artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

nasıl sabirsiz olduğumu anlatmak icin yazıyorum: sabah kan verdim, daha sonucunu alamadan regl oldum :) Beklediğimden 4 gün önce... Her işim sabırsız :)

hakkında hayırlısı olsun canım dün eşime dedim ki ben ne kadar desemde çarşamba olmadan kana gitmeme izin verme dedim oda tamam dedi 4 gün geçince gitmeyi düşünüyom korkuyorum senin gibi olmaktan kan veripte adet olmaktan

Merhabalar kızlar,

Geçen perşembe 2. silik çizgiyi görmüştüm ben de.
cuma da batımdı ama hala gelmedi kırmızılar.
bugün doktora gidip hamilelik haberini size veririm demiştim ama
içimden gelmedi doktora gitmek :) bu arada adet gecikmesini ilk hamileliğimden sonra ilk defa yaşıyorum.
Benim pek geçmez günü :)
Yarın belki veririm kesinleşmiş haberi size.
Umarım Allah isteyen herkese de verir en kısa zamanda.

tebrikler canım allah analı babalı büyütsün inşallah canım belirtin varmıydı canım benim batım dündü ama olmadım bakalım pekte olacakmışım gibi değilim

saol canım amin belirti olmaz mı bütün hepsini yaşadım ama psikolojik olarak etkilenmemi istemedi eşim testi bile 5 gün sonra yaptım ama en kuvvetli belirdi kasık ağrısı inşallah sende hayırlı haberler verirsin

canım silik çizgi çıktıysa hamilesin inşallah nasıl dayana biliyosun ya ben heycanladım senin yerine benim bat dündü cumartesi test yaptım gün içinde tek çizgi çıktı onun için bekliyorum çift olsaydı 1 dk beklemezdim

aaa nasıl dayanabılıorsın test yap yada gıt kan ver sılık cıkmıs adetın gecmedıgı halde gecmıs aaa kıs hamılesın sen hamılee ınsallahhh:)) hayırlı haberlerle gel

sağol canım yazdığın için benimde kasıklarım ve belim ağrıyo belim hiç ağrımazdı ama kasıklarımda pek ağrımazdı gerçi bakalım ne olucak canım dua et bizlerede lütfen hamişlerin duası kabul olur inşallah

Canım benim yaa içindeki duyguları çok ii anlıyorum bende senin yaşadıklarını yaşadım ama umudumuz hiç bitmesin birgün elbet sevineceğiz:))
amin tatlım bu da güzel bi haber dış gebelik değilsin hiç değilse rabbim tez zamanda versin bebeişlerimizi :)

Eki Görüntüle 263157

kızlar merhaba size müjdeyi veriyorummmmm

hayırlısı olsun inşallah canım çok sevindim darısı hepimize :)))

gözün aydın canım seninde, sende hamişsin senin battan önce silikmiş benimki 2 gün sonra silikti . sabah test yaptınmı bekliyoruz güzel haberlerini

inşallah canım yaa sabah bişi dürttü sabahın 6buçuğunda yaptım testi ne olduğumu şaşırdım hatta hiç beklemiyodum şuan da inanamıyorum..öğleden sonra gidicem sanırım kan vermeye yarını bekleyemicem..inşallah test yanlış değildir

dualarım sizinle kızlar beni sevindiren rabbim sizleri de sevindirsin inşallah

İş yerim şehre yaklaşık 35 km uzaklıkta dağın başında bi yerde :)
Şehre ulaşım saat başı servislerle sağlanıyor başka ulaşım kaynağım yok ve doktora gitmek için en az yarım gün izin almam gerekiyor.
Ben de o yüzden erteliyorum biraz. Biraz daha geçsin günüm diye bekliyorum. Akşam geç çıktığım için öyle her istediğimde test alma imakanım da yok.
Ben çıktığımda sadece nöetçi ecaneler açık oluyor çünkü.
Eşim de üstünden bikaç gün geçmeden test yapmama taraftarı o yüzden o da almıyor bana test.
Bekliyorum ben de bakalım.

snın ısyerın uzak benımde hastane uzak yenı yapıldı hastane esımde orda calısıor ve oraya gıtmemı ıstıyor:) ve yarım saat taaa gıtmısler sehrın dısına dıkmısler özel hastane ya servıslerı var dedıgın gıbı bugun 3 de gıdıcem o yol bıtmıcek bana yarım saat 1 saat oluck emınım ins test yaptıgında hayırlı haberler verırsın bızlere

Senin de hayırlı haberlerini alırız inş.
Eşinin hastanede çalışıyo olması büyük şans. Tabiki de onun çalıştığı hastaneye gitmelisin :)
Allah isteyen herkesin dualarını kabul etsin.

kızlar merhaba,
sanırım kafayı yemek üzereyim bebek istiyorum ama 4 aydır olmuyor, malesef artık onu da geçtim benim adet günüm kahverengi akıntılar ile başlıyor ve iki gün sürüyor sonra bir kanama başlıyor sancılı felaket iki aydır böyleyim ve kist tanısını koydum kendime doktorum yaaa uffama btün beliritler bunu göstermekte çok moralim bozuk yerlerdeyim iki gündür uyuyamıyorum 4 ekimde doktora gideceğim nasıl gececek bugünler bilmiyorum bu şekil adet olan var mı kızlar aranızda

Herkese merhaba arkadaşlar. Hamişler çoğalmış çok tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun inşallah. sea_moon_love arkadaşım maşallah ne güzel bir çizgi o öyle Adetin kaçıncı günü o testi yaptın canım? Arkadaşlar benim bat bugün biraz sancım var gibi. Henüz kanamam başlamadı ama akıntım var. Adet günü akıntı oluyor muydu arkadaşlar?

Geçmiş olsun arkadaşım çok üzülme daha 4 aycık olmuş çok değil ki Benim adetlerim öyle olmuyor ama sen anlatırken sancıyı resmen hissettim. Doktoru ihmal etmemeni tavsiye ederim.

Hamiş haberi veren kızlar gözünüzaydın sağlıkla alın inşlh kucağınıza.Allah isteyen herkese versin... dua edin bol bol

Geçmiş olsun arkadaşım çok üzülme daha 4 aycık olmuş çok değil ki Benim adetlerim öyle olmuyor ama sen anlatırken sancıyı resmen hissettim. Doktoru ihmal etmemeni tavsiye ederim.

sğaol canım, bebeği falan geçtim artık istemiyorum yaaa ne zaman bebek için çalışmalara başladık birşeyler olmaya başladı yaşadığım strs yeter bana tek derdim kist çıkması yedi bitirdi beni bu düşünce iki gündür, haftaya salı doktor beni bekler gel dedi bakalım ne diyecek tamamen negatifim offf

Yok rahatla ya valla herkes anlatıyor. Kim boşverdim dese o zaman hamile kalıyor stres düşman yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…