nette ki hesaplamalar genelde tutmuyo canım.. bana uymuyo mesela:) ben ovulasyon testi kullanıyorum aynı zamanda netten de bi bakayım diyorum ama ikisi birbirini tutmuyor. interneti 1 hafta erken hesaplıyor..ovulasyon testi daha kesin sonuç veriyor..2 ay olcak bu ay ilk kez çift kırmızıyı gördüm ovulasyonda..umudum daha çok bu aydan o yüzden ama hiç bir belirtim yok..adete 7-8 gün kaldı...
:26::26:
Gunaydın sekerlerım dun gıremedım herkese guzel bır cuma dıyorum persembe gecesı acıle kaldırdı esım benı yogun kasık agrısı bas donmesı sebebıyle.. Sonuc mu ıltıhap cıktı ultrasonada gırdım sımdılık kese falan gozukmuyorum rahım duvarı kalın gec dollenme olmu solabılır 45. Gun kan testı ded acıldekı doktor. Bırde ılac yazdı bunların zararı dokunmaz varzsa dıye antıbıyotık ve fıtıl.benım artık bu ay bebeısten umudum yok ama hala reglı olamadım ve hala akıntım cok var ama o ıltıhaptan olabılır dedı doktor sadece gogus uclarım cok acıyor cok ufak kıstlerım varmıs am asorun degılmıs onlar hamıle kalmama engel degılmıs vede reglşımı aksatatn onlar degılmıs
Gunaydın sekerlerım dun gıremedım herkese guzel bır cuma dıyorum persembe gecesı acıle kaldırdı esım benı yogun kasık agrısı bas donmesı sebebıyle.. Sonuc mu ıltıhap cıktı ultrasonada gırdım sımdılık kese falan gozukmuyorum rahım duvarı kalın gec dollenme olmu solabılır 45. Gun kan testı ded acıldekı doktor. Bırde ılac yazdı bunların zararı dokunmaz varzsa dıye antıbıyotık ve fıtıl.benım artık bu ay bebeısten umudum yok ama hala reglı olamadım ve hala akıntım cok var ama o ıltıhaptan olabılır dedı doktor sadece gogus uclarım cok acıyor cok ufak kıstlerım varmıs am asorun degılmıs onlar hamıle kalmama engel degılmıs vede reglşımı aksatatn onlar degılmıs
bana da çok erken geldi zaten o günler...yarın gidicem doktora bakalım inşallah yumurta takibi falan yapar da anlarım durum ne die olmadı ovulasyon testlerinden bende kullanıcam..
inşallah seninde bebeğin gelmiştir bu ay seninledir güzel haberlerini bekliyoruz:)
günaydınnn papatya...Naptın eşine söyledin mi güzel haberi nasıl karşıladı??=)
canım senıde cok cok tebrık ederım
rahat bır hamılelıkle bebısıne kavusursun ınsallah
senın adına cok sevındım
anlıyorum canım ama zaten adetin bitmesini sabırzılıkla bekliyoruz biz hep:) yumurtlama gününe dikkat etmedim şimdiye kadar nerdeyse hergün bazen daha fazla severiz birbirimizi:92:hayatın tadını fazla çıkarıyoruz ama acaba dedim yumurta gününü dikkate alıpta mı sevsek:)))biz hiç bebek için görmedik o işi ama dikkat etmek lazım sanırım yoksa sevip sevip kucağımız boş oturuyoruz
Evet söyledim. İkimizde şaşkınız sadece :) Dün ilk defa başımı yastığa koyar koymaz uyudum tv karşısında. Psikolojik mi acaba? Yoksa hep uyuklayacak mıyım?? Bu arada dün ailelerde öğrendi. Ben bu kadar erkenden bilmelerini istemezdim ama bizimki tutamadı çenesini (eh birazda benYarın Dr. gideceğim. Ultrasonda görünür inş. bebeğim dua edin olur mu?...
Teşekkür ederim canım...Darısı isteyenlere inş.
heeyy süpersin işte böyle olmalı sende bendensinn yani :))) unutma birgün kucağımız boş kalmayacak ne zamandır istiyorsunuz bebiş
canım cok tesekkur ederım ıyıyım ıyıyım de kasıklarım ozellıklede sol kasıgım cok agrıyorçok geçmiş olsun balllll..şimdi nasılsın iyi misin..:26:
günaydın canım cok gecmiş olsun. En kısa zamanda düzelirisn umarım. Bebek varsada umarım kenısını bır an once belli eder sende rahat bir nefes alırsın. üzme kendini fazla ve kendine iyi bak lütfen.
canım çok geçmiş olsun sen bu taşınma olayında iice yoruldun bence dikkat et kendine bide adette şaştı bu hale geldin bebiş inşallah seninledir ve büyük bi süprüss olur sizleree
canım bende iyiyim. Ya bende de mantar sorunu var tedavi oluyorum geciyor bır sure sonra tekrarlıyor doktoruma göre vücudum yapıyormus :) evet ekimde beraber hamile kalırız inşallah tabii canım.
günaydın kızlar nasılsınız bakalım hayırlı cumalarımız olsun inşallah bbal geçmiş olsun canım inşallah bebeğin seninledir canım dikkkat et kendine lütfen kızlar inşallah bugünde güzel haberler alırız benim şafakta azldı beni bi heycan basıyo sormayın sanki ilk defa adet olucam ya kalbim hızlı hızlı atıyo kasıklarım ağrıyo belim ağrıyo idrarımı yeni yaptığım halde sanki hala varmış gibi ve çok çabuk acıkıyorum ama biraz bişey yiyince miğdem ağzıma geliyo anlamadım hadi hayırlısı inşallah
canım mantar bende de cıkmıs bu sefer ıste hem onun ıcın hem ıltıhap ıcın verdı banada ılacları . Ama benım mantar normal mantar degıl kasıntım yok agrılı ıdrarda yok kokulu akıntıda yok ama ıdrar testınde var cımıs bakalım kullanıcam ılacları gecer daha cok hafıf dedı doktor ama tabıı tedavı olmak lazım boyle durumalr gebelıge engel teskıl edıyor maalesef
canım cok tesekkur ederım ıyıyım ıyıyım de kasıklarım ozellıklede sol kasıgım cok agrıyor
zaten sureklı corapla gezerdım sımdı ıyıce astım kendımı kalın kalın gıyındım gece ayaklarıma sıcak su koyuyorum ve ılacları hemen kullanmaya basladım kı hemen fayda etsın dıye. Sende ne var ne yok??
ben de iyiyim işte balll..bata gün sayıyorum..ay sonuna...ama yine hiç bir değişim yok..önceki aylar gibi yani..offff düşünmeyeyim diyorum ama olmuyoo..
her şeyden önce sağlık canım kendine bu ara çok dikkat et..ağır iş yapma..sıkı giyin..inşallah bebeğin seninledir :26:
umarım kısa zamanda iyleşirsin canım dikkat et kendine lütfen .
canım benım sagolasın valla ya yoruldum hakıkaten ama bebısı sanmıyorum benımle olsun artık onumze bakıcızz onumuzdekı ay ııcn ovulasyon testı bılem aldım denemekte fayda var dımı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?