk defa adet olucam ya kalbim hızlı hızlı atıyo kasıklarım ağrıyo belim ağrıyo idrarımı yeni yaptığım halde sanki hala varmış gibi ve çok çabuk acıkıyorum ama biraz bişey yiyince miğdem ağzıma geliyo anlamadım hadi hayırlısı inşallah

ins senınde vardır hamılesındır bılıomusun ben suan ılac kullanıorum ya pazartesıde doktora gıdıcem bana sankı dıcekkı hamılesın wwalla gozume uyku gırmıo benım gecelerı wc cıkıorum karnım dedıgın gıbı acıkıor belım agrıor kasıklarım agrıor adetımede baya var belkıde pıskolajık allahım su cuma vaktı bebek ıstıyenlerı bos cevırme dualarını

umarım kısa zamanda iyleşirsin canım dikkat et kendine lütfen .

ben de iyiyim işte balll..bata gün sayıyorum..ay sonuna...ama yine hiç bir değişim yok..önceki aylar gibi yani..offff düşünmeyeyim diyorum ama olmuyoo..her şeyden önce sağlık canım kendine bu ara çok dikkat et..ağır iş yapma..sıkı giyin..inşallah bebeğin seninledir :26:

VALAL CANIUM DUSUNMEYIM DIYINCE DAHA COK DUSUNUYOSUN EN IYISI OLURUNA BIRAKMAK BEN OYLE YAPTIM HOS BENDE BU AY TIK YOK SANIRSAM AMA BENDE REGLI BELIRTISIDE YOK ANLAMADIM BENIM BATTA 3 GUN GECTI KADIN DUN ULTRASONLA BAKTI OLSAYDIDA GOZUKMEZDI DAHA ZATEN DEDI AMAN DEDIM YOKTUR ZATEN. BASLADIM ILACLARI KULLANMAYA
umarım kısa zamanda iyleşirsin canım dikkat et kendine lütfen .

TAMAM CNAIM DIKKAT EDERIM ASLIDNA EDIYORUM. AMA SIMDI MAYDONOZ KURUYLE SOGAN KURUNE BASLIYCAM BU AY BAKALIM KISMET

TAMAM CNAIM DIKKAT EDERIM ASLIDNA EDIYORUM. AMA SIMDI MAYDONOZ KURUYLE SOGAN KURUNE BASLIYCAM BU AY BAKALIM KISMET[/QUOTE]

canım maydonaz soğan kuru ne ? ne işe yarıyo? ilkez duydum da

çok güzel bende aldım dün sipariş verdim bile bugün gelecektirbol bol çalışma eşliğinde sürdüreceğiz inşallah bebişler gelsin artık aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım benım sagolasın valla ya yoruldum hakıkaten ama bebısı sanmıyorum benımle olsun artık onumze bakıcızz onumuzdekı ay ııcn ovulasyon testı bılem aldım denemekte fayda var dımı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…