artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

eczaneye söylesen bişi yapamazlar dimi üzüldüm bozuk çıkmasına...ben burda sordum erken gebelik testi falan varmı diye ama haberleri bile yok burdakilerin

Başka bir şey için hastaneye geldim. Kan da verdim. 12 gibi alacağım sonucu. Dua edin benim için (benim Bat 30'u, ama 2 gündür kahverengi lekelenmeler var, yerleşme falan mı diye umutlandim, e bı de sabirsizim tabi :))

Günaydın hayırlı sağlıklı huzurlu ve mutlu haftalar diliyorum herkese ve de bol hamişli bir hafta olsun yine

günaydıınn herkese hepimize umut dolu bir hafta olsunn benim gibi bu haftayı bekleyen adaylara bol şans ve güzel haberler diliyorumm

canım ben bu ay birde prolaktin için dosınex kullandım istersen bu ilacıda ekliyebilirsin.

gözün aydın canım seninde, sende hamişsin senin battan önce silikmiş benimki 2 gün sonra silikti . sabah test yaptınmı bekliyoruz güzel haberlerini

sea_moonn tebrıkler darısı basımıza arkadaslar bugun doktor kontralum var 3 de gıdıcem hayırlı haberlerle gelırım ıysallahhh

nasıl sabirsiz olduğumu anlatmak icin yazıyorum: sabah kan verdim, daha sonucunu alamadan regl oldum :) Beklediğimden 4 gün önce... Her işim sabırsız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…