artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

canım benim yaa internetten sipariş veremiyormusun ertesi gün kapında eczaneye gitmeye ne gerek var değilmi:)

haftamız güzel başladı güzel biter inşallah
benim bat 28 eylül yanı iki gün var. dün sağ kasığımdan belime bi agrı uyuşturdu beni çok belirti gibi değil ama yine
umutlandım
cumaya kadar beklerim yada cumartesiye kadar o zaman test yaparım gelmezse kırmızı hainler

yok canım gelen giden yok rahat rahat oturuyorum inşallah gelmez ya heycanla bugünü geçmesini bekliyorum sen ne alemdesin canım

Valla benim biraz sancım var ama idrar tutar gibi tutuyorum gelmesinler diyeSordum da bilen yok herhalde akıntım var benim. Yani adet günü akıntı olur muydu hiç hatırlamıyorum.

Yok rahatla ya valla herkes anlatıyor. Kim boşverdim dese o zaman hamile kalıyor stres düşman yani

kist çıkmasında canım olmayıversin çocuk falan çok fena tırstım yani zaten şuan ki stresimle hiçbişey olmaz doktor bide kist derse siz bendeki bunalımı görün o zaman

kist çıkmasında canım olmayıversin çocuk falan çok fena tırstım yani zaten şuan ki stresimle hiçbişey olmaz doktor bide kist derse siz bendeki bunalımı görün o zaman

Ya dur daha bir şey yok ortada bu kadar stres yapma. Hem Allah korusun kist olsa da tedavisi var ilacı var niye canını sıkıyorsun. Hem ben kistle hamile kalan çok insan duydum

Valla benim biraz sancım var ama idrar tutar gibi tutuyorum gelmesinler diyeSordum da bilen yok herhalde akıntım var benim. Yani adet günü akıntı olur muydu hiç hatırlamıyorum.

ben adetden bikaçgün önce kuru olurum hep yine öyleydim aDET OLUCAM GÜNDE KIRMIZILAR GELMEDEN ÖNCE KOYU Bİ AKINTI GELİR SONRADA KIRMIZILAR GELİR AMA ŞİMDİLİK KOYU AKINTIM YOK :95::95::95:

ay bir ayda böyle çok hamile ne hoşş yaaa. hadi kızlar çalışmaya devamm. umudumuzu kaybetmiyoruz. benimde ne OLACAĞIM HALA BELLİ DEĞİL BU AY. YA BİR SÜPRİZ ÇIKAR YADA EKİME SARKAR.

Ya dur daha bir şey yok ortada bu kadar stres yapma. Hem Allah korusun kist olsa da tedavisi var ilacı var niye canını sıkıyorsun. Hem ben kistle hamile kalan çok insan duydum

ben böyleyim işte başkasına teselli verir ama kendime hiç teselli vermem yerim bitirirm , kısmet ne yapalım karde de bunu yaşamak varsa yaşayacağım önüne geçemem , temmuzda da doktora gittim hiçbişey yoktu hatta yumurtan çatlamak üzere dedi yine hamile kalamadım , acaba kist varsa ne kadar sürede oluşur. uygun topiclere yazacağımda kimse yok ki topiclerde cevap alamıyorum neyse kafanızı şişirdim kendi derdimle İnş isteyen herkes hamile kalır tez zamanda

Canım hepimiz dertliyiz burda kafa şişirmek de nesi? Destek olmaya çalışıyoruz birbirimize. Ama anladığım kadarıyla biraz tezcanlısın rahat olursan her şey yoluna girer

benim genelde her ay adetime yakın sivilce çıkar çıkmadığda oluyor.batım 29-30 eylül.çenemde çok fena sivilce çıktı,kahverengi akıntım olurdu oda henüz yok.test falan yapmayı hiç düşünmüyorum çok erken bence.
sizin sivilce çıkarmı adetinize yakın??

benimde adete 1 gün kala falan çıkardı ama şimdi yok çıkmadı yoksa sivilce çıkmaması hamileliğemi işaret

İSİM BAT SONUÇ TEDAVİ GÖRENLER
behiye_abg 6 Eylül TEBRİKLER
kelebeklerim0407 9 Eylül TEBRİKLER
mhtp_ 9 Eylül TEBRİKLER
ulten33 12 Eylül TEBRİKLER
selin7 13 Eylül TEBRİKLER
icequen 14 Eylül TEBRİKLER
angelica25 16 Eylül TEBRİKLER
dila22 15-18 Eylül TEBRİKLER
BBAL 19 Eylül Doğal
edirne 20 Eylül
orjinalmorjinal 21 Eylül
papatya2507 21 Eylül TEBRİKLER
_Sel 21 Eylül
sea_moon_love 21 Eylül TEBRİKLER
tugsad 21 Eylül
cucu1984 22 Eylül
ilk_ 22 Eylül TEBRİKLER
siderta 23 Eylül
PembeKelebek 24 Eylül
elisizmit 26 Eylül
gulay_7980 26 Eylül
karacikolata 26 Eylül
mavusbebek 26 Eylül
nihal_25 26 Eylül
vizon 26 Eylül
gokceeennn 27 Eylül
meleğim ve aşkım 27 Eylül
semser_88 28 Eylül
aysunayy 30 Eylül
dusduru 30 Eylül
nazonaz 30 Eylül
rose_minel 30 Eylül
yazcicegi 30 Eylül
bernardo 2 Ekim
BALIMSIN 3 Ekim
jeanneCdarc 3 Ekim
medmus 4 Ekim ?
nehirefe 6 Ekim
oznur_u 6 Ekim Klomen + Dostinex
maryporker 6 Ekim
umaygulay 8 Ekim ?
bilgemadam 9 Ekim
cipskolam 12 Ekim
rihana 12 Ekim Serophene
Yesim83 12 Ekim
ferdat85 13 Ekim
hapsuu 13 Ekim
minikgelin 13 Ekim
ozlem3486 13 Ekim Klomen+Çatlatma İğnesi
edirne 17 Ekim Klomen
emosderin 18 Ekim
pnrali 18 Ekim
mileydi 21 Ekim
ozlemcr 21 Ekim ?
dhc83 24 Ekim
şeker-leblebi 24 Ekim

arkadaşlar listeye eklememi istediğiniz kendinizle ilgili değişiklikleri bana özel msj atarsanız sevinirim, gözden kaçırdıklarım olabiliyor...
tedavi kısmına yazmamı istediğiniz şeyleri yazın ekleyeyim
doğal,klomen,aşılama,tüp tedavisi,eş tedavisi vs...

* * * BAT 10 GÜN GEÇTİĞİ HALDE HABER VERMEYENLER LİSTEDEN SİLİNİR * * *

Son düzenleme:
sea_moon_love

tebrik ederim canım,
sağlıklı güzel bir hamilelik ve kolay doğumlar diliyorum.

darısı isteyen herkesin başına...

adetini 5 gün geçmiş sanırım iyi dayanmışsın valla kutlarım sonucundada kıpkırmızı belirmiş çizgi ne güzel.
benim iki üç gün var ama dayanamıyorum ve birazdan çıkıp test alıcam

Son düzenleme:
listeye göre 6 kişinin Batı bugün heyecan dorukta bu arada benimkide yarın benimkinide eklermisin listeye :18:

İnşallah hayırlı haberler alırız senden ama sana tavsiyem test alma. Ben adete 5 gün kala yaptım pozitif çıktı. Belirtiler de vardı. Ama ertesi gün yaptım negatif.Bugün de batım ve sancım var. Direk adet görsem bu kadar üzülmem ama önce pozitif sonra negatif yıktı beni. O yüzden sana tavsiyem en az iki gün geçmesini bekle bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…