İş yerim şehre yaklaşık 35 km uzaklıkta dağın başında bi yerde :)
Şehre ulaşım saat başı servislerle sağlanıyor başka ulaşım kaynağım yok ve doktora gitmek için en az yarım gün izin almam gerekiyor.
Ben de o yüzden erteliyorum biraz. Biraz daha geçsin günüm diye bekliyorum. Akşam geç çıktığım için öyle her istediğimde test alma imakanım da yok.
Ben çıktığımda sadece nöetçi ecaneler açık oluyor çünkü.
Eşim de üstünden bikaç gün geçmeden test yapmama taraftarı o yüzden o da almıyor bana test.
Bekliyorum ben de bakalım.
Mavus şimdi gördüm seni nasılsın gelen giden var mı?
yok canım gelen giden yok rahat rahat oturuyorum inşallah gelmez ya heycanla bugünü geçmesini bekliyorum sen ne alemdesin canım
Yok rahatla ya valla herkes anlatıyor. Kim boşverdim dese o zaman hamile kalıyor stres düşman yani
kist çıkmasında canım olmayıversin çocuk falan çok fena tırstım yani zaten şuan ki stresimle hiçbişey olmaz doktor bide kist derse siz bendeki bunalımı görün o zaman
Valla benim biraz sancım var ama idrar tutar gibi tutuyorum gelmesinler diyeSordum da bilen yok herhalde akıntım var benim. Yani adet günü akıntı olur muydu hiç hatırlamıyorum.
Ya dur daha bir şey yok ortada bu kadar stres yapma. Hem Allah korusun kist olsa da tedavisi var ilacı var niye canını sıkıyorsun. Hem ben kistle hamile kalan çok insan duydum
ben böyleyim işte başkasına teselli verir ama kendime hiç teselli vermem yerim bitirirm , kısmet ne yapalım karde de bunu yaşamak varsa yaşayacağım önüne geçemem , temmuzda da doktora gittim hiçbişey yoktu hatta yumurtan çatlamak üzere dedi yine hamile kalamadım , acaba kist varsa ne kadar sürede oluşur. uygun topiclere yazacağımda kimse yok ki topiclerde cevap alamıyorumneyse kafanızı şişirdim kendi derdimle İnş isteyen herkes hamile kalır tez zamanda
benim genelde her ay adetime yakın sivilce çıkar çıkmadığda oluyor.batım 29-30 eylül.çenemde çok fena sivilce çıktı,kahverengi akıntım olurdu oda henüz yok.test falan yapmayı hiç düşünmüyorum çok erken bence.
Sizin sivilce çıkarmı adetinize yakın??
listeye göre 6 kişinin Batı bugün heyecan doruktabu arada benimkide yarın benimkinide eklermisin listeye :18:
sea_moon_love
tebrik ederim canım,
sağlıklı güzel bir hamilelik ve kolay doğumlar diliyorum.
darısı isteyen herkesin başına...
adetini 5 gün geçmiş sanırım iyi dayanmışsın valla kutlarımsonucundada kıpkırmızı belirmiş çizgi ne güzel.
benim iki üç gün var ama dayanamıyorum ve birazdan çıkıp test alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?