artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

benimde en çok belim ağrıdı kime desem hamilesindir diyo inşallah öyleyiz hiç ağrımazdı

benimde belim hiç ağrımazdı :26: ilk defa bu ay oluyor. bide yakın arkadaşımın geçen gün hamile olduğunu öğrendik..onun adına çok sevindim.. ama işte benimde özlemim arttı :2:

aynısı canım başka şeylerle ilgilen diyo ama benim başka bişeyim yokki ya canım nette başka yere baktım rahim ağzının yumuşaması falan diyo ama onu biz anlayabiliyomuz ben anlamadım sanki yumuşamış gibi geldi bana ama bilemiyorum

Son düzenleme:

içimden bi ses senin hamile olduğunu söylüyor inşallah öylesindir canım amiiiinnnnnnn

içimden bi ses senin hamile olduğunu söylüyor inşallah öylesindir canım amiiiinnnnnnn

inşallah canım ona o kadar ihiyacım varki anlatamam benden kaç sene sonra evlenenler aldı kucaklarına meleklerini ama ben hala yeni evli gibiyim insan özeniyo işte bana sanki kısırmışım gibi bakıyolar çok zoruma gidiyo bide biz gurbetteyiz burda hiç kimsemiz yok sabahtan akşama kadar yanlızım o bana bi can yoldaşı olur allahım inşallah sanada tüm isteyen lerede hayırlısından tez zamanda nasip etsin

neden öyle diyosun kimse öyle bakmıyodur sana öyle geliyodur eminim.. benimde bu şehirde kimsem yok.. izmire evlendim.. siz nekadardır deniyosunuz.. doktora gittinmi daha önce??

merhaba arkadaşlar,bende aranıza yeni katıldım.3 yaşında bi kızım var,şimdi ikinciyi düşünüyoruz umarım eylül ayı benim ve tüm isteyenlerin hayalini gerçekleştirir.

neden öyle diyosun kimse öyle bakmıyodur sana öyle geliyodur eminim.. benimde bu şehirde kimsem yok.. izmire evlendim.. siz nekadardır deniyosunuz.. doktora gittinmi daha önce??

bilmemiyorum canım belki dediğin gibi bana öyle geliyodur neyse ben 3 senelik evliyim 3 senedirki hiç korunmadım ama olmadı 7 ay önce dış gebelikten kürtaj oldum doktorlar hiç bi sorun yok diyo bakalım biz bi buçuk senedirki istanbuldayız eşimin tayini buraya çıktığı için öyle işte sen nezamandırki istiyon canım

bu arada bat 30 eylül,yarın test yapmayı düşünüyorum.daha çok var biliyorum ama çok sabırsızım,çıkarsa şansıma,çıkmazsa daha erkendi zaten derim :))

hiç bi sorun yok diyorsa olur ozaman canım.. sadece işte zamanı var herşeyinde biz sabırsızlanıyoruz bizim çok uzun zaman olmadı başlayalı.. ama benim kilolarım ve troid hastası olmam işi zorlaştırıyor. yani doktorlar öyle diyor.. kilo vermen gerek diyorlar.. ama işte vermek kolay değil

canım inş. doktorununda dediği gibi tez zamanda bebiş sahibi olucaz banada doktorum bunlara gerek kalmıycak dedi inş. dediği gibi olur en kısa zamanda kavuşuruz

teşekkür ederim arkadaşlar...

aslında ben taa ayın 20'sinde bi test yapmıştım :) bildiğiniz normal testlerden.ikinci çizgi hayal meyal belirdi çok silik olarak,ama belli oluyodu yani.testmi hatalıydı yoksa gerçekten hamilemiyim bilemiyorum.o yüzden umutlandım yarın bidaha yapayım dedim başka bi marka bakalım bişey çıkacakmı.bat.ım 28-30 gibi,yarın 2-4 gün kalmış oluyor.varsa bişey silikte olsa çıkar diye düşünüyorum.hayırlısı olsun hepimiz için.

günaydın kızlaarrr benim bata daha var yarın da ilaç tedavisine başlıycaktım ama bu sabah bişey dürttü ve test yaptım ve ikinci çizgi silik çizgi çıktı...güzel şeyler duymaya ihtiyacım var bana doğru gibi gelmiyo ama olabilir mi ki yaa??

canım sende bılıyorsun sılık cıkanların bırcogu hamıle cıktı
ılac ted.baslıcaksan hemen gıdıp kan versene

canım sende bılıyorsun sılık cıkanların bırcogu hamıle cıktı
ılac ted.baslıcaksan hemen gıdıp kan versene

ay inşallah canım ya yoksa diye çok kaptırmak da istemiyorum kendimi...yarın akşam başlıcaktım tedaviye o yüzden yarını bekleyeyim diyorum..hem sabah idrar yaparım tekrar pozitif çıkarsa yine kan veririm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…