- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
ins senınde vardır hamılesındır bılıomusun ben suan ılac kullanıorum ya pazartesıde doktora gıdıcem bana sankı dıcekkı hamılesın wwalla gozume uyku gırmıo benım gecelerı wc cıkıorum karnım dedıgın gıbı acıkıor belım agrıor kasıklarım agrıor adetımede baya var belkıde pıskolajık allahım su cuma vaktı bebek ıstıyenlerı bos cevırme dualarını
kızlar ben şimdi adetimden beri ateşimi ölçüyorum hep 36.4 bugün bi ölçtüm 36.1 acaba yumurtlama ne zaman başşlıyo böle durumda ilişki ne zaman olmalı bileniniz varmı acepp
çok güzel bende aldım dün sipariş verdim bile bugün gelecektirbol bol çalışma eşliğinde sürdüreceğiz inşallah bebişler gelsin artık aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar ben şimdi adetimden beri ateşimi ölçüyorum hep 36.4 bugün bi ölçtüm 36.1 acaba yumurtlama ne zaman başşlıyo böle durumda ilişki ne zaman olmalı bileniniz varmı acepp
kıslarrrrrr sabah kesemi gördüm 1cm miş ama daha bebiş yokmuş 4 hafta 1 günlüksün dedi doktor ama son adetime göre 5 hafta bitmiş olması gerekti ama keseyi ölçünce 4 hafta dedi bide bebişimi göreydim..inş rabbim sizede nasip etsin tez zamanda arkadaşlarım benim........
kıslarrrrrr sabah kesemi gördüm 1cm miş ama daha bebiş yokmuş 4 hafta 1 günlüksün dedi doktor ama son adetime göre 5 hafta bitmiş olması gerekti ama keseyi ölçünce 4 hafta dedi bide bebişimi göreydim..inş rabbim sizede nasip etsin tez zamanda arkadaşlarım benim........
Eger atesin dususe gecer ve ertesi gun yukselirse, dususe gectigi gun yumurtan catlamis demek oluyor. Adetin kacinci gunundesin su an? Eger ortalarina geliyorsa ve hep 364lerde olup bugun dusus gorduysen, catlama gunun olabilir. Bugunu mutlaka degerlendirin ve yumurtan bugun catlarsa. ertesi gun ve ondan sonraki gun de onemli. ama en onemlisi catladigi gun, yani atesinin dususe gectigi gun
meraba canım adetimin 10. günü 19 eylülde bitti bugünü değerlendirebilirim de yarın il dışındayız misfirlikte orda nasıl olcak ki olmazzz :))) ancak pazar akşamı bidaha çalışma olur :)
o zaman demek oluyoki bugün bizim için çooooooooook mühümm
meraba canım adetimin 10. günü 19 eylülde bitti bugünü değerlendirebilirim de yarın il dışındayız misfirlikte orda nasıl olcak ki olmazzz :))) ancak pazar akşamı bidaha çalışma olur :)
o zaman demek oluyoki bugün bizim için çooooooooook mühümm
canım geçmiş olsun umarım bebeğin seninledir ama önce her zaman hayırlısını diliyoruz senin sağlığın daha önemli bunuda unutma umarım en kısa sürede iğleşirsin kendine dikkat et
misafirlik yabancı yer değilse olur kızzz.ben geçen ay evde 1 -2 gün anca kalmışımdır ablamalarda annemlerde geçti günümzzz napalım yumurtlama dönemi bide bayrama denk geldi her fırsatı değerlendirdik şükür tuttuda hatta eşimle dbizim çocuk sokak çocuğu olcak heralde dioz.napalım herşey bebişilerimiz için değilmi zaten her fırsatı değerlendirin. bakarsın bizimki gibi tutar inş
ama sen yine daha sonrasi vucut isina da bak o zaman daha iyi tahmin anlarsin yumurtlama gunlerini. Bence ates olcme yontemi topicine gelip daha fazla bilgi alabilirsin
yeni yeni başlıyodur uyku kendini göstermeye:)inşallah hiç bu problem yoktur canım herşey güzel olsun sende bize dua et olur mu bende yarın gidicem doktora:)
canım cok tesekkur ederım ıyıyım ıyıyım de kasıklarım ozellıklede sol kasıgım cok agrıyor
zaten sureklı corapla gezerdım sımdı ıyıce astım kendımı kalın kalın gıyındım gece ayaklarıma sıcak su koyuyorum ve ılacları hemen kullanmaya basladım kı hemen fayda etsın dıye. Sende ne var ne yok??
ben de iyiyim işte balll..bata gün sayıyorum..ay sonuna...ama yine hiç bir değişim yok..önceki aylar gibi yani..offff düşünmeyeyim diyorum ama olmuyoo..
Belirtiyi pek fazla kafana takma derim. Benim bel ve bacak ağrısı dışında pek bir değişiklik olmadı...
Umudunu kaybetmeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?