listeye göre 6 kişinin Batı bugün heyecan doruktabu arada benimkide yarın benimkinide eklermisin listeye :18:
bende şimdilik hiç bişey yok kızlar biraz bel ve kasık ağrısı dışında ben gidimde bi yemek yiyim canlarım görüşürüz
Eki Görüntüle 263298
kızlar bu test arkadaşımın bat 28 eylül yani benim zorumla testi 2 gün önce yaptı , kan testine daha gidemedi tecrübeli arkadaşlar yorumlarınız bekliyorum...
Kızlar merhabalarr; Benide alın aranızaaaBende bugün aşılama oldumm. Hepimiz için güzel bi ay olur eylül ekim inşallahh :)
Eki Görüntüle 263298
kızlar bu test arkadaşımın bat 28 eylül yani benim zorumla testi 2 gün önce yaptı , kan testine daha gidemedi tecrübeli arkadaşlar yorumlarınız bekliyorum...
Öznurcuğum arkadaşında testin markasını sorabilir misin ben bunu arıyorum kaç zamandır. Önceki gebeliğimde bu test iki gün önceden bana da çizgiyi göstermişti. Senden cevap bekliyorum canım:18:
Öznurcuğum arkadaşında testin markasını sorabilir misin ben bunu arıyorum kaç zamandır. Önceki gebeliğimde bu test iki gün önceden bana da çizgiyi göstermişti. Senden cevap bekliyorum canım:18:
Benim de bugün ama sancım var geliyorlar benimkiler:84::84::84::84::84::84:
testin markası info'ymuş , ben özelden mesaj atamıyorum buraya yazıyorum sorun olmaz umarım..
Aman Allahım topik hamile kaynıyor süppper:)
Bugün de 6 kişi aynı bekleyişi yaşıyoruz, hayırlısı inşallah herkes için.
Benim de bat bugün, ama pek umudum yok, sancılarım başladı. Sanırım bugün yarın bende ekim için bat tarihini söyleyeceğim
Eki Görüntüle 263298
Çok teşekkür ederim canım nasıl makbule geçti bilsen
Arkadaşlar bugün test yapsam doğru sonuç ihtimali ne olur sizce. Adetim henüz geçmedi Batım bugün
yap tabikide ne bekliyosun daha yaaa hiç değilse varsada yoksada öğrenmiş olursunn ben bir gün önce yapmıştım oo zaman bile göstermişti bana bide batımda yaptım yine gösterdiiyap hadi yapp bekliyorumm bak burdaa heyecan doruktaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?