artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

tmm o zaman anlaştık yarın sabah sendeyiz cnm yap hazırlığını

işyerimizdeki köpeklerden biri doğum yapmış haftasonu...
5tane yavrusu olmuş....

2yıldır sürekli yavruluyorlar ve hep yavruları seyrederek avunuyorumannesinin memelerine nasıl saldırıyorlar...

biyerden sonra artık yüreğimde kaldırmıyor yaa..

bi köpek kadar olamıyorum

cnm öyle deme üzüldüm şimdiseninde olcak allahın izniyle umutsuz yaklaşmamaya çalış

yok gerçekten öyle

azönce bebeklerden birini aldım kalbime bastım...:)anası ısırmadı bile,hissediyor içimdeki sevgiyi...

bu duyguyu bana yaşattığı için anne köpeğe teşekkür etmem lazım....

benim kendi kendime bunu yaşamam artık mucize...

cnm öyle deme üzüldüm şimdiseninde olcak allahın izniyle umutsuz yaklaşmamaya çalış

niye cnm şimdiye kadar olmadı diye hiç olmayacak değil ya bu kadar umutsuz konuşma lütfen

canım benim sağ kasığımda sızıltı gibi ağrı oluo bazen ve hep dediğin gibi sanki baloncuklar patlıo gaz mıdır ne dir ama neden sadece sağda çözemedim:) aşırı akıntım yok ama 2 gündür su gibi şeffaf başladı ama günde 1 yada 2 kez..hakkımızda hayırlısı olsun herşey bizim için üzülmek yok..doğum tarihimiz de çok anlamlı gençlik ve spor baramı:) bizimkiler çok sportmen olabilir:)

bende 4 yıldır her ay adet olmama umuduyla bekliyorum.allahım hepimize yardım et ne olur hayırlı evlat ver yarrabbim.

arkadasım benimde sağ kasığımda batma oluyor zaman zaman.fıtıktan bile şüphelendilier.ultrason falan çekildi.sonunda anladık ki düzensiz yumurtlama sonucu yumurtanın aşırı büyümesi ile oluşan bir batma imiş.

evliliğimin ilk aylarında bikez jinekoloğa gitmiştim çok ürktüm ,sağolsun çok anlayışsız bi bayan doktora denk geldim..
başhekimede şikayet ettim gerçi...

neyse o günden beri hiç jinekoloğada gitmek gelmedi içimden..
adetim düzenlidir ve şimdiye kadar ailedende gelen bir rahatsızlığımız yok,birazda buna güvenerek doktora giitmeye gerek görmedim..
şimdi gidiyim diyorum randevu almak deveye hendek atlatmak gibi bişey ve doktorlarda erkek olursa

off problemli bir insanım ben...niye kendi kendine gelmiyosun sıpa

canım herşey bizler için allah devasız dert vermesin..inşallah benimki hamilelikle ilgilidir..2 kez hamilelik yaşadım aynı şeyler tekrar oluo ama belki bu psikolojiktir bilemem..

kızlar benimde dünden beri özellikle bugün itibariyle sağ ara ara sol tarafta batma gibi garip bişey var akıntımda çoğaldı bugün

cnm evleneli ne kadar oldu peki??

kızlar benimde dünden beri özellikle bugün itibariyle sağ ara ara sol tarafta batma gibi garip bişey var akıntımda çoğaldı bugün

kızlar benimde hep sağ tarafımda bi kerede sol tarafımda olsun yaa genel muayne de oldum kist falan hiçbişey çıkmadı ama hep sağ tarafım..

kızlar benimde hep sağ tarafımda bi kerede sol tarafımda olsun yaa genel muayne de oldum kist falan hiçbişey çıkmadı ama hep sağ tarafım..

bunun için doktora görünmem gerekir mi 4 aylık evliyim 2 aydır bebek deniyoruz ve 2 aydırda bu batma çıktı ne yapayım ben doktora mı görüneyim

3yıla yaklaşıyoruz...

ilk jinekolağa kontrol amaçlı gitmiştim..çocuk için değil yani..

ah cnm nasıl bi sabır var sende nasıl bekledin onca yıl belki basit bi sorun vardır kısa sürede geçicek bişey etrafımda oldu benim öyle belkide bi sorun yoktur ama sen genede ilk iş mutlaka bi git doktora

çok üzüldüm yaa demeyin böyle şeyler bizlerinde bebekleri olacak Allahın izniyle..umutlu olalım kızlar üzülmeyin..

bunun için doktora görünmem gerekir mi 4 aylık evliyim 2 aydır bebek deniyoruz ve 2 aydırda bu batma çıktı ne yapayım ben doktora mı görüneyim

canım zaten hamilelik düşünüosun önce bi ultrasonla yumurtalıklara rahmine bakılması iidir ..ayrıca hamile kalmadan önce bazı testleri yaptırmanda yarar var..

kayınvalidem bile bikez sormadı,bebek nezaman gelecek diye...

geçen sene şakayla karışık bebek düşünüyoruz dedim ,hayırlısı dedi ve borçlarımızı hatırlattı..

sanırım borçlarımız bende saplantı haline geldi ve bundan olmuyor

eşime görede hava hoş,evisinin borcu tıkır tıkır ödeniyor..bitince nasılsa baba olabilir..
ama şuanda çok kritik bir zamanda hissediyorum..
borçlara enaz 3 yıl var ve ozaman 35 yaşında olacağım...

bana sadece annem ve ablam destek oluyor...boşver borçları ,sen doğur ben bakarım diyor..
ahhh boşuna dememişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar..

işyerinde olmasam varya nasıl ağlamak geliyor içimden..

ah cnm nasıl bi sabır var sende nasıl bekledin onca yıl belki basit bi sorun vardır kısa sürede geçicek bişey etrafımda oldu benim öyle belkide bi sorun yoktur ama sen genede ilk iş mutlaka bi git doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…