artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

kızlarr bende gördüm geldim kesemi doktor 3 hafta sonra gel bebeği görelim dedi çok mutluyum allah sizede nasip etsin inş.lah

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var!! Dün bir test yapmıştım çok hafif silik çıkmıştı. Bat 26 eylül. ama bugün yaptım hiçbir şey yok. Sabah idrarıyla yaptım hiç yok. Bir de garip bir şey oldu ben idrar bölümüne idrarı damlatıyorum testin altından sızıyor. Ama control çizgisi çıktı. Ne olabilir ki?

kimyasal gebelik olabilir
o nedenle erken test yapmayı uygun bulmuyor doktorlar
yani döllenme olmuş fakat tutunamamıştır bebek
zaten biz farkında olmadan çoğu tutunamıyor
ama umarım bugünkü testin yanlıştır

evet ya insan keseyi görünce rahatlıyor benim düşüğüm olmuştu ve ben kesemi görememiştim doktor daha erken filan demişti ama benim içime ollumsuz bişi düşmüştü zaten sonrada bebek düştü o yüzden ne bilim içimde keseyi görünce herşey yolundaymış gibi bi his var tatlımm hadi hayırlısı çok sevindim
inş.lah cnm ya 3 hafta sonra kesin görülürmüş çok sevindim içim rahatladı valla

belkilim bozuktur test hem daha 3 gün var bekle birazz hafta sonu nasıl olsa bebeiş varmı yokum düşünme güzelce eğlen gez pazartesi şak die öğrenirsin inşallah tatlım

Arkadaşım yıkıldım resmen.... Önceki gebeliğim de düşükle sonuçlanmıştı. Zaten dün o çizgiyi görünce inanamamıştım kendim de söyledim hatta sevinmeye korkuyorum diye. Delirecem yemin ederim

Burda müjdeli haberleri alınca dayanamıyorum işte. Allah kimseyi eli boş bırakmasın inşallah

canım testin bozuk geldi bana çünki normalde idrar damlatmaması lazım bence başka bi testle tekrar dene inşallah hamilesindir canım

o zaman benimde geçen ay kimyasal gebelikti çünkü testlerim hep silik çıkmıştı adetim 2 gün gecikmişti tam sevinirken adet oldum o zaman benimdemi kimyasal gebelik olmuştur zaten benim içime böyle bişi doğmuştu bu arada bu bebişlerin tutunması için yapılması gereken bişi yokmu kızlar yaa ne bilim bi ilaç bi iğne vs bu nasıl olurr tutsun bu bebişler yaaa

benimki sadece bir tahmin
üzül diye söylemedim
emin ol bizim de birçok gebeliğimiz kimyasal gebelik olarak farkında olmadan son buluyor zaten
bunu kaybedilen bir bebek olarak asla düşünme
umarım yanılmışımdır ben, adet gününde testi tekrarlarsın
umarım güzel haberler verirsin

geldim cnm doktor hemen gördü kesemi 3 hafta sonra gel bebeği görelim dedi aç karnına gitmiştim testlerimi yaptırdım ilaç falan yazdı 12 mm olduğunu söyledi çok sevindim darısı hepinizin başına

canım maşallah süphanallah allah nazarlardan korusun inşallah darısı burdaki herkezin başına inşallah bizde bigün yazarız buraya keseyi gördük falan diye

Kimyasak gebelik oluşan döllenme sonunu normal bir embriyo yada gebelik kesesi oluşamadan gebeliğin çok erken dönemde kendi kendine düşükle sonuçlanmasıdır. Bu gebelik kaybı çok erken dönemde olduğu için diğer düşükler gibi farkedilmezler sadece laboratuarda B-HCG hormonunun kanda yüksekliğinin farkedilmesiyle şüphelenilebilir. Kadınların çoğunluğu bu tür bir "sessiz düşük" geçirir fakat normal olarak bunun farkında olmaz ve adet gördüğünü zanneder.

canım maşallah süphanallah allah nazarlardan korusun inşallah darısı burdaki herkezin başına inşallah bizde bigün yazarız buraya keseyi gördük falan diye

çok saol cnm hiç şüphen olmasın tatlım allahın izniyle sizinde güzel haberlerinizi burda paylaşıcaz hep beraber

tamam işte demekki tutunabilse bebişlerimiz olucakk dimi işte buna bi çare yokmuu:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…