- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
nasıl sabirsiz olduğumu anlatmak icin yazıyorum: sabah kan verdim, daha sonucunu alamadan regl oldum :) Beklediğimden 4 gün önce... Her işim sabırsız :)
tebrikler canım allah analı babalı büyütsün inşallah canım belirtin varmıydı canım benim batım dündü ama olmadım bakalım pekte olacakmışım gibi değilim
Merhabalar kızlar,
Geçen perşembe 2. silik çizgiyi görmüştüm ben de.
cuma da batımdı ama hala gelmedi kırmızılar.
bugün doktora gidip hamilelik haberini size veririm demiştim ama
içimden gelmedi doktora gitmek :) bu arada adet gecikmesini ilk hamileliğimden sonra ilk defa yaşıyorum.
Benim pek geçmez günü :)
Yarın belki veririm kesinleşmiş haberi size.
Umarım Allah isteyen herkese de verir en kısa zamanda.
Merhabalar kızlar,
Geçen perşembe 2. silik çizgiyi görmüştüm ben de.
cuma da batımdı ama hala gelmedi kırmızılar.
bugün doktora gidip hamilelik haberini size veririm demiştim ama
içimden gelmedi doktora gitmek :) bu arada adet gecikmesini ilk hamileliğimden sonra ilk defa yaşıyorum.
Benim pek geçmez günü :)
Yarın belki veririm kesinleşmiş haberi size.
Umarım Allah isteyen herkese de verir en kısa zamanda.
saol canım amin belirti olmaz mı bütün hepsini yaşadım ama psikolojik olarak etkilenmemi istemedi eşim testi bile 5 gün sonra yaptım ama en kuvvetli belirdi kasık ağrısı inşallah sende hayırlı haberler verirsin
Çok çok tebrik ediyorum, Allah rahat bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek versin.
kızlar sanırım ben yine bebeği kaybettim... şimdi düşükmü yoksa dış gebelikmi die bakıyolar testin sonucunda dr. Yorum yapabileceğini söledi..bunun arkasından rahimde çok fazla tahribat yok korunmayız belki dedi ama korunma sürecine geçersek ben ekim ayını bile rüyamda görürüm....sanırım benden uzun süre geçti hadi kızlar hamişler çoğalsın bana dahada umut olsun...
teşekkür ederim kızlar 2 ay üstüste aynı sonuç ama dr. Dış gebelik değilde yine tutunamadan kaybettiğimizi söledi bu ayda serofen + çatlama iğnesiyle yola devam en azından korunma sürecim yok bu rahatlatıcı bi durum... Allahım hamişlerimizin bebişlerini kousun, bizlerede sağlıklı gebelik ve hayırlı bebişler nasip etsin inşallah.....
gözün aydın canım seninde, sende hamişsin senin battan önce silikmiş benimki 2 gün sonra silikti . sabah test yaptınmı bekliyoruz güzel haberlerini
sağol canım yazdığın için benimde kasıklarım ve belim ağrıyo belim hiç ağrımazdı ama kasıklarımda pek ağrımazdı gerçi bakalım ne olucak canım dua et bizlerede lütfen hamişlerin duası kabul olur inşallah
canım silik çizgi çıktıysa hamilesin inşallah nasıl dayana biliyosun ya ben heycanladım senin yerine benim bat dündü cumartesi test yaptım gün içinde tek çizgi çıktı onun için bekliyorum çift olsaydı 1 dk beklemezdim
İş yerim şehre yaklaşık 35 km uzaklıkta dağın başında bi yerde :)
Şehre ulaşım saat başı servislerle sağlanıyor başka ulaşım kaynağım yok ve doktora gitmek için en az yarım gün izin almam gerekiyor.
Ben de o yüzden erteliyorum biraz. Biraz daha geçsin günüm diye bekliyorum. Akşam geç çıktığım için öyle her istediğimde test alma imakanım da yok.
Ben çıktığımda sadece nöetçi ecaneler açık oluyor çünkü.
Eşim de üstünden bikaç gün geçmeden test yapmama taraftarı o yüzden o da almıyor bana test.
Bekliyorum ben de bakalım.
snın ısyerın uzak benımde hastane uzakyenı yapıldı hastane esımde orda calısıor ve oraya gıtmemı ıstıyor:) ve yarım saat taaa gıtmısler sehrın dısına dıkmısler özel hastane ya servıslerı var dedıgın gıbı bugun 3 de gıdıcem o yol bıtmıcek bana yarım saat 1 saat oluck emınım ins test yaptıgında hayırlı haberler verırsın bızlere
Senin de hayırlı haberlerini alırız inş.
Eşinin hastanede çalışıyo olması büyük şans. Tabiki de onun çalıştığı hastaneye gitmelisin :)
Allah isteyen herkesin dualarını kabul etsin.
kızlar merhaba,
sanırım kafayı yemek üzereyim bebek istiyorum ama 4 aydır olmuyor, malesef artık onu da geçtim benim adet günüm kahverengi akıntılar ile başlıyor ve iki gün sürüyor sonra bir kanama başlıyor sancılı felaket iki aydır böyleyim ve kist tanısını koydum kendimedoktorum yaaa uff ama btün beliritler bunu göstermekte çok moralim bozuk yerlerdeyim iki gündür uyuyamıyorum 4 ekimde doktora gideceğim nasıl gececek bugünler bilmiyorum bu şekil adet olan var mı kızlar aranızda
Geçmiş olsun arkadaşım çok üzülme daha 4 aycık olmuş çok değil kiBenim adetlerim öyle olmuyor ama sen anlatırken sancıyı resmen hissettim. Doktoru ihmal etmemeni tavsiye ederim.
sğaol canım, bebeği falan geçtim artık istemiyorum yaaa ne zaman bebek için çalışmalara başladık birşeyler olmaya başladı yaşadığım strs yeter bana tek derdim kist çıkması yedi bitirdi beni bu düşünce iki gündür, haftaya salı doktor beni bekler gel dedi bakalım ne diyecek tamamen negatifim offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?