valla çok isterim canım gelin başımın üzerinde yeriniz var tanışır kaynaşırız hemyarında işe gitmem hem bende banada iyi olur :76: şöyle kalabalık şen şakrak kahvaltı yapmayı da özledim hem.
işyerimizdeki köpeklerden biri doğum yapmış haftasonu...
5tane yavrusu olmuş....
2yıldır sürekli yavruluyorlar ve hep yavruları seyrederek avunuyorumannesinin memelerine nasıl saldırıyorlar...
biyerden sonra artık yüreğimde kaldırmıyor yaa..
bi köpek kadar olamıyorum
cnm öyle deme üzüldüm şimdiseninde olcak allahın izniyle umutsuz yaklaşmamaya çalış
yok gerçekten öyle
azönce bebeklerden birini aldım kalbime bastım...:)anası ısırmadı bile,hissediyor içimdeki sevgiyi...
bu duyguyu bana yaşattığı için anne köpeğe teşekkür etmem lazım....
benim kendi kendime bunu yaşamam artık mucize...
Canım benim belirtiler şunlar; göğüslerimde hassasiyet var, çok fazla akıntım oluyo ilk başlarda beyazdı şimdi şeffaf su gibi , belimde ara ara ağrı var, karnımda böle baloncuklar patlıomuş gibi oluyo bazen...Tabi bunlar tamameen psikolojik de olabilir bakalım bekliyoruz kırmızı kart işaretleri de olabilir Allah korusun:18:
He bide bütün gün yatsam uyurum
Sende var mı canım belirtiler..eğer hamileysek ki inşallah öyledir aynı zamanda doğurcaz demek oluyo=)))
bende 4 yıldır her ay adet olmama umuduyla bekliyorum.allahım hepimize yardım et ne olur hayırlı evlat ver yarrabbim.
canım benim sağ kasığımda sızıltı gibi ağrı oluo bazen ve hep dediğin gibi sanki baloncuklar patlıo gaz mıdır ne dir ama neden sadece sağda çözemedim:) aşırı akıntım yok ama 2 gündür su gibi şeffaf başladı ama günde 1 yada 2 kez..hakkımızda hayırlısı olsun herşey bizim için üzülmek yok..doğum tarihimiz de çok anlamlı gençlik ve spor baramı:) bizimkiler çok sportmen olabilir:)
arkadasım benimde sağ kasığımda batma oluyor zaman zaman.fıtıktan bile şüphelendilier.ultrason falan çekildi.sonunda anladık ki düzensiz yumurtlama sonucu yumurtanın aşırı büyümesi ile oluşan bir batma imiş.
arkadasım benimde sağ kasığımda batma oluyor zaman zaman.fıtıktan bile şüphelendilier.ultrason falan çekildi.sonunda anladık ki düzensiz yumurtlama sonucu yumurtanın aşırı büyümesi ile oluşan bir batma imiş.
evliliğimin ilk aylarında bikez jinekoloğa gitmiştim çok ürktüm ,sağolsun çok anlayışsız bi bayan doktora denk geldim..
başhekimede şikayet ettim gerçi...
neyse o günden beri hiç jinekoloğada gitmek gelmedi içimden..
adetim düzenlidir ve şimdiye kadar ailedende gelen bir rahatsızlığımız yok,birazda buna güvenerek doktora giitmeye gerek görmedim..
şimdi gidiyim diyorum randevu almak deveye hendek atlatmak gibi bişey ve doktorlarda erkek olursa
off problemli bir insanım ben...niye kendi kendine gelmiyosun sıpa
kızlar benimde dünden beri özellikle bugün itibariyle sağ ara ara sol tarafta batma gibi garip bişey var akıntımda çoğaldı bugün
kızlar benimde hep sağ tarafımda bi kerede sol tarafımda olsun yaa genel muayne de oldum kist falan hiçbişey çıkmadı ama hep sağ tarafım..
cnm evleneli ne kadar oldu peki??
3yıla yaklaşıyoruz...
ilk jinekolağa kontrol amaçlı gitmiştim..çocuk için değil yani..
yok gerçekten öyle
azönce bebeklerden birini aldım kalbime bastım...:)anası ısırmadı bile,hissediyor içimdeki sevgiyi...
bu duyguyu bana yaşattığı için anne köpeğe teşekkür etmem lazım....
benim kendi kendime bunu yaşamam artık mucize...
bunun için doktora görünmem gerekir mi 4 aylık evliyim 2 aydır bebek deniyoruz ve 2 aydırda bu batma çıktı ne yapayım ben doktora mı görüneyim
ah cnm nasıl bi sabır var sende nasıl bekledin onca yıl belki basit bi sorun vardır kısa sürede geçicek bişey etrafımda oldu benim öyle belkide bi sorun yoktur ama sen genede ilk iş mutlaka bi git doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?