Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah...
Belirtiyi pek fazla kafana takma derim. Benim bel ve bacak ağrısı dışında pek bir değişiklik olmadı...
Umudunu kaybetmeee
çok saol papatyacım..inşallah dediğin gibidir..hiç belirtisiz gelir belkide bebişim..:44::44:
kızlarr bende gördüm geldim kesemi doktor 3 hafta sonra gel bebeği görelim dediçok mutluyum allah sizede nasip etsin inş.lah
geldim cnm doktor hemen gördü kesemiIcquen doktora gidicekti ne yaptı acaba
ayy canımm ne ömutlu sanaaa hadi bakalım bebişide görelmm inşallahhh
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var!! Dün bir test yapmıştım çok hafif silik çıkmıştı. Bat 26 eylül. ama bugün yaptım hiçbir şey yok. Sabah idrarıyla yaptım hiç yok. Bir de garip bir şey oldu ben idrar bölümüne idrarı damlatıyorum testin altından sızıyor. Ama control çizgisi çıktı. Ne olabilir ki?
inş.lah cnm ya 3 hafta sonra kesin görülürmüş çok sevindim içim rahatladı valla
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var!! Dün bir test yapmıştım çok hafif silik çıkmıştı. Bat 26 eylül. ama bugün yaptım hiçbir şey yok. Sabah idrarıyla yaptım hiç yok. Bir de garip bir şey oldu ben idrar bölümüne idrarı damlatıyorum testin altından sızıyor. Ama control çizgisi çıktı. Ne olabilir ki?
kimyasal gebelik olabilir
o nedenle erken test yapmayı uygun bulmuyor doktorlar
yani döllenme olmuş fakat tutunamamıştır bebek
zaten biz farkında olmadan çoğu tutunamıyor
ama umarım bugünkü testin yanlıştır
Arkadaşım yıkıldım resmen.... Önceki gebeliğim de düşükle sonuçlanmıştı. Zaten dün o çizgiyi görünce inanamamıştım kendim de söyledim hatta sevinmeye korkuyorum diye. Delirecem yemin ederim
Arkadaşım yıkıldım resmen.... Önceki gebeliğim de düşükle sonuçlanmıştı. Zaten dün o çizgiyi görünce inanamamıştım kendim de söyledim hatta sevinmeye korkuyorum diye. Delirecem yemin ederim
geldim cnm doktor hemen gördü kesemi3 hafta sonra gel bebeği görelim dedi aç karnına gitmiştim testlerimi yaptırdım ilaç falan yazdı 12 mm olduğunu söyledi çok sevindim darısı hepinizin başına
o zaman benimde geçen ay kimyasal gebelikti çünkü testlerim hep silik çıkmıştı adetim 2 gün gecikmişti tam sevinirken adet oldum o zaman benimdemi kimyasal gebelik olmuştur zaten benim içime böyle bişi doğmuştu bu arada bu bebişlerin tutunması için yapılması gereken bişi yokmu kızlar yaa ne bilim bi ilaç bi iğne vs bu nasıl olurr tutsun bu bebişler yaaa
canım maşallah süphanallah allah nazarlardan korusun inşallah darısı burdaki herkezin başına inşallah bizde bigün yazarız buraya keseyi gördük falan diye
çok saol cnmhiç şüphen olmasın tatlım allahın izniyle sizinde güzel haberlerinizi burda paylaşıcaz hep beraber
Kimyasak gebelik oluşan döllenme sonunu normal bir embriyo yada gebelik kesesi oluşamadan gebeliğin çok erken dönemde kendi kendine düşükle sonuçlanmasıdır. Bu gebelik kaybı çok erken dönemde olduğu için diğer düşükler gibi farkedilmezler sadece laboratuarda B-HCG hormonunun kanda yüksekliğinin farkedilmesiyle şüphelenilebilir. Kadınların çoğunluğu bu tür bir "sessiz düşük" geçirir fakat normal olarak bunun farkında olmaz ve adet gördüğünü zanneder.
tamam işte demekki tutunabilse bebişlerimiz olucakk dimi işte buna bi çare yokmuu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?