benimde en çok belim ağrıdı kime desem hamilesindir diyo inşallah öyleyiz hiç ağrımazdı
al bendende okadar iki sabahtır idrar testi yaptım belki silik felan çıkar diye ama yokkan testine cesaretim yok benimde :18: daha önceki aylarda yaptım bişey çıkmayınca insan çok kötü oluyo.. idrar testinde belki daha çıkmamıştır diye umut ediyosun işte eşime bende söyleyemiiyorum kendini kaptırma boşver diyo ...
aynısı canım başka şeylerle ilgilen diyo ama benim başka bişeyim yokki ya canım nette başka yere baktım rahim ağzının yumuşaması falan diyo ama onu biz anlayabiliyomuz ben anlamadım sanki yumuşamış gibi geldi bana am bilemiyorum
içimden bi ses senin hamile olduğunu söylüyor inşallah öylesindir canım amiiiinnnnnnn
inşallah canım ona o kadar ihiyacım varki anlatamam benden kaç sene sonra evlenenler aldı kucaklarına meleklerini ama ben hala yeni evli gibiyim insan özeniyo işte bana sanki kısırmışım gibi bakıyolar çok zoruma gidiyo bide biz gurbetteyiz burda hiç kimsemiz yok sabahtan akşama kadar yanlızım o bana bi can yoldaşı olur allahım inşallah sanada tüm isteyen lerede hayırlısından tez zamanda nasip etsin
neden öyle diyosun kimse öyle bakmıyodur sana öyle geliyodur eminim.. benimde bu şehirde kimsem yok.. izmire evlendim.. siz nekadardır deniyosunuz.. doktora gittinmi daha önce??
bu arada bat 30 eylül,yarın test yapmayı düşünüyorum.daha çok var biliyorum ama çok sabırsızım,çıkarsa şansıma,çıkmazsa daha erkendi zaten derim :))
merhaba arkadaşlar,bende aranıza yeni katıldım.3 yaşında bi kızım var,şimdi ikinciyi düşünüyoruz umarım eylül ayı benim ve tüm isteyenlerin hayalini gerçekleştirir.
bilmemiyorum canım belki dediğin gibi bana öyle geliyodur neyse ben 3 senelik evliyim 3 senedirki hiç korunmadım ama olmadı 7 ay önce dış gebelikten kürtaj oldum doktorlar hiç bi sorun yok diyo bakalım biz bi buçuk senedirki istanbuldayız eşimin tayini buraya çıktığı için öyle işte sen nezamandırki istiyon canım
İyi geceler kızlar,,bende gittim bugün doktora hatta doktoruma bayıldımtedaviye başladık iki tane ilaç verdi adet olduktan sonra gitçem tekrar kistimin durumuna göre ameliyat önerebilirim dedi bakalım hayırlısı inşallah küçülür de gerek kalmaz ameliyatlara....
edirne canım bu arada bana da tüp bebeğe kadar gidebilir ama merak etme çocuksahibi olcanız dedi:))içimde huzursuzluk vardı ya olmazsa diye üzülüyodum ama sanırım bu iş doktorda bitiyo..içimi o kadar rahatlattı ki anlatamam:))))
hepinize iyi geceler..inşallah hayırlı haberler gelsin herkeslerden
günaydın kızlaarrr benim bata daha var yarın da ilaç tedavisine başlıycaktım ama bu sabah bişey dürttü ve test yaptım ve ikinci çizgi silik çizgi çıktı...güzel şeyler duymaya ihtiyacım var bana doğru gibi gelmiyo ama olabilir mi ki yaa??
canım sende bılıyorsun sılık cıkanların bırcogu hamıle cıktı
ılac ted.baslıcaksan hemen gıdıp kan versene
Gunaydın,
dün test aldim bugün yapayım diye. predictor alıp 25 tl vermeme rağmen test bozuk çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?